Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

A u mnie dobrze,chociaz znow nerwówka,znow jestem chamska dla wszystkich dookoła i juz mam mysli"przez to nie zdam":P Brzuch mnie boli,zjadlam obiad i zaraz po nim ciasto :D a Tobie?

mi nawet ok pomijajac to ze nic kompletnie nie robie mialam sie uczyc i jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnia chwile czyli na jutro.wsumie jak cos to zrobie sciagie hehe wierzysz w te wszystkie wrozki ktore tutaj wroza?ja sie pytalam jednej tej co stawiala tarota i nie wiem czy mam wierzyc czy nie bo jak tak to moze byc masakra jednym slowem.........

hehe,wróżki.Sama nie iwem.To moze byc takie troche ekscytujące,co Ci powie,jak to bedzie...Nie wierze w magie,we wrozby,horoskopy.Wierze,ze kobietka moze miec poprostu lepszą intuicje ,zdolnosci przewidywania i to stad wynika...NIE MAM POJECIA:P A co Ci powiedziala?

musiala bym poszukac pisze postawie tarota na glownym forum ciekaweczy sie sprawdzi.zreszta pelno tu wrozek...

LOLUS TY LOBUZIE! znalazlam cos na ten temat,dlaczego zapytalam zaczerniona:P?

nie wiem a czy to wazne hehe i tak mnie tu nikt nie znam to nie pierwszy i nie ostatni moj nic heh:P

ja chyba tez bo jakos ciezko mi sie mysli glowa mnie boli i spiaca jestem a kawa od razu mnie postawi na nogi:)

Ja teraz marze o łóżeczku,ale nie pojde bo w nocy znow ie zasne :(

ja tez tak mam w dzien sie wyspie a w nocy godzinami przekladam sie z boku na bok i nic.dopiero mija kilka godzin i zasypiam.dlatego musze chyba ograniczyc sen w dzien:)

Oglądałam z mamą Nad Niemnem,a teraz pije pyszna kawusie...:) A Wy jak tam?

Ja jestem :) Dzień dobry dziewczyny! Co robię? Uczę angielskiego. Wcześniej pracowałam w szkole ale rzuciłam tą harówke za marne grosze. Teraz jestem sama dla siebie, zarabiam więcej, ale to zależy od miesiąca. Dzieciaki mają za dużo ferii i świąt a to się przekłada na mój zarobek -> nie jest stały. Dlatego szukam jakiejś pracy a działalność będzie jako dodatek tylko. Macie rację, smutne to jest, że młodzi nie mogą sobie pozwolić na mieszkanie, nie mówiąc już o domku swoim. A gdzie tu myśleć o dziecku? :( Czasem zazdroszczę koleżankom, które dostały mieszkania po swoich rodzicach, bo ci wybudowali się gdzieś. Ale potem dochodzi do mnie, że jednak jak się samemu zapracuje to się bardziej docenia. Jestem jednak już w tej drugiej połówce 20-tki i frustruje mnie to, że ciągle mieszkam z rodzicami i że jeżdżę do mojego Kochanego w odwiedziny. No, ale uparłam się że z teściami mieszkać nie będę i jakoś przecierpię jeszcze trochę w takim układzie. :O A jak tam? Wyspałyście się? Ja właśnie skończyłam pić kawkę. A powiedzcie mi, jaki macie sposób by po peelingu kawowym tak ciało tą kawą mocno nie pachniało? Ja już myje mydłem, żelem pod prysznic a i tak jeszcze długo kawę czuję :( A zrobiłabym sobie dziś taki peeling :)

Czesc dziewczynki koraliczku🌼 lolus🌼 Ja juz dawno po kawce i po Kosciele,niedawno wrocilam. Koraliczku rozumiem doskonale co masz na mysli,niestety czasami jestesmy bezsilni:( Ja jestem w zasadzie na poczatku ,wkraczam dopiero w to\"dorosłe życie\".Narazie zadowalam sie wynajmem z moim facetem i dwoma lokatorami ;) Mnie teraz okropnie,po prostu strasznie spedza sen z powiek egzamin na prawo jazdy!!! nie wiem co sie ze mna dzieje,zachowuje si etak,jakby na tym swiat sie konczył:(:( A z innej beczki-schudłam:):):) waze 59 :):):)

witam ;) dosiadam sie z kubkiem czrnej tchibo ;) Dallmayer gratuluje pozbycia sie tego co zbedne ;) ja własnie wrociłam z zakupów.....nareszcie ;)

różowy koralik - ja po takim peelingu stosuje balsam malinowy z AA :) i nie ma zapachu tak silnego..... co do mieszkania z tesciami tez misie nie usmiecha zbytnio mimo ze tesciowa bde miec fajna .... ale jakoslepiej odrazu na swoim .... moja mama tak mieszkała przez rok z tesciowa i nie wspomina tego zbyt miło (i szczerze sie nie dziwie znajac moja babcie ale ciiii):)

no dobra co do myslenia o mieszkaniu z tesciami to mamjeszcze kilka lat to moze pozniej nie bedzie tak zle ;) ok chyba pisze sama do siebie :/ to moze wpadne pozniej ;)

Ja dopiero wrocilam ze spacerku z mama.:) Jezeli chodzi o tesciowa i mieszkanie z nią to powiem jedno:NNEEEEEVEEERRRR!:P ;);););););) Zgadnij kto milo Cie czytac:P A co do tych fusów to ja jakos nie pachne kawą...a robicie peeling po kawie czy bierzecie świerze?? a co do balsamu malinowego AA to jest boski!!!:)

;) ja roznie z tym peelingiem czasami fusy a czasami poprostu wsypuje do filizanki i mieszam z zelem pod prysznic ;) i jak po spacerku u mnie pogoda do czterech liter..... i nie chce mi sie nigdzie isc ;)

A u mnie sliczna pogoda,sloneczko swieci i ptaszki spiewają:) chyba wiosenka bedzie.:) Co porabiasz caly dzionek?

ja łaziłam po galerii ;) nogii mnie teraz bola, zjadłam obiadek i jakas godzinke siedze tutaj ;) relaks poprostu ;)