Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

chetnuie bym Ci potowarzyszyla ale niestety wlasnie pije jedna jestem w polowie:)

Tym razem dopuściłam się małej zdrady kawy na rzecz herbaty...zostałam poczęstowana białą, podobno bardzo dobrą zaraz zobacze) i podobno działającą cuda;) Pachnie oryginalnie...hmmm

macie jakieś plany na weekend? Ja to juz na piatek czekam od poniedziałku rano...a panuję co będę robić cały tydzień, jak zwylke 3/4 nie wykonam i przekładam na następny, ale coż, tak to bywa.

dobra laseczki ja spadam domowe obowiazki wzywaja i musze sie pouczyc niestety.jakmus tomus.zajrze tu pozniej. buziaczki i milego dnia:*:*:*

Ja nie mam zadnych planów.Pogoda u nas piekna,a ja si enudze jak cholera!!!!!

Piękna pogoda? U mnie beznadziejna,szaro ponuro.... ja chcę wiosnę!!!! :( Właśnie piję rozpuszczalną ;) i zajadam czekoladkę Cappucciono

U mnie piekna,az chce sie wyjsc,tylko z kim? Nawet psa nie mam:P Ja dzien zaczelam od rozpuszczalnej i kilku kostek czekoladki milki joghurtowej :O :)

Ale się zasłodziłam... dziś chyba zrobię porządek na komputerze,podpisze pliki,pogrupuję,wykasuję ,co niepotrzebne... bo się połapać czasami nie mogę gdzie co mam

Ja jeszcze mam pełno nut do układania... ( bo ja muzyk jestem) ;) od jakiegoś czasu zostawiam wszystko na ostatnią chwilę.

a ja nie mam nic do ukladania,nic do roboty i to jest przerażające!!!!!!!!!!!!

A ja właśnie dostałam zaproszenie od kumpla na wieczorną wodeczkę i się kurcze zastanawiam czy iść...a chciałam się dziś polenić w domku;)

Tiffy Ty si enawet nie zastanawiaj,tylko idz! korzystaj z zycia;) Jasmineczka zaintrygowalas mie,powiedz cos wiecej o tych nutkach ;)

właśnie zadzwoniłam, że chętnie przyjde:) Tym oto sposobem mam dziś w planach wesoły wieczór, a polenie się innym razem;)

alez miałam wczoraj pracowity wieczor :/niecierpie jak ktos sie na cos uprze i nic nie dociera...

ehh normalnie wojak sie uparł ze kupi mi na urodziny tel. i nijak nie moge mu przemówic do rozumu, ale zazwyczaj wygrywam w szelakich sprzeczkach wiec mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie

aaaaaaaaaaaaaa :) myslalam,ze cos powazniejszego ;) Ja sie maluje i maluje,ale mi nie wychodzi,zmywam,wkurzam sie i od nowa...

Dallmayer a gdzie się tak malujesz? Ja mam coś ostatnio kłopot z własciwym doborem podkładu. Wczoraj wyglądałam lekko pomarańczowo, więc dziś znów muszę iść zakupić coś innego...

powaznego nie powaznego zalezy jka na to spojrzc ;) tez tak czasami mam nie cierpie tego, wtedy nigdy nie jestem zadowolona z efektow ;)

a masz już tele? Bo moze chce Ci kupić żeby mieć z Toba kontakt...

własnie o to chodzi ze mam, chce go zmienic ale bez przesady, nie jestesmy ze soba az tak długo pozatym jakby nie było to jest dosyc kosztowny prezent

Mnie normalnie szlag trafia,jak mi nie wychodzi. Tiffy,nigdzie si eniemaluje, w tym rzecz-tak dla siebie,zeby nie było ;) Planuje na dzis tylko krotki spacer;) A podkladu ja nie uzywam,jak juz,to podbieram mamie.Mam krem z Avonu z serii Naturals,na to podklad,jest rewelacja. To jest dla starszych kobiet,ale zmarczki mi odniego nie wyjdą;):) Juz mowie: Make up AA podkład wypełniający zmarszczki, do skory wrazliwej i sklonnej do alergii nr 1. No:) fajny jest, w takiej buteleczce z dozownikiem:) Poza tym ja zawsze jak juz decyduje sie na jakis podklad t na kremik,lepiej to wyglada i sie rozprowadza,nie ma efektu MASKI:p czasami sie "szarpne" na taki w kamieniu brazujacy,ale wtedy ani kremu ani nic,bo pory mi sie zatykaja bardziej:(