Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

no własnie a tłumaczenie 'na pieniadzach mi nie zalezy' doprowadza mnie do szewskiejpasji ;) ja uzywam na ogol koloryzujacego kremu nivea, a od swieta podkładu adaptacyjnego z oriflame, ja jestem z niego bardzo zadowolona ;)

A ja jestem gitarzystką ( gram na gitarze klasycznej od 15 lat) studiuje w Akademii Muzycznej :)

Ale fajnie Jasmineczka:) Gartuluje :) Wlasnie,jak to jest z tymi kremami kolryzujacymi?To schodzi przeciez,wszystko sztuczne:( Nic,tylko na wyspy jechac...

chodziło mi o ten nivea krem i podkład w jednym ;) a w lecie balsamy brazujace, z koniecznosci :(

no przynjam się, ja chodzę...wogóle to jakieś dwa lata temu cierpiałam na wstępna fazę tanoreksji.

ja nie bo to nie ma sensuskoro słoneczko nie chce mnie opalic to po co jeszcze jeszcze sie smazyc w solarium, zreszta nawet nigdy mnie tam nie ciagneło ;)

Bo ja kiedys chodzilam ze 3 razy w miesiacu,teraz w ogole nie chodze. Zaczelam brac Cilest,ponoc wtedy nie wolno korzstac z solarium,to pradwa??

a dlaczego nie chce Cie opalić?? A co to za podlklad i krem w jednym??hmm

słyszałam o komplikacjach solarium + tabletki anty. ale pytałam swojej lekarki i powiedziała że to nie prawda. Zresta mam taką fajna doktorkę, ze ja jej opowiadam co ostatnio usłyszałam a ona siez tego nabija i mi tłumaczy jak to jest na prawdę. Ja opalać się zaczełam jakieś 6 lat temu. Na poczatku namiętnie i często. W lato te co pisałam wyzej to wychodziłam na słonce nawet jak miałam tylko 10 minut czasu, zawsze znalazłam okazje by się opalić;) Teraz bym juz tak w sumie nie chodziła ale mam zaprzyjaźnione solarim, a raczej włascicielkę i jak ja odwiedzam to się położe.

nie wiem albo mnie totalnie spiecze na raka tak ze wszystko mnie boli albo wcale ale wtedy bym musiała lezec plackiem kilka godzin, raz sie tak załatwiłam i nigdy wiecej wole zainwestwac w balsam ;) to jest nivea visage yung beautiful skin (sorry jak sa błedy ;)

jakoś o tej porze roku 10 minutowy seans raz na 2 tygodnie na prawdę poprawia i mastrój. To taka moja " fototerapia" ;)

Wlasnie,ja tez chyba pojde...Mam tez taka lekarke,która łacha ma z takich różnych gadań:) Dziewczyny a iwecie moze jak pozbyc sie malej blizny po oparzeniu z plecow?Pewnego lata zasnelam iii...:(

sprobuj jakas mascia na blizny albo mascia nagietkowa, moja mam ma blizny po polpascu i jej to schodzi własnie po tych specyfikach

ja też mam dzis placki ziemniaczane na obiad;) A ja klubisz na słodko czy inaczej? Bo ja lubie z ketchupem.mniam:D

szczerze jeszcze nie jadłam z ketchupem raczej z leczem lub na slodko tzn ze smietana i cukrem

Ja już się z wami pożegnam, mam jeszcze coś do załatwienia i lecę do domku:) Będę dopiero w poniedziałek bo ze względu na prace z komputerem weekendy robie sobie od niego wolne. Mam nadzieję, że topik będzie dalej się rozwijał. Życzę miłego weekendu i do poniedziałku. Pozdrawiam:)

Jestem Ja lub ena slodko,z kethupem tez,ale na zimno a tak na obiad podaje je z sosem mięsnym :) Dziewczyny,dodajecie do ciasta na placki czosnek??

ja tez,dlatego pytam:) Ale juz wysmarzylam,sosik zrobilam,ale teraz jem ze smietanka i cukrem:)