Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

L*A*V*E*N*D*A

Dobra kosmetyczka w Poznaniu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A znacie jaki艣 dobry salon w Warszawie? Tyle tego jest, ze nie wiem kt贸ry wybra膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kejti26
W Poznaniu w tajemnicyurody robi膮 艣wietnie zabiegi :) poczytajcie , na stronie macie adres http://tajemnicaurody.com.pl/ jak mieszka艂am w Poznaniu jeszcze miesi膮c temu to tam robi艂am dwa zabiegi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja i kole偶anki z pracy chodzimy do yasumi spa w centrum i bardzo polecamy. Przyjemnie, du偶o zabieg贸w, rytua艂ow spa i masa偶y do wyboru, 艂adnie, nie za drogo i co bardzo wa偶ne dla nas wszystkie narzedzia do henny czy paznokci sterylne, wi臋c nie zarazimy si臋 na pewno hiv , 偶贸艂taczk膮 czy innymi powa偶nymi chorobami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elasha
@Kejti26 ja by艂am w tym gabinecie tajemnicaurody, bardzo mi艂a Pani robi艂a zabieg, przyznam, 偶e do艣膰 niskie ceny maja w por贸wnaniu do innych gabinet贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Ci to centrum - http://lenis.pl/oczyszczanie-skory/ Ja ostatnio mia艂am u nich oczyszczan膮 twarz i super zabieg, teraz mam du偶o lepsz膮 buzi臋, wszystkie podsk贸rne paskudztwa wysz艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justa412
Na Ogrodowej salon kosmetyczny Tajemnica Urody Najlepszy chyba w jakim by艂am. Bardzo profesjonalna obs艂uga jeszcze sie nie zawiod艂am a mia艂am robione ju偶 tam kilka zabieg贸w i makija偶 艣lubny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mAgdzia666
W Tajemnica Urody fajnie mi rz臋sy przed艂u偶y艂a Pani kosmetyczka :) przytulny gabinet, tanio maj膮 i mam blisko tak偶e mog臋 艣mia艂o powiedzie膰, 偶e spo艣r贸d gabinet贸w kosmetycznych w Poznaniu to ten jest jednym z najlepszych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibi093
Ja w Tajemnica Urody robi艂am m贸j 艣lubny makija偶 tak偶e, teraz jestem sta艂膮 klientk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaulinkaM
W艂a艣nie zamierzam si臋 wybra膰 do tego salonu Tajemnica Urody w Poznaniu na zabieg wyszczuplaj膮cy nie wiesz mo偶e ile takie co艣 kosztuje tam??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o manicure, to ja polecam uda膰 si臋 w Poznaniu do Centrum Lenis - http://lenis.pl/manicure/ . Jak oni zrobi膮 mi paznokcie to d艂ugo mi si臋 trzymaj膮 i nie mam z nimi 偶adnych problem贸w, wszystko si臋 super trzyma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ogr贸d Pi臋kna i Urody przy Mo艣cie Teatralnym, D膮browskiego 1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja hybrydy i henn臋 robi臋 w gabinecie Sisil na przyja藕ni 5,gabinet jest nowy.Jest czy艣ciutko i maj膮 nowy sprz臋t.Jestem bardzo zadowolona, nie mam zniszczonych paznokci co mi si臋 wcze艣niej zdarza艂o, a dziewczyna jest przesympatyczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinga Z
Trichomedica klinika sk贸ry i w艂osa polecam z ca艂ego serca. Dzi臋ki Pani Martynie Naskr臋t pozby艂am si臋 przebarwie艅 i blizn potradzikowych. Dzi臋kuje :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, polecam Pani膮 Martyn臋 Naskr臋t z Tricho-medica klinika sk贸ry i w艂osa jest 艣wietnym kosmetologiem i trychologiem. Mia艂am robione badanie sk贸ry g艂owy mikrokamerk膮 i dowiedzia艂am si臋 wiele ciekawych rzeczy odno艣nie moich w艂os贸w. Robi艂am tak偶e kilka mezoterapii mikroig艂owych na w艂osy i po 4 zabiegach przesta艂y wypada膰. Mam te偶 wra偶enie, ze zaczynaj膮 odrasta膰 nowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam salon kosmetyczny Azyl na Grunwaldzkiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przed wizyt膮 w salonie kosmetycznym sprawd藕, czy salon posiada autoklaw. Tylko sterylizacja w autoklawie daje 100% gwarancj臋 posiadania higienicznych narz臋dzi do zabieg贸w kosmetycznych.

Udost臋pnij ten post

Ja ze swojego do艣wiadczenia mog臋 powiedzie膰, 偶e brwi robione u Pani Alicji Leszy艅skiej s膮 przecudowne, tyle czasu m臋czy艂am si臋 z kiepsko wygl膮daj膮cymi brwiami a po tym co p. Alicja wyczarowa艂a wygl膮daj膮 zjawiskowo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do paznokci znajdziesz do twarzy to juz gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 El偶bietaBennet
Hej, a znasz Pani膮 Alicj臋 Leszy艅sk膮? Ma gabinet makija偶u permanentnego przy ulicy Grunwaldzkiej 74 . To mi艂a osoba, kt贸ra zajmie si臋 Tob膮 jak nale偶y. Zrobi Ci dos艂ownie wszystko, brwi, usta, kreski. Mo偶esz zadzwoni膰 sobie do niej, na pewno wszystko Ci wyt艂umaczy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sara1298
Jak dla mnie nie dobra tylko NAJLEPSZA jest w艂a艣ciwie to s膮 Panie na Ogrodowej w salonie tajemnica Urody. Chodz臋 tam ju偶 ponad rok i jestem bardzo zadowolona z zabieg贸w. Robi艂am tam ju偶 m.in makija偶 permanentny, oczyszczanie tak偶e naprawd臋 znaj膮 si臋 na swojej pracy i wida膰 naprawd臋 偶e robi膮 to od serca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juewsw
OOO widz臋 偶e du偶o tutaj os贸b poleca m贸j ulubiony salon Tajemnica Urody w Poznaniu. Jestem jego sta艂膮 klientk膮 ju偶 od roku i na chwil臋 obecn膮 nie zamieni臋 go na 偶aden inny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsza kosmetolog w Poznaniu to pani Izabela z salonu Beauty Premium na osiedlu Tysi膮clecia 30 www.beautypremium.pl - dzi臋ki niej pozby艂am si臋 ciemnych plam po tr膮dziku i mam now膮 sk贸r臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lorisvu1
Je偶eli Pozna艅 to zach臋cam do odwiedzenia http://tajemnicaurody.com.pl/kosmetyka-poznan/ - masz tu ca艂膮 list臋 zabieg贸w, a od siebie mog臋 powiedzie膰, 偶e po 2 wizytach u nich jestem bardzo zadowolona. Przed艂u偶a艂am rz臋sy i do tego zrobi艂am te偶 manicure klasyczny i efekt 10/10 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu znajdziesz tylko kilka salon贸w co sie promuj膮. Przejd藕 sie po swojej dzielnicy, wejd藕 do 艣rodka, zapytaj o kwalifikacje, autoklaw , w czym sie specjalizuje. Moze kogo艣 znajdziesz. Na paznokcie to polecam ci nailbary i autoryzowane salonu bo maja du偶y wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wejdz na stron臋 www.dobrakosmetyczka.pl ja tam w艂a艣nie znalaz艂am 艣wietny salon na ratajach i mam swoj膮 ulubion膮 kosmetolog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emilia_lila
No u nas w mie艣cie to najlepsza my艣l臋 gabinet to na Ogrodowej Tajemnica urody, przed艂u偶a艂am tam rz臋sy metod膮 1:1 fajny efekt ,oczy odrazu wygl膮da艂y inaczej poza tym d艂ugo trzyma艂y si臋 po na艂o偶eniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pono膰 nie ma dobrych kosmetolog贸w w Poznaniu. Wybieraj po Anieli Goc, a nie po tej wy偶szej uczelni. Jak mi przejecha艂a raz twarz taka po tej wyzszej, a jak tn膮 sk贸rki. nosz choleera. Teoria, choroby, kursy sprzeda偶owe, a umiejetnosci zero...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie www.perfectaspa.pl ! Jest to 艣wie偶y, bo zaledwie roczny lokal, jednak w pe艂ni uda艂o im si臋 zdoby膰 nie tylko moje uznanie, ale r贸wnie偶 moich kole偶anek. Posiadaj膮 pe艂en wachlarz zabieg贸w, dla cia艂a, twarzy, a tak偶e st贸p i d艂oni. Zd膮偶y艂am sprawdzi膰 ju偶 wszystko, jestem wielce zadowolona, a co najwa偶niejsze czuje si臋 bardzo 艣wie偶o. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Pani膮 Ew臋 z Cosmo 29. Profesjonalne podej艣cie i fachowe wykonywanie zabieg贸w. Potrafi zaj膮膰 si臋 klientem i sprosta膰 jego oczekiwaniom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kogo polecacie na ratajach?

Udost臋pnij ten post