Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jestem

mam 21 lat i jestem dziewica

Polecane posty

Gość zabijaczka nudy
Więc wszystko przed Tobą ;) A czy Ty masz jakiś dyskomfort psychiczny z powodu tego, że jesteś prawiczkiem???

Gość zabijaczka nudy
Zapewniam, że warto czekać na miłość a nie iść do łóżka z kimś tylko dlatego, żeby "mieć doświadczenie". Ja też zawsze zakładałam, że będę miała tylko jednego partnera i mam nadzieję, że tak będzie :) A co do ciap i prawiczków, nie wiem jak to jest. To chyba zależy od tego na jakiego faceta trafisz. Na pewno nie będzie On typem macho :P

Gość starsza24
wcale nie chce macho ;) normalnego chce... ale o takich tez trudno, mam juz 24 lata i wlasciwie to stracilam juz nadzieje na to ze jeszcze trafie na prawiczka :(

Gość zabijaczka nudy
Ale naprawdę dużo jest prawiczków, tylko oni niestety uważają to za jakiegoś rodzaju piętno i mają problemy z przyznawaniem się do tego :O Ale ja też mam już swoje 23 lata :P a dopiero niedawno znalazłam faceta :D Więc Ty też na pewno znajdziesz ;)

Gość starsza24
mialam chlopaka... ale rozstalismy sie po kilku miesiacach on nie byl juz prawiczkiem ja nadal jestem dziewica

Gość a jak facet jest prawiczkiem
no troche mam z tego powody kompleksy i raczej sie do tego nie przyznaje, wiele osob sie nabija z prawiczkow

Gość zabijaczka nudy
Widocznie nie był tym jednym jedynym :( Ale zobaczysz na pewno znajdziesz faceta, który będzie odpowiadał Twoim "wymaganiom" ;) Jeśli różnica wieku to nie byłby problem to może koledzy, którzy się tutaj wypowiadają byliby dobrymi kandydatami ;) :D

Gość zabijaczka nudy
Oj z dziewic też się ludzie nabijają, ale to zależy od tego jakie się ma do tego stanu podejście. Jeśli jest się z tego dumnym to gadanie ludzi nie ma na nas wpływu :D Jeśli natomiast uważa się, że przez to człowiek jest gorszy no to można popaść w kompleksy :( Trzeba po prostu żyć w zgodzie z samym sobą a nie oglądać się na ludzi, którzy żyją tylko cielesnością i bardzo często żałują, że stracili swoją niewinność wcześnie i z nieodpowiednią osobą

Gość starsza24
na pewno nie mam kompleksow z tego powodu;) a prawiczkow uwazam za wartosciowych facetow - czekaja na te jedna jedyna i to sie chwali - tym bardziej ze sama mysle w podobnych kategoriach jak bedzie trzeba to poczekam jeszcze kilka lat;) bycie singlem jest w modzie;)

Gość zabijaczka nudy
Bardzo dobrze powiedziane: czekają na tą jedną jedyną :) Tylko dlaczego oni mają na tym tle kompleksy :( To przykre,ale niestety ogromny wpływ na to ma społeczeństwo, które wyśmiewa ludzi, którzy opierają swoje życie na wartościach a nie tylko na cielesności i pogoni za sława i byciem cool

Gość starsza24
zmykam bo pozno 🖐️ dzieki za rozmowe:) dobranoc

ja do konca dziewicy nie szukam, szukam fajnej dziewczyny, z ktora polaczy mnie uczucie i bedzie mi z nia dobrze, ale nie ukrywam, ze jesli nie bedzie dziewica to jej przeszlosc seksualna (jakakolwiek) bedzie mnie strasznie bolala na pewno

Gość zabijaczka nudy
Dobranoc :)

dobranoc

noja sie wstydze ze jestem dziewica ale jakos z tym zyje na szczescie to nie choroba da sie z tego stanu jakos wyjsc hehe ale jak mi jesce jeden koles powie ze dziwice sa beee albo rzuci mnie z tego powodu to nie wiem co ja zrobie chyba pojde na dyske trawy sie najaram i sie puszcze gdzies w kacie ,jakos trzeba soibie radzic ... ;)

Gość starsza24
dokladnie!:) masz calkowita racje, ale taki prawiczek sam rowniez potrafi sie nakrecic ze jego sytuacja jest zalosna i z gory przegrana

Gość zabijaczka nudy
Więc chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby znalezienie dziewicy ;) I na pewno Ci się uda ;) I pamiętaj nie miej kompleksu, tylko bądź z tego dumna, ze jesteś prawiczkiem :)

mexx nie pusc sie, za fajna jestes zeby sie puszczac, jestes wartosciowa, fajna dziewczyne i fajny facet to doceni i bedzie dumny, chyba nie chcesz stac sie szmatka, co sie puscila i dziewictwo stracila w krzakach;)

Gość zabijaczka nudy
dumny* oczywiście a nie dumna :P

nie musi byc dziewica ;)

Gość starsza24
ItsOnly -- no daj spokoj, to zaden powod do rozpaczy! jak mojemu bylemu powiedzialam ze jeszcze nigdy z zadnym nie bylam to prawie skakal z radosci:D tez kiedys mi znajomy powiedzial ze z dziewicami to on juz do czynienia nie chce miec, bo ma przykre doswiadczenia z jedna... ale na ogol mysle ze mezczyznom dziewictwo nie przeszkadza ani troche, wrecz przeciwnie

Gość starsza24
i sie rozgadalam :D

Gość starsza24
ale teraz to juz uciekam naprawde:) milej nocy ...i nie traccie nadziei;) bedzie tak jak sobie wymarzylismy!

Gość zabijaczka nudy
Rozwiązanie z trawą byłoby chyba czymś najgorszym co mogłabyś zrobić :O Trafiasz naprawdę na dziwnych facetów :( Ja się nie spotkałam jeszcze z takim, któryby wyśmiewał dziewictwo :) Nawet mój kolega, który jest mega kobieciarzem bardzo chciałby zdobyć dziewicę. Bo facetów naprawdę to jakoś nakręca :P A Ci którzy to krytykują i wyśmiewają na pewno mają jakieś kompleksy albo problemy związane z seksem i dlatego próbują jakoś nadrobić cwaniactwem :P

Gość zabijaczka nudy
Dobranoc Starsza ;) Na pewno będzie tak jak mówisz :D

nie no z tym puszczeniem sie zartowalam :) starsza-->gratuluje na fajnego trafilas tylko szjoda ze ja na takiego jakos trafic nie moge :)

Gość starsza24
no to jeszcze wroce :D:P na momencik:D moj byly wcale nie byl fajny, no moze pod tym jednym wzgledem:) ale prawie kazdy facet ktory mysli o kobiecie powaznie tak wlasnie reaguje jak jakis chce tylko dobrze sie zabawic to wiadomo ze moze miec opory przed dziewica - bo ja moze bolec, bo moze cos isc nie tak itp jak spotkasz wartosciowego faceta to bedziesz dla niego najwiekszym skarbem:) i tego Ci zycze

Gość zabijaczka nudy
Starsza z tym skarbem masz 100% racji ;)

Ale sie temat rozwinął... :D Byłam tu po 21 i nic nowego... Proszę, proszę życie nocne się tutaj toczy... beze mnie? :P Po lekkim odejściu od tematu, wróciliśmy do problemu dziewictwa... :D :D Pozostaje nam czekać na porządnego faceta, który doceni naszą wierność... Ja mam nadzieję, że spotkam takiego, który mnie nie wyśmieje a doceni za to... ;)

Graf napisał: "uwierz że wielu jest takich, którzy chcą być tym pierwszym ..." To co spotkało ItsOnlyMexx_20 mnie zaniepokoiło... Nie znam się, nie jestem facetem ;), nie wiem co wam tam po głowie chodzi :D , ale niech będzie, uwierzę ;) Jam Ci łatwowierna istota :D