Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

cytryn贸wka

30kg do stracenia kto ze mna?

Polecane posty

ale i tak ci gratuluje.....tez bym chciala tyle przez miesiac schudnac....powiem wam jedno kobitki jutro robie sobie g艂od贸wke...musze troche oproznic zo艂膮dek i jelita...moze ktoras sie przy艂膮czy do g艂od贸wki jedno dniowej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja z ch臋cia sie przy艂膮cze ale poniedzia艂ek bardziej mi pasuje, jutro jade na obiad to te艣膰iowej wiec marne widze szanse na glod贸wke :P

Udost臋pnij ten post

Ja przy g艂od贸wce wymiekam, i tak pij臋 oko艂o 3 l dziennie, wi臋c chyba to ju偶 powinno by膰 oczyszczenie? Cho膰 z kibelkeim problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karuzelka24
Juz jestem:) Ja tez bylam na Cambridge(w wakacje)ale potem za szybko z niej wyszlam,wydawalo mi sie ze jak schudne o juz tak zostanie,ale ja bylam glupia...Pozostalo mi jeszcze tych saszetek na 1,5 tygodnia i od poniedzilaku zaczne je jesc a potem zaczne stopniowo z niej wychodzich przechodzac w kolejna,niskokaloryczna diete.Ja bardzo dobrze czulam sie po tej diecie,ale w czasie diety mialam wesele w rodzinie i tak sie skonczyla moja dieta,tym razem bedzie inaczej.W kwietniu mam 2 wesela i chce w miare ladnie wygladac,widzialam super sukienke na allegro ale ciagle sie zastanawiam...Co Wy sadzicie o tej sukience,oczywiscie doszyje szeleczki,bo bez nich bede zle sie czula.Jeszcze po sklepach popatrze moze tez cos znajde. http://www.allegro.pl/item323811057_empire_waist_suknia_wieczorowa_sukienka_48.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karuzelka24
Cytryn贸wka- ja tez jutro zrobie glodowke,w sobote i w niedziele bede na samych kanapkach bo mam szkole,a od poniedzialku zaczynam.Maz wyjezdza na tydzien w delegacje wiec nie bede musiala gotowac jedynie synkowi ale juz nie bedzie mnie tak kusic.

Udost臋pnij ten post

Sukienka 艂adna a kt贸ry kolor?? Ja jestem mniej odwa偶na oczywi艣cie przy aktualnej wadze, ubieram si臋 raczej lu藕no, ale to impra wi臋c..

Udost臋pnij ten post

to znowu ja. te偶 mam 2 wesela w kwietniu, ale ja sobie sama szyj臋 ciuszki. id臋 m臋偶owi szykowa膰 obiad bo nied艂ugo wr贸ci z pracy. b臋d臋 cierpie膰 katusze gdy on si臋 b臋dzie objada艂

Udost臋pnij ten post

jesli sie zdecyduje to na czarny,Ja juz przestalam nosic luznie ciuchy,nienosze opietych ale takie w sam raz,ktos mi kiedys powiedzial ze jak nosilam luzniejsze to wygladalam na znacznie wieksza.I to prawda ostanio przegladalam zdjecia to w tych luznych bluzach wygladalam strasznie teraz tez niewygladam najlepiej ale jak zaczelam sie tak ubierac jak teraz to od razu mi mowili ze schudlam a ja ani deko nie spadlam,wiec cos w tym jest.

Udost臋pnij ten post

Ja tez zaraz bede zmykac bo synus sie obudzi,obiadek dla meza mam wiec jest ok. Mi strasznie brakuje silnej woli,to jest moj dramat.Bo w dietach to jestem obcykana ale co z tego jak mi zapalu niestarcza.Nadzieje widze tu na tym watku i WAs kobietki.

Udost臋pnij ten post

karuzelka ok to jutro glodowka....sama woda:) ja w weeknd tez na kanapkach pojade bo jezdze na kazdy weekend teraz na kurs przygotowawczy do matury z biologi

Udost臋pnij ten post

Ja tez ide na wesele, tylko w maju i musze jako tako wygladac :) sukienka bardzo fajna, tez bym doszyla szeleczki :D bez nich nie czu艂abym sie swobodnie.

Udost臋pnij ten post

Ja jednak w g艂od贸wk臋 nie wchodz臋, ale Wam 偶ycze powodzenia, ja dzi艣 na masa偶e, cos robi膰 trzeba

Udost臋pnij ten post

wy wszytkie o weselach mowicie a u mnie cisza:( kolega zaprosil mnie ktory wrocil z kanady tydz temu ale nie wiedzial ze mam faceta od 2 lat prawie... ale kto wie moze za 2 lata bede pisac o swoim slubie:)

Udost臋pnij ten post

okr膮glika pewno ze mosze obie nowe kolezanki przyjmujemy z ch臋cia :D im nas iwecej tym lepiej :) a co do tych masa偶y to jest to takie urzadzenie kt贸re masuje odpowiednie czesci ciala, i mozna albo pozbyc sie samego cellulitu jesli ktos jest szczuply i go ma , albo zlogi tluczszczu sa rozmasowywane - to dla tych ktorzy je maj膮 i chca sie ich pozbyc..

Udost臋pnij ten post

glupio wyszlo taki moj post opozniony heheheh bo pisalam go kolo 15 ,00 ale przyszedl listonosz i jakos oim zapomnialam :) ale najwazniejsze ze kolezanki dol膮czyly :) ja pisalam o rollmasazach a ty okr膮gilka na jakie masaze chodzisz????

Udost臋pnij ten post

co do tej mojej g艂od贸wki postaram sie nic nie jesc jutro i np w sobote do 14 a jak wyjdie zobaczymy.....wiem ze jak chce bardzo to wytrzymam kiedys wytrzymalam na glodowce 4dni i schudlam 3,5kg...na wadze bo po ciele nie widac zbyt takich rzeczybo wchodzi w to woda tez bardzo

Udost臋pnij ten post

Witam , nie mam czasu nadrobi膰 zaleg艂o艣ci w czytaniu , ale postanowi艂am przynajmniej zostawi膰 dla was wiadomo艣膰:) W艂a艣nie sie zako艅czy艂 trzeci dzie艅 mojej diety :) bo po 18 ju偶 nic nie jem. Jak na razie 3 fajne dni 1100 kal. Tylko do 膰wicze艅 co艣 si臋 nie potrafi臋 zmobilizowa膰! Pozdrawiam !!

Udost臋pnij ten post

Witam , nie mam czasu nadrobi膰 zaleg艂o艣ci w czytaniu , ale postanowi艂am przynajmniej zostawi膰 dla was wiadomo艣膰:) W艂a艣nie sie zako艅czy艂 trzeci dzie艅 mojej diety :) bo po 18 ju偶 nic nie jem. Jak na razie 3 fajne dni 1100 kal. Tylko do 膰wicze艅 co艣 si臋 nie potrafi臋 zmobilizowa膰! Pozdrawiam !!

Udost臋pnij ten post

Witam No super 偶e si臋rozrasta nasza grupa. M贸j 4 dzie艅 kopenhaskiej min膮艂 bez problemow.Nawet si臋 nie spodziewa艂am 偶e mo偶e tak by膰(my艣la艂am ,偶e b臋d臋 ca艂y czas glodna) Czytam ci膮gle o diecie (a mo偶e stylu 偶ywienia) MM i coraz bardziej si臋 do niej przekonuj臋 i co ciekawe m贸j m膮偶 tez jest za tym 偶eby艣my co艣 zmienili w naszej kuchni.B臋dzie to prawdziwa rewolucja ale trzeba spr贸bowa膰 . Jak chcecie o tym poczyta膰 to jest link http://dietamm.com/ Czytam forum profesjonalne podpowiedzi,rady. Chyba po sko艅czeniu kopenhaskiej zmieniamy . Ze 艣wi臋tami nie ma klopotu bo uciekamy ju偶 od roku w g贸ry.Jest bardzo wygodnie bo nie trzeba sta膰 w garach 3 dni a potem wszystko zjada膰 bo szkoda wyrzuci膰 .No i po powrocie czy艣ciutko w domu,偶adnych go艣膰i.Podane do stolu,posprz膮tane no i kilka dni na powietrzu.Synu艣 z m臋偶usiem poje偶dz膮 na nartach ,ja si臋 powspinam po g贸rkach.Same plusy.A kasa taka sama (bo zakupy,prezenty,te偶 kosztuj膮)

Udost臋pnij ten post

Jak Wam min膮艂 dzionek jak dietkowanie,u mnie ca艂kiem dobrze, jutro si臋 troszk臋 oczyszcze,czasem robi臋 sobie taka jedno dniowa glodoweczke i czuje si臋 po niej super. Dobranoc kobietki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marsy艣25
ja jestem, wlasnie skonczylam cwiczenia ae6 weidera... kurcze jak policzylam ile robie brzuszk贸w to wychodzi 486 brzuszkow!!!!!!! masakra jakbym miala zrobic normalnei tyle w zyciu bym nie zrobila :) probowalam tez dzisiaj 8minut abs na brzuch tez fajne ale kr贸tkie bo jak sama nazwa wskazuje 8 minut.. cytrynko pamietam , pamietam waze sie i wspisujemy do tabelki :) tak sie zastanawiam czy ja waszym zdaniem jem malo czy duzo??? prawie codziennie jem tak samo, a wiec: sniadanie: 2 kromki chleba z czyms :) do kawy par臋 ciasteczek tak kolo 4 sztuk (raczej bez czekolady) obiad kotlet np piers kurczaka z sur贸wk膮 :) podiweczorek: jogurt aktivia co wy na to??

Udost臋pnij ten post

widze ze jestem pierwsza dzis....dobra zwazylam sie i wpisuje sie.....a na 8 maNICK .............wzrost....wiek.......waga st.........teraz jest.....cel cytryn贸wka.....168.........19.........90kg............. 88.5kg.........70kg 95kilo170.........170........25..........95kg........... ...95kg........75kg nowka............158.........37..........88kg........... ................68kg dziabong ........175.........25..........91kg..............86,2...... ..70kg lemonka7.........176.........23..........90.6........... ...90.6........60kg renata2902......161.........40.........97.0............. ..92.0 .......75kg power of love....170.........26.........87kg...............87kg...... .60kg Marcy艣25........163..........25.........90kg............ ...81kg.......70k grubaska77.....165..........30...........95,5 kg..........95,5 kg.....62 ***wieloryb****...170.........31...........94........... .....90............60 karuzelka24....166..........24...........93............. .....93.........75. Okr膮glinka.......174.........35...........92............ ......85...........69 m do szkoly wiec pisac nie bede odezwe sie po 13...

Udost臋pnij ten post

Heh widz臋 ze seria wesel si臋 zacze艂a - ja mam w kwietniu jedne i w czerwcu dwa. W kwietniu jedziemy z m臋偶em w podr贸偶 po艣lubn膮 i chcia艂abym jak najwiecej do tego czasu wazy膰 mniej - ale same wiecie jak jest. Dzi艣 na 艣niadanko platki fitness na mleku 0,5 % i troch臋 platk贸w czekoladowych 4 lyzki - wiec niewiele :-) By艂am wczoraj na aerobiku - brzuch mnie bola艂 straszliwie :-) Wczoraj na obiad mia艂am 艂yzke ziemniak贸w 1 jajko i troche sosu koperkowego (ale to dlatego ze nie gotowa艂am ja) bleeee

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich:)ja juz na nogach.Dzis tez sie zwazylam i waga pokazala 92,6 to jest dopiero poczatek diety wiec woda leci.maNICK .............wzrost....wiek.......waga st.........teraz jest.....cel cytryn贸wka.....168.........19.........90kg......... 88.5kg.........70kg 95kilo170.........170........25..........95kg........... ...95kg........75kg nowka............158.........37..........88kg...........................68kg dziabong ........175.........25..........91kg..............86,2...... ..70kg lemonka7.........176.........23..........90.6........... ...90.6........60kg renata2902......161.........40.........97.0............. ..92.0 .......75kg power of love....170.........26.........87kg...............87kg...... .60kg Marcy艣25........163..........25.........90kg............ ...81kg.......70k grubaska77.....165..........30...........95,5 kg..........95,5 kg.....62 ***wieloryb****...170.........31...........94........... .....90............60 karuzelka24....166..........24...........93........... .....92,6.........75. Okr膮glinka.......174.........35...........92............ ......85...........69 Ja zaczelam dzien od szklanki wody:)mam nadzieje ze dzis mnie nic nie kusi.Moze dzis pojedziemy z mezem na basen,zawsze w piatki przychodzi tesciowa do synka a nas wygania z domu i zazwyczaj jezdzimy na basen:) Jutro jade na uczelnie i strasznie mi sie niechce,jeszcze zebym konczyla o normaknej godzinie to bylo by ok a tak zaczynam o 8 a koncze o 21 w domu jestem po 22 w niedziele podobnie. A Wy co planujecie w ten weekend robic? Pozdrawiam i zycze udanego dnia:)

Udost臋pnij ten post