Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

Katharsis to masz szczescie,ze trafiłas na fajną babke.koleżanka mi opowiadała jak byla w 9 miesiącu ciązy i spóżniła sie 1 dzien to jej nie popuścili tak sie wnerwiła ze sie wypisała;-) A u nas dzwonia z mieszkaniem jak opętani,juz dzwonili o 6.30 idioci chcieli byc pierwsi czy co? U nas dzis piekna pogoda tak słoneczko swieci ze w domu mam 26stopni bugieee_________ ja na szczescie mam tesciów spoko,ostatnio przez 2 dni pilnowali mi troche małego cobym mogła mieszkanie ogarnąć.Zreszta my sie budujemy kolo nich,zobaczymy jak to bedzie.

hej dziewczyny:) u nas też cudna pogoda-mała ma już ślicznie opaloną buźkę i rączki-ech ślicznie wygląda aż jej zazdroszcze, ale ja wspomogę się solarium:):) wczoraj pierwszy raz zjadła czereśnie i strasznie jej posmakowały:):) ma to po rodzicach...hehe właśnie wróciłam z pracy, łobuzek śpi więc odpoczywam aż nie chce mi się robic obiadku:(może któraś z Was mi troszkę prześle przez kabelki:):) gochasia-jak zdrówko:) ściskam was papa

Wiecie co wcale nie jestem opalona.Jak ja stad wroce? My mieszkamy bez rodzicow i bez tesciow.Moja mama byla tylko u nas raz jak urodzilam. Jakos dzisiaj jestem glodna...:/ Ucalujcie ode mnie dzieci

Gość bugie
Dziwczyny! Za ciepło!!!! Co tu robić? Po cieniach sie chować, w dodatku kupe roboty mam,jutro dzień dziecka i goście będą!!!! Młody jest jakiś rozdrażniony, chyba ten upał, a w domu przeciągu też nie zabardzo robić nie powinnam. Byłam u fryzjerka! Super,czuje sie o wiele młodsza,co ciekawe fryzjerka znalazła mi siwego włosa! Tak jak mi sie śniło! O Boże jużżżżż????? Musze do gina sie wybrać, bo spotkała mnie nie zaciekawa sytuacja z meżem,boje sie jakąs narośl zauważyłam,szokkkkk

cześc dziewczyny!!:) Odezwę się w poniedziałek,dzisiaj czuję się fatalnie no i jeszcze robota!!Do poniedziałku i buziaki...dla wszytkich:P Bugie nie mart się na pewno wszytko jest ok!!Nieraz tak jest ze coś sie wyczujhe a lekarz powie ze to nic złego!BUzka dla ciebie 🖐️Ale im szybciej pójdziesz do lekarza tym szybciej bedziesz spokojnijesza:)

hej dziewczyny u nas pogoda super dzis sie tak opalilam ze szok tylko mam nadzieje ze mi skora nie bedzie schodzic bo bede milala po opaleniznie:( 😘 dla dzieciaczkow z okazji ich swieta a ja sie nie odzywam bo sie uczylam dzis mialam 2 egzaminy z taka glupia baba ale mysle ze zaliczylam no ale wyniki do srody maja byc wiec bede zyc w niepewnosci:(

Cześć mamuski!!:D Co u was nowego???Nic nie piszecie-nikogo jeszcze nie było :(U nas wczoraj padało cały dzień,dzisiaj juz lepiej..oby wyszło na troche słoneczko...:PPoopalac bym się chciała:P NO jak nie ma nikogo to lece wstawić pranie...na raziue,buziaki:D

Ja jestem! No prosze, w Polsce upaly.A w Brazylii idzie zima:) ale za 2 tygodnie wracamy do Anglii i znowu bedzie lato. Wczporaj ochrzcilismy Elenke. Nie wiem co teraz zrobic z ta sliczna sukienieczka.Wiecej dzieci na razie nie planuje:/

Hej dziewczyny :) Jestem juz w Holandii, dzis rano dotarlismy. Tydzien pobytu w Polsce byl super i jak zwykle za krutko, ale wszystko co dobre szybko sie konczy. Tez chrzcilismy malego :) Collinek spal w samochodzie i nie bylo z nim problemow tylko ja sierota oblalam sie goraca woda z termosa i trzeba bylo apteki szukac, dwie godziny umieralam z bolu. Teraz mam wileka piekna blizne z bablem :( W Polsce maly troche marudzil, ale dziadki nie odpuszczali go na krok i troche wrocil rozpieszczony. Dzis marudzi caly dzien, chyba ze to zabki to jest usprawiedliwiony :) Jutro do dermatologa. Jak znajde wiecej czasu to Was poczytam kochane, bo narazie to musze prac rozpakowywac itd. Sciskam Was mocno :)

franiu__________ ciesz e sie ze urlop sie udal a mowilam ze Collinek was zaskoczy i bedzie grzeczny:P a teraz masz pewnie full roboty co ja jak tylko wroce od tesciowej jak maly tam idzie na jeden dzien to juz nie moge sie wypakowac bo wszystko \"jest potrzebne\"

NO wreszcie się odezwałyscie :D!!! Ale i tak nie ma wszystkich???????? Frania no to straszne z tym termosem,pewnie to był prawie wrzatek i 2 godziny bez niczego!Bedna ty!:( No ale super że udał się pobyt w polsce!!:)Rozpakuj się tam spoojnie i wracaj do nas :) Ja lece za 2 tygodnie!!:D kacha super ze u ciebie też udały sie chrzciny:)TY kochana jeszcze niemysl co zrobić z ta piękną sukieneczka bo nigdy nic nie wiadomo:P :P :P katharsis a co u ciebie??BO nic nie napisałaś:P :) Dziewczyny u mnie znowu po południu była burza i padał deszcz:(No kiedy wreszcie zaswieci to słońce!!!:O Dobra lece pod prysznic ...do jutra 🖐️

Gość bugie
Cześc dziewczynki:) Ja wszystkie ubranka z chrztu pochowałam, pochowałam też ogonek z pępuszka, obrączki z szpitala, pierwszy kosmyk opciętych włosów, buciki malenkie i taki prezent na 18urodziny zrobie jak dożyje,hihihih Unas piękna pogoda,ale noce są dla młodego ciężkie bo duszno, Podziwiam Was dziewczyny,ja to z małym najdalej w Zakopanym byłam,no ale jak mus to mus,ciekawe jakby znosił podróż. W przyszłym roku do Sitges lecimy, to sie okaże,ale wtedy to już będe miała kawał chłopa bo będzie miał 26msc. Może jakaś kawa???? Pozdrawiam Was:)

bugiee_____ z tym prezentem fajny pomysl ja ubranko sprzedalam ale sukni slubnej cos nie moge sie pozbyc:( bo my dwie uroczystosci w jednym dniu mielismy kemii______ a u mnie nuda wiec co mam pisac przed chwila co wstalam bo cos senna dzxis jestem egzaminy u wrednej baby zaliczone na 3i 4 :D ale jescze 3 zostaly rusek andragogika i metodologia najgorsza ta andragogika a moj K w niebo wziety(jak mamusia) ze upaly przyszly i sobie korzysta do bolu biega po dworzu i musze dwa razy dziennie go kapac bo jak wracamy na drezmke to takiego górnika do lozeczka nie wloze..

ojeny co za pustki mamusie maja sliczna pogode to pewnie korzystaja a u nas niby upal ale taki zimny wiatr jak slonce zajdzie ze szok sama nie wiem jak malego ubrac a teraz mi spi od 9 bo dzis o 4 pobudke mielismy bo maego keszel obudzil ze az zwymiotowal takim sluzem ze nici ze spania byly:( a ten kaszel to nie wiem co mial znaczyc bo od tamtej pory nic a ja dzis o 7!! pranie wywieszone obiad gotowy i na spacerze z malym mowie wam katastrofa no ale juz i tak odespalam swoje:P

Gość bugie27
Czesć dziewczyny Ja dziś szok przeżyłam bo w kopalni gdzie pracuje mój M i brat był wybuch metanu na szczęście nie ta zmiana A wczoraj ściągłam z szafki obrazek ŚW BARBARY z myślą że gdzieś go upchne i masz!!!!!!!!!! To musiał być jakiś znak!!!!!!!!!! Czterech zgineło....

Witajcie Bugie to straszne co piszesz.Znów niewinni ludzie zgineli. Nas prawie nie ma w domu dlatego nie pisałam,własnie nadrobilam zaległości.Moj synus zrobił nam niespodzinke na dzien dziecka i wyszedl mu górny ząbek,teraz przebija sie drugi.Jest ciagle marudny.W sobote idziemy na wesele do jego chrzesnej zobaczymy jak bedzie sie sprawował. Buziaczki pa

bugie________ ojeny straszne:( a mieszkasz na slasku tak?? ciezka praca w takiej kopalni i bardzo niebezpieczna niesety gochasia_________ mojemu K ida teraz 3 naraz zeby ale dosc spokojny jest naszczescie a ile ma to juz nawet wam nie powiem:)

NO dziewczyny juz się zgłaszam!:DWczoraj napisałam do was ale mi zjadło,i jak zobaczyłam że nie ma nikogo to powiedziałąm że nie bede pisała wszystkiego jeszczez raz:P No ale dzisiaj widze ze jesteście ;) Bugie no żeczywiście to musiał być dla ciebie straszny szok!!A z tym obrazkiem to powiem ci że ja myślę że to tez był jakiś znak. Napissze ci cos,ja 3 lata temu poważnie byłam chora,miałm guza,czekałam na szybka operacje i powiem cio że siostra dostała od sąsiadki medaliki.TRzy- dla mnie,dla mamy i dla siostry -sasiadka powiedziała że trzeba wierzyc-i odkad go dostałam nie zdjełam ani rau z szyi,no chyba że musiałam to wsadziłam do kieszeni.I powiem ci że nie mam zamiaru go zdjąc.Operacją się udała-a było bardzo zle-nie mówię że dzieki medalikowi-ale ma to coś w sobie,ta sasiadka pojechała po te medaliki kawał drogi-oczywiście do jakiegos kościoła-nie wiem gdzie bo pytałam się siostry bo chciałam sama jechac i podziękowac za zdrowie. BUgie zobacz nieraz tak jest myślisz schowasz a po co to tutaj,albo że nie pasuje mi do tego pokoju...a jednak...teraz pewnie go juz nie będziesz chciala chować:) U nas po mału sie wypogadza,mam nadzieje że wkońcu bedziemy cieszyli się słońcem:) Frania a ty???Cos cię u nas nie widac???NO i Kacha tez gdzies znikła...??:P Gochasia no to taki prezent od dziecka!!Pozazdroiścic!!:)Kazda mam chiała by taki prezencik..ale sie cieszyliście ,co???:) katharsis no,no pozazdrościc takiej pani domu jak ty :PJa dzisiaj wstałam o 7.30 i to jeszcze z wielkim bólem,bo pospała bym jeszce dłużej :P

Hej babeczki :) jestem jestem :) Cos pusto na topiku :) Mam nadzieje, ze to chwilowe; Bugie slyszalam o tej tragedii w radiu, jejus to straszne :( To bardzo niebezpieczna praca , co chwile slyszymy o tragediach w kopalniach, nie mozna tego jakos uniknac. U nas wszystko ok, maly juz spi :) A ja niestety jeszcze zakupy musze isc robic, tylko czekam na samochod!!! U nas nadal zabkow brak, ciekawe kiedy sie pierwszy pojawi. A gdzie nasz Kiciaaaaaaa? Pisz kochana co u Ciebie i Nikusi!!! Pozdrowienia

Gość mimi840
Witam młode mamusie. Można się do was przyłończyć? Mam24 lata i 3 miesięcznego słodkiego synka.

Gość bugie27
Dobry wieczór kochaniutkie;) Mojemu szkrabkowi wkońcu zaczyna imponować samodzielne chodzenie,kurde juz myślałam że bedzie raczkował do 18tego msc. ale myśle że juz niedługo, póżno no nie??????????? Ma 14msc i 6dni Katharsis no tak na śląsku, dlatego mój meżuś kończy szkołe żeby mógł zwijać z tamtąd manaty. Kemii masz racje coś w tym jest,ja wierze, jestem praktykujacą katoliczką, samo to że zaszłam w ciążę było cudem Frania23 my też ząbkujemy,młody jest wiecznie marudny, musiałabym chyba wiecznie siedziec na podłodze i puszczac bum bum żeby zapomniał o zębach,a co używasz jako mazidełko???? My dentinox,wydaje mi sie że najleprzy,wyprubowałam na swoich dziąsłach,drętwieją szkoda że chwilowo Cześć mimi840 skąd jesteś????? Pozdrawiam lece na tv;)

Gość bugie27
Aaaa dziewczyny....dzis kupiłam sobie depilator,jaaaaa która niegdys powiedziała że nigdy w życiu, ale z braku czasu na golenie mówie dośc!!! No i co...... piałam jak kogut,u Was też tak wyglada depilacja?? A może coś z tym depilatorem nie tak, ale nogi gładzutkie,ciekawe jak długo:):)

Gość mimi840
Jóż jestem musiałam ukołysać małego bo u niego cięzko z zasypianiem ciągle się budzi . jastem z Boguszowa taka miejscowość koło Wałbrzycha orjentujesz się gdzie to jest? A wy dziewczyny skąd jesteście?

Zakupy zrobione i spotkalam stara znajoma, a ona czy ja w ciazy nie jestem :( buuuuu.... Bugie ja nie depiluje, boje sie tego strasznie :( Myslalam o wosku... Co do chodzenia, to dzieci roznie zaczynaja, wiec martwic sie nie musisz zobaczyc bedziesz ganiac niedlugo za dzieckiem :) Ja mam tez ta masc na dziasla, ale jakos mi nie dretwieja..... Witamy nowa mamusie. Napisz nam wiecej o swoim maluszku!1 Pozdrawiam

Gość mimi840
Muj maluszek ma na imię Alanek przyszedł na świat 24.03.08r Jest strasznym nerwuskiem, teraz przechodzimy okres kolek które męczą go od 2 tyg życia są niedozniesienia słyszałam.że utrzymują się do ok 3 miesiąca czyli zbliża się koniec. Dzięki bogu!!! aha niewiem od kiedy zaczynają pojawiać się pierwsze ząbki bo coś mały bardzo się ślini i ciAgle gryzie rączki ale na ząbki to chyba jeszcze za wcześnie? Pozdrawiam

Mimi moj Collinek tez zaczal sie szybko slinic i myslalam, ze bedzie mial wczesnie zabki, ale dzis juz ma ponad 6 miesiecy i zabkow brak. Wspolczuje kolek :( Moj maly nie mial kolek, ale tez baaaaardzo duzo plakal, bo nie mogl usnac a byl bardzo zmeczony. Wiem wiec co to znaczy nerwowy dzidzius.... Pozdrawiam

Gość mimi840
frania 23 twój maluch ma śliczne imię zawsze mi się podobało skąd jesteś? A te kolki to coś okropnego on sie tak meczy spać niemoże a jak wkońcu uśnie to zaraz się budzi i tak w kółko jóż wypróbowałam chyba wszystkie sposoby na kolki . niechce zapeszać ale teraz śpi i mam nadzieje że wkońcu sobie pośpi spokojnie ....... to i ja sobie odpoczne a co

Gość mimi840
To ja uciekam odezwe się jótro pozdrawiam wszystkich pa pa

Hej:) A co tu jeszcze nikt sie nie zameldowal, wstawac spiochy :p Mimi dziekuje ja mieszkam od 4 lat w Holandii, ale pochodze z pomorskiego :) U mnie pochmurno, tylko zeby nie padalo!!! Dupcia, bo juz mrzy :( Dobra znikam Papa