Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

hej kochane:) u nas już lepiej:) mała nie wymiotuje i nie ma biegunki, ale jeszcze coś ja trzyma:( bugie ja też strasznie się bałam,że mi się odwodni a to byłoby najgorsze dla mojego maleństwa!!! Wmuszałam w nią mnóstwo wody, dostała też jakieś lekarstwo tzw kroplówkę doustną bo niestety na rotawirusy nie ma lekarstwa...co do szczepionki na to paskudztwo to już za p,zno podaje się je dook 24tyg życia a jeśli chodzi o ospeitd to my też wykupujemy małej te kojarzone:) ale ostatnie dwie były bezpłatne:) kemii-jakoś przeżyłyśmy chorobę, mała była chyba dzielniejsza od mamy:) bo ja byłam przerażona!!! chwilowo nie przyjmujemy gości mamy małą kwarantannę:):) katharsis-dziękujemy za całuski my też gorąco ściskamy🌼 kacha,frania,govhasia-co u was???????????????????? my mamy paskudą pogodę nie chce się wychodzić z domku za oknem zimno i ponuro:(:( bugie-ech zazdroszczę, że już masz obiadek:) ja dopiero się do niego zabieram....a ponieważ mamy jeszcze dietkę to jedzonko jest takie jakieś nijakie:(:( pozdrawiam was kochane papa

NO!Wreszcie sie odezwałyście:D kicia super że już się czujecie lepiej,tylko zkoda że musicie trzymac taka llekką dietke :O A to jest tak jak nie wolno to wtedy chce sie bardzo jesc tego czego ci nie wolno:P :P bugie masz racje takie żeczy jak \"matka boska\"to juz przegiecie i to bardzo no chyba że ktos jest nie wierzacy i robi sobie z tego żarty,bo dla mnie to nie jest np zabawne:( Ten kto utworzył ten profil to żeby czasem kiedys nie prosił tej Matki Boskiej o pomoc-czasem tak jest że żarty obracają się w płacz,no ale to już jego sparwa...... NO a co z nasza reszta????Dziewczyny odezwijcie się :D🌼 Ja juz jestem po obiadku,dziewczyny ale numer,dzisiaj wracam z pracy i chciałam wstawić gołabki a tu mi zabrakło gazu,no i wstawiłam pare do piekarnika-powiem wam że to nie tio samo co takie ugotowane :P:P Reszta gotuje się juz w garnku :P

Hej babeczki :) Nie mam za bardzo czasu na kafe :( Jutro wyjezdzamy do Polski, wiec pakuje piore sprzatam i trwa to wiecznie, bo Collin marudzi :( Dobra koncze, moze jutro sie jeszcze odezwe przed wyjazdem :) Pozdrawiam

Czesc mamuskom! Bede sie lenic jeszcze 3 tygodnie, chociaz przy dziecku to ciezko powiedziec ze sie czlowiek leni. kemii - robilam jakis czas temu balejaz i strasznie mi potem wypadaly wlosy:( Ale to pewnie nie od tego frania - to przynajmniej pojdziesz z Collinkiem do lekarza Moja mala jest bardzo radosna a najlepiej sie czuje wsrod rozkrzyczanych Brazylijczykow - po prostu szaleje z radosci:)

kacha___________no to super masz wypoczynek ale ja ci powiem ze fakt przy dziecku to nie za bardzo wypoczynek ale przynajmiej oderwalas sie od codziennosci czego mi strasznie brakuje:( kemii__________ ja mialam golabki dwa dni temu obzarlam sie tak ze szok:P nawet moj maly zjadl dwa + ziemiaczki tak mu smakowalo ze tylko brzuszek glaskal hehe kiciaa________ ciesze sei ze z corcia juz lepiej taka choroba to naprawde doroslego wykancza a co dopiero takie malenstwo... a moj K znowu zeby dostaje szok doslownie ida jak grzyby przedwczoraj juz jeden sie przebil a dzis patrze juz nastepna biala plamka

franiu________zycze szczesliwej podrozy i superowego wypoczynku!!! bedziemy tesknic!!!

Gość bugie
No no narobiłyście mi smaka tymi gołąbkami.Pogoda u nas znowu jakas nijaka,kapusniaczek leci z nieba, dziś jedziemy z młodym troche pieniędzy udać, bo jakoś nie chcą za bardzo nas sie trzymać:) OSTATNIO mam chyba problem z kręgosłupem, wogule sie nie wysypiam,w plecach mnie nawet w spoczynku boli, byłam u ogulnego, z myślą że jakieś prześwietlenie będe mogła zrobić, a tu skierowanie na rechabilitacje,na które trzeba wieczność czekać, ach szkoda gadać,chyba poszukam jakiegoś specjalisty z całym osprzętem na miejscu,obawiam sie że mi dysk wyskoczył,starośc...hihihihi:)

Witajcie U nas wszystko po staremu zębów dalej brak i Szymek dalej taki marudny. Frania na ile wyjezdzasz do Polski? Kacha jak ja Ci zazdrosze tego \"leniuchowania\" tez z checia bym gdzies wyjechała. Bugie ja miłam rwe kulszową i chodziłam tydzien temu na rehabilitacje miałam załatwione bo tak bym czekała miesiac czasu. P.s ale bym zjadła gołąbki;-)

Hej mamusie, My wyjezdzamy dzis wieczorem, bedziemy noca podrozowac ze wzgledu na Collinka. Mam nadzieje, ze bedzie spal i nie odczuje tak tej podrozy. Gochasia wyjezdzamy tylko na tydzien, a ten czas zleci szybko i znowu trzeba bedzie wracac ach... Moj Collinek tez strasznie marudny, nic nie moge z nim zrobic, nawet na raczkach mu sie nie podoba a tu jeszcze tyle pakowania :( Dam znac jak bedziemy w Polsce :) Kacha Tobie to dobrze tam w tej Brazylii:) A ja zamowilam golabeczki u mojej mamy hehe, wiec jak przyjade juz beda :p mniam mniam mniam Pozdrawiam

franiu________ w nocy Collinek powienien smacznei spac!!! a autem jedziecie?? a ja dzis ide na imprezke ze znajomymi a moj M z malym:P juz sie nie moge doczekac wieczora ,oj wybawie sie :D:D:D:D:D mam juz posprzatane maly spi a jak M z pracy wroci to lazienka moja heheh

Gość bugie
katcharsis______zazdroszcze, naprawde tez bym sie wybrała tylko sie zastanawiam czy mój wypad nie wyglądałby w ten sposób że siedze wiecznie na telefonie a myślami nie na imprze a w domu hihi:) My własnie idziemy sie z synkiem kąpać, poćwiczymy pływanie w wannie:)

Frania to spokojnej podrózy-niech colinek spi spokojnie:D buziaki 🖐️

Czesc dziewczyny! Gochasia - Twoj synek moze byc dlugo marudny zanim mu wyjda zeby.tak bylo z moja mala. U nas goraco.Moj M ma bardzo fajna rodzine.jego siostrzeniec umie powiedziec pare slow po polsku bo nauczyla go kolezanka ze studiow ktorej babcia jest Polka. Ciotki nakupowly mnostwo ubranek dla malej.Nie wiem jak zabierzemy sie spowrotem:)

Gość bugie
Czesc dziewczyny!!!!! Wstałam o 06:00 a myślałam że jest już chyba 08:30, takie ciepło za oknem u nas,że chyba mnie to słońce obudziło:) Jak tam po weekendzie? My dziś szczepienie mamy:(

hej dziewuszki dopiero dzis zajrzalam bo wczoraj usialam odespac:P ale super bylo wybawilam sie tak ze hoho a moj M stanal na wysokosci zadania i z synkiem dali mi wczoraj pospac i kaca w spokoju poleczyc bugie_________ ja tam sie nie martwie w koncu po to nasze dzieci maja tatusiow zeby czasami tez sie nimi zajeli no nie:P czasami taki wynalazek sie przydaje a my z moim M raz w miesiacy naogol zawsze gdzies wychodzimy ale kazdy zazwyczaj osobno:P a jeden miesiac byl taki ze ja bylam 3 razy bo zawsze cos wypadlo:P

hej dziewczyny:) my mamy fajną pogodę, więc znów jesteśmy cały dzionek na dworku:):) wpadłyśmy tylko na obiadek i małą drzemkę A wam kochane chciałam życzyć wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy-oby wasze maluchy przynosiły wam codziennie mnóstwo radości i szczęścia a jak najmniej trosk i zmartwień🌼🌼 BUZIACZKI PAPA

No tak,dzisiaj nasze Swieto! My spedzilysmy noc w samochodzie wracajac od rodziny. Ja nawet nie umiem juz sama wychodzic bo jak wyjde to nie moge sie wyluzowac i myslami jestem przy dziecku. Pozdrowienia dziewczynki!:)

Cześć dziewczyny!! Ja też wam życze duzo radośći z maluszków-to na dzień mamy:D :P Wiecie co nie napiszę duzo bo dzisiaj cały dzień jestem poza domem i nie mam juz na nic siły...do jutra!!!:D

Gość bugie
Hej mamuśki Ja Wam rónież składam najleprze życzenia,spóznione ale szczere, dużo radości,mniej zgryzoty, i więcej czasu dla Was samych,no i zdrowia przedewszystkim;) WczORAjsze szczepienie nie wypaliło,dzwoniłam do przychodni i wiecznie zajete,kiedy już żeśmy sie wybrali, to okazało sie że w poniedziałki nie ma szczepień ohhhhhhh! Dzis jedziemy,mam stresa,ale musze byc silna, ja to chyba jak dziecko jeszcze!!!!! Wniedziele dzień dziecka___________ Tesciowa bedzie,oczywiście żeby tylko sie popisać bo tak to nie przyjeżdża:( Nie rozumie tej baby!

bugiee_________ wspolczuje wrednych tesciow:( rodzinka mojego M naszczescie fajna jest konie mozna z nimi kraść:D a ja dzis chodze i ucze sie i obzeram sie doslownie nie moge sie najesc a jak slodkiego mi sie chce oszzz!!!!!!!!! musze sobie cos zrobic bardzo wysoko kalorycznego zjesc raz a porzadnie hehe:P chyba ide frytki zrobic zawsze na mnie dzialaja:P

Cześc dziewczyny!!:D Cos tu u nas ostatnio bardzo cicho:(,hop,hop jesteście???????NO dziewczyny brać się do pisania!!:P Wiecie co u mnie dalej pada deszcz:OChciałam się troche opalic,bo niedługo lece do Polski a tu jak na złość ciagle pada i pada:O Postanowiłam sobie że wezmesie za siebie i przynajmniej troche schudnę do wyjazdu :P

witajcie Jestem i czytam na bieżąco ale czasu brak na napisanie.Własnie jestem w trakcie sprzatania domu bo jutro przychodzi potencjalny klient oglądnąć mieszkanko.Dziecko zabrał tatus wiec na spokojnie moge posprzątac.U nas pogoda ładna ale strasznie wieje.Dobra uciekam pozdrawiam;-)

Czesc dziewczyny! A u nas ciagle goraco,chowam sie przed sloncem wiec tez nie jestem opalona. Gochasia - a gdzie sie przeprowadzacie? Przyczepily sie do mnie 2 zbedne kilogramy ktorych nie zgubilam po ciazy, moze ktos wie jak sie ich pozbyc?

Kacha budujemy dom i zostało nam wykonczenie go.Jak klient pójdzie na to ze wyprowadzimy sie za 3miesiace bedzie super jak nie to do teściów sie przeprowadzimy.Ja bym chciała 5kg zgubic i byłabym zadowolona;-)

Gochasia no to trzymam kciuki zebys sprzedała mieszkaanie:Dmam nadzieje że się uda i wykończycie sobie domek....och ja trez bym chciała mieć swój :P

wiecie co u nas sie przejasniło ,moze jutro bedzie goraco....zaraz lece na słonecxzko :P :P

Gość bugie
Czeeeee! Katharsis____zazdroszcze,nawet nie masz pojęcia jak cgciałabym móc jeździć do teściowej na niedzielną kawke, ale my chyba nigdy ssie nie dogadamy,z nią sie nie da gadać! Kemii naszczeście mamy solaria hihihihi ja to uwielbiam sie w nim relaksować Gochasia pewnie teraz pójdzie Wam najwięcej kasy, no ale co swoje to swoje,ja mieszkam u rodziców na osobnym pietrze ale nie ma to jak od podstaw urządzac jak sie chce,mi pozosaly remonty:( Dziś wkońcu kupiłam dywany łazienkowe takie jak chciałam i kosz na pranie, w łazience aż przejaśniało! Unas dziś wiało jak cholera,wózka upchać nie mogłam. dobra lece na tv,mężuś usypiał małego i sam zasnął,hihihi:)

bugieee_________ u mnie tez niby slonce swieci ale ten chlerny chlodny wiatr wszystko pieprzy no a z tesciowa mam naprawde dobrze wczoraj bylam cale popoludnie i dzis tez jedziemy:D u niej jest fajnie bo zawsze ktos jest bo moj M ma duzo rodzenstwa wiec jest z kim pogadac bo ja jedynaczka to gdzie mam jezdzic dobrze ze z jego rodzina dobrze sie dogaduje kemii________ to dawaj na solarium 2-3 sesje i piekna opalenizna gotowa:P pod warunkiem ze na ciebie to dziala bo ja moge chodzic ale jaka wchodze taka wychodze wiec mi tylko balsamy brazujace pozostaly no i jeszcze na sloneczko czekac :P a wiecie co moj maly jeszcze spi z nocy!!!!! cos ostatnio spioch sie zrobil:D

Gość bugie
Czesc dziewczyny Wczoraj byłam zapracowana__________okna pomyte huraaaaaaaa! Bo już patrzec nie mogłam,a wiecie co? Dziś lece do fryzjera! Już jestem cała podniecona,dziś mi sie śniło że posiwiałam jednej nocy, w dodatku widziałam sie w lustrze___KOSZMAR!!!!! Ach,teście mieszkają odnas 6km, a teściowa czyli babcia widziala młodego 12razy za całe jego życiea kończy 14msc. Mam też szfagra.który wogule nie był u nas nawet jak urodziłam, ale o dziwo najgorsze jest to że wszyscy ze sobą normalnie gadają jakby nigdy nic..... My tam nie jeździmy bo nas nie zapraszają tylko na jakieś urodziny, ale ja teraz w dupie mam ich urodziny i wogule tam juz nie pojade!!!! Będe szczęśliwsza nie patrząc na ten fałsz!!!! Wiadomo,że to mój maż powinien coś z tym zrobić,ale ja już daje spokój:(

boze dziewczyny estem dzis padnieta rano mi sie przypomilalo ze dwa dni temu milalam do urzedu pracy jechac sie odhaczyc i szybko malego ubieralam jeszcze autobusem bo M auto wzial i dawaj do tesciowej a jak do UP sie tlumaczyc naszczescie fajna babka byla i zadnych klopotow nie robila ze sprawnie poszlo no ale pozniej moj K mi portfel wytrzasnal i szukalam jak glupia a on tesciowej do torebki wlozyl ale zla bylam ojeny a teraz najlepiej spac bym poszla ale tak do tylu jestem ze nie da rady:(