Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

ooo a co to za pustki???? egzamin poszedl mi dobrze tzn mysle ze zalicze:P ale to dopiero poczatek...

Hej dziewczyny! Dlugo nie pisalam bo bylismy nad morzem i nie mialam dostepu do internetu. Zaraz nadrobie zaleglosci.

Hej dziewczyny! Dlugo nie pisalam bo bylismy nad morzem i nie mialam dostepu do internetu. Zaraz nadrobie zaleglosci.

Opalilysmy sie obie:) Moj M nie wychodzil z wody, jak dziecko:) Malutka na poczatku bala sie wody ale pozniej sie chlapala. Co do paznokci to ja niedawno pierwszy raz zrobilam sobie pedicure:) Frania - wiesz,tez jestem zmeczona przez to wszawanie w nocy, Kathars - powodzenia na sesji, Kemii - gratuluje zdolnego synka, w pracy pewnie spedzasz weekendy, Kicia - a Ty gdzie pracujesz? Gochasia - i jak te zeby? Bugie - witaj Mam nadzieje ze nie zapomnielyscie o mnie przez tydzien nieobecnosci:)

Gość bugie
Czesc dziewczyny! No pogoda dzis nas raczej rozpieszczać nie będzie;( i wogule ochłodzenie idzie prawdopodobnie:( No ,przedemną ciężki dzien, znów remont, w dodatku mój teśc przyjeżdża pomóc mojemu M, nasze stosunki sa tylko dobte na chwile,ale mocma kawa,mały papierosik od rana i włanczam na luzzzzzz! Kiiedys musimy pogadac na te tematy dla mnie cięzko strawne, Cześc kacha! Pewnie odpoczełas od zgiełku dnia codziennego,zazdroszcze, ja moge pomażyc o wakacjach w tym roku, w przyszłym juz nie popuszcze Franiu a twój maz to do romantyków należy? W moim zwiażku ostatnio cos wyschło ale sie poprawia:) Kacha jakie kremy z filtrem stosujesz u małej, bo musze kupic.nie wiem jaki warto.

hej dziewczyny:) ja padam ze zmęczenia-noc miałam okropną bo moja księżniczka załapała rotawirusy i ciągle wymiotuje i ma biegunkę...strasznie mi jej żal ale dzielnie to znosi! Kacha-ja pracuję prowadze szkolenia z zakresu styl. pazurków:) jak udał się pobyt nad morzem?????????? my wybieramy się nad Bałtyk w połowie lipca:) kemii-dziś chyba tylko Ty masz piękną pogodę u nas jest paskudna co chwila deszcz:(

hej dziewczyny:) ja padam ze zmęczenia-noc miałam okropną bo moja księżniczka załapała rotawirusy i ciągle wymiotuje i ma biegunkę...strasznie mi jej żal ale dzielnie to znosi! Kacha-ja pracuję prowadze szkolenia z zakresu styl. pazurków:) jak udał się pobyt nad morzem?????????? my wybieramy się nad Bałtyk w połowie lipca:) kemii-dziś chyba tylko Ty masz piękną pogodę u nas jest paskudna co chwila deszcz:(

bugie______ ja kupilam malemu krem z DAX-a filtr40 dalam niecale 20 zl w rosmanie ale on jest do calego ciala no i buzke tez smaruje i od 6 miesiaca kacha_______ ojeny jak ja bym chciala byc na twoim miejscu my narazie nie mozemy sobie pozwolic na wakacje bo chcemy dom wyremontowac teraz lazienka pozniej kuchnia.....:( ale mysle ze chociaz na weekend pojedziemy nad jeziorko albo morze

Cześć laseczki:D Kacha to cie rozczaruję bo u nas dzisiaj pochmurno,i nie zanosisię na słoneczko:(A szkoda bo chciałam się opalic bo niedługo lecimy do Polski ,no i trzeba jakoś wygladac :P:PJak tak dalej pójdzie to polece ale biała :P :P katharsis super żźe egzaminy poszły ok,na pewno zaliczone :D :P Bugie ,no współczuję ci ,ale najlepiej tak jak piszesz.pogadać i może bedzie doibrze,a zwłaszcza że codziennie się nie widzicie,jakoś wytzrzymasz:PTrzymam kciuki:) :P Frania a ty spiochu jeszce spisz???nie zameldowałas nam się tutaj dzisiaj :) :P Gochasia aty??Tez spioch z ciebie??:P KIcia ja tez bym chetnie pojechała sobie nad morze,ale przez to że pracuje w weekendy to na razie nie ma o czym myslec:ONO ale super że sobie odpoczełas:) NO dziewczyny,trzymajcie kciuki,wyszło u mnie słoneczko zza chmurek ;)Dzisiaj mam w planach jechac ze starszym synkiem na zakupoy,oby tylko nie padało :) :P Dobra,rozpisałam się troche i lece wstawiac kr.olioczka na obiadek-ale to dla mojego męża -ja bym tego nie ruszyła :P :P

kemii_______ ja jadlam kiedys pasztet z krolika i super byl a dzis na obiadekk mam kotlety ale z kurczaka hehe a w zamrazalniku lezy koza moj M powiedzial ze tego nie zje a ja go oszukalam ze juz dawno zjadl a nawet nie wie:P a moze ktoras z wasz wie jak kozine przyzadzic?

Witam :) Kemii no fajnie byloby,no ale my na nogacgh dzisiaj juz od 4 :( Collinek nie dal pospac i wlasnie sie znowu obudzil wiec musze leciec z butla. Zaraz zmykamy do szpitala z jego egzema. Pozdrawiam

Frania napisz jak tam po wizycie w szpitalu:)Mam nadzieję że cos pomoga :)Buziaki

Kemii nic nie pomoglo skierowali mnie do dermatologa, a wizyta na 3 czerwca, wiec nadal nic:( Jakby od razy nie mogli nas skierowac, jestem bardzo zla :(

Gość malutka23juz
Czesc dziewuszki :) Chetnie do Was sie przylacze jesli pozwolicie :) Mam 23 lata i polrocznego synka ...:)

Gość bugie
Franiu a co jest twojemu synkowi?Problemy skurne? Mój mały zaraz po porodzie miiał łojotokowe zapalenie skóry,wiem co znaczy łażenie po lekarzasz i jak każdy z nich gada co innego,ale na szczęście mineło,jeszcze teraz miewa uczulenia na co nie które pokarmy,może jakies testy powinnam zrobić, teraz jakby ucichło,może wyrasta z tego,ale nadal jestem zdania że ja prywatnie nie pójde to nie mam na co liczyć. Katcharsis dzięki,mam nadzieje że nie będzie go wysypywało po bużce,kupie,sprawdze. Cześc malutka:) Mój szkrabik ma 13ms i 19dni:)

hej dziewczyny:) franiu-wiem, że brzmi to banalnie, ale będzie dobrze:) służba zdrowia niestety tak działa:( napisz nam ja się czuje maluszek!!??🌼 gochasia co u Ciebie??? u nas drugi dzień chorubska, jest lepiej ale mała nadal wymiotuje:(:( malutka23juz witaj🌼

bugie___________ mojemu K nic po tym kremie nie jest tylko ze on na nic alegrgii nie ma(odpukac) malutka23juz___ witaj! franiu______ napewno juz niedlugo Collinek wyzdrowieje nie martw sie ale wiem co to za bol chodzic od lekarza do lekarza stac w kolejkach itp itd kiciaaa______-- ucaluj coreczke bidulka pewnie wyczerpana jest!!

Witajcie dziewczyny Cos cisza.Wszystkie na spacerku?;-) My w niedziele bylismy na komuni maly dzielnie sie sprawowal.Wczoraj na budowie bylam zobaczyc drzwi bo przywiezli.Mam doła bo moja ukochana babcia jest w cieżkim stanie i nie wiem co to bedzie.Bierze 8 tabletek przeciwbólowych i nic jej nie pomaga.Pogotowie przyjezdza daje zastrzyk (morfina) i odjezdza tylko dlaczego nie wezma ja do szpitala.Gdyby nie maly pojechalabym tam zrobic awature. Malutka23juz witaj napisz cos o sobie,skad jestes? Pozdrawiam Was dziewczynki👄

Hej dziewczyny! Mam internet ale nie moglam pisac bo czyms sie zatrulam.Wczoraj wymiotowalam caly dzien.Cos podobnego do rotawirusow. Dla malej kupilam garnier filtr 50. Bugie - jeszcze palisz? Nie rzucilas palenia jak bylas w ciazy? Kemii - kiedy przylatujesz? Pewnie sie zdazysz opalic. Nad morzem nie mielismy ladnej pogody, dopiero w przedostatni dzien sie rozpogodzilo. tesknie juz za domem, tylko siostra mojego M mowi po angielsku.ja proboje cos tam po porugalsku ale nie za bardzo mi wychodzi

hej dziewczyny gochasia_______- przykro mi z powodu babci a nasza sluzba zdrowia ...juz taka jest :( kacha__________ a jak dlugo zamierzasz sie jescze lenic:P wiecie co dzis sie przytrafilo mojemu malemu przez moja glupote moj tata przyjechal żukiem bo mial cos przewiesc mojemu M i malego wsadzilam i tam sobie \"jechal\" kierowal caly szczesliwy zamknelam drzwi i poszlam do taty a ten maly skubaniec podniosl klamke do gory i tym samym zablokowal drzwi ja tu chce otworzyc i nic kluczyki w srodku drugie drzwi tez zamkniete maly juz sie denerwuje zaczal ryczec zanosic sie w koncu tata srubokretem okno otworzyl dobrze ze to taki stary typ ze okno sie w bok przesuwa bo tak to nie wiem jakbysmy go wyciagneli mowie wam nie mozna go nawt na moment samego zostawic dobra lece bo obiad robir i jeszcze uczyc sie musze:(

Cześć dziewczyny!!:D Co tutaj u astak cich???Ja zara lece do pracy,ale jak wróce to npiszę wiecej-obiecuje :P Dziewczsyny ,no do roboty napiszcie cos ....:O Katharsis przeczytałam tak szybko co się stało wczoraj w tym samochodzie,no żeczywiśćie biedaczek musiał sie niezle wystraszyć :(Tera na pewno nie bedzie chciał sam siedzieć w samochodzie,nikt nawet nie pomyślała że może tak się stac,no ale na szceśćie to stary model i udało się otwozyc ta szybę :D No lece zaprowadzic dzieci do szkoły ,pa i całuski :D

NO,dziewczyny,cos was nie widać:P Ja przedwczoraj byłam u fryzjera,spedziłąm tam pół dnia-balejaż sobie robiłam,teraz tak szybko nie pójdę bo mam dosyć tego czekania...:P Wczoraj znowu wzieło mnie na sprzatanie w szfkach,u nas robi się juz upalnie to powynosiłam taklie zeczy grubsze...jak wezmiesz się za cos to tykle bałaganu...:Pno ale porobione:) Śpiochy no wstawajcie piszcie co tam u was??? Frania,no widzisz tak to jest z tymi lekarzami...oby dermatolog pomógł,ale tak jak piszesz,dlaczego nie skierowali cie tam odrazu??:O kacha napisz chociaz ty jak się czujesz??Mam nadzieję że rotowirusy sobie poszły :) Słuchaj a z ta siostrą to po mału i jakoś się dogadacie :PJa jak poszłam do siebie do pracy to mówiłam i po polsku i po hiszpańsku-ani ja ich nie rozumiałam ani oni mnie :Pno teraz nuz jest ok :) Wczoraj poszłam troche się poopalac,a dzisiaj rano kropił juz deszcz więc nici z opalania :O Lece już za 3 tygodnier :D kicia a jak tam córeczka???napisz czy już mineło choróbsko:)🌼 malutka23!witaj🖐️🌼napisz gdzie mieszkasz:) bugie a ty co??tez jestes spiochem:P🌼zemelduj się chociaz kochana:):P Dobra,jak nie ma nikogo to lece przyszykowac coś na obiadek ... Gochasia a jak tam u ciebie??🌼

hej mamuski!!! dlugo sie nie odzywalam ale jakos tak zlecialo wczoraj sprzatalam obiad a wieczorem bylam padnieta ze nawet kompa nie wlaczalam a dzis bylam na procesji potem mielismy gosci a potem my pojechalismy w gosci:D i tak cale dwa dzionki minely a jeszce kupa nauki mnie czeka:( ojeny jak sie nudze to sie nudze a jak sie nazbiera to niewiadomo za co sie wziasc

NO dziewczyny,cos się nie rozisałyscie dzisiaj :P

Mam nadzieje że jutro bedzie inaczej:)Tyle tylko że u was dzisiaj było swieto:P Dobra to doi jutra!!🖐️Ide dzisiaj jeszce spazyc kapuste na jutro na gołabeczki-mniammmmm:P :P :D

Gość bugie
Cześc dziewuszki:) Obiad przygotowany,mały śpi jeszcze a wiec troche poklikam:) Meżyś w domu zagościł od środy to nawet nie miałam kiedy do Was zajżeć. Właśnie teściu jest u nas i pomaga przygotowywać dom do malunku,oczywiście nic za darmo i dlatego jest taki chetny pomóc,a szkoda gadać, któru ojcic żeruje na swoich dzieciach?:( Kach w czasie ciązy nie paliłam ale terz jak skączyliśmy pic z cycusia naług znowu sie odezwał, lubie palić i to jest najgorsze. Kemii ja tez sie wybieram i wybieram do fryzjera farbnąc cosik kudełki ale znów mi zaczeły wylatywać jakieś liche są i sie zas tanawiam,patrzeć już nie moge na siebie! kochane powiedzcie czy te łączone szczepionki przeciwko odrze świńce i rózyczce śą odpłatne bo mamy szczepienie we wtorek a mi to wogule z głowy wyleciało, dobrze że mnie listownie zawiadomili

Gość bugie
Kurde jakie ja wale byki ortograficzne!!!!!! Nie śmiejcie sie ze mnie:(

Gość bugie
Kicia a jak tam samopoczucie? Słyszałam że mamunie szczepią przeciwko rotawirusom,szczepiła któraś? Ja tak sie tego boje,kiedys byliśmy już w szpitalu bo mały mógł mi sie odwodnić,to było straszne!

Gość bugie
Ta Nasza Klasa to już jest beznadzieja!Widziałyście prowil "Matka Boska"? to juz jest przegięcie!!!

hej kochane:) u nas już lepiej:) mała nie wymiotuje i nie ma biegunki, ale jeszcze coś ja trzyma:( bugie ja też strasznie się bałam,że mi się odwodni a to byłoby najgorsze dla mojego maleństwa!!! Wmuszałam w nią mnóstwo wody, dostała też jakieś lekarstwo tzw kroplówkę doustną bo niestety na rotawirusy nie ma lekarstwa...co do szczepionki na to paskudztwo to już za p,zno podaje się je dook 24tyg życia a jeśli chodzi o ospeitd to my też wykupujemy małej te kojarzone:) ale ostatnie dwie były bezpłatne:) kemii-jakoś przeżyłyśmy chorobę, mała była chyba dzielniejsza od mamy:) bo ja byłam przerażona!!! chwilowo nie przyjmujemy gości mamy małą kwarantannę:):) katharsis-dziękujemy za całuski my też gorąco ściskamy🌼 kacha,frania,govhasia-co u was???????????????????? my mamy paskudą pogodę nie chce się wychodzić z domku za oknem zimno i ponuro:(:( bugie-ech zazdroszczę, że już masz obiadek:) ja dopiero się do niego zabieram....a ponieważ mamy jeszcze dietkę to jedzonko jest takie jakieś nijakie:(:( pozdrawiam was kochane papa