Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

witam jestesmy po poprawinach i juz koniec obzarstwa:D od jutra mam dietke nie wiem jak dlugo hehe ale sprobuje moze wytrwam kemii______oj biedactwo ten twoj synus tak to jest ze jak nie urok to sraczka i zawsze cos z tymi dziecmi i bidulki musza sie meczyc a my na to patrzymy chcemy pomoc a tu nie idzie:( mojemu odpukac nic nie jest ucaluj malego niech szybciutko wraca do zdrowia pozdr wszystkie mamuski🖐️

Hej dziewczyny Jak wam minął długi weekend???? U nas pogoda była paskudna więc troszkę się powłóczyliśmy po znajomych, a wczoraj zabralismy małą do egzotycznych gadów, ale najbardziej podobał jej się żwirek na chodniczkach Kemii-na zakupach najlepiej wyszła Nikolcia hehe, ale sobie te muszę coś kupić bo w sobotę mamy komunię Katharsis-jak było na imprezce????? Kacha-masz rację przy takim maluchu nieźle trzeba się nabiegać-a teraz ma manie wymuszania wszystkiego krzykiem jak nie chcemy jaj czegoś dać to piszczy-łobuziak jedenale nie jest źle dajemy radę Frania, Gochasia gdzie Ty się podziewasz???? Pisać tu szybciutko co u was!!!!! Miłego dzionka dziewczyny, zajrzę do was później bo teraz czas do pracy,muszę wpaść tam na 2godz 🌼dla każdej

hej u nas majowka tez nie zabardzo bo chlodno bylo ale za to dzis super pogoda jakby wieterku nie bylo to upal by byl kiciaaa________nasz Kasjan tez teraz jak czegos nie moze dostac to w histerie wpada i ryk ale trzeba to przetrwac bo pozniej na glowe wejdzie a komunia no coz duuuzo jedzenia rodzina gadka szmatka i nic ciekawego ogolnie. Na szczescie K byl grzeczny kazdy go bral ze odpoczelam:P

Cześć dziewczyny!! Super że u was wszystko ok:D U mnie A. tez juz lepiej,opuchlizna po mału schodzi,dzisiaj nawet zjdł ziemniaczki z sosikiem-to juz coś :D Nie rozpisze się dzisiaj za wiele bo lece do roboty zadzwonili po mnie z godzinę temu -no i trzeba iść ;) katharsis widziałam twoja bluzeczke na nk,wiesz ja zawsze jak ide na zakupy to obiecuję sobie że kupię bluzkę w jasnym kolorze różu albo zołci,niestety kończy się na szarym albo czarnym :P

Witajcie Ledwo co żyje,dzis bylam na 1 zabiegu i dobrze ze pojechalam samochodem bo pewnie do domu bym sie nie doczłapała.Lekarz zabronił mi dzwigac tylko ciekawa jestem jak ja to moge zrobic z małym dzieckiem. Wczoraj wrócilismy z długiego weekendu.Szymon super zachowywał sie w samochodzie (6 godzin oczywiscie z przerwami).U znajomych tez byl dzielny nikogo sie nie bał tylko sie uśmiechal a jak pozował do zdjęc -mały model z niego Ja o zakupach na razie moge sobie tylko pomarzyc buziolki bo maly wzywa;-)

Czesc dziewczyny, Bylismy wczoraj na brazylijskiej wsi - mnostwo kawy, bananow , cytryn:) Moja mala dzielna jest, wszedzie ja mozna zabrac, kochane dziecko kemii - mam nadzieje ze z synkiem lepiej i bedzie mial usuniete te migdalki katharsis - nie mam Ciebie na naszej klasie wiec nie moge zobaczyc zdjecia gochasia - a Ty to jaki zabieg mialas? Ogolnie to mam pewien problem - nie moge wstawic zadnego zdjecia na nasza klase.mam nowy aparat, ustawilam na najmniejszy rozmiar zdjec ai tak mi nie wchodzi:( Mozna cos na to poradzic?

Kacha ja tez nie moe wstawic zdjecia to chyba cos u nich. Moje zabiegi to ultradzwieki i krioterapia jakbym nie karmiła piersia to dostałabym zastrzyki i byloby po problemie.

Hej mamusie :) Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam :( Na dworze piekne lato mamy, wiec korzystam z pogody i juz tak czesto nie siedze na kafe. Kicia mailik doszedl bardzo dziekuje, milo z Twojej strony🌻 🌻 🌻 Kemii dziekuje za troske :) Ciesze sie, ze synek juz moze przynajmniej troszke jesc. Oby jak najszybciej zabek wyzdrowial. Kicia ja od poczatku nie moglam postawic zdjecia na naszej-klasie, dopiero jak sobie zainstalowalam program do zmniejszania zdjec. Moze rzeczywiscie to ich wina. Katharsis bluzke widzialam, bardzo ladna a odchudzac sie nie masz z czego ;) Ja to powinnam i to niezle sie wziasc za siebie, ale jakos slaba wole mam. Gochasia oj biedaczko, mam nadzieje ze sie juz lepiej czujesz. U mnie wszystko ok :) Od niedzieli czuje sie bardziej, ze tak powiem normalnie. Postanowilam sobie kilka rzeczy i wogle pogoda dopisuje to i humorek lepszy. Collinek jest grzeczny. Tylko ostatnio tak mi sie kreci w lozeczku, ze nie wiem co mam zrobic. Ja go poloze spac a za 15 minut on w krzyk, przychodze a on na brzuszku nozki midzy szczebelkami glowka gdzies z drugiej strony. O wlasnie sie obudzil musze uciekac :) Pozdrowienia

no hej widze ze nasze dziewczyny sobie o nas przypomialy:P ale nie dziwie sie bo jak ciepelko jest to tez korzystam do bolu Franiu______a nie masz takiego ochraniacza wokol lozeczka to nozki nie wyjda i lepiej by mu sie moze spalo albo zebole wychodza skoro taki marudny ten nasz Collinek kacha____ale ci zazdroszcze tych cieplych krajow a masz na NK franie lub kemii? ja jestem u nich w znajomych Żaneta L. -grudziadz 🌼dla mamusiek:D

Katharsis nie mam niestety takich ochraniaczy:( Upatrzylam sobie tu w jednym sklepie takie cacy i chcialam je kupic to mi odmowili sprzedarzy:( ze wzgledu na bezpieczenstwo zostaly wycofane. Tlumacza to tym, ze dziecko moze sie udusic, gdy sie do tego przytuli. Pewnie chodzi im o noworodka, bo ten moj strong men to raczej alarm by wszczol, no ale niestety juz tego w Holandii nigdzie nie sprzedaja :(

Frania______--no fakt ale ja maialam ten ochraniacz zalozony jak tylko maly sie urodzil i u nas spelanial swoje \"obowiazki\" i dopiero teraz go zdjelam bo maly nim poniewieral:P o poduszkach tez gadaja ze nie dawac dziecku a moj K spi z podusia od 4 mies a bez niej nie chcial spac to co mialam zrobic. Spi z nia do dzis i bez zniej nie mozna sie nigdzie ruszyc! dzis mamy znowu sloneczko ale ten przeklety zimny wiart wszystko psuje:( ale i tak zaraz spadamy na dwor :D:D:D

franiu a moze sprobuj recznik albo ciekna kolderke lub koc pmiedzy szczebelkami przeplesc to tak jak ten ochraniacz by bylo

frania, gochasia wreszcie wpadłyście:) gochasiu-widzę, że tobie też dzieciaczek daje popalić:):) franiu-a może rodzina w Polsce kupi Ci ochraniacz na łóżeczko i wyśle- ja jestem bardzo zadowolona z ochraniaczy bo inaczej mała powykręcałaby sobie nóżki ponieważ wpycha je pomiędzy szczebelki i przekręca się:( kemii- jaka u ciebie pogoda bo u nas cos się popsuła,wczoraj było suuuuper a dziś tak sobie, ale może się poprawi:) synek czuje się już lepiej??? miłego dnia dziewczyny pa

Cześc mamuski!!:D Mój synus juz poszedł dzisiaj dfo szkoły,wszystko po mału schosdzi :D Wiecie co ide na pół godzinki sie poopalac bo tak świeci słoneczko bo na 16 ide do roboty,napisz pózniej,buziaki dla wszystkch!!!!!!!!!:D :P

oj kemii_____ale ci zazdroszcze u nas niby slonce ale zimny wiatr wiec z opalania nici chyba sie wybiore na solarium bo upalow cos nie moge sie doczekac a gdyby nie samoopalacz bylabym przezroczysta:( dobra dziewczyny ja lece bo maly butle wytrabil i musze go w spiworek wlozyc

ale jaja poszlam do malego a on juz spi jak susel nawet sie nie obudzil jak nim tarmosilam hehe a jutro mamy wizyte u kardiologa na 12 i nie wyobrazam sobie bo K o tej porze to spi wiec jutro bedzie pewnie marudny bo sie nie wyspi:( dobranoc

Cześc dziewczyny!!:D A co tutaj u nas tak pusto??????????:( Nie ma nikogo:( Dzisiaj cały dzień byłam w pracy,ale odbiłam to sobie bo poszłam zaraz po robocie do fryzjera;) Podciełam sobie troche włosy,za tydzień ide na balejaz;) :P katharsis i jak tam wizyta u kardiologa??Ma nadzieję że wszystko poszło dobrze:)Napisz cos jak bedziesz miała czas Mój A juz duzo lepiej,ząbek juz nie boli i opuchlizna zeszła,teraz nasz czeka wizyta u dentysty :( Dzisiaj cos u nas wieje i to teraz nawet mocniej,ale nie jest zimno.Zobaczymy moze idzie ochłodzenie?? Dziewczyny pomachajcie chociaz i napiszcie że zyjecie :P :P

Hej mamusie :) No to macham 🖐️ Kemii fajnie, ze synek juz lepiej :) U nas dzis pieknie bylo, moze nawet tak pieknie jak u Ciebie Kemii w Hiszpani ;) Maly spi bardzo malo w dzien bo 2 razy po 30 minut i nie mam za wiele czasu :( Wczoraj byl bardzo marudny, ale dzis bylo juz lepiej :) Katharsis czemu musisz isc do kardiologa ? Pozdrawiam papa

hej dziewczyny!!! u nas pogoda rewelacja maly na cienkiej bluzeczce z dlugim i nawet kapelusz mogl ubrac:D jestesmy w niebo wzieci:D:D:D:D Kemi, Franiu_________--dzieki na troske milo z waszej strony no wiec tak bylam jakies pol roku temu u pediatry maly mial poczatek oskrzeli i lekarka uslyszala szmery na serduszku wiec dala skierowanie do kardiologa czekalismy ponad pol roku !!!! na wizyte no ale na szczescie jest wszystko dobrze pani doktor nie ma zadnych watpliwosci ale wrazie czego mamy przyjsc za rok na kontrole i echo serca bedzie mial zrobione kamien spadl mi z serca a jak wyjechalismy o 12 to wrocilismy o 16!!!!!!!!!! tragedia a na dodatek najpierw w kolejce do piguly zrobila EKG a pozniej w drugiej kolejce do lekarza zeby to zobaczyla i zbadala paranoja!!!!!!!!!!!! ale sie rozpisalam dobranoc🖐️

Hej wszystkim! postaram sie zalatwic jakos ten program do zrobienia zdjec, katharsis - mam na NK kemii,gochasie, franie i kicie, chcialabym cie znalezc ale tu polskie strony bardzo wolno sie otwieraja wiec zadko korzystam z internetu, frania - moja niunia tak samo przewraca sie w lozeczku, a Collinek juz siada, kemii - jak Ty dajesz rade - praca, dom i 2 chlopakow:) pozdrowienia dziewczyny do jutra

hej my dzis spalismy do 8 a maly jeszcze rozleniwiony jest:D kacha_________a zdjecia mozna w Paint-cie zmiejszac (to tenb program do rysowania) ja tak robie i jest ok no a Kemi ja tez podziwiam ja narazie siedze z dupa w domu i robir tyle co przy malym obiad sprzatanie itp a na wieczor mam dosc no ale kiedys tez bede musiala sie przyzwyczaic, niestety:P

hej dziewczyny:) u nas jest piękna pogoda więc siedzimy cały dzionek na dworku, po południu wpadam na chwilkę do pracy i przez całą masę obowiązków zaniedbuje nasz temacik:( Ale dziś pogoda coś się psuje-wieje zimny wiatr więc będę do was zaglądać:):):) Kochane pisać co u was????? Kemii🌼-ja też muszę wybrać się do fryzjera zwłaszcza, że w sobotę mam komunię, ale ostatnio strasznie brakuje mi czasu!!!! Frania,gochasia co u was????🌼 katharsis🌼 jak zdrówko i maluszek????

Cześć mamusie!!:D U nas dzisiaj coś się pochmurzyło:( A miałam w planach opalanie:O,no i teraz nic z tego:O,no ale mam nadzieje że odrobię stracony czs i w zamian tego biore się zaraz za sprzatanie w pokoju,ale takie solidne.Pomyje sobie szyby i okno i upiore firanke,i wytrzepie dywan,cos mnie dzisiaj naszło... Nie bede sie rozpisywałaa bo czasem może mi minąc ta wena:P :P Katharsis to super że wszystko dobrze wyszło u tego kardiologa!!:D :D,co jak co ale zdrówko dzieci jest najwazniejsze,mozesz spac spokojnie :D Wiesz ja tez zmniejszam zdjecia w tym samym programie co ty:) Kacha spróbuj tez zmniejszyc przez Painta-a. Słuchaj a co do tego pracowania to zobaczysz sama ze jak dziecko pójdzie do szkoły to mozna o wieeele dużo więcej zrobic,chociaz powiem ci ze i tak czesto brakuje duzo tego czasu. Tyle jeszcze że u nas dzieci ida do szkoły od 3 lat i to obowiazkowo,to zobacz jaka róznica wieku.W Polsce dzieci ida do zeróki od 6 lat. Kicia to jak swieci słoneczo u was to się powyleguj troche na tym słoneczku :P Ładsnie bedziesz opalona na komunię:D Frania ,Gochasia a co tam u was??:) No lece sprzatać bo mi minie ta wena do sprzatania..:P

Zapomniałam sie pochwalic:PBYłam dzisiaj na zebraniu u młodszego synka iPani bardzo go pochwaliła,za czytanie,pisanie i liczenie....aż chce sie słuchać takich pochwał:D

kemii- z przyjemnością bym się poopalała, ale mój słodki łobuz mi nie pozwala:( chwilowo pozostaje mi tylko solarium:( właśnie wróciłam z pracy i strasznie boli mnie głowa- dobrze, że moja gwiazdeczka śpi, ale pewnie będzie buszowac do 11-tej:( no cóż, zawsze to jednak tatuś będzie do pomocy:):):) Dziewczyny wy też czasem macie dość pracy i najchętniej byście ją rzuciły?? ja padam i jak pomyślę, że jutro znów te same problemy to mnie skręca!!:(Mam doła ból, głowy, ale zapewne jutro mi przejdzie.....mam taką nadzieję a co u was kochane??????????????????????????????????? idę pojeździć na rowerku-stacjonarnym oczywiście....ostatnio coś za duuuużo jem słodyczy,więc taki dodatkowy wysiłek się przyda hehehe całuski papa

Witajcie ja dalej chodze na zabiegi jest juz troche poprawa ale do pełnej sprawności jeszcze brakuje.Mój mały dzis bardzo grzeczny tfu tfu nie zapeszam.Górnych zębów dalej brak;-) Kicia ja tęsknie za pracą ale podejrzewam ze po miesiącu by mi to przeszło;-) tak sie zastanawiam kiedy do niej wrócić,bede chodzic tylko na 4godzinki to tak nie bedzie mi żal zostawić małego.Pozdrawiam

Gochasia witaj!!!No nareszczie napisałaś :P Słuchaj to życze ci szybkiego powrotu do zdrówka!!Najwazniejsze że jest juz lepiej...jeszcze trochę a bedziesz smigala jak samolocik!!:D Dla ciebie 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Kiciaaaaaaa a ty mi tu się nie dołuj kobieto!!:P Ja też mam czasem dosyć tej roboty,tego biegania,no ale co poradzimy....???nie jestes sama ;) Pomysl sobie o córeczce jaka masz sliczna,przeciez to wszystko dla niej :) Ja tez czasem sobie mysle że jak to dobrze było,dzieci zprowadziłam do szkoły i miałam pół dnia dla siebie na obijanie sie:P Ale poszłam do roboty i zarobie zawsze cos to wydam dla moich aniołków:) Kiciaaa zawsze bedziemy miały takie dni,ale pomysl sobie że jutro wstaniesz i bedzie na pewno leopiej:) :P A ty dzisiaj odstaw rowerek na bok i pojedz sobie słodkosci na poprawienie samopoczucia!!:P :P

Cześć dziewczyny!!:D U mnie dzisiaj deszczowo :O Zaraz ide zaprowadzic dzieci do szkoły i lece do pracy,dzisiaj mam w planach zrobić leczo:D ...uwielbiam,mniam juz mi leci slinka:) :P Dziewczyny napiszcie cos kochane,bo cos u nas mizernie :O :P :P :P To na razie 🖐️

hej dziewczyny:) kemii🌼- dziś już mi lepiej:) wiem, że pracuję dla mojej kruszynki-po to aby ona miała wszystko co najlepsze i tylko to pozwala dalej mi wytrwać kiedy jest kiepsko:) jutro już weekend więc nie bedę myślała o pracy i troszkę odsapnę u nas też kiepska dziś pogoda, ale mam nadzieję iż jutro będzie cieplutko i słonecznie bo mamy komunię siostrzenicy:):) gochasia🌼-cieszę się, że lepiej się czujesz:) dziewczyny miłego dzionka