Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

Gość bugie
Dzień dobry.Mój brząkal własnie sie budzi,i znów to samo..... Narazie nie wracam Bo nie mam najmniejszych na to szans, wraz z meżem postawiliśmy na jego szkołe. A wygląda to tak: pracuje na nocki na 24tą ,wraca o 8:30 rano, po śniadanku śmiga spać a wstaje na obiad około 13:30 poczym leci do szkoły na 15:00 Cieżko z czasem w moim przypadku. Jestem ze śląskiego koło Katowic, miło mi gochasiu pozdrawiam

dzieńdoberek dziewczyny:) u nas kolejny dzień cudnej pogody:) teraz jadę do pracy na 2godz a potem zabieram małą do dziadków:):) gochasia- to korzystaj z tych kilku wolnych chwil:) witam nową koleżankę🌼 miłego dnia mamusie pa

bugie__________witam:) gochasia______-ja mam juz dosc tej lazienki nic nie mozna odlozyc bo wszystko w nia pakujemy ale pocieszam sie ze bedziemy miec sliczna lazienke i ze juz niedlugo koniec kiciaa_____ u nas tez dzis slicznie bylam z malym na dworzu ale krotko bo dorwal wiadro z woda i sie caly pochlapal a teraz spi:D

Gość bugie
Ja tez własnie wróciłam bo młody wyrżnął na trawnik i brodą nie źle zarył,uczy sie chodzić ma już prawie 14 miesiecy i nie może sie przekonać,boi sie zrobić krok,ale jakoś to będzie tylko mi już kręgosłup siada z tachania go wiecznie bo w wózku nie wysiedzi. Uf właśnie zasypia,chyba go wymeczyłam solidnie. Katharsis-wspóczuje, ja łazienke w zeszłym roku robiłam i to szybciorem żeby zdazyc przed porodem, bite 15tysiaczów poszło ale jestem zadowolona,bo to moje jedyne miejsce gdzie moge odpocząć. Teraz to sobie wyposarzam,nie moge kupic fajnych pomarańczowech,grubych dywaników bo takie mi sie marzą:)No i jakiś fajny kosz na pranie moze wiklinowy,Żebym ja tylko miała czas na zakupy-pomarzyć!

bugiee__________ a na allegro patrzylas maja tam ciekawe rzeczy mi sie podobaja takie wiklinowe koszyvczki wyscielane materialem chyba 10 zl jeden nie pamietam bo juz dawno patrzylam popatrz soebi czasem mozna cos fajnego kupic bez wychodzenia z domu no a z takim maluszkiem to ciezko naszcze scie ten etap mamy za soba:P

Gość bugie27
No musze zajrzeć. Masz racje z małym na zakupy to cała wyprawa! Wjakim wieku masz dzieci? Bo nie jestem na bierząco.Już sie nie doczekam kiedy bedziemy samodzielniejsi. Ten okres jest piękny jak sie widzi jak rozwija sie pięknie i zdrowo ale jest ciężko! Czasem jest łatwiej a czasem tak w kosc dostane że musze nerwy trzymac na wodze

Gość bugie27
Dzięki ale ciezko znaleśc takie jak chce chyba jestem zbyt wymyślata, potrzebuje na klape ,pod kibel wiszący przed lustro jakieś 1,5 na o,7 i przed wanne jakiś owal ale niema, a wtakim zestawie ciezko kiedys w quelle widziałam ale już nie mają:(

Czesć mamuski!!:D Bugie cześć :) 🖐️ Dziewczyny mój synek jedzie jutro na kolonię!!Mam kupe roboty,ciuchy kosmetyczka,buty wszystko przyszykowac,oznaczyc ,ponapisywac......nie wiem do której to bede szykowała..:P Dziewczyny buziaki dla was i lece bo mam pełno roboty!!Napisze jutro jak dziecko pojedzie:)🖐️ Wczoraj zakupy udane :D :P :P

hej kochane:) my nie pojechałyśmy do dziadków bo musiałam dłużej zostać w pracy:( moja krolewna smacznie śpi więc zajrzałam do was bugie-moja mała ma 14mc ale zasuwa jak motorek:) Twój maluszek też pewnie wkrótce się przełamie-współczuję Ci bowiem jak boli kręgosłup od takiego ciągłego prowadzania, ale zapewne już niedługo:) Jeszcze zatęsknisz za takim mało mobilnym dzidziusiem jak zacznie Ci uciekać:):) katharsis- rozumiem, że maluszek czuje się lepiej!!!!!!!!!!!!!!!! kemii- to czeka Cię troszkę smuteczku przy pożegnaniu:( odpoczniesz od urwiska:)

hej kochane:) my nie pojechałyśmy do dziadków bo musiałam dłużej zostać w pracy:( moja krolewna smacznie śpi więc zajrzałam do was bugie-moja mała ma 14mc ale zasuwa jak motorek:) Twój maluszek też pewnie wkrótce się przełamie-współczuję Ci bowiem jak boli kręgosłup od takiego ciągłego prowadzania, ale zapewne już niedługo:) Jeszcze zatęsknisz za takim mało mobilnym dzidziusiem jak zacznie Ci uciekać:):) katharsis- rozumiem, że maluszek czuje się lepiej!!!!!!!!!!!!!!!! kemii- to czeka Cię troszkę smuteczku przy pożegnaniu:( odpoczniesz od urwiska:)

Hej babeczki :) Widze, ze topik kwitnie i dobrze :) U mnie nadal ladna pogoda, ale zapowiadaja juz deszcze :( Ostatnie dwa dni byly bardzo mile dla mnie. Wczoraj bylam w miescie u jednej kolezanki i u drugiej a wieczorem poszlam sobie na silownie z kumpela. Dzisiaj malutki byl grzeczny i nawet ladnie spal, a ja obdzwonilam swoje kolezanki w Polsce i czuje sie super. Juz sie nie moge doczekac wyjazdu, to tylko tydzien, ale zawsze cos :) Kemii jaki juz duzy Twoj synek :) Pewnie Wasza wieksza rozlaka? Trzymaj sie :) Bugie witaj a ja myslalam, ze jak moj synek bedzie wiekszy to ja sobie odpoczne hehe. Mnie rowniez dobija, ze ciagle to samo :( Kicia napewno sobie odbijesz ten dzien u dziadkow :) Nie chcesz mi ladnie paznokci zrobic? Pozdrawiam

hej maly juz zasnal a ja sciagi pisze hehe bugie________znam ten bol jak chcesz cos kupic to nie ma a jak tylko ogladasz to fuul tego wszedzie:( kemi________i jak tam pakowanie sie udalo widzisz jakiego masz doroslego synka:) tylko pozazdroscic franiu________-i co troche luzu i odbicie od szarej codziennosci duzo daje nie ??!!!! napewno humorek lepszy!!! przynajmiej na mnie to dzilala zawsze ekstra 🖐️

Dziewczyny napisze tylko tyle:Synek spakowany :) I powiem wam że już mam dosyc tego pakowania!Pod koniec myslałam ze m,nie szl.. trafi...no ale koniec,lecxe pod prysznic i rzucam się na łózeczko...do jutra papa🖐️ Gochasia i jak tam się udało pediciur??Odpoczełas??

hej dziewczyny:) jak zdróweczko??? kemii-jak samopoczucie po wysłaniu synka na kolonie?? a tak na marginesie to u was już są wakacje?? franiu- z przyjemnością zrobię Ci pazurki:) wpadnij do nas przy okazji wypijemy kawkę oraz zjemy ciacho hehehe katharsis-jak synuś,moja mała właśnie przechodzi etap przytulanie i całowania do oporu rodziców-a to jest baaaaardzo miłe:):):) bugie-napisz nam coś o sobie!!Jak ma na imię Twój synek??? zmykam bo idziemy z małą na szczepienia a i ja muszę wpaść do lekarza bo ostatnio strasznie spadła mi hemoglobina w krwi a skutkiem tego są straszne zawroty głowy i wypadanie włosów dosłownie garściami:( jutro idę to fryzjera muszę je skrócić bo strasznie się przerzedziły:):) no a potem jedziemy na wieś, odbijemy sobie za wczoraj hehe choć pogoda dziś coś się psuje-niestety aha gochasiu-jak tam po wizycie u kosmetyczki?? całuski dziewczyny

no hej kemii_______smutno ci ze synek wyjechal czy raczej odetchnelas ze spokoju troszke???? kiciaaa_____szczepienie mowisz? a Kasus niby zdrowy ale ciagle cos tam pokaszle to cos z noska poleci ide jutro na kontrole a my dzis na zakupach bylismy maly dostal kapelusz sandalki i skarpetki cieniutkie do sandalek:P ale na zakupach dzielny jest nie to co jego tata :P pozdr

Gość bugie27
Czesc dziewczynki:) MŁOdego połozyłam moze coś z tego bedzie:) Znów kolejny ciężki dzień, idą mu właśnie 3 ząbki z dołu na raz, zwariować można.Deszcz sie rozpadał no i humorek też tak jakos uleciał. Kiciaaaaa a wiec jak juz pisalam jestem na wychowawczym no i jak narazie nici z pracy,a mam czasami takie ciężkie dni że chętnie gdzieś bym już polazła choćby na pare godzin, za długo już w domu siedze bo prawie że cała ciąze a Mateusz bo tak na imie ma mój synus z pierwszym czerwca skończy 14mc. Mężus ma własnie urlopik,co to za urlop kiedy pełno roboty, to wymiana rynien w domu to malowanie całego domu na zewnatrz- koszmar! Kemi- pozazdrościc takiego chłopa- co ja bym dała za chwile wytchnienia Niezła kliką jestescie:) Będe zagladać do was jak moge oczywiscie, super jest móc troche pomarudzic na odległość

bugie_____nie martw sie jeszcze troszke to sobie odpoczniesz jak maly zacznie pozadnie chodzic zacznie sie wiecej zajmowac soba ze bedziesz miala wiecej luzu wiem co mowie dopoki musialam robic za chodzik latac krok w krok za malym to na wieczor mialam dosc a teraz sam sie porusza ja sie nie boje ze gdzies wyrznie spokojnie moge pranie zlozyc czy wlozyc do pralki no a K nawet mi pomaga wyciaga pranie z pralki albo kurze wycierac:P

Gość bugie
Katharsis dzięki za pocieszenie jakos to bedzie,mały wkońcu zasnoł a ja sprzątam w szafkach kuchennych, w życiu nie miałam tak zawalonej apteczki,pozdrawiam wszystkie zapracowane mamunie:)

my dopiero co wrocilismy od lekarza bo na kontroli bylismy wszystko ok a maly juz spi:D a ja sie uczyc musze bo dzis popoludniu mam wyklad i jeszcze na urodziny idziemy a jutro 3 egzaminy:( to papa🖐️

Cześc dziewczyny! Pisałam do was wczoraj ale widze ze cos niec nie doszło:(.Nie mam pojecia gdzie sie podziała moja odpowiedz??????????:( No nic,dzisiaj wraca mój synek z kolonii!!!!:D,zapytałam sie młodszego czy ssssssssie ztesknił,odpowiedział krótko-nie!:O no cóz jeszcze jest mały..no ale ja juz tak!!W nocy nawet się cos budziłam i zle spałam.. Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam piekne ciuszki dla chłopaków:) katharsis a ty kobieto się nam tutaj tak nie stresuj!!Egzaminy na pewno zaliczysz!Ja trzymam kciuki:) Super że wszystko ok na kontroli!:) bugie widze że z ciebie to taka perfekcyjna pani domu :P :) ja tez sie muszę wziąść za soje kuchenne szafki,zle to musze miec cały wolny dzień,tak na spokojnie:) kiciaaa u nas jeszcze nie ma wakacji..dzieci pojechały tylko na 2 dni-taka zielona szkoła,ale na to mówia kolonia:P Zapisuję się też na pazurki:P :) no i na ta kawkę:P Napisz jak tam po wizycie u lekarza??co powiedział??sciełas włóski?? Frania, kacha,Gochasia??buziki:D

Hej kobitki :) Moj laptop wrocil yupii!!!Bede czesciej zagladac hehe:) Kemii ciekawe, czt starszt synek tez sie z tesknil, a moze bedzie czesciej chcial wyjezdzac ;) Kicia no to wpadne na pazurki :) Juz sie nie moge doczekac ;) Uwielbiam takie wypady :) A skad jestes jesli mozna spytac, bo byc moze ta wizyta jest realna ;) Moja kumpela tez robi pazurki i sie do niej zpisalam jak bede w Polsce, jeszcze tydzien hehe juz sie nie moge doczekac. Ja ogolnie to uwielbiam takie sprawy, w domu mam tez takie rozne jak to moj maz mowi pierdolki na pazurki, chcialam moze tutaj cos zaczac, ale jakos odwagi nie mam :( Moze masz jakies dobre rady dla mnie :) Buegi jak Ciebie czytam to widze siebie. Niestety mnie tez dobija ta monotonnosc i ciagle z synkiem na reku, nic nie mozna zrobic. Maz od rana do wieczora w pracy a ja tu sama jak palec. No, ale postanowilam zrobic cos dla siebie i stwierdzilam, ze jestem szczesliwsza i z wieksza przyjemnoscia siedze z synkiem w domciu. I nawet w nocy a czas znajde, aby isc na silownie, solarium, czy do kosmetyczki. Ostatnio mialam duzo dolow, ale pracuje nad nimi i jest lepiej. Mam nadzieje, ze to nie chwilowe. Napewno swoje robi to,ze za tydzien do ojczyzny :) A za dwa tygodnie znowu zalapie depreche,bo wracac trzeba bedzie :( O chcialam jescze dodac, ze mojemu tez zabki ida, bo marudny jak niewiem i w nocy co chwila sie budzi :( Katharsis trzymam kciuki za egzaminy, napewno zdasz :) Kacha jak tam upaly ? Pozdrawiam

Witajcie Frania ja tez uwielbiam robic pazurki ale u nas juz tyle osob robi,a zreszta teraz to nawet czasu bym nie miala.Swego czasu robiłam wszystki kolezanką.A u kosmetyczki bylo super troche sie zrelaksowlam,poplotkowałam;-) Ja tez naleze do grona \"samotnych\" żon.Moj maz tez wraca pozno z pracy,na szczescie mam przyjaciolke z ktora widze sie codziennie;-) Kemii moze na inny topik weszlo;-) a tak w ogóle to piszecie jeszcze na innych topikach? Katharsis jak poszly egzaminy? Uciekam bo maly wstal buzka

Gochasia na pedikure nigdy nie bylam, ale moze sie wybiore. Ja wogle lubie jak ktos cos przy mnie rob\';) u fryzjera to moge spac i rzeczywiscie po takim wypadziku humorek sie poprawia. Ja pisze jeszcze na dwoch topikach juz od dawna i na jednym co jakis czas, czyli razem jest ich 4 :) Pozdrawiam

hej kochane:) mała baaardzo dzielnie zniosła szczepienie:) i po raz kolejny jestem z niej dumna hehe kemii-włoski skróciłam i wyglądają lepiej są krótsze a co za tym idzie wyglądają na gęstsze-moja fryzjera mówi, że przy skórze zaczynają odrastać:):) lekarz wysłał mnie na badania bo jemu też się moje dolegliwości nie podobają...ale idę na nie dopiero w poniedziałek franiu- ja mieszkam w Kielcach i zapraszam jak będziesz w Polsce, kemii możesz się dołączyć będzie raźniej...robię pyszną kawusię co do pazurków franiu to u nas idzie coraz lepiej choć faktycznie coraz więcej jest dziewczyn oferujących takie cudeńka:):) ja sama mam raczej krótkie i położony na nie żel hehehe u nas dziś strasznie duszno, rano była burza i Nisia strasznie ją przeżyła, ale teraz smacznie sobie śpi.........już nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszła pać no nic kochane idę robić kolacyjkę a Wy napiszcie co u was słychać całuski dla wszystkich papa

dziewczyny egzaminy dopiero jutro wieczorem napisze co i jak jestem padnieta mialam dzis jechac na wyklad ale w samochodzie hmulce poszly dobrze ze to ja nie prowadzilam a co do topikow to ja mam jeszcze jeden juz od pol roku miej wiecej:) dobra lece musze jescze troche poczytac

Gość bugie
W życiu by mnie juz teraz do szkoły nie wygonil! Katharsis studjujesz czy to juz jakas podyplomówka? im człowiek starszy tym gorzej no ale są wyjątki-mój mężuś na stare lata zamiast do pieluch to do szkoły poszedł, ja mu zycze sukcesów, żeby tylko czasu było więcej na wszystko.. Kemi powiem ci że w trakcie ciąży to coś sie zemna porobiło- pedanka jakaś,czasu miałam w cholere i chyba dlatego, ale to wcale nie za dobrze mając męża bałaganiarza,wiecznie konflikty ,czasami o błache sprawy,musze chyba dac troche na luz, emocjonalny luz oczywiście bo sprzątac i tak trzeba Franiu a gdzie Cie powiało? Też mam w planie zrobic cos ze sobą moze zmienic kolor włosów... naturalnie jestem szatynką teraz mam ciemny brąz,chce rozjaśnić nie koniecznie na blad zaczne od rudego:)

Hej :) Katharsis jak egzaminy, czy juz kciuki moge puscic? Kicia Kielce troche daleko, ale nigdy niewiadomo;) Fajnie byloby sie spotkac. Kemii jak sie synkowi podobalo na kolonii? Collinek juz spi a my sobie film ogladamy :) Ciekawe ile razy dzis sie maly obudzi;) Wczoraj dostalam piekny bukiet kwiatkow od meza, a dzis powiedzial, ze mam sie polozyc jak zmeczona jestem a on sie zajmie malym. Fajny ten moj mezus hehe :) Zycze milego weekendu i pozdrawiam

franiu dzis mozesz puscic ale jutro jeszcze potzrymaj te kciuki:D dzis mysle ze dobrze poszlo ale jutro to zobaczymy w sumie nic nie umiem mam sciagi ten jutrzejszy przedmiot to edukacja techniczna i sama teoria regulki nic na logike sie nie da i wlasnymi slowami tez ciezko wiec przedmiot nie dla mnie:P bugie____ ja studiuje pedagogike jestem na drugim roku mam 21 lat ale dopiero w listopadzie koncze bo ja mature juz z moim szkrabkiem pisalam no i pierwszy semestr tez zaliczylam z nim pod sercem a teraz zaliczam z nim pod pacha:P franiu____a kwiatki bez okazji byly??? ja dostalam tylko raz bukiet od mojego M jak jescze para bylismy i jak na studniowke szedl ze mna to kupil mi i mojej mamie wielke bukiety ,moglby to powtorzyc nie powiem dobra lece bo musze na rosyjski zdania przetlumaczyc