Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

hej dziewczyny:) kemii🌼- dziś już mi lepiej:) wiem, że pracuję dla mojej kruszynki-po to aby ona miała wszystko co najlepsze i tylko to pozwala dalej mi wytrwać kiedy jest kiepsko:) jutro już weekend więc nie bedę myślała o pracy i troszkę odsapnę u nas też kiepska dziś pogoda, ale mam nadzieję iż jutro będzie cieplutko i słonecznie bo mamy komunię siostrzenicy:):) gochasia🌼-cieszę się, że lepiej się czujesz:) dziewczyny miłego dzionka

znów podwójnie wrzuca:(:( a tak na marginesie kochane kobietki to chciałam wam powiedzieć, że fajnie że jesteście buziaczki

Kicia to super słyszeć że juz ci lepiej:D,mówisz o weekendzie a ja pracuje :O i to cały weekend :O,no ale trzeba się przyzwyczaić:) :P Słuchaj no i super że ty tez jestes!!:D Tylko ze nie wiem gdzie podziewa się reszta mamusiek??;) Wiecieco mam chęć na pysznego placka..problem w rtym że niechce mi się go zrobic:P :P

zglaszm sie:D bylam z malym znowu u lekarza bo cala noc dychrał i dwie godz stracone ale niby zdrowy jest osłuchowo ok i gardelo lekko czerwone zapisala taki syrop eurespal nie wiem czy sie orientujecie wode morska i kropelki do noska bo troce katarek ma i 7 dych pekło ale zdrowy nie!!!!!! ale u nas teraz panuje infekcja gornych drog oddechowych i zapalenie gardla i krtani wiec lepiej huhac na zimne a jak wrocilam to szybko malego spac pranie powiesic obiad zrobic malego ciuszki wyprac i jeszcze ciotka przyszla i wszystko na hura!!!!!!!!!!!1 mam dosc kiciaa________a ciesze sie ze juz ci przeszedl ten dól ja tez tak mam czasami:(

kemii__________a gratuluje inteligentnego synka pewnie ma zapal do nauki co?? jestem ciekawa jaki moj bedzie cos mi sie wydaje ze nie zle ziolko:P ale jak nie bedzie za mna to przezyje hehe a jak placek chcesz to mikser i dawaj a jak masz lenia to synka do cukierni wyslac:P

hej a co tu tak pusto dziewczyny do roboty klawiaturka przed nos i pisac:P Maly juz spi ja tez ide sie kapac i haha ojeny dzis jakis ciezki dzien mialam i u tego lekarza nie macie pojecia jak ja nienawidze po lekarzach jezdzic och!!! kemii,frania,kiciaa,gochasia,kacha🖐️

No ja sie przywitam zeby nie było ze nie pisałam:P :D U nas dzisiaj znowu pada i padało cała noc:(,no ale deszcz tez potrezbny:) Katharsis dziekuje za miłe słowa:)Az się zaczerwieniłam:P No dziewczyny odezwijcie się chociaz,wystarczy pomachać łapka🖐️

Witajcie wpadłam sie tylko przywitac.Lece sprzatac bo mój M zabrał małego i mam troche czasu na spokojnie posprzatac;-)

I ja sie witam :) U nas nadal pieknie :) Jutro mamy Dzien Matki tu w Holandii moj pierwszy w zyciu. Pozatym jakies Swieto jest jutro i w poniedzialek. Moj Collinek marudny, malo spi jestem wypompowana :( Kemii gratuluje synka, tez bylabym dumna z takiego dziecka. Buzka kochane Wpadne jak znajde jeszcze troche czasu :) Pozdrawiam

No i jestem tak jak obiecalam, ale nie beda Wam znowu smucic:( bo mam znowu dola:( Nie wiem co sie ze mna dzieje:( Jest coraz gorzej!!! Jutro raczej mnie nie bedzie, wiec sie nie martwcie ;) Pozdrawiam

franiu ty mieszkasz w holandii moj M jak jeszcze bylismy para to byl tam pol roku na robotach i do dzis sobie chwali ze fajny kraj moze tez sie kiedys gdzies przeniesiemy:P a ja dzis znowu na zakupach bylam kupilam 3 bluzeczki jeszcze mini z jeansu i butki no i czekam na lato hehe pozdr

no ladnie dziewczyny ,ladnie!!!! pustka taka tylko echo slychac!!! u nas upal ide ogrodek pielic to sie opale troche :P K spi jest bidulek chory katar kaszel w taka sliczna pogode az szlak trafia!!! pozdr papa

hej kochane:) no faktycznie coś cichutko tutaj:( u nas jest bajeczna pogoda więc zmykamy na spacerek:):) w sobotę byłyśmy na komunii u siostrzenicy moja nisia była bardzo dzielna i fajnie bawiła się z dzieciakami:) jak na nią patrzę to widzę już taką mała naszą kobietkę:):) katharsis-nie ma nic gorszego niż chory maluszek-uściskaj go od nas🌼 gochasia, frania,kemii,kacha-PISAĆ TU SZYBCIUTKO CO U WAS!!!!!!!!!!!!!! miłego i słonecznego dzionka papa

No cześć kochane mamuski:) Wiecie co ale mnie zalało w sobote wieczorem!Sasiadka miała zapchana rurę i zalało mi pokój,nikt nie widział bo tam nie siedzielismy..dywan aż pływał!! Teraz mam kupe roboty bo dywan do wyprania i wszystko..szkoda gadać! Na szczescie juz tak nie leje i wyjżało słoneczko,dzisiaj jade na zakupy..może kupie sobie cos fajnego:D Frania,napisz cos do nas to może lepiej sie poczujesz:),duzy buziak dla ciebie..:) katharsis uściskaj tez odemnie tego twojego bidulka,to jest prawda jak są takie upały a dziecko jeszcze chore no i goraczka,nie ma nic gorszego,mam nadzieje ze szybko minie to chorubsko i bedzie ok :P kiciaaaa no przyzwyczajaj sie bo czas tak szybko lece,ja jak patrze na swoich chłopaków to aż nie moge uwiezyc;),w czwartek mój starszy synek jedzie pierwszy raz na wycieczke,w nocy nie bedzie go w domu...nie wiem jak to przezyje..to pierwszy raz..no mam nadzieje że zasne :P :P Lece gotowac cos na obiadek,bo niedługo0 wracją głodomory:) :P

hej kochane my wróciłyśmy ze spacerku:)mała śpi a ja robię obiadek jak wstanie i zje znów wychodzimy...28st to na prawdę cuuuudna pogoda hehe kemii-no niestety muszę zaakceptować fakt, że moja kruszynka szybciutko rośnie, ale teraz mamy ze sobą już kontakt słowny i czasem nawet się posprzeczamy:):):) współczuje Ci biedaczko tego sprzątania katharsis napisz jak czuje się synuś!!!!! mam nadzieję, że lepiej!!!!🌼

no wreszcie nasze krolewny sie odezwaly :P u nas upal wypielilam truskawki trosze sie opalilam wiec zadowolona jestem kiciaaa________a maly smarcze kaszle a temp nie ma ide z nim na dwor dzis bylam rano godz a teraz ponad 30 min bo on buty i do mie przybiega i do drzwi mnie prowadzi sama nie wiem czy dobrze robie ale pediatra mowi ze jak temp nie ma to mozna wyjsc eee tam mowie wam do bani kurde:( kemii_______osz to cie sasiadeczka zalatwila teraz masz robote a remont nie jest potrzebny sciany ok??

Witajcie przepraszam ze nie pisze ale jak rano wyjde z domu to wracamy wieczorem bo jezdze na budowe naszego domu,tam mam tez tesciowa i tak leci cały dzien.wieczorem jak wracam to przeczytam co tam naskrobalyście i padam do łóżka.Malemu ida górne zęby juz je prawie widać tylko czekam na przebicie sie,tylko kiedy to nastąpi bo maly strasznie marudny.Buziaczki

no,no odezwałyście się mamuski:) :P Ja zabieram się zaraz za kolacyjke,naszykowałam dla siebie i męza prawie cały stół:P,ciekawe kto to pozjada:P,no ale ładnie wyglada;) Ściana -ta zalana-nie powiem nie wyglada najlepiej,zobaczymy jak wyschnie,jak trzeba bedzie to zaprosimy sasiadke na kawke i podyskutujemy:P-o scianie :) gochasia-to szykuj tam ten domek,im szybciej tym lepiej,na twoim miejscu sama bym też całe dni tam spedzała:P katharsis ja tez sadze że jak dziecko nie a temperatury i jeszcze jest tak ciepło to mozna z nim wyjść na dwór

Hej babeczki :) Czytam Was czytam kochane, ale przepraszam, ze nie pisze, prawie nie mam czasu :( Kemii wspolczuje Ci tego zalania przez sasiadke, to sie biedna znowu musialas nasprzatac. Mam nadzieje, ze sciana nie bedzie tak zle wygladac, a jak nie no to pewnie sasiadka musi sprawe zalatwic, chyba jest ubezpieczona co? Zycze smacznej kolacyjki :) Gochasia fajnie, ze budowa Waszego domku wrze!!!!!! Juz niedlugo sie wprowadzicie :) Moj Collinek tez bardzo marudny,podejrzewam rowniez zabki. Caly dzien na raczkach i jeszcze niezadowolony. O 19 poszedla spac juz na noc i 4 razy od tego czasu budzil sie z placzem. Szczerze mowiac jestem wypompowana. Jak Wy sobie kobietki radzicie? Ja serio juz sil nie mam. Dzisiaj o 4 byla juz pobudka :( W dzien spi po pol godzinki ze 2 razy. Jak tak dalej pojdzie to w jakas depresje wpadne:( katharsis biedulek synek z tym kaszlkiem i katarkiem. Usciskaj go od cioci Frania :) Kacha pisz co u Ciebie w Brazylii ;) pozdrawiam

dzień dobry mamusiom:):) wpadłam na chwilkę bo zaraz zmykamy do babci na wieś-pogoda cudowna więc musimy z niej korzystać!!!!!! Moja mała zrobiła się strasznym przytulańcem:) ale to dobrze bo zawsze chciałam mieć taką słodziutką córunie:) Muszę wam powiedzieć, że jestem z niej baaaardzo dumna-tak ładnie bawi się z innymi dziećmi:):) franiu-powiem Ci, że moja mała też nie przesypia nocy- w ciągu dnia mana szczęście troszkę dłuższe drzemki, ale kiedyś też pół godz. jej wystarczało. Zobaczysz, że jak maluszek zacznie biegać to się zmęczy i te drzemki będą znacznie dłuższe:):) Wiem, że teraz jest Ci ciężko ale dasz radę bo -DZIELNA Z CIEBIE MAMUSIA:):):) katharsis- jak czuje się dziś synek????? trzymajcie się cieplutko dziewczyny papa

dzień dobry mamusiom:):) wpadłam na chwilkę bo zaraz zmykamy do babci na wieś-pogoda cudowna więc musimy z niej korzystać!!!!!! Moja mała zrobiła się strasznym przytulańcem:) ale to dobrze bo zawsze chciałam mieć taką słodziutką córunie:) Muszę wam powiedzieć, że jestem z niej baaaardzo dumna-tak ładnie bawi się z innymi dziećmi:):) franiu-powiem Ci, że moja mała też nie przesypia nocy- w ciągu dnia mana szczęście troszkę dłuższe drzemki, ale kiedyś też pół godz. jej wystarczało. Zobaczysz, że jak maluszek zacznie biegać to się zmęczy i te drzemki będą znacznie dłuższe:):) Wiem, że teraz jest Ci ciężko ale dasz radę bo -DZIELNA Z CIEBIE MAMUSIA:):):) katharsis- jak czuje się dziś synek????? trzymajcie się cieplutko dziewczyny papa

Witajcie mały spi wiec zerkam co u Was.Bo my od wczoraj mamy masakre.Szymek tak strasznie wczoraj płakał ze musiałam dac mu czopek bo nie mogłam patrzec jak cierpi biedulka.Nie pomagało nic a po czopku poszedl spac.U nas pogoda sie troche pogorszyła ale ciepło jest.Pozdrawiam Was gorąco 👄

Cześć dziewczyny!! Wpadłam też na chwilke bo lece zaraz do banku,pózniej musze zrobic obiadek-dzisiaj mamy kompocik z świezutkich truskaweczek,mniam :P No a potem zaprowadzam dzieci do szkoły i lece na autobus boi jade do wiekszego miasta,miałam jechać wczoraj ale nic z tego nie wyszło bo mieli tam dzień wolny od pracy i wszystko było pozamykane:) Dobra to pozdrowienia dla wszystkich i napisze wieczoprem jak wróce,no chyba że bym padła i nie miała bym siły :P papa i buziaki:D

no widze ze topik wreszcie tetni zyciem:P no u malego dzis widze mala poprawe a pogoda na szczescie sie troszke popopsula wiec nie bede miala wyrzutow ze nie moge malego na dwor zabrac ale za dwa dni maja byc znowu upaly to mysle ze juz maly bedzie zdrowy kemii_______i jak kolacyjka minela?? maz ladnie podziekowal...:P franiu______nie martw sie ja tez milalam takiego dola bo z malym dzieckiem ciezko jest a jak szanowny M wroci z pracy...zawsze zmeczony to ma gdzies nas i dziecko dopoki sie porzadnie za to nie wzielam to byla masakra raz zrobilam taka awanture ze jak nie zacznie mi pomagac to nie bedzie dobrze i od tamtej pory usypianie na zmiane(teraz K sam juz zasypia) on mleko wspolna kapiel i chociaz 30 min zabawy zebym mogla cos w spokoju zrobic no i doly przeszly a jak maly skonczyl 6-8 mies to juz wogole luz spi mi nawet do 5 godz w dzien cala noc i duuzo sam sie bawi wiec czego mi jeszcze potrzeba i moge sie zalozyc ze ty tez tak bedziesz miala wiem ze ciezko ale cierpliwosci kochana!!! gochasia________ z budowa daleko jeszcze ??? kiedy planujecie przeprowadzke??

katharsis i tak trzeba z naszymi męzami jak nic nie pomaga to zostaje tylko wybuch złości i od razu pomaga:P Kolacyjka super no i maż podziękował :P :P :P

no niestety czasem trzeba uzyc radykalnych srodkow:P bo oni nie sa tacy zeby sami sie skapneli niewiem czy nie czaja czy nie chca zczaic dla wygody hehe dobra lece bo sie ucze na egzaminy:(

katharsis chcemy wprowadzic sie w tym roku jak sprzedamy moja kawalerke to bedzie kasa na wykonczenie domu.Do roboty zostalo polozenie plytek,paneli itp. Kiedy masz egzaminy i z czego? Ja to na szczescie mam juz za soba wszelkie egzaminy,chociaz ostatnio myslalam o podyplomówce;-)

gochasia___________ no to zycze szybkiej przeprowadzki my mamy remont lazienki wszystko od podstaw dzis nam facet wycenil na 2 tysiace za robote a juz tyle kasy wydalismy na plytki kibel wanne ze szok!!!a to jeszcze nie koniec!!! studnia bez dna! a ja studiuje pedagogike opiek-wychowawcza i sesja sie zaczyna a teraz mam 5 egz z wychowania przez sztuke, andragogiki, praca z dzieckiem w rodzinie problemowej, edukacja techniczna z metodyka i edukacji zdrowotnej a reszta za dwa tyg i za miesiac koniec!!! drugi rok zaliczony a magisterke chce robic z edukacji wczesnoszkolnej! lece sie kapac i spac bo dzis mam zly dzien maly marudny bo na dwor chcial wyjsc i tylko z butami chodzil od drzwi do drzwi i plakal a wiatrzycho wialo i gdzie z nim wyjsc !!! i wogole przed okresem zawsze mam zle dni! pozdr

Gość bugie
Cześc kochaniutke, no super topik. Mam 28 lat i rocznego boba siedze w domu na wychowawczym i dziennie robie to samo, krew mnie już zalewa! Wiecznie burdel! No i te remonty!

Witajcie mój mały wczoraj dalej byl taki marudny ale zębów dalej 0.Dzis widze ze wstał z dobrym chumorem zobaczymy jak potoczy sie dzien dalej.Ide dzis do kosmetyczki na pedikiur to sobie troche odpoczne;-) Katharsis na łazienke trzeba liczyc ok.10tys zł,ja mam ten luz ze moi rodzice maja sklep z takimi rzeczami wiec bede miała troche taniej.Na ogrzewaniu tez zaoszczedziłam.Szkoda ze nie maja kafelek;-) Bugie witaj jestes w moim wieku hihih to nie jestem juz tu najstarsza.Kiedy planujesz wrócic do pracy? i skad jestes? Kemi 👄 kiciaaaa27👄 Frania23👄