Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

hej dziewczyny:) u nas dziś pogoda w krateczkę-raz świeci słonko a za chwilę chmury i zimny wiatr, ale spacerek zaliczyłyśmy teraz mała śpi a ja w przerwie pomiędzy gotowaniem wpadłam do was:):) kemii-strasznie zazdroszczę Ci tego ciepełka-choc podejrzewam, że czasem też masz go dość. Katharsis jak maluszek????? frania-maluszek już spokojniejszy???wyrosły już ząbeczki???:):) gochasia-miłego spacerku pozdrawiam mocno papa

hej dziewczyny:) u nas dziś pogoda w krateczkę-raz świeci słonko a za chwilę chmury i zimny wiatr, ale spacerek zaliczyłyśmy teraz mała śpi a ja w przerwie pomiędzy gotowaniem wpadłam do was:):) kemii-strasznie zazdroszczę Ci tego ciepełka-choc podejrzewam, że czasem też masz go dość. Katharsis jak maluszek????? frania-maluszek już spokojniejszy???wyrosły już ząbeczki???:):) gochasia-miłego spacerku pozdrawiam mocno papa

Cześc dziewczyny!! Przepraszam ale dzisiaj duzo nie napisze,dostałam okres i prawie zwijam się z bólu!!:( :( Pozdrawiam was wszystkie ,jak bedzie lepiej z moim brzuchem to napisze,na razie,buziaki

Kiciaaaaaaaaaa Collinek juz jest troszke spokojniejszy, dzis sie duzo smial, ale zabkow ani widu ani slychu. Z jego egzema tez juz troche lepiej, ale nie chce zapeszac, trzymajcie kciuki, aby juz znikla i sie nigdy nie pojawila. Kiciaa widzialam nowe zdjecie Nikolci na naszej klasie, alez ona slodka jest :) Kemii biedactwo, ciepla herbatke sobie zrob pod kocyk i przed telewizor. Chociaz pewnie bys sie zaparzyla pod tym kocykiem ;) Trzymaj sie 🌻 🌻 U nas juz od jutra jest dlugi weeken wiec pewnie czesto sie nie bede pojawiac. Zycze wszystkim milych wolnych cieplych dni :) Buzka Pozdrawiam

hej dziewczyny my wlasnie wrocilismy od meza siostry ma brzdaca dwu miesiecznego a jaki slodki i grzeczny lezy w lozeczku i sobie cos tam opowiada doslownie przeciwnosc mojego K jak byl w jego wieku kiciaaaa______a Kasjan dobrze jest spokojniejszy a na dworzu czuje sie jak ryba w wodzie a ja sie nalatam za wszystkie czasy:P moment i juz go nie ma taki żwawy skubany hehe ale dobrze mi nie zaszkodzi troszke ruchu:P frania________icaluj Collinka super liscik napisal kemii__________ja tez zawsze kulilam sie z bolu na okres tragedia ale teraz biore tabletki i prawie wcale nie odczuwam w jednym pomoga a w drugim szkodza zycze dobrej nocki🖐️

oooo jakie pustki u nas pogoda do d.....y pochmurno pewnie padac bedzie a tak to nudy maly sie bawi w kojcu a ja na necie:P Frania______a ciebie ogarnol szal zakupow co hehehe ja tez musze sie wybrac na miasto juz sobie upatrzylam bluzke i butki ale z malym bylam wiec nie przymierzalam musze sie sama wybrac kacha_________a jak tam u ciebie w tropikach?:D

hej kochane ja tylko na chwilkę wpadłam bo znów mamy śliczną pogodę więc idziemy z małą na spacerek:):):)Ostatnio strasznie późno chodzi spać, wstaje niewyspana a to znaczy marudna:( frania-cieszę się, że Colinek dobrze się czuje🌼 kemii-biedaku, ciepła kąpiel powinna pomóc-rozluźnia mięśnie katharsis-jak maluszek??? Dziewczyny wybieracie się gdzieś na majóweczkę????? miłego dzionka buziakipapa

hej my po spacerku bo na szczescie nie pada maly poszedl spac kiciaaa______u nas majowka w domku jak zawsze bedziemy na spacerki chodzic tylko ze z tatusiem :D a 3 maja na komunie idziemy wiec jakos minie w gronie rodzinki

Cześc dziewczyny!!:) Mój brzuch na szczęście juz nie boli,dzisiaj jest ok ;) Mam w palnach dzisiaj zrobienie sałatki i placka,mam ochpte na biszkopt z truskawkami i galaretka,mniam ...:P :P Katharsis umnie dzisiaj bardzo wieje,słońce swieci ale jest zimno,przez ten wiatr:OCzyli pogoda też do d...y:P :P Ja tez jak u nas jest zimno a dzieci są w domu to też się baweia a ja w tym czasie szperam na necie :P Kiciaaaa chociaz u ciebie ładna pogoda to sobie pospacerujesz:)Słuchaj moze twoja córcia czuje sę juz bardziej \"dorosła\"i nie potrzebuje tyle snu żeby chodzić tak wczesnie spac :) :P :P Mojechłopaki czesto mi mówia mamusia ale my to juz jestesmy duze chłopaki więc nie musimy iść tak szybko spac..:) Kacha napisz coś jak tam u ciebie??? Frania a czemu się nie odzywasz??Co tam u ciebie,która godzina a ty jeszcze nic nie napisałas:P:PNo kolezanko...:) ;) Napisz jak tam twój maluszek z buzka?Zakładasz mu na roczki do spania te skarpetki??Nie drapie się tak??

Czesc mamusie :) Ja nie pisze dzisiaj, bo u nas swieto Dzien Krolowej hehe ;) Maz ma wolne, wiec wybralismy sie do tesciow, ale trzeba bylo wracac, bo moj Collinek to max 2h wytrzyma i musi isc spac, a jest taki uparty, ze nigdzie nie usnie tylko w swoim lozeczku. Alez my bedziemy mieli problem w Polsce z jego spaniam :( Co do buzki to jest juz lepiej, ranki nie sa juz mokre. Jednak w kazdej chwili jak rozdrapie to pewnie bedzie to samo :( Nie wiem co moge wiecej zrobic, aby sie tego paskudztwa pozbyc. Maly spi w skarpetkach na raczkach, ale ten cwaniaczek potrafi je zdjac :p Kiciaaaaaa zazdroszcze pogody, bo u nas to nie bardzo, wieje i pochmurno jest. Ogolnie zimno, ale zapowiadaja polespszenie :) Moze, ze tak cieplo jest mala gorzej spi. Moj maly tez nie lubi miec za goraco. Kemii ciesze sie, ze bol minal :) Mozesz spokojnie po internecie buszowac :) Twoi chlopcy to rzeczywiscie juz duze chlopaki :p Pewnie niezle juz sobie madruja ;) Placek pychotka :) My zaraz chinszczyzne zamawiamy :) Katharsis, pozwolilam sobie na male zakupki i jeszcze kilka rzeczy mnie korci :p Ja tez nie lubie z malym przymierzac, bo czasem marudzi, ale ostatnio jest wyrozumialy. Jak wyjde z przymierzalni i on wtedy mowi auuuuuu, wtedy wiem, ze mu sie podoba ;) Za bardzo nie mam z kim zostawic malego, bo moj F jest w domu ok 18.30 i wtedy sklepy sa niestety zamkniete. Tylko w piatek sa otwarte w naszym miescie do 21 :) Ja wyslalam lotka na dzis :) Mam zamiar wygrac :p Pozdrawiam

Witajcie🌻 Byłam dzis u lekarza bo od dwoch tygodni bolał mnie kregosłup i okazalo sie ze to rwa kulszowa i skierował mnie na rehabilitacje,wiec po wolnym bede chodzic.Na długi weekend wybieramy sie do znajomych,niestety mieszkaja daleko bo prwaie 400ki to mnie przeraza czy Szymon tyle wytrzyma co prawda lubi jezdzic samochodem ale czy az tyle? Szymek tez nie raczkuje ale za to siedziec nie chce wcale tylko stac .Pozdrawiam wszystkie mamuski👄.

hej dziewczyny u nas noc ok moj maz byl na imprezie i teraz zdycha:P bo kaca leczy dobrze mu tak:P Frania_____twoj maluszek egzeme ma? slyszalam ze to straszne paskudztwo biedulek! zycze jak najszybszego wyleczenia tego g...wna a tojest chyba zarazliwe co? pewnie od kogos zlapal a ja w piatek ide na zakupy hehe bo na komunie w sob a nie mam co ubrac Kemii________daj kawalek ciasta:D ja mam placek z rabarbarem gochasia_______a ta rwe moja mama miala to chodzic nie mogla tak jej wlazlo paskudztwo jak nic 🌻zycze wszystkim udanej majowki🌻

Cześć dziewczyny!!!:D U nas dzisiaj tak cieplutko..:D Wieczorem robimy grila,mniam juz wszystko od wczoraj zapoeklowane...a jak pachnie ,mniam..:) Nie rozpisuje sie bo byłam już w pracy i musze leceieć jeszcze raz,zara musze cos przygotować na obiadek i posprzatac...to na razie i miłego weekendu!!appa katharsis powiem ci że pllacka z rabarbarem juz nie jadłąm kupe lat....wymienimy sie po kawałku...:P :P :P

Hej mamusie :) Katharsis rzeczywiscie ta egzema to gowno, ale niezarazliwe, to poprostu jakas alergia, tylko na co to jeszcze nikt nie wie:( Kemii zazdroszcze grilla :) Ja dzis mam humor do dupy za przeproszeniem :( Niewiem co jest, nerwowa jestem. Najlepiej wyszlabym z domu i juz nie wrocila. wrrrrrrrr

no hej u nas na burze sie zbiera i musielismy zmykac do domku:( ale jak minie to wracamy kemiii_________dobra mozemy sie wymienic tylko jak?? hehe frania_______ja tez tak mam czasami ze mam wszystko gdzies kazdy mnie wkurza itp itd ale najlepsze rozwiazanie troche samotnoci i aby nikt mi nie wchodzil w droge ale niestety o te dwie rzeczy u mnie bardzo ciezko:D

Frania to ty lepiej nie wychodz nigdzie z tego domu,tylko usiadz na krzesle,wyklnij wszystko i wszystkich i ci na pewno bedzie lżej..:P ja zawsze sobie tak pogadam brzydko i mmi powoli przechodzi :) :P :P :P

Hej :) Maly caly dzien nic innego tylko marudzi i ryczy :( Spac nie chce wogle wydziera sie w niebo glosy. Maz jest w domu i mi pomaga, ale mnie sam ten pisk na nerwy idzie. Zamknelam sie sama w pokuju, zeby pomyslec i i tak nic niewymyslilam oprocz tego, ze jestem marna mamusia i wogle do dupy!!! Zdolowalam sie jeszcze bardziej!!!!!!!!!!!!!! Dobra niebede Wam smecic :( Ide sobie moze wpadne pozniej jak mi przejdzie

Frania czemu tak piszesz ze jestem \"marna mamusia i wogle do d**y!!!\".No co ty???????????Czemu tak piszesz?????No co ty!!Masz ślicznego synka,a to że ma taki dzień to nic na to nie poradzisz,no i malutki,ja tez mam tak z moimi cłopakami.Sa dni że bym ich...utłukła jak kwasnne jabłko:P,no ale tego nie robie..:) Każdy ma takie złe i dołowate dni,najlepiej wez kapiel i połóz się do łóżeczka,o ile to mozliwe jak wstaniwesz jutro rano to mam nadzieje że bedzie juz lepiej,no i zapaz sobie jeszcze filizanka melisy jak masz na uspokojenie,no i głowa do góry!!!!!!!!!!!Ja tu jestem z tobą!! I jak masz potrzebe to pisz śmiało...no buziaki i miłej no i spokojnej nocy!!:) :P

Czesc dziewczyny! Co do bananow to siostra mojego meza obtacza je w jajku i mace i dopiero smazy. kemii - a co za operacje bedziesz miala? Ja raczej tez nie wroce do Polski bo moj maz to obcokrajowiec wiec raczej do Polski sie nie wybierze.Ja jestem jeszcze na macierzynskim ale jak mi sie skonczy to nie wracam do pracy tylko zostane troche z mala w domu. U nas goraco i parno.Mala dostala potowek, podobno od ciepla. Wzielam tyle ubranek ale okazaly sie niepotrzebne:) Te palmy...co za widok...wrzuce pare zdjec na nasza klase

hej dziewczyny frania_________ i jak dzis samopoczucie psychiczne mnie takie narwy dluugo trzymaja i nikt nie moze ze mna wytrzymac:P a matka napewno jestes super i sie nie doluj sama bo to sensu nie ma trzymaj sie🌻 milego dnia dla wszystkich musze sie zbierac bo na zakupy dzis jade mam nadzieje ze wroce zadowolona hehe 🖐️

hej kochane:) widzę, że troszkę popisałyście, a nas nie było w domku bo miałyśmy śliczną pogodę więc pojechałyśmy z Nisią na wieś do dziadków-tam mój łobuzek może się wyszaleć;):) Teraz sobie smacznie śpi, więc czytam co napisałyście:) frania-głowa do góry, chyba każda z nas ma takie chwile zwątpienia, które na szczęście szybciutko mijają a TY na pewno jesteś SUUUUPER MAMUSIĄ!!!!![kwiatek kemii-u nas pogoda do bani-a już było tak cieplutko] gochasia-wracaj szybciutko do zdrówka!!!!🌼 katharsis-my też wybieramy się na małe zakupy dla naszej księżniczki:) miłej majówki dziewczyny całuski pa

hej kochane:) widzę, że troszkę popisałyście, a nas nie było w domku bo miałyśmy śliczną pogodę więc pojechałyśmy z Nisią na wieś do dziadków-tam mój łobuzek może się wyszaleć;):) Teraz sobie smacznie śpi, więc czytam co napisałyście:) frania-głowa do góry, chyba każda z nas ma takie chwile zwątpienia, które na szczęście szybciutko mijają a TY na pewno jesteś SUUUUPER MAMUSIĄ!!!!![kwiatek kemii-u nas pogoda do bani-a już było tak cieplutko] gochasia-wracaj szybciutko do zdrówka!!!!🌼 katharsis-my też wybieramy się na małe zakupy dla naszej księżniczki:) miłej majówki dziewczyny całuski pa

Cześć mamuski!!!:D U nasdzisaij świeci słoneczko,liczyłam na opalenie a;le nic z tego bo jest zimny wiaterek.Wziełąm sie do roboty i przemeblowałam pokój dzieci,teraz wrzuce firanki do prania i pomyje podłogi...jeszcze mam troche do zrobienia ;) :O Wpadne jeszcze pózniej....na raie 🖐️ Pozdrowienia dla wszystkich!!!!!🌼 Frania jak tam u ciebie??:)

Dziewczyny jestem padnieta:(Wykończyłomnie to sprzatanie :(A jeszcze na wieczór ide do roboty :O Gochasia napisz jak tam wizyta u znajomych jak dojedziecie i jak tam synek??jak mineła dłuuuga podróz:) Kacha to nie ja będe miała operacje tylko mój młodszy synek,bedzie miał usuwane migdały:(wiesz cały czas o tym mysle bo jeszcze do tego maja mu prostowac przegrode nosowa,ale to lekarz zobaczy jak pójdzie operacja z migdałami:(dla mnie szok! kiciaaaaaa iu katharsis jak tram po zakupach no pochwalcie się co kupiłyscie???ja uwielbiam zakupy :P :P :D Oj a Frania dalej nic nie pisze chyba dzisiaj zlesię czuje :(Frania napisz chociaz cześć 🌼

No to ja napisze czersc za Franie:) Siedzimy same z malutka w domu. Kicia - chyba potem ciezej pilnowac takiego malucha jak szaleje, prawda? Wszystko podnosi, bierze do buzi,ucieka... dziewczyny jak tam pogoda w Polsce?

Cześć dziewczyny!!:D Widze że spiochy z was bo jeszcze spicie ;) Miłego dnia dziewczyny!! Kiciaaaa 🌼 Frania 🌼 katharsis 🌼 Gochasia 🌼 kacha 🌼

hej dziewczyny!!! my juz po przyjeciu jestem takaaaa obrzarta ojeny:P ale dosc fajnie bylo no i Kasjan ladnie sie bawil ze nie musialam zbytnio latac za nim a nie odzywalam sie bo wczoraj wsjo trzeba bylo przygotowac ciuchy wyprasowac paznokcie zrobic itp itd Kemii________ja kupilam sobie bluzke hehe i juz dzis sie wystroilam dam zdjecie na NK ale jutro bo dzis mam dosc:D ale wiesz chcialam wiecej kupic no ale nic nie ma cale miasto przeszlam a po ta jedna bluzke wrocilam sie do pierwszego sklepu!!! jak ladne to nie lezy to za duzy dekolt to sie marszczy to wisi kolor nie ten tragedia!!!!! 😘 dla wszystkich

Cześć dziewczyny!! U mnie dzisiaj nie za wesoło:( Młodsze dziecko ma zapalenie od zęba,wywaliło mu tak z jednej strony ze biedny aż nie może jeść:(Dostał antybiotyk,tylko ze teraz mieliśmy iść na operacje z migdałami...:( wszystko nie wtedy kiedy trzeba...ach szkoda gadać..taki spuchniety ....dobra lece zrobić sobie kawe..🖐️