Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

katharsis......Ż.L......21....Kasjan........15miesiecy to do jutra dziewczyny ja na 17 do szkoly jade i bede wieczorem to pewnie nie bedzie mi si e chcialo juz wchodzic:D

No to ja Cie wpisze do tej tabelki ;) NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI.....WIEK DZ. Katharsis_.....Z.L..........21............Kasjan................15 miesiecy Frania23.......A.M..........24............Collin...................5 miesiecy Katharsis_ jakie orginalne imie nosi Twoj synek :) Ladne :) A skad je wzielas jesli mozna spytac? Pozdrawiam

kemii_________jakie wy tam pamy super macie i cieplutko morze i wogole ale ci zazdroszcze:D a przez twoich synow to nie jedna bedzie plakac albo juz placze:P a wy tam tak na stale czy macie zamiar wrocic

mojej mamy kolezanki siostry synek tak ma na imie i nam tez sie spodobalo yyyy ale zamotalam z ta mama kolezanka kolezanki hehe

NO a Collin tez bardzo ciekawe imie jescze nigdy nie slyszalam ale wy za granica chyba jestescie co? ja lubie niespotykane imiona:D

gochasia..........M.J.......28...........Szymon.......7miesiecy chyba najstarsza jestem;-)

Gochasia ja w maju mam 26,wiec cie doganiam ;) :P katharsis_my mieszkamy troche dalej tego miejsca gdzies z godzinę drogi,u mnie tu gdzie mieszkam tez są takie palmy ale nie aż tyle :) Wiesz ja to już sama nie wiem,bo jestem tutaj z teściami,oni nas namawiaja żebysmy wrócili...wiesz jeszcze nie wiem :) Ja własnie wróciłąm z małego opalania,byłąm 20 min i zwiałam bo nie mogłam wytrzymać,po zimie trzeba sie przyzwyczaic do takiego grzania :P :P

katharsis_ słuchaj mój młodszy synek tak lata za dziewczynami,starszy taki bardziej poważniejszy :) :P

NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI.....WIEK DZ. Katharsis_.....Z.L..........21............Kasjan................15 miesiecy gochasia.......M.J..........28............Szymon.................7miesiecy Frania23.......A.M..........24............Collin...................5 miesiecy

NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI.....WIEK DZ. Katharsis_.....Z.L..........21............Kasjan........ ........15 miesiecy gochasia.......M.J..........28............Szymon........ .........7miesiecy Frania23.......A.M..........24............Collin........ ...........5 miesiecy Kemii...........Z.B...........25.............Kuba i Adas.............5i6(7)lat

No jeszcze ja kacha 112........E.C.............23........Ada...........7 miesiecy o rety,wielkie pakowanie, jeszcze tyle spraw do zalatwienia lecimy jutro:)

NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI.....WIEK DZ. Katharsis_.....Z.L..........21............Kasjan........ ........15 miesiecy gochasia.......M.J..........28............Szymon........ .........7miesiecy Frania23.......A.M..........24............Collin........ ...........5 miesiecy Kemii...........Z.B...........25.............Kuba i Adas.............5i6(7)lat Kicia…………M.P………………..26……………….Nikolcia……14mc Hej kochane widzę, że popisałyście dziś troszkę my byłyśmy cały dzionek na dworku-jutro też jedziemy do dziadków tam moja mała może się wyszaleć)właśnie zaczynamy pierwsze zabawy w piaskownicy/ Jestem padnięta po dzisiejszym dniu Zmykam do łóżeczka Spokojnej nocki i miłego weekendu-postaram się wpaść do was, ale nie obiecuje 🌼 dla każdej papa

NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI.....WIEK DZ. Katharsis_.....Z.L..........21............Kasjan........ ........15 miesiecy gochasia.......M.J..........28............Szymon........ .........7miesiecy Frania23.......A.M..........24............Collin........ ...........5 miesiecy Kemii...........Z.B...........25.............Kuba i Adas.............5i6(7)lat Kicia…………M.P………………..26……………….Nikolcia……14mc Hej kochane widzę, że popisałyście dziś troszkę my byłyśmy cały dzionek na dworku-jutro też jedziemy do dziadków tam moja mała może się wyszaleć)właśnie zaczynamy pierwsze zabawy w piaskownicy/ Jestem padnięta po dzisiejszym dniu Zmykam do łóżeczka Spokojnej nocki i miłego weekendu-postaram się wpaść do was, ale nie obiecuje 🌼 dla każdej papa

Hej mamusie :) Kacha wpisze Cie do tabelki :) NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI.....WIEK DZ. Katharsis_.....Z.L..........21............Kasjan........ ........15 miesiecy gochasia.......M.J..........28............Szymon........ .........7miesiecy kacha...........E.C..........23............Ada......................7miesiecy Frania23.......A.M..........24............Collin........ ...........5 miesiecy Kemii...........Z.B...........25.............Kuba i Adas.............5i6(7)lat Kicia...........M.P...........26.............Nikolcia.................14mc My dzisiaja na urodzinki do tescia idziemy, a ja dzis tak jakos dziwnie sie czuje. Pogoda jest niezla, wiec pewnie spacerek zaliczymy;) Zycze milego weekendu :) Buzka

cześć dziewczyny!!!! kacha miłego lotu...!!!! :) Dziewczyny wpadam sie przywitać,chociaz dzisiaj u nas i tak cicho!!!!!!!!!!!!! :P :P Do usłyszenia!!U nas upał :)

hej widze ze tu pusto sie zrobilo ladna pogoda robi swoje hehe ja ledwo co ze szkoly wrocilam dzis na 8 i do20 padam!!!!!!!! synka nie widzilam od wczoraj od 16:( bo jak wrocam to juz spi i steskoniona jestem a jutro tez od 8 do 19 zycze dobrej nocki 🖐️ ide spac

Cześć mamuski!!! U nas dzisiaj śliczna pogoda!!!I cieplutko!:)Do jutra ,papa:D

hej ale tu pusto K spi i wpadlam sie przywitac pogoda cudna i non stop na dworzu siedzimy kiciaaa_______-a moj maly piasek to kocha:P jak bylismy u tesciowej 2 godz siedzial i nawet nie zamruczal moj maz musi mu zrobic to bede miala spokoj hehe dzis obiecal ze sie wezmie:D pozdrawiam

Cześć dziewczyny!! A co dzisiaj tutaj tak pusto???:( :( .Jedynie katharsis napisała :) Halo??????????????dzewczyny odezwać się poproszę .U nas takie były upały a dzisiaj cos zachmurzonemamy niebo.Byłam dzisiaj z młodszym dzieckiem na pobraniu krwi,i powiem wam ze jestem zdziwiona że nie płakał!! :D no i baardzo dumna :) No,jak tutaj tak pusto to ide myslec coś dzisiaj na kolacytjke..co by tu zrobic...hmm. :)na raie :P

Ja pisalam wczesniej no ale wszystko mi wcielo :( U nas pogoda w weekend byla super, wiec wiekszosc czasu spedzilismy na dworze. Maly sobie na swiezym powietrzu pobrykal :) On jest ostatnio marudny i nic nie daje mi zrobic, jeszcze w dodatku ten laptop mi sie popsul i nie mam za bardzo jak pisac. Wczesniej siedzialam przy malym i stukalam, a teraz musze czekac az spi albo mezu sie nim zajmie. W sobote bylismy na urodzinkach u tescia i dowiedzielismy sie, ze wiele dzieci z rodziny mialo problem z egzema. Jedna ciotka poradzila co robic i jak narazie dziala, bo ta wstretna masc hormonalna nic mu nie pomagala. Maly spi w skarpetkach na rekach, aby nie rozdrapac :) I smarujemy mascia homeopatyczna. Podobno jeszcze kapiel w soli morskiej pomaga, ale tego jeszcze nie stosowalismy. Wiecie co ten moj maly to on nigdzie nie chce spac tylko w swoim lozeczku :( Nigdzie z nim na dluzej wyjsc nie mozna:( Nawet w wozku nie spi. Niedlugo wybieramy sie do Polski, a ja obawiam sie, ze mi dziecko tam spac nie bedzie chcialo :( To tyle co u mnie :) Uciekam papa

Czesc dziewczyny! Wiecie skad pisze? Z centralnej Brazylii. Strasznie tu goraco, pewnie bardziej niz u Ciebie kemii. Podroz trwala strasznie dlugo - trzeba bylo dojechac do Londynu, potem 12 godzinny lot, przesiadka zmiana lotnisk, i kolejny 2 godzinny lot. Ada Helena zniosla to w miare dobrze. Zabralam ze soba mnosto ubranek ale okazaly sie niepotrzebnie bo siedzi w samej pieluszce. Wszedzie palmy...zajadam sie swiezymi owocami. Co chwile przychodzi ktos z rodziny albo przyjaciol meza i bawi sie z mala. Musze przyzwyczaic sie do tego jedzenia, nie chce ciagle marudzic.Wyobrazcie sobie ze na obiad mieli ryz, fasole mieso,salatke...i smazone banany.Oczywiscie tego zjesc nie moglam. Jutro napisze wiecej

Kacha super :) Zazdroszcze :) Pisz oczywiscie i zdjecia rob:) Moze i ja sie kiedys tam wybiore:) A jak lot zniosla mala ? Musze sie pochwalic, ze i ja dzis mialam smazone banany ;) Pozdrawiam

Kacha no cześć!!!:D Super że napisałaś!!Ale ten lot to był zabójczo dłuugi!!Wiesz ja w czerwcu lece do Polski i lot trwa 2,5 h to dla mnie długo ale to co ty napisałas...podziwiam cię!!!:) :P Super że u was tak ciepło,u nas dzisiaj było pochmurno i w końcu po południu padało :O No to odpoczywaj i pisz do nas,buzka!! :D Zadzwonili do mnie dzisiaj ze szpitala,jutro jade na rozmowę z anastezjologiem-boję się bo coraz bliżej operacja :( Frania ja nie jadłam nigdy tych smażonych babanów-dobre???Może i ja też zrobię!! Dobra lece pod prysznic i do łózka bo z samego rana wstaje,napiszę po południu,bo wrócę o 14, papa i buziaki!!:)

Hej kochane rzadko do was zaglądam ponieważ mamy piękną pogode i cały dzień siedzimy na dworku katharsis-Nikolci też baaaaaaaaardzo spodobała się zabawa w piasku i chyba dzięki niemu oduczy się jedzenia mleczka z piersi hehehe Tak w ogóle to bardzo brakowało mi takiego ciepełka i tak długich pobytów na dworze. Trzymajcie się cieplutko papa

kacha______zycze super udanego pobytu ojeny wrocisz brazowa jak mulatka ale ci zazdroszcze ja uwielbian sloneczko i uapaly a ja widze ze tu tylko ja co w polsce mieszkam no i kiciaaa chyba a powiedzcie jak sie wam za granica dziewczyny mieszka no i zyje? latwiej niz w polsce a macie prace lagalna czy jak? a u nas dzis niby slonce ale taki zimny wiatr ze szok 3 maja idziemy na komunie i kupilam malemu koszulke z krotkim rekawkiem ale chyba nie da rady jej zalozyc:( dobra lece obiad dokonczyc bo maly zasnal i musze to jakos wykorzystac:D pozdr

hejka my tez cały dzien na dworze wpadam tylko nakrmic malego i znów na dworek.Pozdrawiam cieplutko papa

wiecie co mam nerwa rano tak cieplutko bylo a teraz...zimne wiatrzycho ze w buzce i bluzie mi zimno jest maly jeszcze spi al ena dwor juz nie pojdziemy bo mi go wywieje ale co my bedzeimy w domu robic? Kasjan bedzie sie pewnie wsciekac i w oknie bedzie siedzial bo ledwo co oczy otworzy to juz gada\"dada dada\"

U nas tez dzisiaj zimny wiatr, ale mimo tego az tak zimno nie bylo. Bylam z maly na dworze. My przewaznie idziemy raz dziennie na spacerek, a jak jest tatus w domu to idziemy do tesciow tam maly sobie moze na swiezym powietrzu pobrykac. W moim malutkim ogrodku jeszcze slonca nie ma :( Kupilam sobie dzisiaj 3 bluzki :) No i mialam sie od dzisiaj odchudzac ale jakos moja slaba wola mi nie pozwala. Kemii banany normalnie smazysz na patalnie z odrobinko tluszczu. Ja to uwielbiam, ale to ma napewno tyle kalorii i przewznie tylko maz to wcina, a mnie wtedy slinka leci ;) Niestety ja nie moge pozwolic sobie na wszystko :( Katharis co do mieszkania za granica to ma to swoje plusy i minusy. Ja nie pracuje jeszcze, czasem pomagam mezowi w firmie, ale teraz bardzo zadko. Do pracy zamierzam isc jak maly troche podrosnie. Minusem jest to,ze nie ma tu moich przyjaciol ze mna i znajomych. Mam tu oczywiscie znajomosci, ale to juz jest inny temperament, nie wiem jak to wytlumaczyc!!!Poprostu czasem tesknie. O powrocie do kraju to narazie nie mam co marzyc, bo maz ma tu swoja prace, a wiadomo jak z praca w Polsce. Zyje nam sie dobrze, ale lubimy do Poslki pojechac:)

teraz pisze Collinek:) nm mnj nbgyj mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmjnm ugvbdenmb mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmokrcrrearetrcvtb i uyh / bhjjvty fh hnsd Pozdrawiamy bjmgfcyubniivtukn