Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black vanillia

18.03.08 - start z odchudzniem, początek walki o lepsze jutro

Polecane posty

ja dzisiaj juz zjadlam muesli z mleczkiem, 3 male kawalki ananasa- naturalne, nie z puszki i 3 krazki ryzowe:) teraz lece na miasto troche z tego spalic:) przychodze na pyszna zupke na obiadek:) a i kupilam sobie herbatke z bio-active la karnita slim + na tydzien kuracji razem z tabletkami, zobaczymy co to takiego- od jutra zaczne;) buziaki i 3majcie sie!

hej a ja w sumie niedawno wstałam - ...wstałam już po 7 ale musiałam się znów położyc..(wymioty itp-miałam:() strułam się czymś. no i jak narazie nic nie jadłam oprócz ciupki kapusty kiszonej i jednego ogórasa konserwowego Pozdrawiam...

do szczupla byc: moglas zlapac grype zoladkowa...nadal franca panuje:/ wiec najlpiej zrobisz jak sie dizisaj przeglodzisz. Kasiulek ma racje, zadnych kiszonych rzeczy!!! ja dizisaj zjadlam kanapki z maslem i miodem:-) tlusto i slodko:) ale dobre bylo;) i zadnych wyrzutow nie mam:p ale no dobra...mam okres, jestem obolala, oslabiuona, wiec trzeba sie naenergetyzowac;) buzka

ja dzisiaj juz zaliczylam; - kubek muesli z mlekiem (250) - 3 krazki ryzowe(110) - ananas swiezy- cały(?) - bulionówka zupy jarzynowej (250) - serek Bakuś ( 125) ile moze miec ananas? 200?300? planuje dzisiaj juz tylko owoce:) buziaki

Miło ,że się o mnie martwicie:) Ale tak szczerze,to nie było zatrucie tylko kac:P Wczoraj wypiłam trzy lampki wina wytrwanego... no i mój ogranizm chyba winka nie lubi. dlatego dziś cierpiałam:) Ale już jest lepiej:) Jutro ide na aqua areobik a od przyszłego tygodnia wykupuje dodatkowo karnet 1 raz albo w dwa w tyg. na BBP ... :)

No w końcu!! bo coś miałam problem napisać. jakiś błąd wyskakiwał... Kasiulka20 co się stało? czym zawaliłaś? do tej 13 dużo nie zjadłaś ale jednak mogło byc tego mniej... ja dziś tez nie miałam dietkowo. ale od jutra pora cos z tym zrobić. czemu te odchudzanie jest takie trudne co?

Ja dzisiaj zjadłam płatki fintess z mlekiem potem zupkę - grochówkę ;D a na kolacje 2 krązki ryżowe, activię i słoiczek gerbera to dużo ?

Ciesz się ,że nie czujesz głodu.. po co jeść na siłe skoro sie nie chce? ja o 18 zrobiłam sobie 50 minutowy masaż. Z rana jak wstane przy kawie też chcę się pomasować. Postanowiłam to robić regularnie codziennie dwa razy dziennie!! a jak czas nie pozwoli to jeden raz. Czytałam ,że za taki 60 minutowy masaż anty cellulitowy trzeba zapłacić 60 zeta;) Mój jadłopis na jutro: sniadanie: jajecznica z dwóch jaj z cebulką i szczypiorkiem+ 2 ogórki konserwowe II sniadanie (jak bede miała chęć) pół jabłka ewentualnie do tego pare orzechów włoskich, Obiad: Chyba ugotuje sobie ze trzy ziemniaczki do tego marchewka z groszkiem. (choć nie jestem jeszcze przekonana) Kolacja o 17.30 tuńczyk ze szczypiorkiem i ogórkiem 19.30 aqua aerobik. Co myślicie o moim jadłospisie?

Szczupłą być jak masz na imię bo tak głupio mi do Ciebie pisać po nicku hm za dużo węgli mówisz? Kurde ja się na tym nie znam... myślę,że białko mam, bo jem jakies jogurty i też jajko na twardo zjem czasem na kolację :P

Szczupłą być fajny ten jadlospis :) a mój na jutro jest taki śniadanie :standardowo płatki fitness z mlekiem 3,2 % ( myślisz ,że przerzucić się na chudsze mleko ? ) 2 śniadanie : bułka grahamka nie wiem z czym chyba plasterek zółtego sera obiad: --- nie wiem jaki mama zrobi ale na pewno bez ziemniaków, wiec albo mięsko + surówki albo zupka jakaś kolacja: jajko na twardo + activia i co o tym sądzisz? :)

Diana mam na imię:P Nie no spoko skoro czasami jesz to Ok. Ja już wiem wystarczająco chyba na temat diet. co dieta to inne zasady;) Dlatego słucham się teraz tylko samej siebie...;)

Diana szkoda,że ryb nienawidzę ( na sam zapach mnie mdli ) ale czasem się zmuszę :D tak w ogole to ładne imię :):) ja w piątek chyba pójde do sauny ,

a tą activie możesz dodać do sniadania? albo płatki wymieszać z jogurtem I zdecydowanie mleko 0,5 % ! Dla mnie 3,2 jest zbyt tłuste... nawet do kawy mi nie pasuje. bułka grahamka oki. i ponoć pieczywo najlepiej z warzywami! albo z twarogiem. + szczypiorek np. Obiad mysle,że możesz jeść całościowy nawet z ziemniakami tylko nie za dużo. Zresztą rób jak uważasz. Ja tam jestem zasady ,że raz na jkais czas można zjeść. Ziemniaki przecież są bardzo zdrowe i tuczą tylko z sosem albo tłuszczem. (może być mieso + surówka, albo ziemniaki + surówka, albo te wszystkie trzy razem-tylko ,ze połowe mniej niż przed dietą np:) Kolacja: jajko na twardo + jakieś warzywo czyli ogórek albo pomidor np, albo pyszna jajecznica na samej cebulce;) Kup sobie też tunczyka w oleju albo w sosie własnym-nie jest drogi a pożywny i na diete bardzo dobry

Diana ja w sumie ziemniaków nie lubię, także nie jem ich i tak, czasem tylko jednego ziemniaczka :P muszę zmienić mleko ,ale masakra, jak ja widzę te 0.5 % to blee,ono takie siwe jest nie białe hehe ale myślę,że to kwestia przyzwyczajenia :)

Ja mam na imię Paula, po nicku każdy sądzi,że to Magda hehehe ;D ale kiedyś się wypowiadałam i ot tak wpisałam;P I zostało ;P

Też myślałam,że może Magda;) ale nie byłam do końca przekonana, mojego chłopaka ojciec pije takie 3,2 i dla mnie jest bee jakoś tak to właśnie kwestia przyzwyczajenia albo odzwyczajenia;) no to jak nie 0,5 to chociaż 1,5 albo 2 %:) tym czasem uciekam,miłej nocki. Jutro się odezwe. papasie

witam ja już po porannym małym rozciąganiu,kawie-teraz pije herbatke stabilizacje no i masaż sobie też zrobiłam nóg ale krótszy niż wieczorny . Sniadanie zrobie około 9 bo narazie mi się nie chce jeść. Miłego dnia. W końcu ładne niebo i słońce wyszło ale to pewnie tylko tymczasowo;)

witam w ten sloneczny choć zimny dzionek. Ja właśnie delektuję się czarna kawą-tak zawsze rozpoczynam dzień.To podstawa.Święta minęły więc dalej do boju...Lato coraz bliżej

Kasiulak bardzo dobrze,że mineły i po drodze nic nas nie czeka:) Ja musze koniecznie zgubić te 4-5 kg do końca kwietnia. Jak się zapre to się uda. Grunt to się nie poddawać:) Ja też zawsze jak wstaje pije kawe z mlekiem. a jem tak do 1,5 h od wstania. teraz jem jajecznice z cebulką,szczypiorkiem i ogórkiem zielonym. ,miałam zjeść z konserwowym ale doczytałam się ,że cukru dodali...

Widze,że nie ma nikogo. Pewnie w szkole albo w pracy;) Ja przed chwilą spaliłam trochę kalorii odkurzając itp. a na obiad gotuje jednak zupę z: Kapusty białej,kiszonej,piertuszki,cebuli, na kostce rosołowej, zwiększyłam kaloryczność dodając dwie łyżki soczewicy czerwonej. Na koniec dodam koncentratu pomidorowym i oregano suszonego Pyszna zupa i idealna na dietę;) Aha o 11 na II śniadanie zjadłam małą miseczke kapusty kiszonej.

Ja na śniadanie fitness z mlekiem 2 śniadanie mała grahamka z zółtym serem:/ obiad: talerzyk grochówki ;/ wrrrrrrrrrrr pofolgowałam dzisiaj więc na kolacje nie zjem nic!!!!!! albo ok 20 jajko na twardo jedno ;/

Paula no co Ty-nie pofoglowałaś. Jak już to zjedz kolacje jakąś o 18:) Ja dziś się dzielnie trzymam:) żal mi troche dupcie sciska ale tylko troche;) bo mama zrobiła gulasz ;) no ale cóż nie moge być mieczakiem. Do końca kwietnia chce warzyć co najmniej 53! Moje menu z dziś: 9-jajecznica z dwóch jaj z cebulką,szczypiorkiem,ogórkiem zielonym. 11-miseczka kapusty kiszonej 14-miseczka zupy którą sobie ugotowałam(na jutro też mi starczy) 15-plasterek sera 18- bedzie tunczyk ze szczypiorkiem i ogóraskiem 19.30 aqua aerobik tak w ogóle to dziś wypiłam płynów-kawa,herbata,woda-tyle ile zalecaja;) tyle,że częściej siusku latam;) teraz kończe kawe i mam też do wypicia herbate stabilizacje....

wiecie czym sie motywuje? widzę siebie w super sukience albo spódniczce przed kolano albo w fajnych spodenkach:P albo super ja w stroju kapielowym;) i zazdrość w oczach ukochanego bezcenna;) hehe;)