Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black vanillia

18.03.08 - start z odchudzniem, początek walki o lepsze jutro

Polecane posty

Blondynka - ostatnio zrobiłam u fryzjera kilka pasemek brązu które są już ledwo widoczne;) tak w ogóle dziewczyny to ja już dwa stroje kąpielowe zgubiłam:) jeden miałam taki różowy w jakieś akcenty a rok temu zielonawy w akcenty w Cropie kupiłam i też zgubiłam. W tym roku kupie sobie jakieś sexi bikini na sznureczkach:D a w jakim kolorze to jeszcze nie wiem:P Sukienek też sobie nakupuje:P

Mnie ostatnio kusi na ciemne kolory .. i już prawie umawiam się do fryzjera.. ale zobacze jakaś blondynkę i mówie eeee.. zostaje przy blondzie i tak w kółko ;p

spódniczek mini itp to mam pełno , bo na nogi nie narzekam :) no może na uda, dlatego nie mam krótkich spodenek bo mi opinają bardzo pfff :o ale strój na sznureczkach mmmm ;)

Mój uważa ,że powinnam nosić ... bo według niego i w sumie nie tylko według niego nogi mam Ok. Kiedyś jak wazyłam 52 kg to smigałam w samych kieckach;) w tym roku też bede;) Ja postanowiłam ,że narazie też już nie robie żadnych pasemek. Normalnie powracam do farbowania;) te brązy starsznie szybko pławieją na włosach... a 150 zł zapłaciłam ;) 8 marca a ledwo co już widac.

Ranny, bosko:)) Tez bym chciala nakupowac jakis krótkich sukienek, ajj, ale nigdzie nie ma takich, które mi sie podobają:O A co do blondu chcialabym dodac cos troche ciemniejszego, bo mialam niedawno pasemka a teraz to juz cale blond sie zrobily:O

Ja ostatnio za ściąganie koloru zapłaciłam 250 zł i mi tak włosy babka zniszczyła .. normalnie bym ją zapierdoliła! :/ a niestety ciemne kolory szybko płowieją, ja miałam czarne pod spodem i po tygodniu to już był brąz no i właśnie sciągała mi kolor bo chciałam całe blond .. i zrobiłam kilka ciemnych pasemek ale już ich nie ma .. włosy robiłam 28 lutego, odczekam trochę i znowu jakaś zmianę zrobię ja całe lato śmigam w kieckach, od maja :) a kiedyś we wrzesniu ubrałam spodnie ,jeansy to mi dupe obtarło hahahaha :P nie przyzwyczajona byłam czy co hehe:D:D a i jutro skoczę sobie na solarke

ja na solarium byłam kilka razy jakiś czas temu. Teraz narazie nie chodze. Poczekam jeszcze troche;) z tą dupa obtartą to się uśmiałam;) black vanilla to prawda-ładne i fajne sukienki trudno znaleść:) na obiad sobie zrobiłam własnie tunczyka z ogórkiem i majonezem;)

aa mój plan na dzisiaj to troche obiadu a na kolację grapefruit :D a na śniadanie zjadłam 2 jajka i pół grahamki no i jest elo;P diana Ty się nie śmiej :P wiesz jak bolało noo ;p

Ja kiedyś chodziłam bardzo często , wyglądałam jakbym spała w solarium :o ale na szczęście zmądrzałam .. chodzę 2x na miesiąc.. a wcześniej nie chodziłam pół roku :P

trzeba stopniowo chodzić. Ja chodze na black power i jest super. Szybko opala:) i ładnie. Jak czerwona byś była to na poczatek np na trzy minuty po dwa razy potem na 6... potem na 9;) ja bym chciała od jutra do piątku polecieć na samych jajach,tuńczykach(biało) i na warzywach i owocach. ;) ciekawe... może sprubóje;) a nóż widelec może dwa kg zleci;) w weekend za tydzien bede u swojego- ale miła niespodzianka chata wolna i bedziemy sobie sami gotować. Mój uwielbia piersi i już mu zapowiedziałam,żeby załatwił piersi:) wtedy mu zrobie z panierką sobie bez:D + sałatka.

Mój na szczęście mieszka sam więc w kuchni sobie rządzimy jak jestem u niego ;) ale przeważnie jesteśmy u mnie cały weekend bo on ode mnie ma bliżej na studia :) ok ja spadam :P z psem, potem relax w wannie i muszę się przyszykować bo mój wraca z uczelni ;) buziaki ;* może wpadnę wieczorem choć nie wiem bo on mi nie pozwala siedzieć na kompie blee ;p

No i idealnie Dajano:) Aj, dziewczyny - wlasnie jak bym miala isc to tak na 3-5min. A teraz musze spadac, do wieczora, kochane:)

:) ja nie wiem czy na kolacje coś zjem. W każdym bądź razie wiem jedno. Od jutra rygor... tak do piątku. Panie daj mi siłę

będzie dobrze :) Ja lecę bo mój kochany wraca z uczelni i muszę mu obiadek odgrzać a potem nauka .ppff :| buziaki ;*

Ja byłam na chwilkę. Jestem po kąpieli ,masażu gąbką ,pellingu kawowym. teraz ide przed TV zrobić masaż nóg i brzucha. A jutro o 6 pobudka bo muszę iść coś załatwić. Pozdrawiam i trzymajcie się dietowo:)

Puk -puk gdzie jesteście? Black Vanilla co u Ciebie? Kurcze taka ładna pogoda a mi się nie chce zmobilizować i wyjść na rower. Wieczorem poćwicze na AQ o ile nie ma już awarii basenu. Ja na sniadanie zjadłam :serek wiejski ze szczypiorkiem i ogórkiem. potem jako przekąske kawałek sera żółtego. Na obiad co sobie zrobie to nie mam zielonego pojęcia.

aha zrobiłam już dziś masaż po 15 minut na udo i łydki.(łacznie 1h) Wczoraj wieczorem ćwiczyłam też brzuszki i stretching.

własnie się zapychał sałatką z kapusty marchewki i łyczeka oleju. Zrobiłam sobie duża miske i teraz siedze i żuje i żuje;) (oczywiście jem to w ramach obiadu) na kolacje zjem jajka.

Mi się nic a nic nie chce jeść bleee taka pogoda to nie myśli się o żarciu :D No ale na śniadanko płatki fitness z mlekiem na drugie śniadanie pół jabłka obiad - pomidorowa kolacja- activia :)

a ja sobie poćwiczyłam jeszcze na nogi i brzuszek. dzwoniłam do faceta od AQ i uff zajęcia dziś są;) także jak pomyślicie o mnie o 18.45 to bede kickać w wodzie:P:)