Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black vanillia

18.03.08 - start z odchudzniem, początek walki o lepsze jutro

Polecane posty

No to świąteczne sprzątanie też wplynie pozytywnie na nasz wygląd, dziś zrobiłam trochę porządków jutro reszta. Jeżeli chodzi o mój dzisiejszy jadłospis to jestem nawet zadowolona. Zobaczymy co bedzie za m-c ,2 a potem 3! zobaczymy czy starania odniosą sukces i czy to były starania czy tylko udawanie-waga pokaże!!!

Ja też jestem ciekawa co moja waga pokaże uhuh burczy mi w brzuchu ;) żołądek się buntuje - helooł co jest? daj mi kolacje jak zawsze:P ehhee

witam Was dzieeczyki:* wyaczcie, ze tak dlugo sie nieodzywalam... Widze, ze swietnie Wam idzie to cudnie:):) ja jutro będę mieć 3dzien kopenhaskiej i juz sie nie moge doczekać, aż coś zjem:O

Ja też dzisiaj bardzo głodna jestem chciałam zrobić sobie herbatkę ale nawet nie wchodzę do kuchni :o takie pyszności tam :o

no dokładnie Madeleino:O a co masz zamiar zjeść w święta? Bo mój jadłospis (z góry ustalony, przekichany z każdej strony:O) pozwala mi na jedno jajko:(:(

Ja się mimo wszystko skuszę na coś ale nie na ciasta, ale jakieś dobre jedzonko tak, oczywiście w małych ilościach :P

aj, byle przetrwać te święta... Chociaż wiem, że moi rodzice będą się na mnie drzeć, jak im powiem, że nie zjem z nimi obiadu... Nie wiem co mam wtedy zrobić... Jeśli ulegnę, runie ta cała ścisła dieta (taka niestety jest kopenhaska) a więc kompletnie nie wiem co robić:(

Szkoda,że akurat taki czas sobie wybrałaś,ale nie martw się, mnie zawsze też nachodzi na diety albo przed Wielkanocą albo przed Bożym Narodzeniem

to jakos samo z siebie wyszlo, pomyslałam: teraz, albo nigdy. Jest mi ciężko, czytałaś tamten topik o zamarzaniu? Mi też zimno... brrrr...

Tak ja się cała trzęsę a palce mam aż sine,bardzo mi zimno, zaraz wskakuje pod kołdrę niestety brak mi sił na ćwiczenia 😭 rano po śniadanku poćwiczę..

coś kafeteria mi zle chodzi, nagle wszystkie wpisy znikły:P a więc spadam, wreszcie idę spać,spać,spać... DO jutra:*

Hej dziewczynki:) ja mam spokoj ze swietami..za tdzien zakaldaja mi apaprat staly, am dzisiaj gumeczki...wiec szczeka mi peka, bo mam ciasne zeby...chodze glodna...ale jak jem to jest mi niedobrze i czuje wstretny plastik w buzi! wiec mam wymowke na swieta!!! A WY..hmm..ja w momentach gdy rodzinka kazala mi jesc a ja poprostu nie bylam glodna...to mowilam, ze boli mnie brzuch, zatrulam sie czyms, jest mi niedobrze...!!! Moja rodzina..mam tu na mysli babcie glownie mysla, ze mamy 5 zoladkow..conajmniej...;) ehh..teraz moja wymowka jest przynajmjiej uzasadniona!!! Uciekam lulu, dzien zaczelam wczesnie (chyba cierpie na bezsennosc:P) i pozno koncze....padam juz i mam nadzieje, ze zasne;) dobranoc kochane:*

Witam was dziewczyny:) Na początek Chciałam wam napisać,że ciesze się,że się dołaczyłam do tego tematu:) Mam nadzieje,że bedziemy razem do końca! że temat nie umrze. Nawet po Świętach jak nie którym kubki smakowe dadzą popalić i nie wytrzymają. To pamiętajcie,żeby potem dzielnie dalej kontynuować diete! Najgorsze jest to nie wiem jak u was,że u mnie w Szczecinie jest tak beznadziejna pogoda,że nawet na spacer wyjśc to nie za bardzo. Ja na Świeta bede u chłopaka -jego mama zawsze zastawia stół itp.... ale jestem przecież dorosła nikt mnie nie zmusi żebym jadła- troche pewnie skosztuje czegoś-ale nie bede jeść chleba np. Jak bym była w domu u siebie to nie problem nikt nigdy mnie nie zmuszał do jedzenia;) Pamiętajcie,że dziś wielki piątek mięsa się nie je. Ja na obiad robie kotlety sojowe- nie wiem czemu ale ten mój tez się na nie uparł ;) tak po za tym to pewnie dziś ostatni raz do was pisze. Dowiedziałam się,że u mojego nie ma narazie neta-także nie zajrze do was... Do domu wróce dopiero w poniedziałek wieczorem wtedy napisze. Wesołych Świat -smacznego jajka i mokrego lanego :)

Szczupłą być - wracaj do nas szybko!:) a ja się pochwale , po 4erech dniach mojej dietki -1kg :) wiem,że to mało .. 1 kg, ale jestem zadowolona bo wiem,że waga idzie w dół! jem co chcę a chudnę juhuuu ;) Do mnie mój dopiero w sobote przyjedzie, do poniedziałku więc przez święta będę rzadziej zaglądać, ale postaram się czasem wpaść :)

gratuluję Madeleina :) mnie tez jakies 2kg mniej od poczatku, gdy zaczelam sie odchudzac:P Jeszcze z 6kg i bede super sie cieszyc:P Aj, szkoda, że Was nie bedzie przez swieta:( Zajrzycie chociaż po, by zdać relacje - co i jak. Ladys:* 🌼

1 kg to w sumie nic.. ale i tak się cieszę,że waga w ogole drgnęła.. i to w dół :P hehehe :P następnym razem zważę się we wtorek ;)

oj, 1kg to pierwszy krok:) TEz sie ciesze razem z Toba, bo miło widzieć, że te nasze katusze nie ida na marne... Wybacz za zapłon, ale robilam z siostrzyczką moją wielkanoca salatkę:P Szkoda, że jej nie zjem, bo wyglada pyyyyyyyyyyyyyyyysznie:( az mi żal tyłek ściska:P

ja nie mam sily na cwiczenia, chociaż dziś mam o wiele więcej energii niż wczoraj:P Opowiedz coś o swoim:)) razem swieta spedzacie?:)

Tak,przyjeżdza do mnie jutro rano i zostaje do poniedziałku :) jesteśmy razem 2 latka :) i jest dla mnie ogromnym wsparciem. aaa. 😍 a Ty masz drugą połówkę?

Gdyby nie On to moje życie było by szare.. on lubi to co ja, dobrze się dogadujemy itp, jestem szczęśliwa,że mam Jego.. :) a ile w ogóle masz lat? Bo albo zapomniałam albo nie wspominałaś :P ja pije czerwoną herbatkę ;) ale ostatnia.. wiec muszę zaraz iść na miasto i kupię przy okazji ;)

ja siedemascie w listopadzie... Ty 18? Tak po nicku patrze:P Swietnie, a więc masz swojego Księcia z bajki 🌼:) ja nie pije tej herbatki, tylko woda i jedna kawka dziennie:P

Ja 18 w czerwcu :) :D Ja jak jestem głodna to pije te ciepłe herbatki,zieloną albo czerwoną i od razu czuje się najedzona :P bo woda nie pomaga mi na długo :)