Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erogenna

Pomyślałam że można by pogadac o uczuciach...

Polecane posty

Nie wyobrażam sobie innej kolejności w budowaniu związku, jak najpierw seks bez zobowiązań, potem reszta. Rozejrzyj się wokół i znajdź dzisiaj POZBAWIONEGO KOMPLEKSÓW meżczyznę, który zacznie budować związek od trzymania za rękę. Nie ma seksu, nie ma uczuć. NIe zaangażuję się uczuciowo gdy nie poznam sfery seksualnej.

zbyt prostą drogę obierasz frk :O i dlatego nie zaangażujesz sie uczuciowo nigdy ;) albo trafisz na kogoś wyuzdanego z uczuć ;)

metafizyczna Gratuluję :D wiedziałem, ze ktoś w końcu nie wytrzyma i sięgnie po rynsztokowy argument! Przyznaję Ci 🌼 za ten gest :D A teraz odpowiem. Nie nie pomyślałem bo oczekuję od kobiety emocjonalnej obecności w seksie a nie obecności płatnej. To jest durny argument. "Zbyt prostą.." W stosunku do czego? Do Twoich wyobrażeń? Wyobrażeń KK, etyki seksualnej lansowanej w serialu Klan? Jestem szczery, nie bedę udawał, że seks jest dla mnie "na drugim planie". Jest na pierwszym tuż obok wrażliwości i intelektu.

nie wiem co oznacza wrażliwość kobiet z serialu Klan :O nie oglądam tego ;) czyli dobilismy do sedna ;) po co wpisujesz sie na topick mówiącym o uczuciach?:) po to aby ośmieszac kogoś dla kogo sex rodzi się w głowie? a nie w d... ;)

no to frk trzeba było się nie przyznawac, ze masz pewne oczekiwania sexualne...zaraz posypią sie kamienie:D zmien nicka i opowiadaj się za dziewictwem do 30-stki- wszyscy będa Ci radzić jak taką znaleźć:D

Doprawdy jestem ostatnią osobą która miałaby kogokolwiek karcić o to że lubi sex ;) bo ja tez go lubię ale u kobiety jest trochę inna droga na dotarcie do serca i uzyskanie z niej tego co chce sie uzyskać ;) wiem jak ważną sprawą dla męzczyzny jest sex ;) umiem to ocenić i wiem jak wiele sama uzyskuję dzieki temu że oddaje się komuś kogo kocham ;) ale to łączy się z wieloma czynnikami emocjonalnymi które wzbudza we mnie osoba obdarowywana :) krótko mówiąć ty mi poczucie bezpieczenstwa stabilizacji i pewnosci a ja ci.... ;) co zechcesz ;) dla mnie podejscie frk jest tak niestabilne że dziwi mnie że ta jego kobieta wogóle daje mu dupy ;) sorki za okreslenie ale dokładnie tak to odbieram ;)

Gość hmmmmmmmmmmmm
On tylko tak pisze.Ten typ tak ma.

nie wiem czy pisze czy tak sądzi wiem jedno jesli mój facet by mi walnął taką ripostę to miałby własnie słup w łózku :D:D Staram sie byc jak to określił frk dziwką w łózku ale jestem tez matką kucharką i przyjacielem i nie zniosłabym aby ktoś komu dałam całą siebie dla kogo przeistaczałam sie w sferzer intymnej kiedys wykorzystał to przeciwko mnie nazywając dziwką tam gdzie nią nie jestem ;) czyli nie daje mi poczucia ze warto się dla niego odsłonić ;)

metafizyczna ale o czym ty mówisz?:) "u kobiety jest trochę inna droga na dotarcie do serca i uzyskanie z niej tego co chce sie uzyskać"- frk kobietą nie jest :)

metafizyczna ty się sama przecież dziwką nazywasz:/ gonisz własny ogon:)

Gość hmmmmmmmmmmmm
Nie jestem tego pewna,ale wiesz co mój mowił?Kobieto,a potem zmieniał sie w cuuuuudownego faceta.To tylko takie gadki ,by udowodnic jaki to On wymagający jest :P Ech jak ja za Nim tesknie :O

hmmmm nie wiem kim był Twój facet ale oddawanie się facetowi o takim jak frk podejsciu do życia nazywam nieodpowiedzialnąścią a wręcz głupotą ;)

Gość hmmmmmmmmmmmm
Hehehe już Cie lubie.On miał byc tylko kolegą.Dlatego rozmawialismy o wszystkim.Ale nagle z zarozumiałego faceta zrobił sie taki partnerski.To był burzliwy związek,ale nie zapomne Go nigdy.

Gość hmmmmmmmmmmmm
Szukam,ale kazdy inny jakis taki niewyrażny mi sie wydaje :O

Gość hmmmmmmmmmmmm
To ja sobie przykucnę i poczekam.

No właśnie ja jestem wyraźny NIEGDZIE NIE NAPISAŁEM, że poza sferą erotyczną, seksualną obrzucam Moją Kochankę wyzywiskami. To mi się po prostu w głowie nie mieści. "dla mnie podejscie frk jest tak niestabilne że dziwi mnie że ta jego kobieta wogóle daje mu d**y sorki za okreslenie ale dokładnie tak to odbieram" To źle to odbierasz i niepotzebnie wulgaryzujesz. Nie rozumiesz, ze są kobiety, które nie oczekują gwarancji wiecznej miłości, zanim rozchylą uda? Tak, są takie.

Gość hmmmmmmmmmmmm
Najpierw ja''testujesz'' pod kazdym wzgledem intelektualnym,emocjonalnym no i seksualnym.Ma byc na podobnym etapie co Ty.

zupełnie nie rozumiem o co się oburzacie, dobrze, że bywają różne egzemplarze, przynajmniej nie jest nudno

Gość hmmmmmmmmmmmm
Ja sie nie oburzam....tylko On mi sie przypomina :)

hmmmmmmmmmmmmm widzę, ze się rozmarzyłaś na wspomnienie testowania ;) doceń, ze powiedział Ci udczciwie i nie męczył Ciebie i siebie

Gość hmmmmmmmmmmmm
Męczy sie męczy,ale sie do tego nie przyzna.Zanim znajdzie tą swoją jedyną to troche minie.Życze Mu jak najlepiej.

jejku, dajcie chopakowi spokój.... Ani on nie kocha dzieczyny, ani dziewczyna nie kocha jego, jeśli taki układ jest dla nich szczytem marzeń, to o co się tu kłócić.... Zresztą zjawisko jest dziś dość rozpowszechnione i nazywa się to \"fucking friend\" czy jakoś tak.... A swoją drogą: nie wiem czy dobrym materiałem na zonę jest ktoś kto rozchyla uda bez deklaracji miłości. Co, frk..? :)

Erogenna myslisz, ze to ma jakieś znaczenie???? czy z deklaracją czy bez? i czym w istocie ta delaracja jest? :) mnie tak nie przeszkadza z kim uprawia seks, to czego mu brakuje nigdy nie znajdzie:)