Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

31.03 -- start z dietowaniem, zapraszam wszystkich na wspólne odchudzanie .

Polecane posty

Witam was Dziewczyny Trochę cicho sie tutaj robi. Jejku ledwo siedze w pracy u mnie jest tak sliczna pogoda ze szok sloneczko i cieplutko az zyc sie chce. Za to wogole nie mam apetytu jem mozna powiedziec na sile zeby nie spowolnic przemiany materii ale co zjem to mi nie dobrze nie wiem co sie dzieje. Moze mi przejdzie. Pozdrawiam

Gość Edyta23
Lili_25 ja tez mysle ze to dobry pomysl z tymi warzywami na sniadanie. Jak sie nie odchudzalam tylko probowalam sie madzrze odrzywiac a na sniadanie jadlan np.jakies kanapki to potem przez caly dzien brakowalo mi miejsca ma te warzywa.Jadlam tylko jakies zapychacze i skutek mojego racjonalnego odrzywiania byl mizerny.A teraz po takiej salatce czuje sie super nie jestem glodna ale tez nie napchana.A co do Twojego zoladka to prawdopodobnie ze sie skurczyl i nie potrzebuje juz tyle jedzenia co kiedys.

Gość Edyta23
Lili_25 a jaka masz prace i co dzis jadlas?Moze jednak troszke za malo w odniesieniu do Twojego stylu zycia.Nie zrozum mnie zle bo nie chce sie wymadrzac ale wiem ze jak w diecie brakuje odpowiednich witamin i mineralow to organizm bedzie dawal Ci znac ze cos sie dzieje.A myslalas o jakims suplemecie diety konkretnie o jakims zestawie witamin?Nie przytyje sie od tego a dostarczysz swojemu organizmowi tego co potrzebne.Jak nie w pozywieniu to chociaz w tabletce.

Gość Edyta23
aaaaaaa dziewczyny a co z tymi przepisami o ktore pytalam? Szukalam czegos w internecie ale wszystkie przepisy na ryby sa takie wymyslne.A ja potrzebowalbym cos szybkiego prosrego i smacznego bo przy malym dziecku nie zawsze jest czas na gotowanie dwoch obiadow a moj maz i corka nie sa na diecie i tez cos musza jesc.Jesli macie cos godnego polecenia to bede bardzo wdzieczna.

Edyta 23------> pracuje w biurze wiec przez 8 godzin siedze ale do pracy i z pracy zaczelam chodzic na piechote jakies 50 minut czasami ponad 60 zalezy jak gdzies zajde. No i codziennie cwicze jakies 60 minut czasami dluzej. Zjadlam dzis na snaidanie salatke grecka, w pracy jogurt z otrebami i 1 pomarancze i narazie nie dam rady nic jesc moze cos potem zjem. Wiesz ja jem duzo warzyw i owocow wiec nie mam problemow z witaminami nie zauwazyalm tez zeby mi wlosy wypadaly czy cos takiego wszystko jest ok moze rzeczywiscie zołądek mi sie skurczyl, no i stracilam zupelnie ochote na mieso nie jem go gdzies jakies ponad 2 tygodnie i jakos mnie odrzuca od niego ble w sumie to moze i dobrze

Edyta 23----> moge ci polecic rybe pieczona w foli z ziolami. Ja kupuje platy ryby (lubie sole ale to kwestia gustu to co sie lubi) skropuje cytryna, daje majeranku czy sa juz gotowe przyprawy do ryb troche masla i zawijam szczelnie w folie aluminiowa i pieke ok 30 minut ale to w zaleznosci od grubosci filetu i miodzio jedzonko.

Gość Edyta23
Lili_25 a moze wlasnie brakuje Ci bialka czyli chude mieso glownie drob i rybki.Pisalas ze na sniadanie zawsza przygotowywujesz salatki sprobuj zrobic cos z tunczykiem w sosie wlasnym z brazowym ryzem i moze papryka i kukurydza.A jak sie czujesz na koniec dnia?Zazdroszcze Ci samozaparcia do cwiczen.Ja mam tylko tyle ruchu co ide z mala na spacer.Spacerujemy bardzo duzo ale to nie to samo co cwiczenia.Jakos nie moge sie zmoc a wiem ze to jest potrzebne:(((

Gość Edyta23
Dziewczyny gratuluje Wam wszystkich sukceso bo widze ze jakies sa:))) Napewno mam sie uda osiagnac swoje cele. Wzrost------> 173cm Waga obecna--------> 57kg Cel 1 -------->55kg Cel 2------->52kg

Edyta 23 ----> wiesz moze i cos w tym jest zaczne jesc ryby ktore tak naprawde bardzo lubie szczegolnie ta pieczona no i troche miesa, w sumie jem duzo nabialu ser bialy, zółty, jogurty, mleko ale jednak mieso to nie to samo sprobuje jesc troche wiecej ryb. Widzisz ja mam odwrotnie staram sie spacerowac ale to zazwyczaj do pracy i z pracy (odstawilam jezde samochodem) ale do cwiczen juz sie tak przyzwyczailam ze nie wyobrazam sobie bez nich dnia sprobuj cwiczyc chciaz 20 minut dziennie naprawde czuje sie odrazu lepiej chciaz wiem ze przy malenstwie to pewnie ciezko znaleść nawet te 20 minut :-). Ja nie mam dzidzi ale mam za to w domu troche wieksze \"dziecko\" mojego męzczyzne :-) i tez nie zawsze jest czas na cwiczenia bo wiadomo codzienne sprawy ale powiedzialam sobie ze nie bedzie zadnych wykrętów. Wiem ze mam silna wole ale boje sie zeby nie przegiąć już raz mialam z tego powodu klopoty :-(. A Ty chcesz schudnąć do 52 kg tak? to bardzo malo a ile masz wzrostu??

Edyta 23----> a juz dodałas stopke to widze że masz 173 cm jejku to jak chcesz wazyc 52 to bedziesz bardzo ale to bardzo chudziutka ja chce gora schudnąć do 58 bo wydaje mi sie ze bede za chudo wyglądala jak zejde niżej a mierze 2 cm mniej od ciebie

Edyta ty już jestes szczupla jak wazysz 57 napewno chcesz sie odchudzać?? masz rewelacyjna wage i to po urodzeniu gratulacje naprawde

Musze już niestety leciec bo jutro strasznie wczesnie musze wstac bo jade w delegacje Pozdrawiam i odezwe sie wieczorkiem jak wroce Milej nocki zycze papa

Hej wszystkim. ;) Edytka --> witam 🌻 muszę znaleźć jakieś zajęcie w domu bo z nudów jem ... to straszne, dziś pochłonęłam tyle że aż mi się w głowie nie mieści ... no i połączyłąm chleb z serkiem topionym co w diecie niełączenia jest zabronione .. ale i tak czuje się świetnie po tym kręceniu hula hopem ... :) ja już lece spać, żeby niczego nie zjeść na noc .. ehh :D

Gość Edyta23
Lili_25-------> masz racje moja waga nie jest wysoka ale mam niestety figure gruszki.Mam bardzo szczuple rece i twarz i twarz biust malutki(70 lub 75 A) w tali niewiele ponad 60 ale mam masywne biodra grubasne uda i cellulit.Chcialabym zrzucic wlasnie z tych czesci ciala.Wiem ze w takim wypadku tym bardziej powinnam cwiczyc.Jakies 5 lat temu wazylam wlasnie 52 kg i czulam sie swietnie ale potem tabletki antykoncepccyjne i zrobilo sie 66 kg przezylam szok jak stanelam na wage :OOO Wzielam zie za siebie, dietai aerobik i zrzucilam 10 kg.Tylko tak jak juz pisalam teraz nie mam motywacji do cwiczen. Dziekujevza przepis napewno wyprobuje no i moze cos dzis sie poruszam.Zaczne od rowerka w powietrzu o ktorym juz kiedys byla mowa. A jak to zrobilas ze cwiczysz co dziennie po 1 godzinie i nie mozesz bez tego zyc??? Dlugo juz tak cwiczysz??? Masz jakis profesjonalny sprzet w domu??? Pozdrawiam

Gość Edyta23
Ann nie martw sie ja tez tak czacami mam ze jem z nudow to jest straszne.Ja jeszcze narazie wierze w to ze mi sie uda chociaz moj 1szy dzien odchudzania byl kiepski:(((

Gość Edyta23
Coja gadam???!!!:/ Dziewuchy napewno nam sie uda:))) Musimy byc pelne optymizmu tym bardziej ze pogoda nastraja do odchudzania a prawda jest taka ze wszystko siedzi w glowie !!! POWODZENA!!!

Edyta --> mamy taki sam typ figury. też jestem typową gruszką. mam biust 70B, w talii mam 63 cm ... bioderka mniej więcej 89-91 ... a dół :O szkoda gadać. też probuje zrzucić w tych partii ciała ale to jest wlasnie najtrudniejsze :O nie wiem czy biegać, czy moze zorganizować sobie \"mini\" aerobik w domu ... jak narazie od wczoraj zdecydpwalam sie kręcić hula hope zeby ujędrnić brzuch :) ja także biore tabletki, przez co moja skóra jest taka \"galaretowata\" ... mam nadzieje ze wiecie o co chodzi :P ja już jestem po śniadanku. zjadlam kanapkę z serkiem twarogowym ( posmarowanym tak cienko ze go nie czułam :D) z pomidorkiem i ogorkiem, bez soli ... polaczylam bialko z weglowodanami ale co tam :P

Gość Edyta23
Ann------>Doskonale wiem o co Ci chodzi z ta galareta bo tez tak mam.Zazdraszcze biuciku ja przed ciaza tez mialam taki rozmiar a nawet kobiety w sklepie z bielizna klucily sieze mna i wmawialy ze mam C ale niestety po ciazy cialko sie zmienia i teraz jest A mimo ze biust mam dosc jedrny to stal sie taki "pusty" .Nie karmilam dlugo moze miesiac bo mialam pewne problemy to i tak biust sie zmienil.Co prawda mam straszne kompleksy na tym punkcie ale moja coreczka jest tego warta:)))

Gość Edyta23
A widzisz musze sie zmierzyc w biodrach bo nie mam pojecia ile tam mam:)))

Gość Edyta23
Ann----> jakis czas temu zaczelam uzywac takiego masazera.Ja mam akurat z oriflame z takimi gumowymi wypustkami.Masuje sie codziennie wieczorem pod prysznicem i musze przyznac ze skora na biodrach posladkach i udach jest od tego czasu w troche lepszej kondycji.Szcerze polecam no i 1-2 w tygodniu piling calego ciala.Nie mam specjalnych kosmetykow do tego celu urzywam zwyklego cukru.

Mój biust niestety nie wygląda na C :D kiedyś miałam miseczkę C ale po dietach i odchudzaniu spadł mi do B ... no trudno :P Ja stosuje peeling kawowy, tzn papkę kawową, którą foliuje na nogach i pośladkach :P musze przyznać ze pomaga, i myślę ze po jakimś czasie widać będzie efekty ;) Co do galaretowatego ciala ... zupelnie nie wiem jak się go pozbyć, nie mam pojecia czy to zwiotczale miesnie czy tluszcz czy moze woda ktorej przybywa w trakcie brania tabletek :O moja znajoma ma grubsze cialo ode mnie ale jest \"zbita\", jak chodzi nic jej sie nie trzęsie i od razu lepiej to wygląda ... :P

Gość Edyta23
Piling kawowy??? Swietny pomysl musze sprobowac:))) Napisz o tym cos wiecej....... jak dlugo jestes tak zawinieta? Kawa raczej mielona nie rozpuszczalna? Ja tez mam znajoma ztakim zbitym tluszczem ale ona jest baaaaaaardzo duza i fakt nic jej sie nie trzesie ale nie chcialabym wygladac tak jak ona. Ja mam taka galaretke wlasnie na posladkach udach i biodrach. Mysle ze hormony tez robia swoje i napewno jest to tlucz i woda i w motm przypadku brak cwiczen.Nawet jak napne posladki to czuc ze oblega je kupa galaretowatego tluszczu. Dziewczyny rozmowy z Wami coraz bardziej mnie motywuja.Narazie jestem nastawiona na to ze dzis pocwcze.

ja tą papkę robie tak, że zalewam około 4 łyzki kawy mielonej !! wodą, ale tak, żeby ich nie \"zalać\" tylko je zamoczyć ... nie umiem inaczej tego opisać :P robię to w jakiejś miseczce, wtedy łatwiej mi jest tą kawę wybierać potem :) Do tego dodaje jakis zel antycellulitowy, krem ujędrniający lub olejek do ciala, cokolwiek, zeby przylegało do ciala a przy tym zeby dodatkowo dzialalo :) nakladam na uda i posladki i zawijam to szczelnie folią spozywczą, na to zakladam jakies legginsy albo getry (ale takie do zniszczenia bo strasznie brudzi) i siadam pod kocyk :D siedze tak około 30 minut ;) zaraz poszukam innych przepisów na tą papkę bo ja robię tym najprostszym sposobem ;) Zdecydowałam się no coś :D dziś już nic nie zjem do konca dnia, ewentualnie jabłko, marchewkę i od jutra do konca tygodnia same warzywa i owoce, no i na obiad zupy jarzynowe... koniec z jedzeniem, bo zamiast schudnąć przytyje jak świnka :P

Gość Edyta23
Ann----> rozumiem co masz na mysli mowiac tylko zamoczyc:))) Jestem po technikum farmaceutycznym i uzywalo sie tam roznych okreslen dla zrozumienia:))) DZIEKUJE--- Papke napewno wyprobuje-jak znajde chwlke zeby posiedziec pol godziny:P Ja tez obiecywalam sobie ze dzis bede sie trzymac planu i nie bylo zle ale idealnie tez nie.Wygrala ze mna moja slabosc- slodycze, jestem od nich uzalezniona NIESTETY. Zjadlam 2 czekoladki:((( Staram sie z tym walczycale nie jest laywo.No i przed chwila wchlonelam kawalek rogalika z drzemem.Jestem o to na siebie zla ale moja coreczka juz spi i mam zamiar troszke pcwiczyc. A Ty Ann jak sie trzymasz z tym dzisiejszym planem??? Wierze ze sie uda:)))

Gość Edyta23
Lili_25------> jak na dziś z dieta? Czujesz sie już lepiej? Jak po delegacji? Mam takie pytanko.... z tego co piszesz schudłaś już troszkę czego szczerze Ci gratuluje!!! Ale czy zmienił sie tez Twój biust? Stal sie mniejszy albo mniej jędrny? Ja boje sie o swój bo niestety przy odchudzaniu pierwsze traci się z cycusiów a jak stracę jeszcze trochę w ty miejscu to już całkiem sie załamie:(((

No czesc Dziewczynki jejku jestem padnieta spie na stojąco juz ale postanowilam tu zajrzec. Dzis caly dzien w biegu bylam a zjadlam i tu niestety kaloryczna potrawe bo pizze taka serowa z pizzy hut ma sporo kalori ale zjadlam tylka ja nic wiecej no i teraz jem jablko takze zjadlam jakies 600 kalorii.Mam nadzieje ze to sie nieodbije na mojej wadze. Edytka----> pytasz jak to jest mozliwe ze cwize godzinke i nie moge bez tego zyc hahaha bardzo prosto cwiczenia mnie wciagnely a jak widze efekty to juz wogole miodzio a uwier z mi efekty bardzo ale to bardzo motywuja i takim sposobem mnie to wciagnelo :-). Robie te cwiczenia ktorych link podalam juz wczesniej dla mnie są bomba i nie mam zadnego sprzetu oprocz ciezarek ktore i tak naleza do mojego faceta i sa dla mnie za ciezkie rece na nich zostawiewiec ich nie uzywam :-). A jezeli chodzi i biust to mialam 70 c teraz mam 70 b niestety zmniejsza sie ale na szczescie skora nie jest zwiotczala bo robie peeling kawowy o ktorym wczesniej rozmawialscie i robie go nie tylko na uda i posladki ale wlasnie tez na biust i widze efekty a potem nakladam nawilzajacy balsam. W sumie nie uzywam cud specyfikow typu serum do biustu czy cos takiego.

Edytka---> patrze ze Ty tak samo przytylas po tabletkach cholera tez to mialam w sumie to wlasnie one rozwalily mi caly organizm ze juz o skorze i kilogramach nie wspomne. Niestety to jest ich cena: pojawia sie celulit, dodatkowe kilogramy szczegolnie w bioderkach ijak to okreslila ktoras z was "galaretkowate" uda albo i cale cialko :-(. Na szczescie albo i nie ja juz je dawo odstawilam bo wywołały u mnie zakrzepice zył dolnych i koniec teraz moja lekarka chocbym pękła i blagała nie wypisze mi ich i w sumie dobrze :-)