Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

ha patrze ze dyskusja w toku sledzilam wczoraj to i dzisiaj posledze nie mam czasu sie przylACZYC bo malej zeby ida ale dzielnie kibicuje tym madrzejszym (wiadomo mamuski komu nie!)

Haaa wiedzialam ze to byloby anormalne gdyby nie weszla tu kopnieta dejzi69 i nie wcisnela swoich 3 groszy!:) Dejzi wzielas pigulki szczescia tj.psychotropki kolorowe?to nie zapomnij bo zaczynasz swirowac!

też się nie naprodukowała;) bosz ja mam dziś do zalatwienia 1000 rzeczy:O nienawidzę spacerów po urzędach

ike - ja wczoraj tez jezdzilam:-o aleee wreszcie po 5 latach podalam swojego ex meza do komornika o alimenty na corke.Jest winny malej 17tys.zl!!!!Komornik go nie znajdzie bo cep siedzi we Wloszech ale mam go w d...i jego kase.Podalam go bo chce gnojka pozbawic praw rodzicielskich a Mariusz chce mala przysposobic jako wlasna corke i dac jej swoje nazwisko:)

Madzia i bardzo dobrze z durniami właśnie tak sie postępuje:):classic_cool: ike - ja Ci już zazdroszcze :( nie ma to jak tułaczka od urzędu do urzędu i 8 godzin zmarnowanych:( co do dejzi hmmm - to tylko nieszkodliwe maleństwo - kupmy jej smoczek i się zamknie chociaż pewnie bardziej woli ssać inne rzeczy :P:P

ja na szczęście urzędy mam w miarę blisko idę babeczki jak nic - będe jak wróce;)

a ja ide szafki kuchenne pucowac.Wlaczyl mi sie zapierdalacz i od paru dni pucuje mieszkanie:)Lekarz mowi ze to oznacza iz do porodu bardzo blisko;)

mantodea- ja też tak miałam - poszorowała dywany, wysprzątałam wszystko eh, tylko ja po terminie byłam- nastepnego dnia poszłam na patologię- wszyscy mówili że poród za pare dni:O a ja zaczęłam rodzić w nocy;)

ja szorowalam podloge w kuchni (do czego normalnie mam okropne obrzydzenie)potem walnelismy z mezem kilkukilometrowy spacer, zjadlam frytki z najbardziej oblesnego baru jaki w zyciu widzialam.,potem pizze, z kilo czekoladowych jaj,i to wszystko przy skurczach co 10 minut,potem polecialam 4 razy na kibelek i juz mialam skurcze co 3 minutki i do szpitala

dodam ze te frytki byly najlepsze jakie w zyciu jadlam, a jak chcialam meza poczastowac to sie odwrocil z obrzydzeniem

Magda ja ci juz opowiadalam co ja robilam... świta szly a u mnie w domu jak zwykle luzik... filip w jednym pokoju przed tv, tatuś w drugim przed drugim tv... a ja ze szmata pastuje podlogi i brzuchem poleruje klatke schodową i prosze sie po raz milionowy zeby ktoryś sie ruszyl i mi pomógl... nie bylo oddzewu to sie poryczalam, wkurwilam, ubralam plaszczyk buciki i poszlam sobie do mojej babci ( jakis kilometr dalej) co by się wyplakać :D:D:D Jak doszlam to już mi czop odpadl a nastepnego dnia wieczorkiem wody poszly... dobrze ze sprzatac skonczylam :D:D:D:D Sprzatanie spacery, wchodzenie po schodach :D:D:D I Czekamy na Kacpra!!!!!!! :D:D

Szczekajcie szczekajcie a Kacper siedzi cichutko w cieplym kurwidolku i w d...ma moje wysilki!:pwlasnie wyglancowalam gorna czesc szafek zaraz biore sie za dolne:)

Przynajmniej na cos sie w domu przydajesz :P. Ja jestem do niczego, leze i nic, ale za to jak urodze... :)

fredzia26 - a ch...jej w d...:p Mam dzis dzien przeklenstw;)oczywiscie w strone dejzi i jestem wielka bo nie daje sie tej krowie sprowokowac!:):):)

magda po twojej wczorajszej inf na gg przeprowadzilam powazną rozmowe z filipem... Na cale szczescie u nas jest inaczej... bo bym sie wkurzyla!!!!

MaMani - misku ale moj cieciunio tez zmienil zdanie zreszta my sie po prostu nie dogadalismy wiec jest wszystko ok.:)

a może jasniej???????????????????????/:P bo szyfrem zaczynacie ;) no i już ja sie nalaziłam- jeden urząd blokuje mi resztę spraw- bo pani sie nie chce danych wprowadzić do kompa kocham biurokrację kocham własną DG i tą panią też kocham!

dziń dybry :) podniosłam swoją wartość dziś :p zostawiłam u fryzjerki trochę złotówek i kłaków :classic_cool: ike, ja kocham naszą panią architekt! przez jedną głupią babę, co opóźnia oddanie projektu jeszcze nie mamy pozwolenia na budowę 😭 a już fundamenty powinny być! na szczęście do spraw urzędowych mam krzysia :p ja tylko podpisuję :) i da-dam! po ubiegłorocznych zdarzeniach z 30. kwietnia, mój szlachetny małżonek nie zostawił w tym roku wypełniania pitów na ostatnią chwilę :D

Ja też miałam dzień do d...!!!!!!! Poszłam po małego do przedszkola i odrazu do lekarza - nagle małemu nie wiem skąd nazbierała sie ropa na dziąśle - kupiłam jakieś maści i zobaczymy jaki bedzie efekt :(

a mnie boli tyłek od siedzenia od rana, powinnam chyba isc na spacer. a w trojmiescie znowu leje deszcz :o moze pojade sobie nad morze sie przejsc :D

po prostu Julka - kurde jak ja ci zazdroszcze!!!!!!jak ja marze zeby nad mozem mieszkac!!!!:(Moja mama dziecinstwo spedzila kolo Wejcherowa moze orientujesz sie gdzie to jest.Bylismy z Mariuszem i Agula w Ostrowie 2 lata temu MOZE uda nam sie tam wrocic za rok. Zlozylam PITY u pit przedwczoraj i bede miala zwrot uwaga...1700zl.pierwszy raz w zyciu tyle mi oddadza:) No to ja spadam zostaly mi do pomycia kafelki w kuchni a wieczoram z mezusiem na impreze(jak nie urodze do tego czasu;) )

julka- tyłek wymasuj;) przyjemne będzie z pożytecznym;)

Gość brzydsza kobieta
Ike wez grubego misia i idzcie jeszcze troche pobiegac po urzedach. Moze w koncu przestaniecie gadac same do siebie ;) :D

ale nam się tak podoba;) po za tym ciąz nie wiemy która z nas ma schizofrenie- więc nie wiadomo ćzy to ja musiałabym zabrać grubego misia czy to ona mnie najłatwiej to na pomarańczowo radzic :P

Gość brzydsza kobieta
:D :D :D fajnie tu Was,wesolo przynajmniej. Pozdrawiam na pomaranczowo :).