Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

mantodea oskarzyla mnie ze ja oceniam..przeciez wcale jej nie znam...w sumie fakt..a wy co robicie?ATAK!!!!jestescie nasaczone jadem..tylko czemu??zycie jest takie piekne..a jaka ja jestem...?z wygladu mysle ze nie najbrzydsza..moze ze 4kg przydaloby sie przed latem zrzucic ale nie oplaca mi sie bo staramy sie o drugie dziecko..co do poczucia własnej wartosci...dzieki kochajacemu mezowi jest bardzo wysokie..

kamka82 - ja pierdziele dziewcze wyjasnij wreszcie prostym jezykiem o co ci chodzi?????bo juz naprawde zaczynasz nudzisz!!!przylazisz obrazasz i tak naprawde to nie wiadomo co cie boli!:-o

kamka- to jest forum, taki czat- nie misja życiowa- my nie jesteśmy mamy roboty- co to piora pieluszki, gotuja obiadki, wycierają tyłki i najlepiej żeby nie dośc że się nie odzywały- to nieoddychały- a co my sobie nie możemy luźno pogadac między mamami? pożartować, czasem powiedzieć coś mocniejszego? czy my ci do cholery przeszkadzamy? siedzimy na twojej kanapie? rozmawiamy przy twoich dzieciach???????????????? w czym masz problem kobieto? przy okazji- pomarańcza swoim ostatnim tekstem- zadziwilaś mnie pierwszy raz w swojej \"karierze\" widać używasz tej swojej komórki mózgowej bo nawet posiadasz poczucie humoru

o prosze i naćpana wróciła- tak wam z nami xle- a żyć bez nas nie możecie :D

widzę , że trochę się wydarzyło:D wykąpałam się i nakarmiłam małego...kamka mogę pogadac z dziewczynami???

no dobra- to była wersja najbardziej optymistyczna:P

no- dobra- smerfy na horyzoncie- wpadne jak położe maluchy spać ;)

nacpana;) najpierw oglądamy dobranockę, potem kapiemy dzieciarnię- potem mały dostaje kolacje a zuza butle- i tak jak u was idą spac ok 20 a o ktorej zasną to już zupelnie inna bajka

ubawilam sie :)...pomaranczka - taki tekst ...wstydzilabys sie tak wyganiac porzadna kamke :P. Nacpana - no zanim ogarnei towarzystwo to pewnie do 20 zejdzie, pod pojeciem spanie zapewne sie kryje rowniez kąpanie i kolacja :P

nie mam czasu czytać wszystkiego, ale napisze, co przeczytałam gdzieś: - mężczyźni lubią bzykać piękne kobiety, ale żenią się z tymi, co dobrze gotują :D:D:D

Gość zapytanie do rafinki
a jeśli kobieta jest piękna i umie dobrze gotowac???????????:P

?????????????????????

ja umiem gotowac, brzydka nie jestem, bzykac się lubię, nie mam problemów z głową i jestem czyjąś żoną:P

no dzięki:D

Gość bzykankooooo
tak teraz sie zaprzyjaznijcie ze szmaciara bo zezwala kamke...głupie dwulicowe pindy

ja nie jestem szmaciara

Gość no a przeciez kamka
to pinda głupia, widac gorsza od szmaciary:P