Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

Gość
Na babie nie ma być wałków. O! A akurat te tabele to średnia i nie zawsze mają przekład na rzeczywistoość.

Gość florapol
faceci sa żałosni ona nadwage zgubi moze nawet wdepniejsz jej na ambicje stanie sie laska ty stracisz szanse na bycie z fajna osoba urosnie ci wielki brzuch i cycki nie ma nic gorszego niz cycki u faceta a na bank tak bedzie bo widac ze nie masz jaj i testosteronu THE END

Gość colour boost
jeszcze,jeszcze !!! :classic_cool: targam skórą pod wasze posty :)

Gość
luizaaa => jeżeli idzie o relacje nie związane z seksem, to masz absolutną rację :p

-------------->Apostoł Nienawiści Czyli dla Ciebie waga, tusza to powód do rozstania? Możesz mi zdradzić ile masz lat? Może to ja jestem "inna" ale myśląc Twoim i autora tokiem rozumowania jesli mój mąż wyłysiej )co czesto zdarza się facetom) powinnam wziąć rozwód? Albo gdy np w wieku 60 lat będzie miał protezę to tez kop w dupe na dowidzenia bo nie podobaja mi się faceci ze sztucznymi zębami... Nieważne że: -jest wspaniałym mężem -kochankiem -partnerem -ojcem -ze pomaga mi we wszystkim itd itd..

Gość nknk
przesadzacie, a gdyby miala 160 i 60 kg to by niebylo tak zle, a 70kg inaczej brzmi, ona nie jest otyla ma tylko kilka kg za duzo, pozatym u roznych ludzi waga roznie wyglada, przesadzasz chlopie, spotkaj sie z nia, a gdyby ci powiedziala ze ma 63kg to bys tez uwierzyl gdyby ci wczesniej niemowila. zalosny jestes

Gość luizaaa
Apostoł Nienawiści ..A ja waze 71 kg przy 167 cm ,jestem bardzo proporconalnie zbudowana i ćwiczę fitness 5 razy w tygodniu i w zyciu bys mi nie dal tych kilogramow ,a skora moja jest taka twarda a pośladki jedrne ..wiec ja wole byc taka konkretna niz chuda ze zwiodczała dupą;-)I teraz ja mogę wybierać sobie frajerów jakich ja chce a nie ze ktos tam sie nawinie...I ta dziewczyna autorze tak zamo moze kiedyś zrobić kopnąc cie w dupe..a sama stanie sie obiektem westchnien

Gość
Dżina30 => mam lat 27. I tusza powoduje, że nie mam ochoty na seks z kobietą. Brak seksu = koniec związku. Jak dziewczę ma w dupie delikatne uwagi, niech spierdala na bambus. emphetepe => problem w tym, że coraz więcej ma wałki i boki. A to mnie nie kręci. Sam się sportuję i wolę laski wysportowane.

Gość śledzę
sledzę i siedzę:( na kabaczku ;-)

Śledzę, czy Ty komunikujesz się z ludźmi tylko za pomocą emotykonów? :-D

Gość
luizaaa => może tak, może nie. Jeśli laska z tym nic nie zrobiła do tej pory, wątpię, że zrobi w przyszłości. Co najwyżej tym bardziej osiądzie na laurach, bo ktoś zaakceptował ja taką jaką jest.

Gość śledzę
tak:P smucę się bo Pan mój mnie nie zauważa,za to dorobiłam się już podszywacza😭

Gość daj dziewczynie spokój
dupek z ciebie nieprzeciętny , życie jej zmarnujesz , do łez doprowadzisz . Lepiej to zakończ dla jej dobra W życiu bym sie nie odchudzała dla takiego tumana.

Rozumiem...każdy lubi co innego Ty lubisz smukłe inni lubią krąglejsze. Apostoł czyli mam rozumieć, że laska może być głupia byle tylko nie miała "wałków" ? Współczuję ...jeśli dla Ciebie ważny jest tylko sex i wygląd tzn brak wałków :)

Gość rada faceta
Jak widać kobiety się zdrowo wkurzyły :)

Gość colour boost
no ale do czego wy mnie namawiacie? żebym spotkał się z nią i to na spotkaniu dał jej kosza? Nie zrobię tego włąsnie dlatego że ją bardzo lubię. Wolę powiedziec to jej już teraz... Macie rację że jakoś delikatnie jej zwrócić uwagę, ale jak? Może powiem że na tym zdjęciu co przysłała, wygląda trochę grubo?

Stwierdzam, ze autor i jemu podobni są pojebani do kwadratu :P w pewnym momencie swojego życia przytyłam niemal ponad 20 kilo w ciągu 3 miesięcy (nie, nie obżarstwo, choroba i to taka z gatunku "o-kurwa-sorry-ale-masz-przesrane-:-o " Przy wzroście 176 ważyłam 86 kilo. Pytanie - czy mój ówczesny narzeczony miał powiedzieć -"spadaj wielorybie, przytyłaś, więc już cię nie kocham"? Przecież to idiotyzm ostatni! Wg jakichś tam obliczeń powinnam ważyć 66 kilo. Ważę 72. No i? Wyglądam dobrze, noszę rozmiar 40-42, mam biust i pupę jak normalna kobieta. A co najważniejsze jestem w normalnym związku z facetem, któremu do łba nie wpadłoby skreślać mnie, bo nie mam idealnej wagi! Weźcie się stuknijcie w te puste baniaki jeden z drugim. A dziewczynę zostaw w spokoju, szkoda jej cennego czasu na jełopa.

wkurzyły sie , bo to kretyn . Niech zostawi ta laske i szuka szczupłej , dla dobra tej pierwszej . Takiego ograniczonego pustaka ze swieca szukać . Adonis sie znalazł:o

Gość śledzę
Jak widać kobiety się zdrowo wkurzyły wkurzyły się tylko te grube;) ja nie jestem gruba więc temat mnie nie rusza:)

Gość
śledzę => 🖐️ Dżina30 => beznadziejna argumentacja, gruba vs głupia? No sorki. Są i szczupłe i inteligentne, choć rozumiem, że nie chcesz w to uwierzyć. Trzeba jakoś trzymać samoocenę, czy co? :P

absolutnie masz jej nie mówic nic o odchudzaniu , każda normalna nie będzie sie odchudzała dla takiego palanta .

Gość Szukanie dziury w calym
"mam lat 27. I tusza powoduje, że nie mam ochoty na seks z kobietą." :) Nieważne, co miałeś na myśli:)

Gość śledzę
Pan łaskawie skinął mi dłonią:)

to nie ma znaczenia czy grube jestesmy czy nie ( dla autora pewnie jestem , bo waże aż 62 kg przy 169 ), oburzył nas kretynizm , brak zdrowego rozsądku i zadufanie w sobie

Gość luizaaa
Tak odpuść sobie ta dziewczyne autorze ...lepiej by nie cierpiała najgorzej jak rozbudz nadzieje w osobie puszystej ona bedzie myslala ze w koncu ktos ja pokocha taką jaką jest a ty juz widac masz swoje zdanie-poszukaj sobie szkieletora co będzie ci ciosac kolki .

Gość
Zmień "i" na "a". Śpieszę się więc mogę wyrażać się nie precyzyjnie :P 🖐️

podkreślam , w życiu bym sie nie odchudzała dla jakiegos dupka z neta, więc nawet jej tego nie propnuj. I nie znam kobiety , która by to zrobiła