Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

Gość
Idź do lekarza i zapytaj o ciężkie kości i ubite ciało. Śmiechem Cię zabije.

Gość ewtew
ee... Apostoł - trochę racji masz ja bylam naprawdę otyła i szczerze się przyznawałam że to dlatego że wpierdalałam bez umiaru - kocham jedzenie i to mnie gubiło na szczescie schudłam :) i strasznie mnie draznią laski które mowią że tyją z choroby :O

Gość zenuaaaaaa
Badz tak dobry i nie spotykaj sie z nia:O Dziewczyna zasluguje na kogos wartosciowego...Gdyby byla niesamowita laska, ale troche glupiutka, to nie mialbys takich watpliwosci..tacy sa wlasnie faceci:O

Gość florapol
żenua nic tylko prowokacja bo nie wiem ktory facet tak dokladnie zna wage i wzrost dziewczyny zenua do kwadratu

Gość zenuaaaaaa
raczej zenua do szescianu:O

Gość rozumiem cię
170 i 73... ja przy tym wzroście mam 58,jak sobie wyobrażę dodatkowe 15 kg....trudno powiedzieć,ja bym chciała przytyć 5 kilo,ale raczej nie 15:o

Gość colour boost
florapol - jak to nie zwraca uwagi???? 73 kg dziewczyno!!! a od tego juz blisko do 80!! a 80 kg to wazy dorosły facet, a nie młoda dziewczyna pogłupieliscie ludzie? wy mi próbujecie wmowic ze 73 kg to własciwa waga?!?!?! to wolę nie wiedziec jak wy wyglądacie.... :O

Gość __jasinka__
Apostoł Nienawiśi--> no wybacz że nie operuje fachowymi terminami medycznymi.....

Gość rada faceta
Żeby poznać wagę kobiety to należy: Punkt pierwszy zepsuć jej wagę Punkt drugi naprawić jej wagę i poprosić aby weszła na wagę celem sprawdzenia, czy waga jest sprawna :)

Gość florapol
eeeeeeee chyba sie nie rozumiemy moze facet widzi ze laska jest gruba ale nie zna jej wagi (podobno nie macie do tego głowy np. do daty urodzin, rocznicy itp ) wiec bez jąder :D....nie wierzę ze podała ci wagę, chyba że sam ja komisyjnie na nia zapakowales

Gość colour boost
jak to nie wierzysz ze podala? normalnie mowilismy jak wygladamy, ja tez podalem wzrost, wage itd, co w tym dziwnego?

Gość zenuaaaaaa
NIe, nikt ci nie wmawia, ze 73 to chudzinka. Wmawiamy ci raczej, ze jestes baranem, bo dziewczyna z wygladu ci odpowiada(przynajmniej z twarzy), z charakteru tez, a nie chcesz sie z nia spotkac, bo czytnik na wadze wskazuje 73. Dziewczyna ma lekka nadwage, ale otyla na pewno nie jest. Przy takiej wadze ma BMI 25.2, otylosc jest od 30 pacanie.

Gość florapol
o matko i córko no litości .... laska z nadwaga nie pochwali sie ile wazy chocby ja sam szatan na spytki zaprosił

Gość colour boost
nie znam sie na zadnym bmi, ale 25,2 od 30 nie dzieli tak duzo, niecałe 5 jednostek (czegoś ??) poza tym to glupoty jakies obliczać wskaźniki. 73 to już taka potężna waga u kobiety, wiec ie bede tego tolerował

Gość florapol
no dokładnie zenua ma racje jak masz jądra to powinienes zrobic tak, zeby sie dziewczyna 10 kg pozbyla (seks, sport itd)

Gość luizaaa
Ja to mialam tez cos takiego sama jestem grubsza i na poczatku stycznia spotkalam sie z facetem i mowilam mu ze do szczuplych nie naleze ale spotkalismy sie i widac bylo je zest zawiedziony myslal ze kokietowalam go ale jakos sie nadal spotykamy dzieki nie mu schudlam bo mnie motywuje ,spalismy juz ze ssoba nie wiem czy to juz milosc ale chyba juz wiecej niz przyjazn mam nadzieje ze nbedziemy razem

Macie coś z głową.Kiedy w końcu zrozumiecie ze pisanie z kimś długo to kretynizm.Po 4 msc On łaskawie pyta o wage.Idiotyzm.Pisać mozna nawet 10 lat,ale na luzie itd.Ktoś kto szuka miłości za pomocą netu niech sie zastanowi czego chce:O Szukasz ,ale masz nadwage---zacznij sie odchudzać dla siebie,by lepiej sie czuć.Jesteś niski--to do cholery napisz jej toTakie to trudne?

Gość rada faceta
Ty Autorze, nie z tej strony zaczynaj :) Weź kobietę na ręce i przenieś przez próg izby do sypialni , jak dasz radę :) , może poćwicz na workach z cementem :)

-------->Apostoł nienawiści Może i tak, ale skoro dla niego tak ważny jest wygląd zewnętrzny, znajomość powinien zacząć od prośby o foto całej sylwetki... Po co pisze pierdoły, że jest fajna, cudna i takie tam? Skoro parę kilo wiecej jest problemem? Poza tym jaką masz pewnośc Ty on i cała rzesza facetów, że załózmy filigranowa kobieta cudowna i wspaniała nie zamieni się za parę lat w \"wieloryba\"

Gość colour boost
a wogóle to mam narzeczonego tylko chciałem sprawdzić czy kobiety też tak na mnie erotycznie działają :classic_cool:

to nie jest właściwa waga, tylko to nie jest tak duzo, czlowieku...opanuj się a jak by bwazyla 40, to też by bylo źle...nigdy nie dogodzi

Gość zenuaaaaaa
Aby miala BMI 30, musialaby wazyc 87kg. Wyswiadcz dziewczynie przysluge i sie z nia nie umawiaj. Po co ma tracic czas na takiego pustaka? Rozumiem jeszcze gdyby na zdjeciach ci sie nie podobala, ale nie. Tu chodzi o to, ze waga wskazuje 73. Gdyby przy takich samych wymiarach wskazywala jej 65kg to juz by bylo ok. Puknij sie w czolo:O

Gość
Dżina30 => Ja tak właśnie miałem, moja droga. I rozstanie było jedyną opcją. Ale jeśli filigranowe dziewczę ma sie zamienić w wieloryba, to przynajmniej jakiś czas można się pocieszyć szczupłym ciałem. Jak laska jest gruba i tak utyje bardziej.

Gość colour boost
65 to tez duzo, no sorry, ale taka prawda... laska powinna miec kolo 50 kg

Gość zenuaaaaaa
50kg przy 170? Ale z ciebie idiota

Gość luizaaa
To lepiej mic chuda dziewczyne a charakkterek z pod ciemnej gwiazdy?Czy lepiej miec taka konkretna ale dobra przyjaciolke?Sama autorze nie wiesz czego chcesz -