Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica na odkurzaczu

topik dla mam nie idealnych

Polecane posty

Heh, widzę że mnie wykopało z tabelki :P. Pewnie większy ze mnie ideał, niż mi się wydaje :P. A swoją drogą- coś w tym jest- bo ja mam alergię na dopisywanie się do tabelek :D. Los zdecydował :O... Cóż, u mnie kolejny dzień, który mogę zaliczyć do grona wywołujących we mnie poczucie winy... Niby obiad zrobiłam na spacerze byłam, dom ogarnięty jako tako... Tyle, że na obiad dzieci kreciły nosem, a mąż schował się za gazeta i udawał, że nic nie widzi i nie słyszy, gdy ja próbowałam nakarmić młodszego, a starszy grymasił nad swoim talerzem :O... Wkurwiłam się, zostawiłam towarzystwo z tatusiem i poszłam do komputera. Amen :P. Po cholerę ja właściwie gotuję, skoro oni i tak najchętniej zjedzą płatki :P?

dane do tabelki - Iga ur. 18.12.2007 - dodam ze corka bo moja glucha sasiadka do dzis mysli ze syn i mowi na nia Iwo :) dzis nieidealny tatus zabral dziecko na 2 h na spacer - oczywiscie tylko dlatego bo go poprosilam ale w zamian musialam posprzatac cale mieszkanie znacie moze jakis sposob na usuniecie z baterii prysznicowej i umywalkowej czarnych plam ktore dzis zrobilam - szorowalam jak zwykle domestosem w rekawiczkach (zawsze tak robie) i zaszla jakas cholerna reakcja nieodwracalna :) celi xx - nie martw sie tym papierosem - ja tez sobie popalam - oczywiscie to jest dodatkowy punkt mojej wyrodnosci

cholera wie kto ;) no palenie nas kiedyś zgubi :D:D:D moja wyrodność nie zna dzisiaj granic ... mam mega okres i nic mi sie nie chce buuuu :D:D:D:D:D:D mała właśnie wsuwa skarpetki i czeka na chlapu chlapu, a udaję ze mnie nie ma, nie odzywam sie do niej i siedzę na kafe , oj na kolanach za to do czestochowy jak nic muszę się wybrać :D:D:D:D\\ jak mnie przyjmiecie do tabelki to mam córkę Nina ur 08.12.2007

moja dopiero tydzien temu odkryła ze ma nogi - chyba moglam jej o tym wczesniej powiedziec :D i jeszcze nie siega do buzi choc sie stara tez zaraz kapiel i usypianie - nie chce mi sie jak cholera :)

jak miło, że wpisałyście mnie do tabelki :P wiem, wiem, nie rzucam sie w oczy i pisze żadko posty, ale brakuje mi systematyczności, a poza tym węcej siedze przed tv niż na kafe. A tak na serio to pogoda się u nas zrobiła i włóczymy się z małą. Ale jak można to też bym chciała być w tabelce i wpaść czasem pożalić się na siebie i swoje postępowanie zasługujące na lanie. Oto moje dane jakbyście mnie wpisały: czarownica na odkurzaczu, córka Małgosia 10 miesięcy

czesc dziewczyny widze ze wpadlam w nie wpore no ale to moj pech!!!mialam wczoraj zajrzec no ale moj komp nawalil!!!!normalnie jak was czytam to usta same mi sie smieja bo ja tez uwielbiam jesc razem z moja klaudia jak ona je danonki to zawsze na spole hehe albo jak jej zrobie kanapke to wieksza plowe zjadam ja i musze robic nasyepna i tak w kolko

Kuwa mac!!!!!!! mam dzis pechowy dzien albo jakies fatum na mnie padło Uzupełniłam tablke rozpisalam sie jak nigdy i mi błąd wystapił yyyyyyyyyyy. Postaram sie potem jeszcze raz uzupełnic tabele bo moja mala ma zły dzien ząbiaki wychodza :o

Ania - możemy sobie podać łapkę :D:D:D:D moja dzisiaj pierwszy raz od 2 miesiecy dała mi wycisk przy usypianiu :O jejku ja już zapomniałam że to może być taka jazda :O wyszłam z siebie i stanełam obok, a ona w śmiech i tak do 22.00 normalnie masakra :( od jutra zero drzemek po 17 .00 :P

czarownica na odkurzaczu..Małgosia (10 miesięcy) ja.24.............................Konradek (27.12.2007) *łezka ........................... cholera wie kto ................Igusia (18.12.2007) myszsza .........................Tadeuszek (19.01.2008) channah..........................synek (1 rok i 10 miesięcy) mniunia ..........................synek (8 lat); synek (1,5 roku) Maminka 75 .....................synek (3,5 roku); córka (8 miesięcy) Ania_84 ..........................Oleńka (03.12.2007) JOKU..............................synek córka ASIENKAAAAAAAAAAAAA.........synek (2,5 roku) cyniczka z wyboru.............. kiciaaaaaaa27...................Nikolcia elenasss...........................Bartuś (03.03.2008) ognik............................... karolcia19190....................córka (7 miesięcy) karina88 .........................Nikoletka (8 miesięcy) kubek kawy....................... jackpor79.........................Mikołaj (19.09.2001); ......................................Patrycja(23.04.2007) Przybywam z daleka.............synek (ponad 3 lata) celi xx..............................Nina (08.12.2007) Micaela.............................. Śmiesznie że zapomniałyśmy o autorce topiku hehe:P Ale już poprawiłam ten karygodny błąd i wpisałam na pierwszym miejscu:) Apeluję jeszcze do mam, żeby podawały imionka swoich dzieciaczków i datę urodzenia - oczywiście te których owych danych jeszcze nie ma w tabeli:D Co tam w ogóle - ja oglądam teraz \"W doborowym towarzystwie\". Maleństwo oczywiście śpi. Usnął o 19 (a jadł o 17), o 21.30 na śpiocha dałam mu mleko i \"nieprzytomnego\" odstawiłam do łóżeczka na boczek. Dzięki Wam postanowiłam go kąpać co drugi dzień, bo do tej por zdarzyło mi się go nie wykąpać może z 5 razy i miałam ogromne wyrzuty sumienia:)

widze ze tabela uzupełniona:) mój łobuziak nie ma zamiaru isc spac tylko mama i mam zazwyczaj bierze sama smoka daje do buzi kladzie sie na boczek i zasypia ale dzi ma inny plan mówie jej daj smoka do buzi i spac a ta kładazie go sobie na czole i sie smieje. I pomyslec ze ma dopiero 5 m-cy a juz sobie z mamy jaja robi. Celi no ja tez nigdy z zasypianiem problemow nie mialam bo od urodzenia zasypiala sama i spala cala noc karmilam ja na śpiocha. A teraz od kilku dni to nie chce spac tylko piszczy rzuca misiami itp A widac juz białe kreseczki na dole wiec jedyneczki sie zbliżają:)

Kurcze mój Mały za 3 dni skończy 5 miesięcy a zębów kompletnie nie widać:) Chyba jest z tych co późno będą mieć ząbki. Choć ślini się okropnie i wszystko bierze od razu do buzi, to nie płacze, nie marudzi, nie gorączkuje, więc to chyba jednak nie ząbki..

czarownica na odkurzaczu..Małgosia (10 miesięcy) ja.24.............................Konradek (27.12.2007) *łezka ........................... cholera wie kto ................Igusia (18.12.2007) myszsza .........................Tadeuszek (19.01.2008) channah..........................synek (1 rok i 10 miesięcy) mniunia ..........................synek (8 lat); synek (1,5 roku) Maminka 75 .....................synek (3,5 roku); córka (8 miesięcy) Ania_84 ..........................Oleńka (03.12.2007) JOKU..............................synek córka ASIENKAAAAAAAAAAAAA.........synek (2,5 roku) cyniczka z wyboru.............. kiciaaaaaaa27...................Nikolcia elenasss...........................Bartuś (03.03.2008) ognik............................... karolcia19190....................córka (7 miesięcy) karina88 .........................Nikoletka (8 miesięcy) kubek kawy....................... jackpor79.........................Mikołaj (19.09.2001); ......................................Patrycja(23.04.200 7) Przybywam z daleka.............synek (ponad 3 lata) celi xx..............................Nina (08.12.2007) Micaela............................dwóch synów: 4 i prawie 2 lata..

ja24 mojej od 3 dni dopiero cos tam widac a tezb sie tak slini ze w kojcu bedzie miec niebawem basen

moja tez do buzi wszystko bierze a placze tylko czasami i niczym nie smaruje dzionsełek bo wystarczy ja zabawa zajac a zapomina o płaczu moze nasze bobasy mnie bolesnie beda znosic zabkowanie

No chciałabym żeby go nie bolało:( Ale pediatra mówi, że ząbków ani widu ani słychu:) Mam następną rzecz jaka mi sie przypomniała do bycia nie idealną. Powiększyłam synkowi dziurkę w smoczku... nożyczkami:P (bo te niby do kaszek to tak naprawdę można se w dupę wsadzić za przeproszeniem bo nic nie leci).

ja24 moj maz tez tak powiekszyl dziure w smoku ale nozem bo mala tak sie meczyla przez ta mala dziurke ze zjadla troche i juz nie miala sily ssać

nie przejmoj sie zebami ja.24. starszemu pierwszy wyszedl jak mial 8 miesiecy a mlodszemu jak mial 9, w ogole to mlodszy zaczął sam siadac jak mial 8 miesiecy i od razu zaczął wstawac w lozeczku, a pierwsze kroki sam postawil jak mial 13 miesiecy :)

Cześć, Nic nie pisałam, przez cały dzień bo byłam daleko od kompa i OD DZIECI. Z okazji imienin wziełam wychodne. Pojechałam z kumpelą do innego miasta na zakupy . Nie było mnie ponad 9 godz. i kupiłam parę rzeczy , których ceny wykrzywiły twarz mojego męża w przedziwny sposób, ale głośno nic nie powiedział. Aby nie być najgorszą z wyrodnych matek , zostawiłam mojej rodzince zupę i własnoręcznie klejone pierogi. A oni co ...poszli do Buffalo ( taka knajpa ze stekami) i dzieci zjadły frytki , nuggetsy i lody. I czy warto się starać na zapas ? Nie zapomniałam też , aby dla nich coś fajnego w sklepach wyszperać, a w zamian ( mimo iż jestem taka wyrodna ) w domu czekał na mnie najpiękniejszy na świecie bukiet z kwiatków polnych i trawnikowych. Spokojnej nocy . Tabelka troszke uzupełniona : czarownica na odkurzaczu..Małgosia (10 miesięcy) ja.24.............................Konradek (27.12.2007) *łezka ........................... cholera wie kto ................Igusia (18.12.2007) myszsza .........................Tadeuszek (19.01.2008) channah..........................synek (1 rok i 10 miesięcy) mniunia ..........................synek (8 lat); synek (1,5 roku) Maminka 75 .....................synek (3,5 roku); córka (8 miesięcy) Ania_84 ..........................Oleńka (03.12.2007) JOKU..............................Maks( 5 lat) i Maja (2 lata ) ASIENKAAAAAAAAAAAAA.........synek (2,5 roku) cyniczka z wyboru..............Alicja ( 5 lat) kiciaaaaaaa27...................Nikolcia elenasss...........................Bartuś (03.03.2008) ognik............................... karolcia19190....................córka (7 miesięcy) karina88 .........................Nikoletka (8 miesięcy) kubek kawy....................... jackpor79.........................Mikołaj (19.09.2001); ......................................Patrycja(23.04.200 7) Przybywam z daleka.............synek (ponad 3 lata) celi xx..............................Nina (08.12.2007) Micaela............................dwóch synów: 4 i prawie 2 lata.. bziczek...........................córka tańcowała baba z dziadem... córka carolima..........................córki ( 4,5 i 1,5 roku ) Królowa elfów....................córka frania23...........................Collin ( 27.11.07) qrka wodna.......................Zosia (07.08.07) prztyczek w ucho............... złodziejka cukierków...........

no tak...... jak przystało na moje dziecko od 2 dni, od 6.00 jestesmy na nogach, ja na swoich , a mała wyręcza sie jeszcze moimi :D:D:D Aniu- ja jak sie naczytałam ideałów, to swojej pokazywałam stópki-poważnie i szybko załapała, ze to jej, to coś co się \"majta\" tam na dole i bardzo szybko chciała sprawdzić czy bedzie dobre do gryzienia/mamlania- bo jest na etapie wkładania wszystkiego do buzi. wypadałoby uprac pluszaki- ktos chętny?? :D:D:D:D:D:D:D

Jedno jest pewne Musze Wam wszystkim podziękować :) bo zajebałabym się a i tak wyrzuty sumienia by mnie zżarły ! jakoś zaczynam inaczej patrzeć teraz na swoje obowiązki:) Dziekuje Wam, ze jesteście i ze odważyłyście sie napisać o swoich "minusach" :) Buziaczki :)

hej laski, dzięki za umieszczenie mnie w tabelce, i to jeszcze na pierwszym miejscu. Ale jak możecie to przestawcie mnie na koniec gdzieś, bo jak tak jestem na czele to czuję się zobowiązana :) ja 24 moja ma 10 mies a tylko 2 zeby. Kumpeli córka która ma tyle samo co moja Gosia nie ma żadnego zęba jeszcze. I ja też powiększyszłam dziurki w smokach nożyczkami :P Przecież jak bym miała zmieniać, tak jak niby się powinno chyba co 6 mies smoczki w butelkach to bym zbankrutowała. Joku ja już się nie mogę doczekać kiedy dostanę od Małgosi bukiet polnych kwiatów z jakiejś okazji i jąś laurkę. To są najpiękniejsze prezenty I znów dziś ja spałam, a małą położyłam na podłodze, żeby się choc chwile zajęła sobą. Do momentu jak przytrzasnęła sobie palce szafką. Bo kto to widział jedną rękę wkładać do szafki a drugą opierać się o drzwiczki. I potem nie wyciągnie tych przytrzaśniętych palców bo musi się jakoś opierać.

moja od 2 miesiecy ząbkuje i oczywiscie nie ma ani jednego zeba ostatnie 3 noce tez mialam koszmarne bo budzi sie co pol godziny wkładajac rece do buzi a przy okazji wypluwajac smoka pytalam lekarki 2 miesiace temu czy to zeby to mi powiedziala ze lada chwila juz beda biale kreseczki tez juz widac 2-gi miesiac ale teraz jak jej masuje dziasla to czuc te dwa przednie zeby tak bardzo podobno wychodzenie zebow jest dziedziczne - ja pierwszego mialam w 7 miesiacu ale tatus zeby mial od 3-go - moze sie to usrednia :) w dzien nie ma problemu tylko te noce :) moja cora juz siedzi - tzn siadla pare razy ale jak jej sie uda dobrze usiasc do potrafi tak z pol godziny wytrzymac i kapiel musi byc w tej [pozycji - wprawdzie wannie sama nie usiadzie ale musze ja posadzic inaczej jest placz - wiem ze to niedobrze ale to niestety robie tatus mnie dzisiaj zadziwl - wlasnie zabral mala na specer i powiedzial ze mam wypoczywac - jestem w szoku powiedzial nawet ze mi zabierze modem zebym nie siedziala przed komputere m ale zapomnial odnoscie smokow to moja corka odmowila zmiany z 2 aventu na 3 ( dla 3 miesiecznych maluchow) i jest caly czas na 2 - planuje jej zmienic za miesiac - probowalam kilka razy ale nie chciala jesc - co u mojego dziecka jest nowoscia wiec dalam sobie spokoj Joku - spoznione zyczenia imieninowe

Bobs wzbogacił siew pierwszy ząbek jak miał 10 mcy nie śpieszy mu się aktualnie śpi a ja zaczynam pakowanie - jutro w nocy jedziemy się urlopować :D a co do dziurek w smoczku - nożyczki i nóż :D normalna sprawa :) ja to nawet nieraz jestem mega idealna - jak Bobsik jest grzeczny ;) :p dziśzamierzam mu w grzeczności pomóc - będzie oglądał bajki, bo ja mam duuużo prasowania pozdrawiam miłej niedzieli :)

hej widzę że dziś wypoczywacie na całego. Gosia śpi, padnięta po długich całodziennych włóczęgach, butle mam pomyte, herbata w termoopakowaniu na noc gotowa więc się obijam, choć w sumie też mam prasowanie. Jutro mój pierwszy dzień matki

czesc :) widzialam ze piszecie o sterylizatorach do butelek :) ja nawet nie wiem jak to wyglada :) butla sie parzy raz na 2 tygodnie w wrzacej wodzie, a termoopakowanie urzywam tylko do mleka jak idziemy na dluzszy spacer :) dajecie cieple picie w nocy??? ja nie, z resztą w ogole nie daje cieplego, tylko letnie, chyba jestem najbardziej nie idealna pozdrawiam Was :)

cholera wie kto - dzięuje za życzeni. Co do smoczków to ja tam wcale nie zmieniałm smoka w/g instrukcji. Najpierw miałm avent z dwoma dziurkami , a jak się uznałm , że czas najwięszy to kupiłam tróprzepływowy ( taki z nacięciem kreseczką ). Jak przekręcisz butlę to jest mniejsza szparka do herbatki lub więsza do gęstego picia. na tych dwóch z opakowania lecimy już 1,5 roku, bo maja nie chce dzióbków. W dzień pije przez słomkę , mineralną z butelki , jak zawoł w na leżąco to ze smoka. Sprzedam wam patent z termosem. Jak dzieci piły mleko to w butelce ( na etapie raz w nocy po skończeniu roku, bo wcześniej był cycuś )miałam odmierzony proszek , a w termosie wodę. Wrzątek ok. 180 ml, po pięciu , sześciu godz. jest ok. 36 stopni. Dla pewności mam też zimną wodę w kubku, jakby wołali wcześniej. Teraz dzieci już w nocy mleka nie piją, ale Maja woła pić np. koło 5 rano to w termosie mam słabą herbatkę Hipp. Maks czasami koło 6-7 rano woła kakao . To mam mleko w proszku i kakao niekapku i wodę w termosie. szybka akcja, popiją i śpią dalej - Maks jeszcze z godzinkę i potem do szkoły , a Maja potrafi nawet do 9.00 (z tym, że już nie śpi w dzień). Nie muszę chyba dodawać, że jak wyprawię rano męża i syna , to z lubością dosypiam jeszcze chwilkę lub mam piękną chwilkę poraneka na kawkę. Aha - dwa metalowe termosy 1/2 litra to koszt chyba do 50 zł. Dużo taniej niż pogrzewacz. działają też na wycieczkach, długich spacerach np. zimą i w podróży. polecam.

cholera wie kto - dzięuje za życzenia. Co do smoczków to ja tam wcale nie zmieniałm smoka w/g instrukcji. Najpierw miałm avent z dwoma dziurkami , a jak się uznałm , że czas najwięszy to kupiłam tróprzepływowy ( taki z nacięciem kreseczką ). Jak przekręcisz butlę to jest mniejsza szparka do herbatki lub więsza do gęstego picia. na tych dwóch z opakowania lecimy już 1,5 roku, bo maja nie chce dzióbków. W dzień pije przez słomkę , mineralną z butelki , jak zawoł w na leżąco to ze smoka. Sprzedam wam patent z termosem. Jak dzieci piły mleko to w butelce ( na etapie raz w nocy po skończeniu roku, bo wcześniej był cycuś )miałam odmierzony proszek , a w termosie wodę. Wrzątek ok. 180 ml, po pięciu , sześciu godz. jest ok. 36 stopni. Dla pewności mam też zimną wodę w kubku, jakby wołali wcześniej. Teraz dzieci już w nocy mleka nie piją, ale Maja woła pić np. koło 5 rano to w termosie mam słabą herbatkę Hipp. Maks czasami koło 6-7 rano woła kakao . To mam mleko w proszku i kakao niekapku i wodę w termosie. szybka akcja, popiją i śpią dalej - Maks jeszcze z godzinkę i potem do szkoły , a Maja potrafi nawet do 9.00 (z tym, że już nie śpi w dzień). Nie muszę chyba dodawać, że jak wyprawię rano męża i syna , to z lubością dosypiam jeszcze chwilkę lub mam piękną chwilkę poraneka na kawkę. Aha - dwa metalowe termosy 1/2 litra to koszt chyba do 50 zł. Dużo taniej niż pogrzewacz. działają też na wycieczkach, długich spacerach np. zimą i w podróży. polecam.

Uzupełniam: czarownica na odkurzaczu..Małgosia (10 miesięcy) ja.24.............................Konradek (27.12.2007) *łezka ........................... cholera wie kto ................Igusia (18.12.2007) myszsza .........................Tadeuszek (19.01.2008) channah..........................synek (1 rok i 10 miesięcy) mniunia ..........................synek (8 lat); synek (1,5 roku) Maminka 75 .....................Igor (3,5 roku); Nina(8 miesięcy) Ania_84 ..........................Oleńka (03.12.2007) JOKU..............................Maks( 5 lat) i Maja (2 lata ) ASIENKAAAAAAAAAAAAA.........synek (2,5 roku) cyniczka z wyboru..............Alicja ( 5 lat) kiciaaaaaaa27...................Nikolcia elenasss...........................Bartuś (03.03.2008) ognik............................... karolcia19190....................córka (7 miesięcy) karina88 .........................Nikoletka (8 miesięcy) kubek kawy....................... jackpor79.........................Mikołaj (19.09.2001); ......................................Patrycja(23.04.200 7) Przybywam z daleka.............synek (ponad 3 lata) celi xx..............................Nina (08.12.2007) Micaela............................dwóch synów: 4 i prawie 2 lata.. bziczek...........................córka tańcowała baba z dziadem... córka carolima..........................córki ( 4,5 i 1,5 roku ) Królowa elfów....................córka frania23...........................Collin ( 27.11.07) qrka wodna.......................Zosia (07.08.07) prztyczek w ucho............... złodziejka cukierków........... JOKU wszystkiego naj z okazji święta. Przepraszam, że mnie wczoraj wcięło, ale miałam chrzciny córki. Wasi mężowie w weekend zapunktowali in plus, a mój to się tak popisał, że jak by był topik o wrednych mężach to bym go tam skierowała. Szkoda, że tu nie można klnąc. W sobotę o 13 obiad \"rodzinny\", a on mnie informuje, że pojedzie po brata, bo brat na długi weekend nad jezioro z laską pojechał i nie ma jak wrócić(dodam, że ojciec brata i męża a mój teść był w tym czasie obecny w domu i raczej zajęty niczym). Wściekłam się, ale dobra tylko go poprosiłam, żeby do 12 wrócił, bo na 13 obiad, a ja jeszcze mam ful roboty i jakiś prysznic bym chciała wziąść. Wrócił o 12.30...i jak go skrzycza lam to się obraził bo w czym problem. Tu bym chetnie puściła kolejną wiąchę. ... Co do sterylizatora-to ja jako wygodna mama używałam go namietnie-ale tego do mikroweli(w sumie to jest garnek do mikroweli ze statywem na butle i smoki) bo wygodnie, szybko, pilnować nie trzeba no i nie ma tych wstrętnych osadów z kamienia. Nie używam natomiast podgrzewacza (kupiłam przy pierwszym dziecku i sprzedałam po 2 tyg), słoiki podgrzewam w mikroweli). Ale słoiczki się chyba szybko skończą , bo ich młoda nie znosi, za to konkret z mojego talerza o tak i tu mój kolejny grzech -8 mies. dziecko je smazonego kurczaka i na dodatek oblizuje kosteczkę z udka. Dupsko ratuje też mi sprytne urządzenie do szybkiego schładzania wrzątku do wybranej temp. - przydatne do robienia mleka, kaszki no i ja znalazłam jeszcze jedno zastosowanie-jak córka była taka mała, że buzię trzeba jej było przemywać przegotowana wodą, a mi się przypomniało o tym jak już ją miałam rozbierać, to ciup i miałam letnia wodę. Moja córcia próbuje już pierwszych kroków z \"asekuracją\".

przepraszam za( powtórkę z rozrywki) , niechcący mi się klikneło..

Gość ja nie jestem idealna matka
Wrecz do dupy!Jutro moje malenstwo konczy 3 tyg.To moje 2 dziecina pierwsza urodzilam 9 lat temu i wiecie co?czuje sie zdolowana na mxa.Laze po mieszkaniu od porodu i wyje.To chyba depresja a maz mnie dobija.Niby ma opieke na mnie i dziecko wstaje w nocy lata z butelkami i to wszystko.Gotowanie pranie prasowanie i opieka nad malenstwem w dzien spoczywa na mnie.Najgorsze jest to ze wciaz mnie krytykuje!zle przewijam zle trzymam zle kapie w ogole wszystko robie zle.Wczoraj kapalam malenstwo obrucilam je glowka do dna wanienki i albo lekko przydusilam albo buzia znalazla sie w wodzie.Malenstwo w nocy zakaszlalo 2 razy a ja w ryk.Tylko dlatego ze zamiast skupic sie na malym czulam jego zwrok na swoich rekach czekalam na slowa krytyki.Poza tym wiecznie cos dla kogos zalatwia nie ma czasu dla mnie dla nas gra na meczach tu imprezka tam imprezka a ja mam dosc.Doszlo do tego ze pomyslalam"nie chce mi sie zyc".Jest mi cholernie zle:(