Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

Kolorku, dzisiaj mamy dzień szczerości to ja też się przyznaję - nie noszę żadnej maski, bo jestem bardzo zadowolona ze swojej buźki :-P no i wiadomo, że mamy wolność słowa, co pisząca tę wypowiedź chyba również udowadniła ;-)

to ja juz wolałabym byc stara panna i w dodatku dziewicą do konca niz miałabym miec cos do czynienia z J-84 hahahaha:-D

Jarosław, o ile sobie przypominam był w mojej kafe karierze taki post, w którym zaocznie Cię skomplementowałam, ze mnie czasem rozbawiaja Twoje wpisy zadowolony? ;-) to kiedy mi sie oświadczysz?

Kolorek, jakby czuję oczyszczanie atmosfery, chyba ktoś otworzył wszystkie okna ;-) :classic_cool:

Gość Ju............................
Prawicka kces? Pewnie już zesztywniał i popuścił;) :D:D:D:D

J84 w takim razie mogę Cię co najwyżej adoptować na ogrodnika, będziesz kosił

Jarosław, odwdzięcz się i zapodaj na kafe, ze wśród starych panien bywają niewiarygodne wręcz wyjatki :classic_cool: ;-) lub patrz wyżej ;-)

ogrodnika to ja wolałabym tez bardziej....hmmm powiedzmy ze miłego, i wrazliwego, ktory umiałby dostrzec piekno roslin :-) j-84 wciąż próbuje dowalić tylko nie wie jak...no ale to tez kwestia inteligencji zeby potrafić :-)

Na temat wykształcenia kobiet jest wielu, którzy mają wiele do powiedzenia. Np. Jarek lubi wykształcone piersi i pośladki :) A kobiety o samotnych i wykszatłconych co nają do wpowiedzenia? Dlaczego są samotni?

Szukanie pewnie wszyscy nie mamy szczęscia i dlatego :-) albo mamy upzedzenia, albo powodem jest zwyczajne umiłowanie wolnosci, moze zbyt duże?

Szukanie, Ty przeczytałes ten topik? bo nie wiem, czy mam mieć czas? ;-) oczywiscie na jego lekturę (wyjaśnienie dla postronnych) ;-)

oczyszczanie atmosfery...............nie wydaje mi się........jeszcze nie było burzy- a wy byscie chcieli wszyscy szybko i bezboleśnie:P

Jarek, jestem wzruszona, zę w ogóle ze mną rozmawiasz, niestety to już nasze ostanie chwile 😭 bo wiesz - szczera jestem i muszę się przyznać, że moje 22 lata to stare dzieje :-( ;-)

kolorowa pytanie dotyczylo samotnych facetów, dlaczego sa samotni z punktu widzenia samotnych kobiet pola czytałem cały topik :) Jarek nie zna innych wykształconych miejsc od piersi i posladków :) No, może jeszcze uda...

Jarek, bądź dzielny jako i ja jestem, i pamiętaj, co przeżyliśmy to nasze, więc nikt i nic nam tego nie odbierze :-(

ups Szuknie hehehe ale tu tylko J-84, no moze jutro ci komiczne cos mądrzejszego naskrobie :-D bo to chyba jedyni faceci na tym topicu :-)

kolorowa odwracam pytanie z tematu przewodniego: Kobiety wykształcone i samotne! Dlaczego wg was mężczyźni wykształceni są samotni (ni elicząc doskoków) :D ? pola czas ucieka:D ale trochę go jeszcze przecież mamy:)

Cześć!~ Związek z niezależną, wykształconą brzmi kusząco. Często jednak taka niezależna, wykształcona nosi głowę ciut wyżej niż powinna i stąd nie dostrzega nas maluczkich.

Szukanie :-) Jarek, niestety .. ale w przeciweieństwie do właścicielki, dla Ciebie to dobra wiadomość, bo będzie Ci łatwiej o mnie zapomnieć :-(

:)Jeśli odpowiednio wykształcone, to muszą być duże. Zresztą, mnie nie dziwi, że wykształceni panowie są samotni - u mężczyzn liczy się długość i grubość (portfela) ;)

Szukanie, moze to własnie to umiłowanie wolnosci albo brak zrozumienia kobiety, dlatego każda wydaje wam się nie taka jak powinna, albo za głupia albo za mądra, albo zbyt niezależna, albo za biedna... moze to tez wynikac ze zwykłego wygodnictwa ( bo jednak związek to jakas odpowiedzialnosc) albo brak pociągu do kobiet :-P poza tym jeszcze kwestia tego czy jego samotnosc wynika z tego,że to mężczyzna jest wybredny czy poprostu nie ma zainteresowanych jego osobą Kobiet..

pytanie o wykształconych mężcyzn w liczbie trzech również mnie powinno nurtować ... co ja właściwie o nich myślę?

Nie, to nie tak. Choć może po części. Przede wszystkim chodzi o czas, a raczej o jego brak. Na kobietę, a tym bardziej dla kobiety. No niestety, mylą się ludziom priorytety.