Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

Pluton egzekucyjny się ustawia... Jako buntownik z natury, wybieram pozycje 20 metrów przed nim, z zawiązanymi oczami

Gość o kurcze e
:(

kurczak, jak Ci bardzo zależy to poproś Komiczne, zeby mi pozwolił przypomnieć Ci gdzie to było

co mam myśleć o kimś kto zarzucił mi w zasadzie tylko to , że wpisuje się na moje topiki, a ja nie zwracam na nią uwagi..? Kto moją zyczliwosć potraktował jako chęć zdobycia sobie kolejnego sojusznika..? jak widzisz Ata, nie mam twojego poparcia, i mam się dobrze. poza tym Ata poWIedz nam w końcu co to za szlachetny zawód wykonujesz który ABSOLUTNIE nie pozwala ci pisać na forum, bo czesto o nim wspominasz, i mam wrażenie że bardzo chcesz aby cię zapytano o szczegóły... i "podziwiono nareszcie". Więc ja pytam, drugiego nie obiecuję.

piłat umywa ręce;) ide kapać zuzalca

Gość o kurcze e
proszę Komiczne aby pozwolił;)

bez przesady - mnie nie trzeba pytac o pozwolenie na takie rzeczy a Ty retro jaki zawód wykonujesz? :P

komik obiecuję ci, że gdybym się publicznie przyznała jaki zawód wykonuję , gruchnałby smiech na sali, i image walecznej retro strzepałby się w pył... :) powiem, jak już będe popełniać kafeteryjne samobójstwo.:)

Gość oj przyznaj sie retro

spoko - jestes psychoterapeutą ratującym rozpadające sie małżeństwa :D:D ewentualnie chemikiem pracującym w dużej mleczarni lub też nauczycielką WF - uczysz chłopców :P

hmmmmmmmmmm retro pracuje albo w żlobku, albo przedszkolu albo uczy 1-3

chociaż nie:O za duzo w ciagu dnia jest w domu:O a szkoda ta wizja mi się podobala

owszem, mam do czynienia z chłopcami. :) i to wszystko jak na razie.

Gość o kurcze e
to ja palnę że ona jest seksuologiem;) kiedy będzie o dobijaniu chłopców?:(

to ten temat, gdzieś tak ostatnie strony http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3753079 Komi, moja "przesada" pewnie wynika stąd, że chyba wciąż jeszcze jestem tutaj względnie nowa, stąd nie zaadoptowałam postawy "wszystkie chwyty dozwolone" oraz z Twoja pamięcią raczej wszystko OK, więc sam wiesz, jak jest :-)

jak to kim jestem? prowadzę jedną z największych i najbardziej kasiastych agencji towarzyskich w Krakowie, nie mogę nic więcej powiedzieć, gdyż własną krwią i ciałem gwarantowałam, że nic nie powiem, ku uciesze i dobru klientów jako typowa burdel mama jestem zadrosna o każdego chłopa, przyszłam na kafe, aby ich werbować i przyuczać do zawodu, gdyż coraz więcej pań się pojawia wśród klientek, a Komiczne jest baaaaardzo łakomym kąskiem [złośliwy diabli mój uśmieszek} dziś mam odpust od pracy, za to sikam na potęgę, stąd moje żegnanie się i witanie a ponieważ jestem w domu, nie mogę sobie pozwolić na dostęp do danych klientów, dlatego ciągle się zalogowuję i wylogowuję zamykając dostęp do laptopka myślę, że wystarczająco wypowiedziałam się na temat mojej pracy i tego kim jestem ahoj! przybędę tu na pewno, kiedy? jak pęcherz pozwoli!

Gość o kurcze e
za dużo tego,nie chce mi się szukać:( a chciałam sobie humorek poprawić:( ale dzięki:)🌻

Atko czy w burdelu smierdzi furosemidem i spironolem.. ? uświadom , bo nie wiem:) a ostatni post bardzo nie w twoim stylu... az buzię otwarłam ze zdumienia....:):) czyżbym była świadkiem "rozprucia się" Aty...?:) chociaż sama ona twierdzi że to niemożliwe.....:)

ale fajnie, jaka ulga :) tak rozprułam się i powoli zanikam, zaczynam być w postaci płynnej, istnieje duża szansa, że szpital mnie jednak nie ominie, ku radości Twojej Retro, Polci, która mnie nie rozumie [szloch, szloch, szloch, nikt mnie nie rozumieeeeee] i paru innych osób rozpruto mnie już wcześniej, ale to było przyjemne, a teraz ? :O niezbyt :( w burdelu nie śmierdzi, ja też jeszcze - z naciskiem na to słowo - nie śmierdzę, ale wszystko przede mną 😭 i kto mi teraz będzie werbował klientów ??? [czarna rozpacz i rwanie włosów z głowy] papa! teraz muszę iść na dłużej, przybywa kumpela mnie ratować z otchłani piekielnej

Tez powinienem sobie jakis bardziej groźny zawód dla potrzeb kafe wybrać, bo ten moj wykonywany, to taki bardziej papierkowo umysłoty - zero grozy :) moze np rekieter mafiny albo przynajmniej pracownik ubojni drobiu :P Ps wyobraźcie sobie porat randkowy z takimi wpisami :D wyksztalcenie: podstawowe zawód: ubój drobiu hobby: j.w. :P:P:P

O Jezus..... :) Pola, ty miałaś rację:) tu naprawde nie wiadomo o co chodzi.....:) :) Ata, dla ciebie 🌻 i twoje ulubione 🖐️

"teraz muszę iść na dłużej, przybywa kumpela mnie ratować z otchłani piekielnej" grasz w Diablo II na battle.necie? ;)

jest taki związek frazeologiczny "solidarność jajników"??? chyba jest, ale to strasznie głupi i bezsensowny związek :D

i kto tu twierdzil , że na kafe zak,łada się maski czysta komedia kafe zrywa maski- szczególnie z tych najtwardszych dziewczynki jesteście super! czytać was to sam miód:)

moze zacznijmy solidaryzowac plemnikowe związki...;)

Ata, przykro mi, ale moge się odwdzieczyć tylko jednym {szloch} zdaje się, że nie mam uczuć :-)

retro też na jego miejscu bym się nie ruszyła:D przegapic taki spektakl..........

dobrze, ze ja nie mam wystarczajaco duzo czasu na oglądanie wszystkich komedii wytwórni filmowej KAFE oraz nikt nie chce żebym go zbawiła :-( ;-) ;-)