Gość Trzymam kciuki Napisano Lipiec 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarku Napisano Lipiec 2, 2008 Musimy poczekać.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ufffffff Napisano Lipiec 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jakie zamieszanie na dziarze Napisano Lipiec 3, 2008 Muszę tu ochłonąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Lipiec 4, 2008 Widze, że na uczuciowym konkurencja kręci telenowelę o kafe? Pewnie... moj pomysł, a teraz wszyscy się pod tym będą podpisywać... W d**ie mam takią pracę spadam stąd, pa ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cafe bez kawy Napisano Lipiec 5, 2008 Siadam przy biurku i zastanawiam się co napisać.Wyobrażam sobie osoby tych ludzi.Chłopak w czapce z daszkiem uśmiecha się do nas ironicznie, a jedna z dziewczyn chce go poskromić.On jest pewny siebie za bardzo, lubi być w centrum uwagi, ona jest miła,wesoła, rozsądna, lubi pomagać ludziom. Patrzę na moją muszlę na biurku, obok leży rozsypany słonecznik, który lubię łuskać sobie, z lewej strony stoi ziołowy zmywacz do paznokci wzmacniający, szklanka ze słomką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergegeger Napisano Lipiec 5, 2008 zakładając top na kafe kazdy musi sie liczyć z podszywem albo parodią swojego topiku, lepiej sie przyznaj, ze stracilaś zapał, wenę czy co tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Problem polega na tym, że to nie podszyw ani parodia - to niemal ten sam pomysł pod innym nickiem. Wkur**a mnie to maksymalnie. Co do weny - nie, nie straciłam. Natomiast zapał jak najbardziej, patrząc na taki syf :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 5, 2008 No przestań, jeśli o mnie chodzi, to żartowałam ;) A poza tym ja mam nadzieję, że Ty o tej książce mówiłaś naprawdę poważnie i że się zabrałaś do pisania. A na uczuciowym to po prostu takie luźne gadki kto, co, z kim, jak, kiedy, dlaczego... I ze strony technicznej trudniej nakręcić telenowelę i puścić ją gdzieś, niż napisać książkę... Nie przejmuj się niczym i pisz, ja naprawdę jestem ciekawa, co w niej będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dasz radę Deessiro Napisano Lipiec 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Lipiec 5, 2008 perkusistka jak chcesz to ja ich wykurzę z uczuciowego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Delicious spróbuj, bo jakiś bunt autorki się zrobił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Perkusistka nie świruj, bo lanie dostaniesz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 5, 2008 No coś się obraziła... A co to nasza wina, że ktoś podebrał pomysł...?? Cóż, tak wygląda ten biznes ;) Dlatego trzeba być twardym, a nie miętkim :) Perkusistka nie dygaj, rozgonimy tamtych oszołomów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pisz pisz piszet Napisano Lipiec 5, 2008 serial się zapomni:) szybko:) Nie mamy dobrych aktorów. Byli w czasie powojennym - obejrzyj stare kino..;) A książke? Ona przetrwa wieki, można po nią w każdej chwili sięgnać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Lipiec 5, 2008 Mam swoje pamiętniki, które pisałam przez 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Perkusustka... Zycie artysty jest twarde...powinnas wiedziec.... Jakby tak Hollywood patrzyl na to co nasza kinematografia robi..jak krana im kazdy pomyst, kazda zlota mysl i przemielaja na pasztet.. i sie obrazal jak Ty.. to by nie bylo filmow w ogole... Czy wiesz, ze van gogh ucho sobie obcial dla sztuki... Tworz kochana tworz...no chyba, ze nie masz juz weny i szukasz way out.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daniels Steel Napisano Lipiec 5, 2008 Ta kobieta jest niezwykła, napisała tyle książek, na podstawie, których kręcono filmy, najbardziej podobał mi się Album rodzinny. Pisarka lubi kolie, które często występują w jej powieściach. Ostatnio czytałam jej książkę o jej synu Światło moich oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EeeeLusIa Napisano Lipiec 5, 2008 To czemu Norę Jones i daniel Steel uwaza sie za pisarki..kiczu? ze one piszą dużo. I a la kobice- lekkie? zgadzacie sie z tym? blizniaczki- daniel Steel są sliczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A znacie książkę pt. Lucky Napisano Lipiec 5, 2008 Jacky Collins? Tam było dużo o seksie, romansach , miłości, pieniądzach, zazdrości, zbrodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Nie bedzie ksiązki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jupiterek Napisano Lipiec 5, 2008 ja zgłaszam osobe do ksiązki to Beatrycze80 z kafeteri bardzo interesująca osoba oto link do jej bloga pozatym zobaczcie sobie jak wygląda nasza internetowa wrożka Beatrycze http://beatrycze80.blog.onet.pl/ jak dla mnie jest piękna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ładna dziewczyna to prawda. Napisano Lipiec 5, 2008 Jest ciekawą osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jupiterek Napisano Lipiec 6, 2008 tak ladna a niektorzy tak po niej jada na kafeteri:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Ale ona by bardziej do telenoweli pasowala.... Wiesz wrozby...taroty....karma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dałabym tytuł Napisano Lipiec 6, 2008 " Szczęściu trzeba pomagać". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Lipiec 6, 2008 No dobra. Tfardym tszeba byc nie mietkim, jak ktoś tam mówił... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 6, 2008 I tak trzymaj. Prosze kontynuować,bo jestem ciekawa co z moją postacią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A czy znacie Psełdonima Napisano Lipiec 6, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co z tą Napisano Lipiec 9, 2008 książką ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach