Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Gość Trzymam kciuki

Gość Jarku
Musimy poczekać..........

Gość ufffffff

Gość Jakie zamieszanie na dziarze
Muszę tu ochłonąć.

Gość Cafe bez kawy
Siadam przy biurku i zastanawiam się co napisać.Wyobrażam sobie osoby tych ludzi.Chłopak w czapce z daszkiem uśmiecha się do nas ironicznie, a jedna z dziewczyn chce go poskromić.On jest pewny siebie za bardzo, lubi być w centrum uwagi, ona jest miła,wesoła, rozsądna, lubi pomagać ludziom. Patrzę na moją muszlę na biurku, obok leży rozsypany słonecznik, który lubię łuskać sobie, z lewej strony stoi ziołowy zmywacz do paznokci wzmacniający, szklanka ze słomką.

Gość ergegeger
zakładając top na kafe kazdy musi sie liczyć z podszywem albo parodią swojego topiku, lepiej sie przyznaj, ze stracilaś zapał, wenę czy co tam...

Problem polega na tym, że to nie podszyw ani parodia - to niemal ten sam pomysł pod innym nickiem. Wkur**a mnie to maksymalnie. Co do weny - nie, nie straciłam. Natomiast zapał jak najbardziej, patrząc na taki syf :(

No przestań, jeśli o mnie chodzi, to żartowałam ;) A poza tym ja mam nadzieję, że Ty o tej książce mówiłaś naprawdę poważnie i że się zabrałaś do pisania. A na uczuciowym to po prostu takie luźne gadki kto, co, z kim, jak, kiedy, dlaczego... I ze strony technicznej trudniej nakręcić telenowelę i puścić ją gdzieś, niż napisać książkę... Nie przejmuj się niczym i pisz, ja naprawdę jestem ciekawa, co w niej będzie :)

Gość Dasz radę Deessiro

No coś się obraziła... A co to nasza wina, że ktoś podebrał pomysł...?? Cóż, tak wygląda ten biznes ;) Dlatego trzeba być twardym, a nie miętkim :) Perkusistka nie dygaj, rozgonimy tamtych oszołomów :)

Gość Pisz pisz piszet
serial się zapomni:) szybko:) Nie mamy dobrych aktorów. Byli w czasie powojennym - obejrzyj stare kino..;) A książke? Ona przetrwa wieki, można po nią w każdej chwili sięgnać:)

Gość Jestem słowik
Mam swoje pamiętniki, które pisałam przez 5 lat.

Perkusustka... Zycie artysty jest twarde...powinnas wiedziec.... Jakby tak Hollywood patrzyl na to co nasza kinematografia robi..jak krana im kazdy pomyst, kazda zlota mysl i przemielaja na pasztet.. i sie obrazal jak Ty.. to by nie bylo filmow w ogole... Czy wiesz, ze van gogh ucho sobie obcial dla sztuki... Tworz kochana tworz...no chyba, ze nie masz juz weny i szukasz way out....

Gość Daniels Steel
Ta kobieta jest niezwykła, napisała tyle książek, na podstawie, których kręcono filmy, najbardziej podobał mi się Album rodzinny. Pisarka lubi kolie, które często występują w jej powieściach. Ostatnio czytałam jej książkę o jej synu Światło moich oczu.

Gość EeeeLusIa
To czemu Norę Jones i daniel Steel uwaza sie za pisarki..kiczu? ze one piszą dużo. I a la kobice- lekkie? zgadzacie sie z tym? blizniaczki- daniel Steel są sliczne:)

Gość A znacie książkę pt. Lucky
Jacky Collins? Tam było dużo o seksie, romansach , miłości, pieniądzach, zazdrości, zbrodniach.

Gość Jupiterek
ja zgłaszam osobe do ksiązki to Beatrycze80 z kafeteri bardzo interesująca osoba oto link do jej bloga pozatym zobaczcie sobie jak wygląda nasza internetowa wrożka Beatrycze http://beatrycze80.blog.onet.pl/ jak dla mnie jest piękna:)

Gość Ładna dziewczyna to prawda.
Jest ciekawą osobą.

Gość Jupiterek
tak ladna a niektorzy tak po niej jada na kafeteri:(

Gość Dałabym tytuł
" Szczęściu trzeba pomagać".

Gość A czy znacie Psełdonima
?

Gość i co z tą
książką ??