metafora . 0 Napisano Lipiec 9, 2008 a może jakiś mały epizodzik z moja skromną osóbką? 8> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 9, 2008 metafora . ---> a z kim chcesz mieć romans? :D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Największym potworem Napisano Lipiec 10, 2008 była Krwawa Mańka z topiku geje, nie cierpię jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Lipiec 10, 2008 A czy ja też mogę się jeszcze dostać na karty książki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metafora . 0 Napisano Lipiec 10, 2008 mogę mieć z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 10, 2008 metafora . ---> hm, czemu nie, od nadmiaru romansów głowa nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metafora . 0 Napisano Lipiec 10, 2008 chyba wręcz przestaje boleć, Wielbicielu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Czekam chociaż na wstęp... a pisze się ta powieść? może lepiej sprzeda się kryminał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Się pisze, ale jest za dużo wątków i wychodzi wielkie niezrozumiale gówno, już nie wiadomo kto z kim sypia :P Będę musiała niektórych wyrzucić, takie życie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Tylko nie mnie, ja byłam jedną z pierwszych :) No i potrzebowałaś takiej suki, sama mówiłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Mnie chyba nie wyrzucisz, co? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dajcie osobę która ma najwięk Napisano Lipiec 18, 2008 sze poczucie humoru, zawsze na nią mówią, ona jest the best. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Lipiec 18, 2008 oooo cześć autorko i bohaterowie :D i jak tam mój boening?? ( czy jak to się tam pisze :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Lipiec 18, 2008 ooooo nie!! ja i mój samolocik i moja walka z seksizmem się zapłaczemy jak nie znajdziemy sie na kartach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość J.i . S. Napisano Lipiec 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość J.i . S. Napisano Lipiec 19, 2008 Czy wiecie do kogo należą te inicjały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cześć Dziarku Napisano Lipiec 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twoim ptaszkiem Napisano Lipiec 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem z dziary Napisano Lipiec 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja Samanta lisiczka Napisano Lipiec 19, 2008 slowik ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja Samanta lisiczka Napisano Lipiec 19, 2008 czesc slowiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja Samanta lisiczka Napisano Lipiec 19, 2008 do wieczora slowiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Lipiec 19, 2008 Do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanto proszę Napisano Lipiec 19, 2008 o wklejenie linka mojego topiku,znowu niemogę znalezć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słowiku ty nie śpiz Napisano Sierpień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czekam na hit Napisano Sierpień 13, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czekam na hit Napisano Sierpień 13, 2008 Podnoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Sierpień 13, 2008 O, fajny temat wypłynął :) I co z tą książką?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Sierpień 13, 2008 Chyba nic z tego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Sierpień 13, 2008 Kurcze, a takie romanse się zapowiadały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach