aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 hmmmm - no proszę Cię! z kim ja tam bede uprawiać ten cały seks bo jeszcze nie wiem, normalnie zaraz pójde na miasto i już nie bedziesz musiała wymyslać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Z tego co widzę, to wychodzi na to, że seks będzie uprawiał każdy z każdym :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Jak miło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Wielbiciel, czuję że znowu wyobraźnia poszła w ruch :) A może byś poszedł spać i dał się wykazać trochę podświadomości?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Niestety nie mogę, pracuję jeszcze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 JA PONAWIACZEM?! Oj, to mi pojechałas teraz... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Pracować o tej porze?? Nie zazdroszczę... A Ty Perkusistka się nie przejmuj, tutaj KAŻDY mógłby zostać posądzony o to, że jest ponawiaczem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Perkusistka.... No nie gniewaj sie, ale przeciez nie banowali Cie za darmo... A, ze jestes kreatywna, to skad moge wiedziec ile wcielen jestes w stanie stworzyc...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość briss mini spray Napisano Czerwiec 29, 2008 nie lubię tej fajnej madchen wymądrza się, Ty nimfomanką chcesz byc w książce ?? jak ty masz 19 lat, to moze jeszcze dziecko ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 No to sobie pomachaliśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Czerwiec 29, 2008 Jaką proponujecie mi moją postać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj to brzydkie Napisano Czerwiec 29, 2008 rozwódki i...................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Czerwiec 29, 2008 Nie pasuję do złych postaci, bo taka nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 Słowik, była zasada, że musisz być zaczerniona i trochę tu działać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm........... Napisano Czerwiec 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Zdaje się, że pokasowali trochę postów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Sie przypominamjestem ciekawa z kim strace dziewictwo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Róbcie co chcecie. Napisano Czerwiec 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Lipiec 2, 2008 podnoszę co z Autorką? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do roboty Napisano Lipiec 2, 2008 Rozwińcie temat, zaskoczcie nas czymś nowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Lipiec 2, 2008 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przedłużaczu orgazmów Napisano Lipiec 2, 2008 Co o tym myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Perkusistka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewesoło Napisano Lipiec 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Coś temat pada... Albo autorka wpadła w wir pisania, albo olała... Mogłaby się odezwać, bo jak nie pisze, to ja sama tą książkę stworzę :) A tak to nie chcę robić konkurencji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desiro stwórz książkę jestem Napisano Lipiec 2, 2008 ciekawa jak opiszesz różne postacie. Ja parę miesięcy myślałam o tytule Anioł w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 2, 2008 No własnie nie chcę robić konkrencji. Poza tym mam nieco wątpliwy styl ;) Ale tyle już tu się pojawiło, że możnaby to skleić w jedną całość :) I mam nadzieję, że własnie to teraz robi perkusistka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach