Gość Nareszcie odezwaliście się Napisano Sierpień 13, 2008 Myślałam,że topik zamarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 13, 2008 Ja mam razem z innymi ponad 5000 wpisów:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niech będzie tytuł Napisano Sierpień 13, 2008 " Wirtualni kochankowie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co wy na to........ Napisano Sierpień 13, 2008 Zgadzacie się na taki tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek kładzie się spać Napisano Sierpień 18, 2008 , Ogryz wskakuje do jego....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 18, 2008 to ja się tu wpisuę, o mnie też proszę napisac ale tylko prawdę, bo jak nie, to... , zgłoszę książkę do reklamacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek wrzeszczy w niebogłosy Napisano Sierpień 18, 2008 - ty cholerny szczurze ! - ryczy ze złości . Ogryz wszedł do jego majtek, chciał tam spać, lekko nadgryzł jego... Jarek wyjmuje lód z lodówki i kładzie na swojego małego i jest blady jak trup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek leży w łóżku 2 tygodnie Napisano Sierpień 18, 2008 , zdrowieje, idzie na siłownię, podrywa dziewczyny, zazdrośni faceci walą w jego czułe miejsce, biedak znów leży w łóżku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 18, 2008 że jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przelotem... Napisano Sierpień 18, 2008 O jaki fajny topick,ale gdzie autorka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przelotem... Napisano Sierpień 18, 2008 Autorko,żyjesz jeszcze? Jak tam Twój eksperyment z książką? Podziwiam Cię,pisanie ksiązek to super sprawa,ale temat wybrałaś sobie nieco dołujący.Ale jak masz mocną psychikę i brak tendencji do deprechy,to może wyjdzie jakieś fajne dzieło,czego Ci serdecznie życzę. Ostatnio w modzie są różne takie perwrsyjno-dołujące pozycje,czyli Twoja praca ma sens. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek...... Napisano Sierpień 18, 2008 prowokator, cynik, ale jest ktoś obok niego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timeforcoffee 0 Napisano Sierpień 18, 2008 czyli nic z tego... ? : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obok niego jest śmieszek Napisano Sierpień 18, 2008 , który chce rozbawić ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Czy rozumiesz, co mówią do Ciebie gwiazdy na niebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wskazują mi drogę Napisano Sierpień 18, 2008 Lubię patrzeć na spadające gwiazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pamiętam film Księga gwiazd Napisano Sierpień 19, 2008 był piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z ta ksiazka bedzie Napisano Sierpień 23, 2008 czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nie Napisano Sierpień 23, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup Napisano Sierpień 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 26, 2008 widzę, że książka powstaje już drugi miesiąc i powstac nie może :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trzeba mieć do tego talent Napisano Sierpień 26, 2008 i dużą wyobraznię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słyszę że ktoś idzie za mną Napisano Wrzesień 1, 2008 w ciemnościach majaczy czyjaś sylwetka, biegnę szybko w kierunku domu, przekręcam nerwowo klucz w zamku, wchodzę do mieszkania, siadam na fotelu, włączam muzykę, relaksuję się błogo, ale znów słyszę kroki i szept. Zapalam papierosa , w końcu gaszę go od niechcenia w szklanej popielniczce.Kilka dni pózniej idę na uczelnię, wchodzę do windy, obok mnie stoi wysoki szatyn w niebieskiej bluzie, czuję jego wzrok na sobie, wciskam guzik, winda zatrzymuje się na 7 piętrze. Znajduję własną salę, w której jest pełno ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wykładowca nudzi długo. Napisano Wrzesień 1, 2008 Chcę wyjść, wymyślam ból głowy, profesor puszcza mnie. Snuję się po korytarzach, słyszę jak ktoś idzie w moją stronę, to jest ten sam facet z windy, - Dlaczego za mną chodzisz! Czego chcesz ode mnie! - krzyczę zdenerwowana, - Przepraszam, nie chciałem pani przestraszyć- rzekł- Chciałem z panią spotkać się, na imię mam Patryk - wyciągnął rękę do mnie, - Dominika - podałam mu rękę- nigdy niewidziałam pana tutaj, - Mam zajęcia w innej grupie, zwróciłem na ciebie uwagę od dawna, masz w sobie coś fascynującego, wiele razy chciałem spotkać się z tobą, ale jestem nieśmiały, - Może umówimy się gdzieś na kawę- uśmiechnęłam się do niego ,- Chętnie ucieszył się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wyciągam z szafy zieloną Napisano Wrzesień 1, 2008 bluzkę i czarną spódniczkę, upinam włosy,usta maluję błyszczykiem, biorę czarną torebkę. Jesteśmy w cukierni, zamawiamy sobie duże wuzetki, dostaję od niego różę, on opowiada o sobie, jak miał ciężkie dzieciństwo, matka jego zmarła jak miał 13 lat, musiał przejąć obowiązki domu, ojciec był alkocholikiem, ma 2 braci młodszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Trzeba oczywiście tam napisać że jestem najpiękniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amancie ciebie opiszę jako Napisano Wrzesień 1, 2008 największego brzydala< który zginie tragicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amancie ciebie opiszę jako Napisano Wrzesień 1, 2008 zginiesz torturowany przez rosyjska mafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Nie podszywać się tam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 o mnie to pewno napiszą, że gwiazdą kafe jestem, inaczej przecie byc nie może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach