desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Ja się wczoraj nieźle zintegrowałam ;p Perkusistka, dawaj tego romansa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Będzie po weekendzie, tak jak obieciałam wcześniej. Wytrzymajaciejeszcze te 2 dni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jestem dalej w tej książce? Nie moge sie doczekać,bo zgubiłam wszystkie wątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jarek, nie myl jej :P Samica - jestes niewinną 28letnia dziwicą, ktorą będzie rozdziewyczał (a przynajmniej próbował) Komiczne... :) Ale to jeszcze nie w pierwszym rozdziale :) A Ty Jaruś masz delicious i ponawiaczkę, jeszcze Ci malo? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Wow Jarek czyli mnie zaliczysz w końcu:P ale nie z litości?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Naprawdę nie mogę się już tej książki doczekać :) To będzie bestseller! (wśród kafeterian na pewno :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Miałam być głowną bohaterką Nie chce zeby to był Komiczne,chce innego nicka...Komikowi nie dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Myrevinowi odjęłam 12 :P Wiek jest rzeczą względną, i tak wszyscy się kiedyś zestarzejecie... Poza tym pisanie książek ma taką fajną stronę, że można być jak bóg - mówię i mam, cokolwiek mi się zamarzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 2 lata Jarekhehehe ja dziewica w sumie też fajnie,a na końcu chce uciec z kobietą do Aryki i tam w spokoju cieszyć sie z miłości jako les.Przy okazji pomagając głodującym dzieciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 *Afryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jesteś gópi:P Tobie też nie dam sie rozdziewiczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jak to Myrevinowi 12?? To on taki stary jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Bardzo stary :p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Wielbiciel Tobie pewnie też niewiele do niego brakuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Ty Jarek znowu za młody jesteś, romansa nie budiet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 desiree83 ---> więcej do niego mi brakuje, niż do Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jarek ==> Może i będzie, ale nie ze mną, bo po pierwsze wolę starszych, a po drugie Ty masz wszystkich w doopie ;) Wielbiciel ==> czyli maksymalnie masz 32, ale to może też oznaczać, że jesteś ode mnie młodszy ;) Hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 desiree83 ---> młodszy... nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 A mi niestety przeszkadza. Jak ktoś ma mnie w dupie, to seksu nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 A ja się nigdzie nie wybieram :) Już mam w książce dwa inne romanse zaklepane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jaka szkoda, że to tylko książka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Już Ci pisałam, że nie tylko książka. Masz jeszcze wyobraźnię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Hehehe już sie kłócicie kto z kim ma sie przespać,a gdzie romantyzm:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Romantyzm jest przereklamowany :p;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 samica nie wiem, jak inni, ale mi tylko o seks w książce chodzi :) Normalnie nie jestem taka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Jarek to by sie nawawal do jakiegos romansu typu sado- macho.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 A ja Cie Jarku widze jednak tak : Romans ze Zlosliwa samica .... Ty w szafie nagi, lecz zwiazany i z kneblem w ustach. Ona odziana w czarna skore i z pejczem w rece. Gwaltownym ruchem rozwscieczonej dominantki wyrzuca Cie z w/w szafy na podloge. Widzi w twoich oczach trwoge... pomieszana z rozkocza i ...Mysli sobie zlac go, czy zmolestowac seksualnie... Wtedy przypomina sobie wszystkie twoje wypowiedzi na kafe i traci kontrole nad soba i nad pejczem... Za kazda idiotke wypowiedziana tutaj dostajesz 100 batow, za kazda glupia 150, a za ostre wulgaryzmy kontrolowany choking, a nawet brutalne naruszenie okolicy analnej.. I w ten sposob mozemy sie nawet miec kryminal. Jareczku ....karma is a bitch.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3782051 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 No wlasnie... moze tu mi odpowiecie, bo ja juz w ogole za tą małolatą nie nadążam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 Po pierwsze podejrzewalam, ze ponawiacz to jedno z wcielen perkusistki...stad ta tendencyjnosc i tolerowanie pomaranczu.. Ale jesli nie ...to sadze,ze ponawiacz poczula sie urazona gdy Jarcio publicznie wzbranial sie przed pojsciem z nia do lozka.... a nawet kwestionowal jej urode... A takiej zniewagi to nawet Ponawiacz nie jest w stanie puscic plazem.. Poza tym ona wie, ze jarka czeka kastracja w ostatnim rozdziale....to po co jej taki chlop....nie bedzie se na takiego klawiatury niszczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach