Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

hehe :P to tak jak ja :)) Jutro juz powinno być lepiej :) Musi, bo kurde zezłoszczę się :) Idę ćwiczyć dalej :P 3majcie się dziewczyny i do jutra :)

Gość elila
mnie to uczucie głodu w brzuchu do pasji doprowadza!! woda już od dawna na mnie nie działa, nie mam pojęcia czym się zapchać i aby nie przytyć. Owoce i warzywa też nie pomagają. Macie jakieś sposoby?

Oj Andziolek masz szczescie-ten okres Cie usprwiedliia:D ja tez przed zawsze jem :) no szaleje ale piwo to przeciez nie ma tluszczu:classic_cool: do jutra🖐️;)

Witam:) co tu tak cicho? ja sobie dzisiaj rano odpuscilam i zjadlam kajzerke z maslem i ketchupem Wiecie? Musze sie jakos zniechecic do slodyczy

czesc :) A ja kurcze dopiero wstalam :D W nocy nie moge spac... to trace dzien. nie mam juz pomyslu na obiad :( Co dzisiaj gotujecie? Moze od was cos sciagne :D

hejka dziewczynki 🖐️ ! szybko dzień w pracy zleciał więc teraz mogę się oddać przyjemnościom ;) woda, woda, kafe i książka :D dziś już zakończyłam jedzenie z następującym rezultatem: śniadanie: kawa z cukrem (łyżeczka) kanapka z wędliną i pomidorem obiad: ziemniaki, kotlet i pomidory z cebulką bez śmietany kawa z cukrem w między czasie złamałam się i zjadłam 1/3 drożdżówki z serem i 2 małe markizy :O ale do jutra już nic a nic nie jem. heh... wyciągnęłam sukienkę z szafy i już jest lepiej :) ale to jeszcze nie to ;) że też na tym hula hopie nie mogę się nauczyć kręcić...noooooooooo pozdróFFki :)

Witam kochane ja juz tez po pracy nogi mi w tylek po spacerku wchodza. Co wczoraj jadlam sie nie przyznam , bo przegielam pale, na imieninach bylismy. ale dzis grzeczna jestem:kasz gryczna bananki i ziemniaczki pieczone z surowka, potem planuje twarog.

Ja od hula hop czuje kazdy miesnien brzuszka :) dzisiaj chcialam pokrecic, ale dalam rade tylko 15 min... taki to bol :P Ja dzisiaj zjadlam: jogurt z platkami owsianymi 5 szprotek 3 palsteki zoltego sera brzoskwinia mega dietetycznie :D

Gość kawita
JA Z WAMI ROWNIEZ .......................................................................................... założenie do 31 sierpnia 53 dni

No hejka:) co ja dziś zjadłam: śniadanie: serek homogenizowany obiad:kawałeczek mięska wołowego kolacja:2parówki cielęce 1 plaster szynki, sałatka i orzeszki Wiem że kolacja obfita ale nie było mnie cały dzionek i tak wyszło:(:(:(

aaaaaaa duzo zjadlam i 2ge piwo pije:D no ale nic to;) sniaanie duzy jogurt 2ogorki gruntowe banan 4lyzezki miodu[dwie do kawy i dwie do jogurtu] obiad talezyk kapusty duszonej[tej z wczoraj kolacja -poznawo bo ok 21 po dlugi spacerze- talezyk fasolki szparagowej z maslem i bulka tarta zgrzeszylam bo zjadlam takie slodkie paluchy - kilka szuk nie wiem ile ma to kalorii w dodatku w pracy podrzucono mi 2 szuki ptasiego mleczka ;) niczego sumie nei zaluje:) pozdrawiam:)

hej laski jupisze co u mnie:) sniadanie:pol malej bulki z twarogiem (bez masla) obiad: salatka warzywna i kawaleczek gotowanej piersi podwieczorek: mandarynka kolacja: garsc winogron pozdrawiam dziewczyny, jutro postaram sie napisac wczesniej:)

Hej a waszym zdaniem kobieta by była szczupła jakie powinna mieć wymiary??:)

hej Dziewczyny! a ja sie nie przyznaje co wczoraj jadlam! ale dziś nowy dzien i zaczynam mądrze, od szklanki czerwonej herbaty:)

ta drozdzowka byla po sniadaniu i to dawno chodzilo mi tylko o to co zjadlam:) ja na sniadanie zupe mleczna dzisiaj sobie wszamalam

a ja jogurcik i mam załamke:( 7 dzień diety i waga stoi i ani drgnie

Cześć :) WCzoraj miałam spontaniczną imprezke... Zjadłam parę chipsów, niewiele, ale gorzej było z alkoholem :D A wiadomo, że ten jest dość kaloryczny :( Dzisiaj na śniadanko - 3wasy z plasterkiem żółtego sera (1podzieliłam na 3:P) do tego pomidor i ogórek małosolny :) Jutro mam kolejną imprezkę, ale tym razem większą :( I jak tu nie grzeszyć?

Sara... nie przejmuj się. Ponoć ważniejsze w diecie jest sprawdzanie wymiarów niż wagi :) Ja też ważę tyle samo, ale czuję że jakaś lżejsza jestem. Jutro rano biorę centymetr i będę sprawdzać, zapiszę gdzieś i za tydzień znów sprawdzę :)

Ja moje cm znam na pamięć co chwilę się mierzę ale brzuch jak był tak jest:( Chyba zacznę więcej ćwiczyć:( Teraz jestem po 35min kręcenia hula hopem

Zlosnica teraz rozumiem:) ja na sniadanie : duzy jogurt sredni pomidor ogorek obiad pol brokula i jajko sadzone poznie jedna nektarynk z 5 gochow bobu:D [gotowalam nie sobie i probowalam czy miekkie:PD] loda -pinokio 40ml no impodgryzlam troche paluszkow

literki zjadam a przeciez glodna nie jestem:D ogolnie to strasznie sie najadam o chlebie w ogole nie mysle:classic_cool: jakby mi wymazano z pamieci jego smak Fantazyjna malusko zjadlas! Sara pewnie masz zastoj:) cierpliwosci w koncu waga sie ruszy

czesc dziewczyny jutz pisze co zjadlam:) sniadanie herbata owocowa(nie bylam glodna) obiad: 2 kanapki z twarogiem naturalnym, salata,ogorkiem i pomidorem podwieczorek:kawaleczek sernika kolacja 1 kanapka z tym co na obiadek

Fantazyjna naprade az tyl musisz schudnac???????? ja \chce z 5kg zrzucic lat mam 24 a Ty le latek ??:)

Gość Fantazyjna Misia
setunia ja mam 21 lat i naprawde tyle do zrzucenia wzrost 158 waga 95

Gość Fantazyjna...
aha zmienilam sobie nicka na taki jak do mnie piszecie:)