Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzena29

Spotkałam miłość ze studiów-po tygodniu zamieszkaliśmy razem ale jestem w ciązy

Polecane posty

tk tak - wiem- ostatnio sądzac po wypowieziach tych które wpadły środki antykoncepcyjne są całkowicie nieskuteczne- widziałaś żeby któraś się przyznała, że się zapomniała?? nie- one wszystkie się zabezpieczają i poprostu sa w tym 1 procencie- taki los kafeterii

A jaką masz pewność tego 'uczucia' ???? Sadzę że żadną...

Gość honorka90
ike, niechby se ona nawet spermę postsunkowa palcami w siebie wtłaczała - jej wybór. Nie czaję tylko jej rozkminiania na kafe - bo ona juz właściwie zdecydowała. A nad losem płodu to nie ma co debatować - niech se każdy sam we swoim sumieniu rozstrzyga.

ma bo ONA go kochała......a czy on ją równie mocno to juz przecież mniejsza z tym

Gość honorka90
no to jej sprawa, nie? jak jej nie kocha, to będzie miała pecha. życie :classic_cool:

swojego uczucia olbrzymią jak o kimś codziennie myslisz mimo że kilka lat nie widziałas

Gość honorka90
swoją droga autorko droga piszesz o tym uczuciu jak nieprzeleciana w życiu 15sto latka.

marzeno wybacz- ale zachowujesz się jak nastoletni podlotek

o widze honoko, że dotarłysmy do punktu wspólnego;)

to co???? czekamy teraz na topik "usunęłam dla niego dziecko....a on mnie zostawił po miesiącu...roku itp" ??

Gość To moze jesli go nie chcesz..
I dla tego kogos zabijesz niewinna istotke? Zeby ona jeszcze Ci zagrazala, zeby byla z gwaltu, ale nie.. Twoj blad ma kosztowac zycie Twoje dziecko.. super Urodz i oddaj. Nie bedziecie musieli wychowywac, nie zabijesz dziecka, a za to sprawdzisz faceta - jaki jest w sytuacji ciezkiej i kryzysowej. To w zwiazku wazne.

chciałam jeszcze naciskac na zmianę jego decyzji ale po opiniach panów widzę że to jednak nic nie da. co do sumienia nie wierzę że kilkaset komórek nie posiadających funkcjonującego mózgu jest istotą ludzką a aborcja zabójstwem.

"nie wierzę że kilkaset komórek nie posiadających funkcjonującego mózgu jest istotą ludzką a aborcja zabójstwem." zatem zrób tak, jak sama uważasz

Kup przez internet środki wczesno poronne i po sprawie. Nie warto marnować swojego życia.

to po co wogóle chciałaś naciskac? i jeśli masz podjąc decyzję życiowa na zasadzie wypowiedzi paru (2, 3?) facetów na kafeterii zdanie o podlotku podtrzymuję wstyd i pomyslec, że prawie jesteśmy równolatkami

Przypomniało mi sie że jak mózg umarł to mogą człowieka na organy przeznaczyć a jak mózgu jeszcze nie ma to znaczy że człowiek jeszcze nie istnieje

Gość taka jedna młoda
ja mialam podobna sytuacje rozstalam sie z facetem poznałam innego zakochalismy sie w sobie a po kilku tygodniach myslalam ze jestem w ciazy poweidzialam mu o tym ze to moze byc dziecko jeszce tamtego faceta a on na to- nikt nie musi o tym iwedziec- wychawam jak swoje potem okazało sie ze sie myslilam i w ciazy nei byłam ale postawa tego faceta mnie zadziwila bardzo- do dzis jestem razem a od miesiaca jestesmy małżeństwem

Gość green kitten
Marzeno,Twoje zycie,Twoj wybor,nie sluchaj wypowiedzi typu:zabijesz niewinna istotke,nie sluchaj tez tych,ktorzy Cie zachecaja do usuniecia,to sa jedynie opinie...ja nie potepilabym Ciebie nawet,gdybys to zrobila,bo staram sie to zrozumiec,zreszta nigdy nie wiem,w jakiej sama bede kiedys sytuacji.Mam nadzieje,ze podejmiesz dobra decyzje...

Gość taka jedna młoda
dlatego dziwie sie ze facet Cie kjocha i kaze ci zrobic cos takiego, wybierac miedzy nim a dzieckiem

Miłość to wspaniałe uczucie, szczęśliwe życie również warte poświęceń.

"dlatego dziwie sie ze facet Cie kjocha i kaze ci zrobic cos takiego, wybierac miedzy nim a dzieckiem" a ja się dziwię, że Ty się dziwisz

Witaj Jeśli to nie jest prowokacja... to może rzeczywiście pasujecie do siebie;) Ty chcesz domek on potrzebuje/chce pozornie czystej, przykładnej żony, potem dobrej matki... Powodzenia, bo jak napisała Ike będzie potrzebne

a ja uważm , że skoro dziewczyna o tym pisze to wcale aż taki mezmózgi zlepek komórek w jej brzuchu nie siedzi- jednak ma świadomośc, że to dziecko skoro chciała faceta naciskać i dlaczego to ona ma poświęcić siebie i dziecko a nie on ma poświęcic cokolwiek?

zapamietaj, że nikt tak nie pokocha Twojego dziecka jak jego prawdziwy ojciec. choc sa wyjatki. moje jest kochane. A wiesz dlaczego? ponieważ ten męzczyzna, który je kocha, kocha najbardziej w świecie i mnie. A dziecko moje jest częścią mnie. Ale jak to zwykle jest na tym świecie. Są ludzie i ludzie. Zarówno wśród kobiet jak i wśród mężczyzn. A sama to powinnaś zauważyć czytając rózne wypowiedzi i rady jakich Ci tu udzielają. ale moim zdaniem nie powinnas zabijać dziecka. POzdrawiam i trzymam kciuki

Gość a jesteś pewna

Ale fajnie. Robicie afere z czegoś co skończy sie bardzo szybko i prosto. Jeżeli ona usunie tę ciazę i zbuduja na tym szczęscie, to szczerze powiem, teń swiat zbrzydzi mnie do końca. jeśli nie usunie, facet odejdzie - żaden nie zdzierzy robienia z niego jelenia, a ona już to zrobiła.