Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość no więc powiem Wam że
z tymi zainteresowaniami to jest tak ze malo jest dziewczyn ktore sie interesuja kompami autami troche geografia muzyką > olny trance ..::db::.. najgorsze jest to ze ja nie potrafie tak gadac o "pierdolach " :P a jak czasem slysze o czym ludziee gadaja to normalnie masakra :D ja tak nie potrafie o niczym :o kiedys idac przez miasto szedlem za jakas para > chyba z 10 minut szedlem za nimi :D i hehe panienka caly czas nawijala a koles jej tylko caly czas przytakiwał :D :classic_cool: aaaaa i jeszcze chcialem nadmienic ze hmm bardzo duzo widuje takich par IMO of course dziewczyna bardzo ladna a koles :o a z kolei wielu przystojnych kolesi chodzi z dziewczynami :o nie wiem czego tak sie dzieje :P ale co tam ;P not my buisnes ;P

prawda jest taka ze przez to ze zdajemy sobie sprawe z naszej beznadziejnosci wpedzamy sie tylko w coraz wieksza depresje :( ja np nie pamietam kiedy ostatni z kimkolwiek rozmawialem i nie chodzi mi juz nawet o kontakty w realu ale nawet przez neta z nikim nie gadam :o

Gość gdzie ten testosteron
jestem załamana tym co czytam i tym z czym sie spotkam, tzn. faceci totalnie niewieścieją czy normalny facet- że niby głowa rodziny samiec silniejsza jednostka genetycznie-użala sie nad sobą .Gdzie męska duma ,honor walka o byt tzn. praca, wykształcenie i przede wszystkim kobieta.Co z waszą biologią-przedłużenie gatunku????????? Najbardziej już mnie śmiesz jak faceci na gg bądź w sms piszą "papatki" łeeeeeeeee >Kobiety szukają prawdziwego faceta który będzie dla nich partnerem i oparciem a nie życiowym fajtłapą który nawet nie próbuje walczyć o siebie to tym bardziej nie zawalczy o kobietę

jarek 84 tak patrząc na twoje oko czy ty aby nie masz żółtaczki??????;>

"faceci totalnie niewieścieją " efekt rewolucji seksualnej i równouprawnienia :D kobiety wchodzą się w tradycyjną męską przestrzeń to wiadomo że druga strona też się musi zmienić :P więc pewnie proporcjonalnie do businesswoman i innych wyzwolonych feministek ;) :P :classic_cool:

21 lat na karku iiii 0 kolegow 0 znajomcyh 0 dziewczyn 0 imprez >>> nigdy na zadnej dyskotece nie bylem :o nie bylem na studniowce :o brak pracy wybralem beznadziejny kierunek studiow.... i albo odpadne po egzaminie ktory bede mial za pare dni albo je rzucę bo cóż po administracji to perspektywy marne 😠 zresztą w ogóle mnie to nie kreci :o do tego zamknalem sie w sobie z nikim nie rozmawiam i nie utrzymuje kontaktu zrestza kto chcialby utrzymywac kontakt z kims takim jak ja :( ogólnei to nudny jestem bez poczucia humoru małomówny piekielnie nieśmiały wobec kobiet / dziewczyn praktycznie nigdzie nie bylem , nic ciekawego nie doswiadczylem interesuje sie wszystkim czyli heh tak jakby niczym :P cale dnie siedze przed kompem mam auto ale nigdzie nim nie jezdze :o jestem chyba troche za chudy 185 wzrostu waga 71 :o na dodatek ostatnio coś mi odwaliło bo cały czas myśle o takiej jednej aktorce :D czuje sie beznadziejnie bo wiem jaki jestem :o iii nie widze perspektyw na poprawe tego stanu rzeczy :( nie widze dla siebie jakichkolwiek szans sometimes i'm thinking about killing myself :(

^^ hehe ladne mi pocieszenie :D :D :D

równouprawnienie to akurat ma znikomy wpływ na taki stan rzeczy Przestańcie sie użalać nad sobą weźcie sie w garść wyjdźcie z domu i zróbcie to co najbardziej sprawia wam radoche nawet jeżeli jest to totalna głupota.Pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja żeby faceci użalali sie na swój wygląd no więc powiem wam że - tą litanie porażek wydrukuj sobie i powieś na kompie i weź sie facet zmobilizuj i zrób wszystko żeby tak nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapomniałabym co do waszych porażek w kwestii damsko-męskiej jest takie przysłowie "jak chłop ładniejszy jest od diabla to i babę sobie znajdzie"

"wyjdźcie z domu" a niby gdzie? "zróbcie to co najbardziej sprawia wam radoche" a jeśli nie ma czegoś takiego? albo jest to coś co nie wymaga wychodzenia z domu? "sie na swój wygląd" jak się ma 170 cm w chodach, fatalną twarz, i beznadziejny charakter to można tylko narzekać :classic_cool: 🖐️ "hehe ladne mi pocieszenie " przecież "wysoki" to pierwsze co powie każda dziewczyna jak by ją o faceta zapytać :O

Gość wygralem
jesteś asem :O a czy wy nie bierzecie pod uwagę ze są osoby które chcą byc same ???

Gość majki39
a może powinieneś spróbować poszukać kobiety przez internet? ja w wieku 39 lat znalazłem miłość swojego życia - moją Iwonkę na portalu matrymonialnym mydwoje.pl. jest nam ze sobą super, bo świetnie sie dobraliśmy (a właściwie test doboru na mydwoje nas tak dopasował). jest tam wiele osób w twoim wieku, a nawet starszych, więc nie poddawaj się i nie użalaj nad sobą, tylko działaj chłopaku!!

Gość wygralem
a może oni niechcą miec dziewczyny ????

Gość wygralem
a ja wygrałem życie ..:D

Gość to ja sobie
qrwa znajdz! :o

Gość wygralem
swoją drogą ciekawy topik

Gość wygralem
a ja wygrałem życie ..bo ciągle piszesz te same teksty zero poprawy

jakiej poprawy? w tym wieku już nie urosnę, lepiej wyglądać nie będę, zainteresowań nie znajdę, przyjaciół też nie bo wszyscy mają swoich ciekawszych, rozrywkowy się nie stanę bo to sprzeczne z moją osobowością... to już tak zawsze będzie :O 🖐️

nie mają jak to sprawdzić tere fere:P i nie wiedzą czego chcą a czy wy w ogóle wiecie co to jest życie??? spoko są zdeklarowani single jeżeli tak jest im dobrze wszystko jest gitez zzzz ale jeżeli są ludzie którzy nawet nie próbują kontaktu z innymi bo uważają ze są nieudacznikami życiowymi -powinni się leczyć!!!konieczne antydepresanty!!!!!!!!

Gość wygralem
gdzie ten testosteron .....fakt niektórzy nawet nie starają się kogoś poznac ale powiedz po co to leczyc ??? to nie jest choroba

"a czy wy w ogóle wiecie co to jest życie???" okres pomiędzy narodzinami a śmiercią :O "kontaktu z innymi bo uważają ze są nieudacznikami " no to to akurat można obiektywnie ocenić... jest zestaw cech które czynią ludzi interesującymi, bez wchodzenia w całkowite szczegóły bo te będą indywidualne... jak się ich nie ma to i tak nikt nie będzie wchodził w bliższe relacje z kimś takim przecież pewnie znasz osoby które uważasz za nieinteresujące/nijakie/itd