Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość ike to jakaś wariatka
"skończ pomarańczo tyle żreć i nie miej pretensji , że ktoś proponuje ci zmianę diety" do tego jestes boleśnie PRZEWIDYWALNA:D oczywiste było, że użyjesz takiego argumentu, że ja MUSZĘ byc gruba skoro podąłam AKURAT ten przykład.:D:D:D:D

i jeśli kopiujesz moje zwroty to chociaż z sensem....... coraz bardziej jestem skłonna ( tak to leciało?) stwierdzić, że jednak przede wszystkim masz problem nie z urodą tylko czymś co nazywa się inteligencją

Gość nie brzydka
Ike, wręcz przeciwnie, ty nie jesteś brzydka bo jesteś mężatką. Jesteś piękna tylko dlatego, ze jesteś meżatką, i ktoś cię chciał.

\"Czytałam już wiele twoich wypowiedzi o kobietach na różnych topikach i ciągle powtarzasz jak mantrę, że te atrakcyjne są nadęte\" buahahahaha :D:D:D:D nigdy czegos takiego nie pisalem :D własnie atrakcyjne kobiety sa zazwyczaj radosne i bez zadecia... co inego z kryptokaszalotami, ktore uwazaja sie za atrakcyjne

nie musisz zakałdać topików, ale pisac na nich od rana do nocy kalumnie to musisz, prawda?po co?? no cóż pomarańczo rozumiem że też latasz i wypowiadasz się na wszystkich topikach- nawet tych , które ciebie nie dotyczą?? prawda? po co?

Gość ike to jakaś wariatka
coraz bardziej jestem skłonna ( tak to leciało?) stwierdzić, że jednak przede wszystkim masz problem nie z urodą tylko czymś co nazywa się inteligencją" no co do twojej urody to juz się wypowiedziałam, co do inteligencji rozstrzygniecie przyszło w w chwilę później,. nie brzydka-święte słowa.

Ike, wręcz przeciwnie, ty nie jesteś brzydka bo jesteś mężatką. Jesteś piękna tylko dlatego, ze jesteś meżatką, i ktoś cię chciał. i dlatego droga singielko polecam ci jak najszybciej znaleśc sobie pare portek - jak widać w związku człowiek pięknieje ty natomiast od tej zgryzoty i samotności dostaniesz tylko dodatkowych zmarszczek

Gość nie brzydka
Parę portek mam na sobie, nie muszę ich szukać. Mogę znaleźć co najwyżej mężczyznę. Co do piękna. Jako singielka mam czas na to żeby leżeć i pięknieć, bo nie muszę prac skarpetek mężowi i uganiać się za trójką dzieciaków.

a kto ci powiedział, że ja muszę prać mężowi skarpetki??? uważniej czytaj topiki nie mówiąc o tym że mam 2 dzieci zamiast leżeć i pachnieć- stań przed lustrem i powiedz sobie wprost- skoro nikt mnie nie chce- to widocznie jest coś ze mną nie tak- przyznaj się sama przed sobą do tego i zmień to jak najszybciej kłócenie się ze mną - nie pomoże ci w znalezieniu partnera a jak nie- rób tak dalej- jedyną parą portek jakie będziesz oglądać będą zawsze tylko te twoje

bo cokolwiek mi powiesz dziewczynko- to ja mam coś czego ty nie masz - mam miłość- a ty co najwyżej odleżyny

\"moze Ci sie ona nie podobac ale oblesna napewno nie jest oblesna to moze byc monika olejnik\" jest o tyle oblesna, że nie chcialbym z nia isc do lozka

Gość nie brzydka
Ike, wyluzuj! Skoro jesteś taka szczęśliwa i spełniona, to po co ze mną dyskutujesz i udowadniasz mi, ze masz więcej niż ja! Widocznie, coś w twoim życiu szfankuje. Idź lepiej na spacer z dziećmi, zajmij się mężem, żeby nie czuł się opuszczony i ciesz się miłością i swoim pięknym udanym życiem.

Gość nie brzydka
A jeśli coś jest ze mną nie w porządku, to tylko moja sprawa. Nie wiem, dlaczego tak cię to boli. Topik zaczął się niewinnie. Wymienialiśmy tylko swoje poglądy, aż tu nagle wpadła jedna piękna spełniona mężatka i zaczęła wszystkich obrażać.

nie brzydka napisalam dlaczego tu jestem i piszę na tym topiku nie dotarło?? co do planu dnia- moim się nie przejmuj jest taki jak ma byc ;)

Gość nie brzydka
Cieszę się! Mój też jest udany! Życzę szczęścia z dwójką dzieci i parą spodni, jakie by one nie były.

i nie obrażam nikogo sugeruje by się sobie przyjrzeć- i to jest normalna dobra rada- nie atak ty za to obraziłaś mnie parokrotnie:) tak a propos tej niewinnej wymiany zdań ;)

:) masz rację teraz przyczep się do mojego męża śmiało zrobi ci się lepiej:D

\"Topik zaczął się niewinnie. Wymienialiśmy tylko swoje poglądy, aż tu nagle wpadła jedna piękna spełniona mężatka i zaczęła wszystkich obrażać.\" czytanie głupot śmieszy i trudno nie zareagowac :)

Gość bunny girl
dlatego ze sie ich boja ze i tak odejdzie do innego bo nowy zapewni jej duzo wiecej . bedzie zdradzac bo ma powodzenie a z brzydka nie ma problemu . poza tym ładni uwazani sa za głupich i pustych .

Gość ike wyglada jak baba jaga
i ma męza, wiec nie bójmy sie dziewczeta, niejest tak jak prawi komicznie ze tylko piekne kobiety mają szanse, brzydkie tez mają

Gość nie brzydka
Do postu powyżej. Popieram!

rozumowanie singielki na moim przykładzie mąz jest ze mną bo jestem brzydka więc go nie zdradzę ( a to że właśnie z nim zdradziłam kogoś wcale przecież tej teorii nie podważa ??) ja jestem z mężem bo potrzebna mi była pierwsza lepsza para spodni (mimo że inna pare spodni juz miałam co przeciez teorii nie podważa ??:D) o to powód dla którego lepiej jest być "pięknym" singlem - zawsze przynajmniej można powmawiac że się ma wymaganie ( przyszły mąz ma sam sobie prać te cholerne skarpety!!)

Gość nie brzydka
Ja uwazam, że można mieć i jedno i drugie. Generalizowanie ładny = głupi to beznadziejny i krzywdzący stereotyp.

\"nigdy nie uwazalam ladnych za glupich i pustych\" w Twoim przypadku to oczywiste :D a twierdzą tak, tylko zakompleksione kaszaloty \"niejest tak jak prawi komicznie ze tylko piekne kobiety mają szanse, brzydkie tez mają\" musze czesciej czytac to forum, bo dowieaduje sie nowych rzeczy o tym, co ja tu mowie :P

Gość ex dziewczyna exa
tego sie juz nie da dzwiewczyny.... :( Ike wyluzuj i wy tez wyluzujcie, wszystkiescie jadowite żmije wstrętne :( ja pierdole jak ci biedni faceci wytrzymuja z takim jazgoczacymi babskami??? na ich miejscu nie wziełabym z was żadnej :O

Gość nie brzydka
Ike, Trafiłyśmy w czuły punkt. Twoje powodzenie u mężczyzn potwierdza, że brzydule mają największe powodzenie. W meskim odczuciu brzydka nie jest nadęta (a każda ładna jest nadęta) ,nie stanowią zagrożenia, nie trzeba się dla niej tak starać jak dla ładnej, nie trzeba być pięknym, bo przeciez ona nie jest, nie trzeba być o nią zazdrosnym itp.

Ja uważam, że można mieć i jedno i drugie można - pewnie, że można tylko w twoim przypadku droga do celu będzie długa i kręta

Gość 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Ludzie dajcie odetchnąć! Do czego ta dyskusja zmierza? Mowa była o tym, dlaczego dziewczyna, która ma wiele zalet i teoretycznie nie powinna być samotna, nie może jednak znaleźć nikogo dla siebie. Moja teoria jest taka, że faktycznie mężczyźni boją się zaryzykować, boją się, że zostaną ośmieszeni. Mówic szczerze, też bym się tego bała - jak dobrze, że nie jestem mężczyzną :)

nie brzydka -masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ;)