Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

Gość Uważaj no Lui co by
ten twój ideał nie strzelił jakiegoś cosik numerku na boku.Na forum pełno takich co zachwalają pod nieboskłon swoich a potem się zdziwiają że dlaczego akurat one.

Nike rozumiem cie , no to zafajnie nie masz ale naszczescie ze maz cie slucha wiadomo faceci zawsze chca postawic na swoim mimio iz w wiekszosci racji nie maja a co do tesciowej to naprawde wspolczuje nie rozumiem takich kobuiet maja wlasne zycie a mieszaja sie do cudzego u nas od poczatku bylo ok mieszkalismy razem to tesciowa czasem wpadala ale pomoc czy doradzic naprawde spoko kobieta tesc hmm tak samo tylko ma silny charakter i czasem szalu idzie dostac jak sobie cos ubzdura to tak musi byc ale ja od poczatku mimio mlodego wieku powiedzialam im ze niezycze sobie wtracania w nasze zycie nie ze zloscia tylko na spokojnie i udalo sie przyjeli do wiadomosci i teraz oge powiedziec ze jest super musisz usiasc wieczorkiem z mezem i o wszystkim na spokojnie pogadac to duzo pomaga i wiele problemow rozwiazuje bo jak sie czegos wiele nazbiera to czlowiek wybucha i pozniej ciezko to wszystko doprowadzic do skladu i ladu i ciche dni tzw ja wsumie niewiem jak to jest bo z moim mezem tego nie przeszlam i to wlasnie dlatego ze duzo rozmawiamy i moze tylko ze wlanie ja jemu a on mi ta prawdziwa druga polowka jest

Lu- w sumie ja także nie wiem co to takiego ciche dni....u nas nigdy czegoś takiego nie było. Chociaż mój m lubi strzelać fochy(ma to po mamusi) :) to ja potrafię szybko to rozładować...po prostu się z niego wtedy nabijam :P W ogóle mamy bardzo fajną metodę na rozładowanie stresu, umówiliśmy się, że chociażby nie wiem jak się pokłócimy to i tak śpimy razem...Czasami nie przychodzi to mi łatwo, ale jest skuteczne. W nocy człowiek jak ma przy sobie drugą osobę i słyszy jej oddech, jest zmuszony do myślenia i spojrzenia na wszystko z innej perspektywy. W efekcie rano już napięcie mija :)

Gość Lui już ześ raz
tak zrobiła i co było potem wiadomo.Ino się tak nie nerwowaj tylko miej oczy szeroko otwrate i dołokoła głowy.

nike-m i super ze miedzy wami tez tak dobrze dla mnie najgorsze jest to jak widze po znajomych jak czasem miewaja ciche dni i jeden do drugiego sie nie odzywa dziowne to bo zyjesz pod jednym dachem a zachowuijesz sie jak by sie bylo obcymi osobami dla siebie najlepiej sie nie klucic bo szkoda czasu na takie pierdoly

Kochane kawka :D Wszystkiego co najpiękniejsze, dni pełnych miłości i radosci z naszych pociech w dniu naszego najpiękniejszego święta :D

Kobietki wszystkiego naj naj z okazji naszego swieta duzo radosci i milosci

Witajcie! Kochane dla naszych dzieci jesteśmy najlepszymi mamusiami na świecie, życzę Wam żebyście były zawsze uśmiechnięte! Dziękuję Bogu,że mogę być MAMĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całuski dla wszystkich!

Kobitki pisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wczoraj na nowo zauroczyłam się ....:P ..... wycieczka super a beskid niski przepiękny, a zapach lasu........ jakoś natura jednak najbardziej mnie wyposażyła w zmysł powonienia :P

Wszystkiego naj dla wszystkich Mamuś :) Oparłam czoło o szybę. Noc. W kuchni z kranu kroplami woda się sączy cichutko. My nie jesteśmy tu sami: księżyc za oknem i ja tu. Spoglądam z czułością w ciemność. Niechaj śpi matka spokojnie, ona już wie, co bezsenność. Zjawiała się przy mnie zawsze, gdy przez sen wołam: „mamo. Czuwała. Niechaj śpi dziś. Jestem jej winna to samo. Więc pójdę cicho, kran w kuchni zakręcę bardzo dokładnie, bo kropli głos, chociaż szmerem, może mej matce sen skradnie. Niechaj śpi dzisiaj spokojnie. I ja się zaraz położę, bo wiem, że znów będzie przy mnie nim rano oczy otworzę. Wiem, lekką dłonią poprawi włosy ułożone luźno, pochyli się nad mym łóżkiem i powie: „Wstawaj, już późno., i włosy odgarnie z czoła tak dobrze znanym mi gestem, uśmiechnie się tak, jak zawsze i będę wiedzieć, że jestem.

July - aż się rozczulłam ... ładne

Kobietki a co tu taka cisza pisac pisac dzisiaj jade na zakupy hehe cos sobie sprezentuje na to moje swieto niewiem wlasnie co tak mysle nad jakimis kosmetykami moze i musze sobie buty jakies kupic:) piekny wiersz

Gość Izuś ale ciebie
wszystko rozczula.Każda głupotka i bzdurka.

July, Iza- suuper A co z tą kawką dzisiejszą??? Mój Adaś dzisiaj rano zrobił mi niespodziankę. W nocy zwykle przychodzi do naszego łóżka i rano gdy go obudziłam pierwsze co mi powiedział " mamusiu chodź do mojego pokoju" więc poszłam, a on wyciągnął z za zabawek bukiet białych frezji (chyba mój m mu wczoraj wieczorem jakoś przemycił) i powiedzial "wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy". Normalnie tak mnie zaskoczył, że po pierwsze udało mu się ten plan ukryć przede mną a dwa, że pamiętał i pierwsze co zrobił rano to nie bajki, tylko niespodzianka dla mamy :) Nawet mój m chwilę potem dzwonił z pracy i poprosił syna do telefonu bo myślał, że będzie musiał dziecku przypomnieć, a tu niespodzianka...

Hej. Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ;) Pociechy z naszych dzieciaczków ;) Dziewczyny wie ktoś co u Maam? Wysyłałam sms ale nie dochodzi. Może mam zły numer? W każdym bądź razie Maam odezwij się ;)

Dziękuję za kawkę. U nas jutro impreza w przedszkolu - idziemy razem z małżem - dzieciaki nauczyły się po jednej piosence dla mamy, jednej dla taty, wierszyk dla mamy i wuerszyk dla taty - jestem w szoku że młody to wszystko spamiętał bo chodzi po domu i śpiewa na całego ;) A gdzie mAAm? no i gdzie reszta baboli? a tymczasem pozdrowienia dla Lu, Izy i Nike i Mamy 36

No proszę jeszcze stronka moja ;) Do pomarańczowej , skoro tak bardzo wczytujesz się w to co tu piszemy i po kolei zygasz do każdej to może napisz kim jesteś i co cię tu sprowadza?Chcesz pogadać?Dołączyć do nas? Na razie to jest nie miłe.

dziewczyny- olejcie pomarańczową, odpisując tylko ją prowokujemy...

Ja oczywiście kawkę serwuje. Wczoraj dostałam laurkę od mojego syna. Tym bardziej mnie rozczuliło bo samodzielnie pisał życzenia i zamiast wszystkiego najlepszego mam fszystkiego ;) Leży na honorowym miejscu. A co do trampoliny to odliczamy dni bo będzie w poniedziałek albo wtorek. Basen rozłożyliśmy, umyty dzisiaj chyba zaczniemy napełniać wodą. Tylko pogoda coś psikusowa , bo na razie za ciepło nie ma.

wow super niespodzianka od synka moje lobuzy od rana juz cos knuly mala chciala z tatusiem do przedszkola jechac a nie ze mna heheh wiec cos planuja ale nic nie mowie zobaczymy a co do pomaranczek to nie ma slow odpowiednich..... dziewczyny ale mam nawal w pracy zamowien kupa co sie z tymi ludzmi porobilo wszyscy na raz chlopaki sie ciesza bo leca jutro do oslo na tydzien maja tam duzy projekt do zrobienia dzisiaj im bilety odbieralam i jutro rano wylatuja dzisiaj w nocy jedzie tir ze wszystkimi zamowieniami

nuska z trampolina super ale dzieciaczki beda mialy frajde ziewczyny ja chce juz 16 i do domku zabrac moich lobuzow i na zakupy

Iza gratuluje efektów dietki ;) Pisz mi z czego rezygnowałaś może jak ja to zacznę jeść to przytyje 12 ;) Pola znacie termin już? I jak tam w domu , pewnie prace na wariackich papierach ;)? Kropeczko widzisz powolutku sukcesy w pracy ;) July śliczny wiersz. Mama36 działacie coś z placem? Nike spóźnione życzenia urodzinowe śle;) STO LAT STO LAT. Jesteśmy równolatkami , ja tez w tym roku 30 !!!

Lu Ale u was romantycznie!!!! Udanych zakupów Iza Zazdroszczę wycieczek, to była wycieczka klasowa? July Piękne! Jak dobrze że mam moich rodziców obok siebie. Nike Super synek! mój rano zaspany poszedł do przedszkola ale mam nadzieję że przy pomocy tatusia jakaś niespodzianka będzie na mnie czekać. Nuska też się martwię o Maam Dobre pytanie do pomarańczowej ale Nike ma rację ignorować i już

nuska- kawką się częstuję I uciekam laseczki bo coś porobić trzeba :P buziaczki dla was wszystkich :)

Nuska Z placem działamy tak pomalutku, skończyliśmy segregowanie desek trwało to troszkę ale okazało się że może nawet zrobimy sobie altankę, taras mam od zachodu więc latem po południu cały w słońcu, Mąż jak coś robi to robi wręcz przesadnie dokładnie a ja to taki trzepak że chciałam bym już i teraz no i muszę zaciskać zęby, niech chłopak robi jest już piaskownica teraz stojak pod zjeżdżalnie, ślizg mam nadzieję kupimy z odzysku u nas jest taka fajna giełda gdzie dużo zabawek z Niemiec można kupić za korzystna cenę, myślałam że to szybciej nam pójdzie ale te dwie czy trzy godziny po południu to za mało... a ja na bank dostanę laurkę z samochodem... może samochód będzie w kwiatki

mama- A może samochód w serduszka???? No widzicie dziewczynki??? Normalnie nie potrafię się z wami rozstać :)

Lu Fajnie że w twojej firmie macie taki ruch w biznesie, u nas coraz gorzej ciągła walka o klienta i chora konkurencja, U mnie w firmie właśnie jesteśmy po złożeniu oferty przetargowej, szefowie czekają na ogłoszenie wyników, są wściekli bo szef który odchodzi podobno zdradził naszej konkurencji ceny-szok! najgorsze jest to że przez kilka dni musiałam wykonywać polecenia byłego i obecnych szefów tzn. szef jest do 31 maja i nadal krąży po firmie a moi szefowie nic nie mogą zrobić tym bardziej szli mu na rękę żeby nam nie "namieszał", miałam dośc wykonując polecenie "tego " szefa dzwoniłam i pytałam pozostałych szefów o zgodę,normalnie obłęd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować