Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Nou

Zawsze uprawiam sex na pierwszej randce

Polecane posty

Gość Juliettaa
A mozna spytać ile masz lat ? Wydaje mi się, że dwie strony mają tyle samo do powiedzenia odnosnie chęci na spotkanie:) :P

>> Dziękuję za odpowiedź Szkoda... A jakie były oczekiwania? Szpakowaty brunet o brązowych oczach? :classic_cool:

wow a ja myslalem, po to,zeby fajnie spedzic czas,a pedziem nie jestem i wypraszam sobie.

>> wow a ja myslalem, po to,zeby fajnie spedzic czas,a pedziem nie jestem i wypraszam sobie. Fajnie czas to ja spędzam z kolegami przy piwie. Z kobietami spotykam się po to, zeby uprawiać z nimi sex :classic_cool:

Gość Juliettaa
No to gratuluje podejścia do kobiet :P :O Więc pytam, ile masz lat ???

Rudy i piegowaty :classic_cool: Dziwną niechęć do blondynów wyssałam z mlekiem matki :P "A jakie były oczekiwania?" co do Ciebie nie mam żadnych oczekiwań, nie znam Cię, ot zwykłe zaspokojenie... ciekawości :P

Gość Juliettaa
Achaaa. A gdzie najczęsciej wyrywasz te niewiasty ;), na dyskotekach ;D czy w jakiś klubach, a może przez neta ???

>> A gdzie najczęsciej wyrywasz te niewiasty , na dyskotekach ;D czy w jakiś klubach, a może przez neta ??? Różnie i przeróżnie. Jak wszytskie miejsca są dobre. Kilka nawet na ulicy zagadałem i się zgodziły spotkać.

Gość Juliettaa
No to Ty musisz być bardzo pewny siebie, skoro nawet na ulicy potrafisz zagadać :) Wysokie masz wymagania ?

Jestem pewny siebie. Nie mam powodu, zeby nie byc ;) Dziewczyna musi mi się podobać. Innych wymagań nie mam. To tylko sex.

Gość Juliettaa
Facetom jest łatwiej pod tym względem, moze nie zawsze, ale częściej tak...

Gość Juliettaa
Ja np. jestem chorobliwie nies miała w szczególności jesli chodzi o facetów, szczególnie jeśli jestem sama. Nawet gdybym chciala się umowic, to pewnie złapłabym buraka i spuściła wzrok :o Wcale nie jestem brzydka...

Gość Juliettaa
Sorki za literowki, mam nową dziwną klawiaturę :o *niesmiała

>> Ja np. jestem chorobliwie nies miała w szczególności jesli chodzi o facetów, szczególnie jeśli jestem sama. Nawet gdybym chciala się umowic, to pewnie złapłabym buraka i spuściła wzrok Ale co wywyołuje taką blokadę? Przeciez nie ma w tym nic nadzwyczajnego - podchodzisz, gadka szmatka i loozik :) >>Wcale nie jestem brzydka... Nie mam podstaw, zeby Ci wierzyć :classic_cool:

>>Camp a co jak sie zakochasz .. pokochasz kogos tzn kobiete .. ? Nie sądzę. Nie sposób zakochać się na max dwoch randkach.

Gość Juliettaa
Nie musisz mi wierzyć, nie o to chodzi :) Nie wiem dlaczego, próbuję z tym walczyć. A Ty zawsze taki byłeś ?

>> Nie wiem dlaczego, próbuję z tym walczyć. A Ty zawsze taki byłeś ? Pewny siebie? Tak. Nigdy nie miałem problemow z nawiązywaniem nowych znajomosci. Nigdy tez nie mialem powodów, zeby w siebie wątpic.

zawsze to jakis sposob ... ale nigdy nie wiedomo kiedy pierdzielnie Cie strzala amora ...:P swoja droga ja bym nie potrafila pojsc z facetem do lozka na pierszej randce ... co ty myslisz o tych kobietach ktore ida z Toba do lozka??

>> ale nigdy nie wiedomo kiedy pierdzielnie Cie strzala amora ... Mam grubą skórę, nie przebije jej ;) >>swoja droga ja bym nie potrafila pojsc z facetem do lozka na pierszej randce ... Dlaczego? >>co ty myslisz o tych kobietach ktore ida z Toba do lozka?? Nic. Że lubią sex tak jak ja. Robimy to i jest fajnie. Tyle, ze wiekszosc z nich ma nadzieje, na coś wiecej :o:o

Gość Juliettaa
A ile miałeś takich pierszych randek z seksem ? Wynajmujecie pokoj w hotelu ?

Gość Juliettaa
***pierwszych