Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Nou

Zawsze uprawiam sex na pierwszej randce

Polecane posty

Gość Emma.
Camp, poka fote:classic_cool:

Gość Juliettaa
Wiesz co ? Łatwy jesteś :P :O :classic_cool:

ja w to nie wierze. po prostu jakos to dla mnie zbyt naciagane jest :) nie wiem czy chcesz obadac, czy mozesz zrobic skuteczna konkurencje pozostalym facetom z kafe zgrywajac sie na takiego maczo, ale dla mnie to jest slabe

Gość kkkobieta
Hej dziewczyny!!! czemu chcecie koniecznie faceta zmienić? przecież on nikogo nie gwałci, tylko próbuje. dorosła kobieta moze sie zgadzc albo nie - skoro sie zgdza i to na pierwszej randce to jak dla mnie jest bardzo zdesperowana i szukajaca milosci. jednak w ten sposob milosci nie znajdzie - bedzie miala tylko przewiercone cialo i serce.

bylo kiedys tak, ze poszliscie do niej czy do Ciebie a ona sie rozmyslila??? co wtedy zrobiles?

>> bylo kiedys tak, ze poszliscie do niej czy do Ciebie a ona sie rozmyslila??? co wtedy zrobiles Jesteśmy dorośli. Jak idziemy do niej czy do mnie, to przecież nie po to, zeby napić sie herbaty czy pooglądać kolekcje znaczków :classic_cool:

kkkobieta ma z jednej strony racje...sadzac po jego wypowiedziach chlopak na pewno sie nie zmieni, ciekawe tylko czy odwazylby sie tu tez napisac, gdyby los sie od niego odwrocil? ;)

Gość Juliettaa
Znając mnie, to pewnie byłabym pierwsza, która by sie romyśliła :D 🖐️

>> Jak idziemy do niej czy do mnie, to przecież nie po to, zeby napić sie herbaty czy pooglądać kolekcje znaczków kobieta zmienna jest, pamietaj;)

>> sadzac po jego wypowiedziach chlopak na pewno sie nie zmieni, Po co mam się zmieniać, skoro mi tak dobrze?

Gość Juliettaa
A w jakiej okolicy Polski grasujesz :P ?

" 10:06 Camp Nou To dotyczy wszystkich ludzi. Wyjątkowi, tacy jak Ja, dodatkowo ZAWSZE na pierwszej randce uprawiają sex. Po prostu jeszcze nie zdarzyło się tak, żeby któraś potrafiła mi odmówić " Myślę że to zawsze wynika z tego że 1 randka jest tylko jedna:P.

Gość Juliettaa
Dzięki Tobie będę jeszcze bardziej ostrozniejsza co do facetów ;) Dzięki :o

>> wszystko moze jeszcze sie w druga strone odwrocic Moze to ja zostane kiedyś tak potraktowany, fajna perspektywa ;)

Gość Juliettaa
Nie chodzi o to, ze mozesz zostac tak samo potraktowany, bo dla Ciebie to nic strasznego ;), ale mozesz zostać rownie dobrze oszukany czy upokorzony :o Oczywiscie nie życzę Ci tego, każdy przeciez ma drugą szansę :classic_cool: ;D

a jesli w koncu nie bedziesz mial tak latwo? los sie zemsci i nie bedziesz mial kogo przeleciec...co wtedy

Gość CAMP ty skurrwysynu
siedzisz tutaj od rana, chuju łysy masz pampersa na doopie?

Gość szmoje boje
mnie to bys musial zgwalcic zebym sie z Toba bzykala na pierwszej randce.mam zasady i chuj

>> ale mozesz zostać rownie dobrze oszukany czy upokorzony Tego wykluczyć nie mogę, ale jesteś dość cwany i zaradny życiowo, potrafię przewidywac i wyłapuje oszustów, którzy chcą mnie wydymać :o

>> jesli w koncu nie bedziesz mial tak latwo? los sie zemsci i nie bedziesz mial kogo przeleciec...co wtedy Póki kobiety nie zniknął z powierzchni tej planety - nie ma mozliwosci zeby nie było kogo przeleciec ;)

>> mnie to bys musial zgwalcic zebym sie z Toba bzykala na pierwszej randce.mam zasady i ch*j Wydaje Ci się :classic_cool: