Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

maleńka wkurzyłabym się na maksa na Twoim miejscu, ale może na razie poobserwuj sobie. Poza tym z facetami tak jest, że w necie szukają wrażeń i nie sadzę, by to oznaczało, że szuka sobie kogoś.

Gość salamandra plamista
malenka, dopiero wrociliscie do siebie... wiem. ale czy kochajacy facet zaklada konto na sympatii? czego mialby tam szukac?

wiecie z moja mega zazdroscia to bylo by fatalnie, choc juz jest mi duuuzo lepiej tak szczerze:):) ale sympatia.pl czy jakies bejaery to sorry, tym bardziej ze ma dziewczyne!!!! O C I P I A Ł ??????? !!!

Pytac, pytac i jeszcze raz pytac! rozmowa to podstawa udanego zwiazku!! po co sie zamartwiac i milczec???? bedzie jeszcze gorzej

Nie umiem znaleźć tych narzędzi,ja w viscie nie orientuje sie za bardzo,tu jest wszystko poukrywane...:( salamandra ja już nie wiem co o tym mysleć,ale teraz będę podejrzliwa znowu:(

moje niektore kolezanki maja konto na nightlifie.......... i one tam szukaja faceta jakiegos, czy znajomosci ale z facetem no ale sa wolne!!!!! jak ma sie kogos to nie widze najmniejszego sesnu miec sympatie pl:/:/:/ czy bajery, ok bajer z 2006 roku ale przeciez byliscie razem wtedy to po co zakladam i po co wchodzi!!! no nie:O:O ja bym sie wkurzyla na to zdrowo

Gość salamandra plamista
malenka, zastanow sie co ci podpowiada intuicja i dzialaj. ja czesto swoja zagluszalam i wyszlam na ty jak zablocki na mydle

Gość salamandra plamista
sorki, ze to napisze, ale dla mnie to wyglada, ze facet sobie na boku czegos szuka...

ja jestem wkurwiona na maxa:( Na szczęście on jeszcze lezy w łózku, bo ma migrenę i zdążę trochę ochłonąć,ale kurwa jesem tak wkurwiona, że szok:( i jescze nie moge usunąć tej strony z paska u góry:(

salamandra No dla mnie też tak to wygląda...Ale kurwa po chuja jest ze mną, skoro może tego nie chce?O co chodzi?niech mi ktoś to wyjaśni,bo nie kumam:(

i ja niestety jestem zdania salamandry......... Krolnk poszlas, bylo trzeba poczekac, odpowiedzi sa:):) daj mu ten tydzien i sama nic do niego nie pisz, jesli po tygodniu nic z tego nie bedzie tez nie pisz, jest opcja ze on wtedy sie wystraszy ze ciebie traci i sam przyjdzie z podkulonym ogonkiem

w viscie to ja sie tez nic nie znam:/ powiedzialabym ale nie mam pojecia:( ja sie zreszta slabo znam na komputerkach.

Gość salamandra plamista
malenka i znow przepraszam, ale pamietaj, ze to Ty bardziej o niego zabiegalas, niz on o Ciebie po zerwaniu, wiec moze czas na powazna rozmowe z nim, bo widze, ze cie zwodzi.

nie chce się wtrącać ale ..mój tak robił na pół roku przed definitywnym rozstaniem, siedział na róznych tam, nawet widziałam emaile że próbował sie umawiać... pisała z jakimiś , jakby sobie szukał inej ... i znalazł ..oczywisscie kazdy przypadek jest inny ..moze to robi z ciekawosci, z nudów, czasem ktos zalozy konto bo ktos ma i chce jego zobaczyć ... jest milion wariantów... ale powiem ci ze ja mojego kontrolowałam, sprawdzałam, trzepałam mu pocztę, telefon i niesttey i nic mi nie dało jak znalazł .. i tak zabił moją czujność bo zachowywał się przy mnie jak książe z bajki .. ale ja bympo prosut uwaząła a rozmawiać sądze ze nie ma po co pewnie powie \" bo kazdyu facettak robi\" \" bo jestes zacofana \" \" bo chcoialem popatrzec na czyjes konto\" \" bo mi reklama przyszla kliknąlem bezmyslnie\" ...

maleńka jaką masz przeglądarkę? explorer? jesli tak w górnym prawym rogu jest pasek, a na nim napis narzędzia, naciskasz taka strzłkę w dół, opcje internetowe, w zakładce ogólne jest historia i naciśnij box usuń :)

malenka jak chcesz wykasować musisz wyczyścic historię ostatnio odiwedzanych stron ... w opcjach przeglądarki nie wiem jaką masz

To co, mam pójść do niego i wywalic mu, że wiem wszystko?To się wkurwi, że czytałam jego pocztę i temat zejdzie na coś innego:(A może poobserwować czy będzie tam właził i potem dopiero pogadać??

ale skoro sam ci pozwolił wejśc na pocztę to głupie ... :O .. nie wie co ma na poczcie ... moze on liczy ze sie wkurzysz i mu wygarniesz i bedzie miał pretekst do eeeee :O eeee nie facetów nie zrozumiesz.... mój mi kazał z pokoju wychodzić jak poczte czytał ... co i tak mu nic nie dawało bo znalam hasło ..;)

malenka:* wiesz poki sie gapi to niech sie gapi ale trzymaj reke na pulsie nie wiem ktora napisała ale tez mi sie zdaje ze moze on podstep knuł bobek jeden:/ pogadaj z nim tak najlepiej zeby nie bylo niedomowien

Gość salamandra plamista
dziewczyny, musze powiedziec, ze czuje sie znacznie lepiej. mam wladze nad sama soba odkad zerwalam z tym palantem. i wreszcie czuje, ze zyje. juz nigdy nie pozwole facetowi doprowadzic mnie do takiego stanu.

malenka, narazie nic mu nie wygarniaj bo zacznie sie awantura ze go szpiegujesz itakie tam, poaptrz narazie czy z kis tam gada czy cos, nie znam sie co tam sie robi, ale pewnie szuka sie hmmm znajomosci jak wszedzie, narazie udawaj ze nic nie wiesz......... i sprawdzaj jak sie sprawa rozwija.