Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

salamandra i swietnie chcialabym miec taka władze nad soba:( chce kontorlowac swoje zycie i myslec przede wszystkim o osobie........... a na razie nie potrafie:( zazdroszcze Ci mocno ten sztuki:(

Gość salamandra plamista
ale po jasna cholere mialby knuc podstep? czy to jest normalne? jak my baby potrafimy sobie wszystko pieknie wytlumaczyc. a potem taki jeden z drugim wmawiaja nam, ze to tylko niewinny zarcik. po czym za jakis czas zrywaja z nami, a my nie wiemy dlaczego... ktos, kto kocha nie robi takich rzeczy dziewczyny. nie tylumaczcie faceta.

Gość salamandra plamista
anioleczku mnie nie zawsze, nie codziennie jest latwo, bo wiadomo, ze bywaja dni lepsze i gorsze( zwlaszcza te przed miesiaczka sa masakryczne :-) na pewno zdobedziesz ten spokoj. potrzebujesz tylko czasu.

samalandra spokojnie:*:* wez badz madrzejsza i sie nie odzywaj bo poaptrz jakie bluzgi zaraz leca:( gratuluje ci tego spokoju, ja czasami tez sie tak czuje ale niestety mi ten spokoj jeszcze mija i czesto czuje sie gorzej:( bo tesnie za nim:( jeszcze 39 dni, boje sie ze juz nigdy z tego nic nie bedzie, a ja go kocham:(

Gość noonhonoooooo
miło popatrzec jak po sobie znowu jezdzicie:))))) sweeetttt:)))) życzliwy:)

Laski,ja na razie będę obserwować, teraz jesteśmy cały czas razem,ale niedługo pójdę do pracy i on będzie częściej sam...i jeśli zauważę, że dodaje tam sobie jakieś zdjęcia,albo z kimś pisze to się z nim powaznie rozmówię.Bo teraz nie mam zadnych dowodów,nic, tylko tyle, że się zarejestrował tam.Ale zobaczę jak to się rozwinie... choc i tak teraz jestem już podejrzliwa.On wstał i dziwnie na mnie patrzy, przymila się, bo się do niego nie odzywam:P Ale opamietam się i wytrzymam jeszcze trochę.byc może już wcale tam nie zajrzy...Nie będę robic teraz awantury,wole troszkę poczekać. dzięki laski😘

Gość salamandra plamista
sweet cherry, ja tez czasem mam gorszy nastroj, ale gdy pomysle, co sie ze mna dzialo jeszcze 3 miesiace temu??? budzilam sie i myslalam o nim. jechalam autobusem i lzy same splywaly mi po policzku... a teraz? wstaje i oczywiscie musze isc do pracy :-( ale gdy wracam, mysle co by tu sobie upichcic lub z kim by sie spotkac. albo ciesze sie, bo bede zaraz czytac ksiazke. a w weekend oddaje sie jezdzie konnej, gdzie caly czasu ucze sie panowania nad koniem. sprawiaja mi te wszystkie malutkie rzeczy niebywala przyjemnosc. delektuje sie byciem singielka :-)

malenka oni sa pojebani na maksa.....ehhhh, trzeba dobrze z nimi pogrywac, zeby jedli nam z reki.......to bardzo meczace jest.....ja bym chciala sobie darowac te wszytskie gierki z nim i zeby bylo miedzy nami dobrze, ale wiem ze nie moge i musze niezle grac teraz, zeby cos z tego wyszlo

salamandra, no mi 3 miesiace temu bylo jzu nieco lepiej bo on sie zmienil w stosunku do mnie, ale jak porownuje siebie sprzed4,5 miesiecy a teraz to jest niebo i pieklo, zasypiam normalnie:) jem normalnie:) spie cala noc raczej sie nie budze a jak tak to nie przez niego, nie placze za nim codziennie, a nawet rzadziej niz czesniej:D smieje sie, zartuje, spotykam z ludzmi, nawet pojechalam ze znajomymi na weekend nad morze, gdzie bylo smiesznie codziennie i ja potrafilam sie smiac bawic z nimi itd:) jedyna rzecz ktora mi dolega to mysl czy wroci czy nie:( poza tym jest ok:) ale wlasnie ta mysl mnie czasem wykancza:(

Kasia wazne, ze On ma z Toba kontakt i sie odzywa do Ciebie! widac, ze nie chce tracic z Toba kontaktu! a to o czyms tez swiadczy:D

malenka nie nakrecaj sie! na razie nic jeszcze nie wiadmo....wiem, ze latwo tak mowic, ale jak bedziesz teraz to analizowac, to sie tylko nakrecisz i bedziesz ciagle przybita...

Gość salamandra plamista
Kasiu, ale moze nie powinnas tak o tym myslec? bo jesli on chce, to i tak wroci...

Gość nononononooo
z reki jedza konie, nie ludzie... jesli zwiazek ma polegac na jedzeniu zreki jednej strony to zaden sie nie uda...niezle podejscie ...gratuluje

nie ma mnie staram się,ale w środku mnie rozpieprza:ONo ale i tak muszę poczekać jak się sytuacja rozwinie...Faceci to jednak zjeby:O Mojej pryjaciółki facet maniakalnie siedzi na czatach erotycznych i ostatnio nawet w nocy z jakąś z tego czatu gadał,a potem nawet się z nią umówił na spotkanie:/ Ale ona się wszystkiego dowiedziała,bo szpieguje go non stop,aż mnie to razi:ODodam do tego, że są zaręczeni i biora ślub za dwa lata:O

no ja wiem ze moje myslenie nic nie pomoze hehe:P i jesli ma wrocic to wroci i juz, ja nic temu nie moge pomoc. ale to myslenie samo sie robi:( malenka zabardzo sie nie wkrecaj, bo bedziesz ciagle zla na niego, podejrzliwa caly czas, smutna i on to odczuje i zaczniecie sie klocic o cos, nawet o pieroly bo bedziesz caly czas rozdrazniona:*

Gość salamandra plamista
kurde, ja bym slubu z takim idiota na pewno nie brala.

nie ma mnie no bbiore pod uwage to ze zaczal sie pierwszy do mnie odzywac i zazwyczaj zawsze nadal to robi, ja raczej pierwsza nie pisze:) i np jak zrywal absolutnie nie bylam jego druga polowka, nie bylismy dla siebie, nie bylismy przeznaczeni a jak w czerwcu sie widzielismy to nie bylo ze napewno nie, tylko ze nie jest przekonany:) wiec zrobil maly postep, poza tym przytulal calowal zatrzymywal na noc a ja go znam i wiem ze on z kolezenstwa taki nie jest:) ale narazie chce zachowac spokoj a nie popadac z jednje skrajnosci w druga:)

Gość salamandra plamista
sorry cherry, ale ktos tu kogos robi w balona! a dlaczego niby malenka ma sie nie wkurwiac i wmawiac sobie, ze to ona sobie cos uroila? przeciez facet ewidentnie zapisal sie na sympatie!!! i po jaka chusteczke on to zrobil? zalozyl konto koledze? byl ciekaw? bo mnie sie wydaje, ze ludzie zapisuja sie tam, gdy kogos szukaja.

salamandra ja też nie,oczywiście on się wytłumaczył tym, że umówił się z nią dla jaj,a gadał z nią przez tel,bo się nudził...(w nocy!!!):OŻenada sweet cherry Własnie polazł na siłownię na doł,a ja się teraz zastanawiam o ilu rzeczach jeszcze nie wiem.Moze kurde ma na wszystkich takich portalach pozakladane konta...Ale dobra,koniec wkretów,dowiem się wszystkiego i tak!

Gość salamandra plamista
maleńka24 salamandra ja też nie,oczywiście on się wytłumaczył tym, że umówił się z nią dla jaj,a gadał z nią przez tel,bo się nudził...(w nocy!!!) Żenada malenka co masz na mysli? z kim sie umowil?

salamandra Dlatego jak tylko zobaczę, ze z tego portalu korzysta to wtedy pogadamy sobie inaczej...Już ja mu wygarnę...:O Na razie się zapisał,podał swoje dane zmienione,a jesli zacznie kogos szukać to powiem mu, że niech sobie znajdzie i wypierdala!

Gość salamandra plamista
nie moge malenka. klasyczny przyklad. dupek i tyle.

salamandra No mówię o tym kolesiu, facecie mojej przyjaciółki:P Mój niech tylko spróbuje,choc pewnie i tak o wielu rzeczach jeszcze nie wiem... Wiecie co? Ja i tak musze troszkę poczekać,bo on skojarzy fakty,że dziś byłam na jego koncie i będzie wymyślał...chcę go przydybac troszkę póxniej,albo kurwa sama sobie założe konto na sympatii, jeśli zacznie tam kogoś szukać! Ale mam nadzieję, ze tak tylko z ciekawości tam wlazł, tak jak ja włażę na niektóre strony z ciekawości, ot tak. a jeśli mnie oszukuje to kurwa zajebie go!!

Gość salamandra plamista
ale z tego co napisalas wczesniej on juz sie z kims umowil, z kim gadal w nocy?