Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję za mój rozbrajajacy pomysł ;) dziękuję ,że znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie sprawy dziękuję ,że się właśnie wygadałam H 🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, za moje sprytne, mądre córki, oczywiście zdrowie ich ,bliskich i moje 🌼

Dziękuję.. ..za to, że zmusiłam się, by powiedzieć \"przepraszam\"; ..za to, że zostało mi przebaczone; ..za to, że mam ZNP, więc lada dzień będzie wiadomo co;) ..za to, że można się dzisiaj zrelaksować z moim ukochanym, wypić piwko, zjeść coś smacznego i po prostu się cieszyć sobą i tym, że jest dobrze ❤️ ..za to, że dziś się uśmiecham........

Dziękuję za to, że nie mam zadnych problemów z moim nowiutkim telefonem :D za zdrowie moich dzieci za zdane egzaminy i zdobyte zaliczenia mlodszego oraz za lekką pracę starszego za leciutkiego kaca (należal mi się duży :D ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za to, że dostałam okres;) ..X2; ..za to, że wczoraj się spiłam upiłam pierwszy raz od baaaardzo dawna i prócz porannego bólu głowy większych problemów nie było;) ..za nadzieję, że wyprowadzimy się W KOŃCU od rodziców...... ..za chwile tylko dla siebie;) gdy nikogo nie ma w domu;)

Eeiden, tylko pozazroscić :) pozytywnie rzecz jasna. dziekuję za moich synów, że są zdrowi i mądrzy za mój dom, że jest jaki jest, ale jest za koty, że mnie grzeją i cieszą mruczankami za nowa kołdrę, która jest leciutka i cieplutka :) za to, że mam siłę żyć tak jak żyję i nie wpadam w depresję z tego powodu (to życzenie życzeniowe)

dziękuję ,że od jutra urlop (nie wiem czy do kompa w domu zasiąde) dziękuję ,za zdrowie wszyskich , których kocham ❤️ dziękuję, że głupie myśli ulatują i nie wrócą 🌼 dziękuję ,ze jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania w związku partnerskim ❤️ dziękuję, że to tylko niepzrozumienie ( mam nadzieję) dziękuję ,za udane zakupy dziękuję, że moje dzieci nie fiksują 🌼 dziekuję za moja psiapsiłkę 🌼

szukam.. sama w to czasami nie wierzę, choć daje mi czasami nieźle popalić łobuz jeden;] dziękuję.. ..za nospę;) ..za to, że dzisiaj spędzę resztę dnia bycząc się na łóżku.. ..za to, że pamiętają, troszczą się i są;) ..za to, że pierwszy raz w życiu zaczynam być brązowa heh; ..za to, że poniedziałkowy dzień w pracy będzie dopiero za tydzień;) i dopiero za tydzień powiem \"jak ja nie lubię poniedziałków\" ;) ..za to, że mogę tutaj docenić te wszystkie pozytywy, perełki, radosne chwile... dzięki wielkie

Dziękuję za relaks na basenie za moich synów, za to, że im się dobrze wszystko układa za mój nowy kolor włosów (chyba jednak z lekka przesadziłam :D ) za to, że mam w perspektywie miłe spędzenie jutrzejszego popołudnia za sprawne i bezproblemowe dzialanie mojego telefonu ......... no dobra, niech tam, nie za bardzo już wierzę, ale będę wpisywać z przyzwyczajenia, kropla drąży skałę: za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dzięki za zdrowie moje i rodziny za pyszną piętkę z chleba za dużo wolnego czasu, który dobrze wykorzystuję z pożytkiem dla siebie i otoczenia za to, że ktoś mnie lubi i przypomniał mi moją piękną ksywę sprzed paru lat :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Po kilku miesiącach: 1. Dziękuję po raz kolejny za mamę...anielska wyrozumiałość... 2. Za Niego :* Już bez zapeszania:) 3. Za zdaną sesję :D 4. Za promyki słonka i powiew wiosny:) 5. Za ciepłą kąpiel z książką, którą zaraz zrealizuję ;)

Dziekuję za to, ze praca idzie mi szybko łatwo i przyjemnie za zdrowie i szczęście moich synów za tego faceta, tak podobnego do X a jednak innego za dobry obiadek :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dzięki za długi sen za to, że moje dzieci są zdrowe, rozsądne i w ogóle fajne za to, ze wszystklo funkcjonuje u mnie jak należy za piwo (jednak :D ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość prawdziwa dziewczyna chłopaka
Dziękuję za: 1. fajne piosenki w radio 2. za to ze nie kloce sie z chlopakiem tylko sie czyms zajmujemy 3. ze czuje sie troche lepiej 4. za to ze nie wszystkie kwiaty zwiedly storczykowi 5. za łozeczko do ktorego zaraz poloze sie spac + bonus 6. za słoneczko ktore dzis swiecilo 7. za dobry obiad ktory mi wyszedł 8. za to ze mam laptopa

dziękuję.. ..za to, że \'chwilowo\' mam internet.. ..za to, że w tych baaaaaaaaaaaaaaardzo ciężkich chwilach nie jestem sama.. ..za to, że On jest, kocha, pomaga, wspiera, dodaje otuchy, pociesza, rozśmiesza.. a tego tak bardzo mi teraz trzeba:( ..za to, że mogę myć zęby nie musząc wychodzić z pokoju.. jakkolwiek by to nie brzmiało;) ..za to, że nie muszę już patrzeć i się stresować z pana X powodu;/ ..za to, że kocham, jestem kochana ❤️ i że mnie nigdy nie opuszcza!

Dziś dziękuję za miłość we wszelkich postaciach (podobno ktoś gdzieś widzial nawet miłość meżczyzny do kobiety :D ) za moich synów, niech im się dobrze wiedzie :) za moje koty, oby unikały walk z góry skazanych na porażkę, czyli wyrwane futro itp. za moich rodziców, niech jeszcze długo będą ze mną za faceta, który spełnia wszystkie moje marzenia ❤️

A ja się dziś dołączę:) Dziękuję: za to że mój synek długo spał w nocy za to że mama przywiozła gotowy obiad za to że nie jestem sama za to że mam czas dla siebie za Wielką Miłość Krajewskiego w radiu za Wielką Miłość męża w domu:)

Dziś dziękuję za... ..za śniadanko podane \"prawie\" do łóżka; ..za kąpiel w mega dużej wannie wczoraj; ..za dobry sex wczoraj, dziś i każdego dnia;) ..za extra wypasioną kabinę prysznicową z hydromasażem w dostępnej cenie! Będziesz moja!! ;) ..za tych co są przy mnie i dla mnie; ..za to, że pierwszy raz tak na prawdę kocham i jestem kochana, przez strasznie irytującego, wkurzającego, denerwującego, ale i opiekuńczego, kochającego, czułego, słodkiego, zabawnego i pociągającego faceta❤️

Dziękuję za dobry obiad za dach nad głową i ciepłe łóżko, doceniam zwłaszcza wtedy gdy slyszę wycie wichru za oknem :D za moich synów, ich zdrowie i pomyślność za coraz ładniejszy odcień moich włosów za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. Piszcie dziewczyny. Skoro Wam się udało, to znaczy, że dobry związek JEST możliwy. :D

Dziękuję za piękny słoneczny zimowy dzień za zdrowie i szczęście moich dzieci za moje włosy :D za udany wyjazd jutrzejszy za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję... ..za to, że widziałam się dzisiaj z moim braciszkiem;] ..za to, że jutro będę w tv hihihi ..za to, że spędziłam dzisiaj szalone popołudnie z przyjacielem i \"ucieczkę\" ze sklepu;) ..za to, że za tydzień ide do fryzjera;] ..za to, że kocham i jestem kochana........ ❤️

Dziękuję.. ..za winko, którego zaraz się napiję;) ..za to, że już prawie po wtorku; ..za to, że ciocia B. dzisiaj do mnie napisała; ..za nowy aparat słuchowy babci, który będzie miała lada dzień; ..za to, że widząc wady doceniam zalety i chcę doceniać, staram się! ..za to, że kocham i jestem kochana, że mnie wspiera, jest przy mnie, sprawia, że staram się patrzeć na świat pozytywnie, każe wierzyć.. choć w danej chwili nie jest to zbyt łatwe ❤️

Gość a ja was czymś zaskoczę
dziękuję, że straciłam dwa lata temu pracę, bo po pewnym czasie znalazłam lepszą, dziękuje, ze złamałam prawa rękę bo jestem leworęczna, nie musiałam wtedy sprzatać, poleżałam sobie i wypoczęłam że hej, dziękuję że miałam tak bardzo finansowo pod górke- uruchomiły się całe pokłady mijej inteligencji, za które też dziękuję zresztą, i wymysliłam takie hity na zarabianie kasy, że siedząc tylko sobie na d. gdybym była syta i bezpieczna- nie wymysliłabym. A ponieważ tworzę biżuterię- złamana ręka zmusiła mnie do przeprojektowania tego, co dotychczas robiłam- na całkiem inne, fajniejsze. No i ja zawsze dziękuję, że w naszym kraju, rejonie nie ma wojny. Ze nie lecą nam bomby na głowy, a ewentualna wiertarka sąsiada- majsterkowicza to w porównaniu z nimi balsam. I jeszcze dziękuję, że sąsiadów dziecko biega tam i z powrotem nad moją głową, dobrze, że nie jest niepełnosprawne. Niech sobie- kurna, biega, jak ma czym:))

dziękuję za wypoczynek 🌼 dziękuję za podjetą decyzję o zmianie pracy, która jest trafna i dobra dla mnie dziękuję za moje smerfetki kochane, madre, zdrowe, bezpieczne, szczęsliwe ❤️ dziękuję za R tj. dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za moją empatię dziękuje za wiosnę ..juz tuż tuż dziekuję za przeczytane książki dziękuję ,że tutaj wróciłam

Gość nie martw się tym snem
Do a ja was czymś zaskoczę: brawo!!!!!!! Taki pozytywny kop na pczątek dnia :) Moje podziękowania wieczorkiem dzisiaj. SCwD. :)

Dziękuję za nowe osoby piszące na topiku i dające nadzieję na zmiany na lepsze :) 🌻 za moich synów ich zdrowie szczęście i rozsadek (zwłaszcza za to ostanie!!!!) za piękną zimę za to, że ktoś mnie zmusza do śmiechu za seks z kochanym facetem ❤️

Gość a ja was czymś zaskoczę
dziękuję za Ludzi, bo każdy człowiek to list od Szefa, trzeba go tylko umiec przeczytac, i każdy człowiek to lustro- w którym widzimy swoje najbardziej nielubiane wady (dlatego tak czasem nie lubimy innych, bo- nie lubimy - siebie), za grzechy, które popełniamy, bo możemy się czegoś nauczyc i z czegos poprawic... (nalezy tylko pamiętac, że kazdy nastepny dzień może byc tym ostatnim, więc możemy kiedyś nie zdążyc...) Ale- na pociechę- dla tych, którzy się jutro , a własciwie dziś - obudzą dziś- jest pierwzy z reszty dni Twojego życia, więc wyciśnij go jak cytrynę, by niczego nie uronic:)):))

dziękuje za pączka pysznego dziękuję za dobry sen dziękuje za spokojny dzień dziękuję za plany na weekend ciekawe i mimo szaleństw to i tak się wyśpię dziękuję za moją rodzinkę kochaną dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z opdowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję... ..za to, że mogłam sobie dzisiaj w spokoju posprzątać i pomimo tego, że NIENAWIDZĘ tego robić, to dziś jestem szczęśliwa i usatysfakcjonowana;) ..za pysznego pączucia z A. Blikle z W-awy, przywiezionego przez szefa przez pół Polski dla swoich ukochanych pracowników, tzn. między innymi dla mnie;) ..za to, że zaraz wróci z pracy mój najukochańszy mężczyzna i dostanę soczystego buziaka ❤️ ..za to, że się dzisiaj wyspałam;) ;) wczoraj zasnęłam przed 20!!!!!!!! Nawet nie wiem kiedy odpłynęłam.. ale warto było, bo dzisiaj w końcu tryskam energią! ..za to, że siedząc w pracy przy otwartym oknie zamiast radia mogłam słuchać śpiewu ptaszków;)