Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

wiecie jaki numer mi wykrecil narzeczony-przeczytajcie

Polecane posty

Gość agrgopka
oczywiscie,rodzina klamcow i krętaczy brrr aby najdalej od takich chamów bogatszy? nie wiem czy 20 latka moze być bogatsza ode mnie,napewno nie jesli chodzi o doswiadczenie i wykształcenie

Gość izóchaaaaaaa
Jak faceci mogą kłamać to kobiety też ! braaawo! okłamywać te bolce trolce, wykorzystać, naciągnąć na kasę i potem kopnąć w dupę, żeby się kopytami zakrył. Na horyzoncie znajdzie się zawsze lepszy bolec i bogatszy :P

Gość brak
a pozatym z tego co widze nie jestes po to zeby jej pomóc ale zeby negowac wszystko co mówimy...ale gratulacje i szacuneczek calkiem niezle Ci to idzie:D

Gość brak
haha racja kolezanko:D zemsta będzie słodka :) za wszystkie krzywdy...

Gość brak
inteligencje? skoro mu wwierzy to ja mam pewne wątpliwosci co do jej inteligencji...jakby sie dobrze zastanwiola i przeanalizowala zaistnialą sytuacje to by zrozumiala ze facet ją wkreća jak cholera..

Gość agrgopka
ja nie chce tej dziewczyny widziec, i tak ja przekabacił na swoją stronę, opowiadajac jaka ja jestem niedobra.

Gość agrgopka
w inteligencję- no wybacz! w to watpie aby była o to bogatsza

Gość agrgopka
dlaczego to spotkało akurat mnie?

Gość georginka2
a powiedz- jak on się zachował w tym wszystkim? wyniósł się z mieszkania? przepraszał cie i prosił o wybaczenie? czy co?

Gość izóchaaaaaaa
Wczoraj wieczorem czytałam o dziewczynie, która urodziła zdrowe dziecko, a po kilku dniach zmarło w wyniku zaniedbań lekarzy. To jest dramat. Ty znajdziesz sobie kogoś i zapomnisz o tym, co Cię spotkało. Twój smutek jest naturalną reakcją. Tylko bądź wytrwała w swoich postanowieniach.

Gość agrgopka
jak jeszczce z nią nie gadalam a tylko przeczytałam smsa zapytałam go kim ona jest. to powiedział mi ze jakas tam kolezanka,twierdził ze nie spotyka się z nią.jak kazałam mu zabierac rzeczy i sie wyprowadzic to mnie prosił abym tego nie robiła. potem zaraz ja zadzwoniłam do niej i ona mi to opowiedziała, poszłam do niego i mowie ze ja wszystko wiem a on beszczelnie klamie. jak mu powiedzialam, ze wiem ze sie spotykali bo ona mi powiedziała to zrobił sie czerwony i nie wiedział co powiedziec, ja poszłam do pracy, potemona mi napisala ze ona u niego codziennie była to ja mu przekazałam tego esa. napisał ze zabrał juz rzeczy z mieszkania.

Gość izóchaaaaaaa
Komiczne Ty szogunie !!! teraz to bym cię pogryzła !!! wredooool !!!!

Gość georginka2
acha- no to wygląda na definitywny koniec związku- w sumie nie ma co żałować...:o

Gość niech idzie w pisdu

Gość brak
oby definitywny....bo jak wrocisz do niego to drugi raz tez Ci zaserwuje takie atrakcje...

Gość agrgopka
nie był kiepski

Gość brak
przestan nie przejmuj sie nim i najlepiej nie zwracaj na niego uwagi. z tego co zauwazylam to jais sfrustrowany facet :)

Gość izóchaaaaaaa
hahahaha :D nooo i do tego marzy o lodzie :D dziewczyny zaszyć buzie i nie robić lodów pajacom ! fuuuj

\"przestan nie przejmuj sie nim i najlepiej nie zwracaj na niego uwagi. z tego co zauwazylam to jais sfrustrowany facet\" a skąd znasz jej narzeczonego? :P:P:P

Gość brak
nigdy więcej :) niech spadają, nie dośc ze na to nie zasługują to i tak nigdy tego nie docenią i zawsze im będzie mało...

"dziewczyny zaszyć buzie i nie robić lodów pajacom ! fuuuj" Z takim podejściem może być w życiu ciężko... :p

Gość brak
skoro inteligencją nie grzeszysz jednak..a na początku mylne wrazenie po prostu odniosłam...rozjasnię ci umysł i wyznam szokującą prawde...to bylo o tobie :)

Gość izóchaaaaaaa
No taak, to może jakiś suwaczek i kluczyk :)

"skoro inteligencją nie grzeszysz jednak..a na początku mylne wrazenie po prostu odniosłam...rozjasnię ci umysł i wyznam szokującą prawde...to bylo o tobie" ale Sissy nie jest facetem :P

" No taak, to może jakiś suwaczek i kluczyk " izóniaaa widze, ze klimaty sado-maso ćwiczysz :D:D

Gość izóchaaaaaaa
Jak ja Ci poćwiczę :D, to odechce się Tobie takich ćwiczeń raz na zawsze :P wredooluuu :)