Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

wiecie jaki numer mi wykrecil narzeczony-przeczytajcie

Polecane posty

Gość agrgopka

rano przyszedl do niego sms,on jeszcze spał wiec ja go przeczytałam. czesc czy jeszczce boli CIe glowa, jak sie czujesz? spisalam nr teli zadzoniłamdo niej otóz spotyka sie zmoim narzeczonym juz 1.5 miesiąca, on do niej jezdzi, a ona siedzi u niego codziennie w firmie, poznała jego rodziców(ktorzy go kryli przede mną), co wiecej powiedział jej ze my nie jestesmy razem, nawet wzial z domu pierscionek zareczynowy ze niby ja mu juz go oddałam.ja chcial utwierdzic w przekonaniu ze nie jest ze mną. Mamy wynajęte mieszkanie, rzeczywiscie nie bywał w domu, twierdził ze musi pracowac od rana do wieczora,a jak nie było go to ja dzwoniłam ale nie odbierał potem mowil ze nie mogl albo nie slyszał:(

Gość agrgopka
tak sie zdenerwowalam kazałam mu zabrac rzeczy, to mnie błagał zebym tego nie robiła, ja w pracy i dostaje od niej smsa. Ze to nie mozliwe aby on wczoraj u mnie spał, no a on spie ze mną już 2 lata.

przykre:( ale lepieij ze teraz sie dowiedziałaś niż po ślubie:/ pogratulowac rodzica tego Twojego pustego narzeczonego 3maj się poradzisz sobie a on niech spada

Gość agrgopka
aco, od czego mama telefon, zadzwoniłam do niej i zapytałam, powiedzialam ze jestem jego narzeczoną.a ona myslala ze my sie rozstalismy on jej cos nagadał. ta dziewczyna ma 20 lat my mamy 25. była zaskoczona ale powiedziala mi

mm generalnie ja bym byla ponad to i zachowala sie z klasa ale jakby tak perfidnie gral to .. zalatw go na cacy :classic_cool:

Gość agrgopka
najlepsze jest to ze niedawno gadał mojej mamie o naszym slubie

Gość tak szczerze
nie wiem czy warto mu wybaczac...

no to koleś ma wała pewnie sam teraz zostanie i bardzo dobrze niech z rodzicami poprzesiaduje sa siebie warci ciesz sie bo miec takich tesciow to masakra

nie zostanie sam...ta młoda go przygarnie:o ona pewnie juz go kocha nad zycie po 1,5 miesiąca i życ bez niego nie moze:o

Gość greentea_
weź go kopnij w dupsko i tyle:) weź przykład z Ewy28 :) bo takie osoby sie podziwia a na takie osoby jak ty, które dalej przy takich dupkach wegetują tylko kiwa sie głowa :O tu jest ewa28 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3834437

Gość agrgopka
ta dziewczyna mi nie wierzy, juz japewnie dobrze przekabacił. mnie zastanowiło tylko jedno skad jakas wie ze mojego faceta boli głowa i go jesczcepyta jak sie czuje. i okazało się... ale zeby zabrac pierscionek zareczynowy i pokazc jej ipowiedziec ze ja go mu oddałam to prostactwo

ja bym go wykorzystala materialnie.. wez go na duuuuze zakupy :D:D:D albo znajdz pierscionek i sprzedaj - w koncu Twoj nie? za perfidnosc sie placi

Gość agrgopka
mowie prawde, juz dzwoniłam do mamy ze wraca do domu, musiałybyscie wiedziec jego mine jak mu powiedzialam ze gadałam z nia przez telefon i ze ona mi wszystko powiedziała, zrobił sie zielono czerwony ze strachu

Gość agrgopka
ze wracam do domu bo oddaje to mieszkanie, mu kazałam spierdalac,a ona pewnie mu wierzy bo to mlode i glupie

Gość agrgopka
a jakie mielismy plany,jechac na wycieczke do egiptu, z moimi rodzicami bylismy nad jeziorem no nie moge jaki klamca