Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new_live

Staranai o dziecko

Polecane posty

Gość fadeintoyou
troche sie denerwuje jaki bedzie wynik testu, ale raz kozie smierc;) zrobie test jutro, przynajmniej bede wiedziec co i jak. Oj obys pelle przelamala zla passe :) dzisiaj wieczorem jak wracalam autobusem do domu to sie wystraszylam nie na zarty, mialam tak mokro, ze juz na bank myslalam ze to @, ale jednak nie. dobrej nocki, my z mezem chcemy jakis fajny filmik obejrzec przed snem.

Gość Symptyczna79
OCZEKUJĄCE ---------------- NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. MIASTO Slim-kamelia ……………….19.11.2008… ………29..................GRUDZIĄDZ Żabusia25................07.11.2008........25........... .......SOSNOWIEC New_live..................12.10.2008........24.......... ........Warszawa Blask......................28.10.2008.........23........ ..........Bytom Sympatyczna79.........11.11.2008........29.............Wrocław ******************************************************** ** *****************************

Gość Symptyczna79
ZASKOCZYŁY ---------------- NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. MIASTO peelle ..............7.07.2009........ 25.............. Siedlce

Gość fadeintoyou
Dzien dobry :) zrobilam dzisiaj rano test i tak jak sie balam wynik negatywny. Nie wiem co myslec bo @ nadal nie mam. Milego dnia :)

Gość new_live
fadeintoyou- nie strewsuj sie. jesli @nie przyjdzie za pare dni, zrób tescik ponownie:)wszystko bedziwe dobrze, zobaczysz:) dziewczynki gracie w totka?40 mln. do wygrania!:)ja dzis znow wysle:) :) Buziaki i milego dzionka:)

Gość fadeintoyou
Wiem New, ze moge miec za malo hormonu i test tak wczesnie mogl nie wykryc. Trzymam sie tego i ciagle mam nadzieje, ze jednak nam sie udalo. Jak nie dostane @ (a kysz, w ogole nie przychodz) to zrobie kolejny test w weekend albo w przyszlym tygodniu. Ale ta niepewnosc zaczyna mnie dobijac. Tak sie wlasnie zastanawiam czy puscic lotka, bo 40mln to naprawde kuszaca wizja, tylko ja nigdy nie mialam szczescia w takich grach. Na slub zamiast kwiatkow dostawalismy kupony totka i uzbieralo sie ich ok. 75 i nawet trojki nie mielismy :P Buzka

Gość new_live
fadeintoyou- to jak z tylu kupnów nie ma sie nawet 3, to nie Ty masz pecha, tylko goście złe numery skreslili :) ja na weekend moze pojade do rodziców, a to w sumei zalezy tylko do tego, czy dostane urlop w poniedizałek...jesli tak to jade na 4 dni pobyczyc sie i nadrobic spotkania ze znajomymi:)

Gość fadeintoyou
Dzieki za slowa otuchy. Zobaczymy co z tym testem dalej bedzie, narazie @ brak, co dobrze wróży. A takie podejscie co do kuponow bardziej mi sie podoba.. hihihihihih... to jednak puszcze tego lotka. Moze juz niedlugo okaze sie, ze bede mogla zamiast do pracy wybrac sie na Majorke ;) Naprawde to forum jest potrzebne, rano zlapalam malego dola, ale po waszych postach od razu jakos tak lzej mi sie na srcu zrobilo :)

Gość Blask Słonca
totka to i ja puściłam :)

Gość Blask Słonca
Witajcie :) tak ostatnio się zastanawiałam ......jak jest wyliczany macieżyński ile trwa i ile wynosi :) może i pomyślicie sobie ,że jestem głupia ,choć mam nadzieję ,że nie .......i proszę powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z macieżyńskim????? i jak on jest wypłacany ??? jak oblicza się jego podstawę??? Pozdrawiam 🌻

Gość new_live
Kiszka na tych linkach :(

Gość Blask Słonca
Dziewczyny jesteście niezastąpione dziękuję 🌻 czyli z tego wynika ,że dostawałabym przykładowo moje średnie wynagrodzenie ???? tak??? dobrze zrozumiałam????

Gość fadeintoyou
Witajcie :) Blask ja tez tak zrozumialam - 100% sresniego wynagrodzenia, ktore otrzymywalas przez ostatnie 6 miesiecy. Tak by wychodzilo :) Trzymajcie za mnie kciuki, bo u mnie juz 6 dzien bez @. Moze jednak sie udalo :) Milej pracy :)

Gość Blask Słonca
Ja też zaraz wychodzę do pracy ale mi się nie chce :P Fadeintoyou odprawiamy taniec deszczu:D:D:D:D:D ,żeby @ nie przyszła:D:D:D:D:D:D Miłego dzionka może coś skrobnę z pracy , jęsli mi się nie uda zajrzę rano albo w nocy ;) Pozdrawiam staraczki ;) 🌻

cześć dziewczynki :) Jak poranek mija ? wiecie mi w tym miesiącu też sie nie uda z przyczyn niezależnych od nas ,jestem chora na antybiotyku i mąż też przeziębiony więc ja w tym miesiącu odpadam ale za was trzymam kciukasy..... lece się położyć troszkie paaa miłego dnia

Gość new_live
Ja właśnei dostalam @ :( :( :( a juz mialam nadzieje ze nei rpzyjdzie...no coz, trzeba probowac dalej..odezwe sie pozniej z pracy, dzis do 22-giej :(

Gość fadeintoyou
Witajcie:) Blask ten taniec deszczu niestety nie pomogl, dzisiaj dostalam wstretna @. Takze New wiem co czujesz bo ja dzisiaj od rana chodze wsciekla, smutna i rozczarowana. Juz myslalam ze sie udalo, a tu znowu klapa. Nie wiem moze powinismy jakies czary odprawic ;) Ja dzisiaj mam kociol w pracy, w zwiazku z targami reklamy, na ktorych mamy sie wystawiac. Trzymajcie sie cieplo :)

Gość Blask Słonca
uuuu tak mi przykro ! Trzymajcie się kochane :) trzeba działać dalej :)

Gość new_live
W ciązy nie ejstem, nie wygralam milionów...do dupy z tym!! @ w tym miesiacu bardzo obfita i bolesna:(Nie wiem, moze my poprostu nie umiemy splodzić dziecka? ;(Glupio to brzmi, ale jzu samam nie wiem dlaczego ciagle nam nie wychodzi... Dzis jade, nie stety sama, do rodziców na 4 dni. Odpocznę troche, poleniuchuje i moze w koncu nabiore dystansu do tego wszystkigo. Moj P nie stety zostaje w stolicy, bo pracuje, wiec nie moze ze man jechac :( odezwe sie pozniej.paaaa

Gość fadeintoyou
New przykro mi. Ja od wczoraj troche sie zdystansowalam i jakos sobie radze. Moj maz to naprawde cudowny facet - wczoraj bardzo mi pomogl jak dostalam @. Natomiast dzisiaj po pracy ide do kolezanki na kawke i pogaduchy i sprobuje odpoczac i zapomniec. Zycze udanego weekendu, 4 dni przed nami :)

Gość Blask Słonca
właśnie życze Wam udanego weekendu bo ja niestety będę musiała siedzieć w pracy aż mnie szlak trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny głowy do góry...damy radę .....w "kupie" siła :D:D:D:D:D:D hahahahahaha ;):):):):):)

Gość new_live
Blask przykro mi ze musisz siedziec w pracy :( mi te 4 dni wolnego rpzydadza sie baaaardzo:) buziaki i milego weekendu:)

Gość peelle
Cześć Dziewczyny tak mi przykro z powodu waszej @ :(. ja ostatnio opuściłam się w chodzeniu na topik ale to wina tego że naprawdę nie mam czasu rano wstaję poświęcam dwie godz dla Wojtka później do pracy przychodzę ok19 a o 20.30 już leżę wyczerpana w łóżku i płaczę za moim mężusiem bo bardzo mi go brakuje. Poza tym to dzieci na świetlicy chodzą za kichane i zasmarkane strasznie się obawiam że się zarażę no i lewa ręka ciągle mi drętwieje na to kupiłam se magnez+potas mam nadzieje że nie zaszkodzi no i po trzech dniach brania już mniej drętwieje. pozdrawiam was i jeszce raz życzę owocnych starań.

Gość Blask Słonca
Pelle ponieważ jesteś przy nadziei wybaczamy :P :) 🌼 hehe :) Dziewczyny jak tam u was weekend ???Bo u mnie słonecznie i jak zawsze blask w robocie :O buuuuuu :( no cóż życie ....... Wczoraj gotowałam gołąbki :) mniam--mniam :) nawet nie wiecie jaką moją męża miała zdziwioną minkę :P a jaki zadowolony .....wieczorkiem spalaliśmy ptaszki ;) .w końcu musiał odpracować ;) hehehe ale za to jak przyjemnie :P mi właśnie zaczynają się TE dni !!!Więc ostro działamy .miejmy nadzieję ,że 28.11 pochwalę się 2 kreseczkami :):):) Oczywiście nie robię sobie specjalnych nadziei ,żeby nie zapeszyć :) będzie co ma być :) Pozdrawiam cieplutko 😘 i kaweczka ;) \_/> :)

CZESC :) dziewczyny przykro mi że wredna @ się u was pojawiła :( nie pozostaje nic innego jak po niej brać się na nowo do pracy :) Blask czy jakiś gołąbeczek został czy wszystkie spałaszowaliście ja bardzo lobię gołąbeczki to następnym razem proszę mi zostawić chociaż jednego :) Ja niestety nadal chora zamiast po antybiotyku mi się poprawiać to nic żadnej poprawy niema :( chyba zmienię lekarza i przez te moje chorowanie nic nie działamy ...ech że mi się zachciało chorować .. paaaa miłego i owocnego weekendu