Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Bo tak jest zawsze sexy lady, oni po to sie spotykaja z dziewczynami bo ciekawosc ich zżera czy moze sie zmieniłaś sie albo cos podobnego ,ale tez u nich jest jakas forma tesknoty, ze chca sie zobaczyc z dawną dziewczyną, no ale mysle ze raczej bedziesz twarda i bedziesz wobec niego asertywna to pomaga... jak zblizy twarz zapytaj ,,zateskniłes''? i czekaj na reakcje zwykle sa zszokowani . Faceci nie umia takich uczuc zdefniowac ,bo to sa ciemniaki:p umia jedynie sie bawic co czasem nie jests mieszne, tylko nienwiadomo co takie spotkanie ma oznaczac..i co ,idziesz? :)

nie kłamalam Was irrenka....:( nie zależy mi na nim i na tym aby cos jeszcze kiedys bylo...on sie nadajena kolege,ale nie na faceta czy męża:-P Chcialam isc z czystej ciekawosci....sprawdzic czy np.jak mu powiem ze moge isc na to kawe tego dnia i tego to czy np.sie zgodzi bez wahania czy bedzie znowuw pisal ze nie ma czaseu wtedy czy cos....:-P

chcesz mu dac szanse, zeby Cie olał?? wiesz, ze tak sie to może skończyć? w koncu powiedziałaś mu, ze masz kogoś! teraz albo on Ci chce pokazać wyższośc, albo nawet jesli nie to uzna Cie za łatwa jak sie z nim umówisz, bo to wyjdzie an to,z e pomimo iż masz chłopaka poszłaś na kawe z innym. tak mi sie wydaje.

zapytaj siebie samą, czy siebie nie okłamujesz ;) czy nie robisz sobie jakiś nadziei,z ę on sie zmienił albo coś... ;)

wiem,z ę Cie korci, mnie tez by korciło by iść... ale lepiej by chyba wyszło jakbys go olała :classic_cool:

masz racje irrenka:)Moze byc tak,ze teraz jak bym sie zgodzila,on by mi jednak napisal ze on juz nie chce....i teraz mi da kosza;) racja...lepiej nie zawracac sobie nim glowy;) przynajmniej to on dostal kosza nie ja:-D Dziękuje Kochane ze pomoc:) Co ja bym bez Was zrobiła?👄

sexy nie kieruj sie tym, co ja gadam ;) podejmij samodzielnie decyzje. ja tylko przedstawiam swoje zdanie. wykorzystaj ten czas i umów sie lepeij z kims fajniejszym :D nawet jak nie masz faceta na oku, to lepej z kolezanką idźcie gdzieś... a nóż kogos poznacie ;)

Super ze jest tu taka grupa wsparcia :) choc nei wiem czy mis ie kiedykoliwek przyda. Moje serce wyschło na pył i nie wem czy jeszcze potrafie być zkimś.

AAa ile ta ksiażka mi moich byków odsłoniła. Było słuchać rodzicielki :). ona zawsze stosowała te zasady. A facet wcale głupi nie był. To ja nie postępowąłam jak tzreba. Gdyby zjawił się w moim zyciu teraz, jadłby mi z ręki. A zjawiłs ię neistety wtedy, kiedy byłam DESPERATKĄ. Byłam swierzo w żałobie, niepewna swojej kariery jako studentka. A on dziwnie przypominał fizycznie mojego zmarłego tate, był opiekuńczy, i mi sie pomieszało w głowie, No ale na błędach człowiek sie uczy pzrecież.

Zawsze Obca nie gadaj głuopt na pewno umiesz!!!!!!!!! nasz kliverek miał kiedys taki dół, sexy tez miała dół, dawno temu była z nami lomonka i ona tez tak ględziła, a summerka - rumenka też na feministke wyglądała, ... a teraz co - zupłnie im sie odmieniło w gadce :D zawsze obca nie mysl tak!!!!!!!! mylisz się - czas pokaże i zobaczysz że mam w tej chwili racje!

przede wszystkim Zawsze Obca nie zarzucaj sobie całej winy!!!!! nie wolno Ci tego robić!!!!! mogłas popełnić jakis błąd, ale on na pewno nie był cłkiem bez winy. kazdy ma w życiu cięzkie momenty, czuje się wtedy niepewnie i zachowuje nieodpowiednio, ale nie można byc takim pesymistą!!!!! Zawsze Obca bedzie dobrze! zostań z nami :) my juz mamy to do siebnie,ze się wspieramy na wzajem ;)

sesja potrafi wykończyć , cos o tym wiem. Mam własnie taką mega wykańczającą, zakończoną obroną ;) jeszcze troche ... i odpoczniemy :)

aa no to mamy nastepną ze sląska koleżankę :) jedna już jest wsród nas z tamtych rejonów ;) ...ja wielkopolska ale ogólnie są tu dziewczyny z całej Polski!!!!

Tytyryrytytyt :P Witam wszystkie osobistości :D i nowe Panie :P ktośtam pytal o tekst faceta dla mnie raz że za długi a dwa , że zbyt ckliwy , do faceta prosto i konkretnie i nie zadługo by zrozumiał się mówi :P Sexy popieram Irrenke :P Ja bym nigdzie nie poszła :P jak ma sie kogos w d...uszy to się go tam ma , nie ma sensu sobie głowy zawracać;)

Hope kochana nawet nie wiesz jaką mi ogromną przyjemność zrobiłas swym przybyciem ❤️ ;)

ja tez mam sesje i mam dość ale za dwa tygodnie obrona :/ boje się, ale twarda jestem :p a ja z Dolnego Śląska jestem:D a z chłopami nijak.

Hope gdzie Ty sie Słońce podziewałas?:-D Nie mów,ze się tyle uczysz buahaha:-P Ale Uni też dawno nie było.......i helci i kahy,o kliverku nie wspomnę...w ogóle lachy nas olały i nam kosza dały:-D Jakos uczys sie nie moge:-P czekam na wynki z koła...:-o

impressive ja tez mam obrone za 2 tygodnie jak dobrze pójdzie ;) jutro sie dowiem czy sie wyrobie na ten termin, czy nie bede musiała przesunąć na 9-10 lipca... :o Hope słooodkooo 👄 sexy Hope sie juz nie uczy bo juz po sesji jest :p no a lachy to se w kulki lecą ;) kahą zawładnęła ciąża helcia sie jeszcze odzywa, ale Uni cos strasznie zamilkła :(

Hope ma za dobrze:-P A moze Uni sie cos stalo,ze tak jej dlugo nie ma??? Trzeba jakas narade zrobic...... A Wy dziewuszki obronicie sie-spokojna głowa;)ja to przezywalam rok temu na licencjacie:-P I za rok znowu bede na mgr:-D jak dobrze pojdzie:-P

wiecie co martwie sie o Uni jak tak zaczełysmy pisać, to jej 3 sms-y od tamtej pory wysłałam, bo mam jej nr i nic - zero odzewu :( kurdeeeeeeeeeeeee

martwie sie, bo tez dawno jej na gg nie widziałm... hm... nie przypominam sobie, zeby laski (uni i Helcia) np pisałay, ze gdzies wyjeżdzają albo coś...

Sexy ja juz po nauce :D 7 miałam ostatni egzamin :) i mam tylko jedna 3 buehehe :P Ja ostatnio z Helcia gadalam na gg :) ale z Uni danwo kontaktu nie miałam ani na gg też nie widzialam.