Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny mazowsze

puszczalskie-znane z opowiesci-tylko

Polecane posty

Gość normalny mazowsze
wiec nie spelniasz podstawowego kryterium ;).czekam(y) na opinie "puszczalskich"

normalny mazowsze, zaczynam miec wrazenie ze starasz sie nie rozumiec:) kobiety sie puszczaja z identycznych powodow jak mezczyzni! jesli potrafisz spowodowac ze kobieta ma ochote na seks z Toba to z Toba pojdzie... gdzie w tym tajemnica??? a ta "ochota" moze wynikac z wielu roznych czynnikow. wez pod uwage, ze oni "wybieraja" zaczepiajac te a nie inna. Moze lepiej "czuja" ktora ma nastroj na przygody?

a opinia zamyslonego tez jest dla Ciebie cenna normalny?:classic_cool:

Gość normalny mazowsze
hmmm ale ja bym nie wybral kobiecego odpowiednika " lysego, brzuchatego z zoltymi zebami "

nooo jak tak dalej pójdzie to i mnie zbajeruje :classic_cool:

eee zamyslony nie uciekaj Twoje opinie są cenne :)

Gość normalny mazowsze
zamyslony - no tu mnie lekko powstrzymales przed eksperymentowaniem.......w szoku nie chce sie obudzic........

Gość normalny mazowsze
wiec w czym? powiedz lub raczej napisz?

moze w jego normalnosci zwyczajnie onieśmiela głoopiutkie laski ;)

normalny mazowsze w Tobie:) problem tkwi w Tobie:) jak dla wielu, ktorzy postrzegaja kobiete jak przedmiot/maszyne gdzie nacisniecie odpowiedniej kombinacji guzikow da okreslony wynik:) to droga do nikad. skad poglad, ze Ty jestes typem podrywacza? nie kazdy jest... i nie ma takiego obowiazku:) wyluzuj sie, to jedyna rada jakiej mozna udzielic komus z takimi dylematami:)

Gość normalny mazowsze
hmmmm. raczej nieznosna jest dla mnie mysl,ze "przegrywam" na tym polu ( jak by nie bylo swiadczacym o meskosci ) z ludzmi, z ktorymi na innych polach "wygrywam".

no nie wiem czy chodzenie z kazdą na bok świadczy o braku męskosci :classic_cool: chyba ze tym własnie chciałbys podniesc sobie ego :) Powiedz a są takie które bardzo ci się podobają a idą z mniej przystojnymi kolegami?:)

najfajniej jest wtedy, jak rozpalasz panienke do czerwonosci, ona juz jest cala chetna, wrecz pcha sie do tego, a Ty nagle zmieniasz zdanie, a jej kopara opada :) okrutne, ale jakze przyjemne;)

ooo zamyslony jaki wprawny w temacie :classic_cool: noo Panowie piszcie piszcie poczytam ;)

nie musisz odsłaniac swietnie udaje mi się poruszać w męskim świecie ;) ale ciekawe co piszecie :)

Gość normalny mazowsze
v34 - wg mnie podnioslo by to moje ego....

no zrozumiałe o ile są wsród nich kobiety które zwyczajnie ci się podobają a nie dlatego ze się puszczają :)

bo ja wiem czy to ciekawe... wszystko zalezy od stopnia wyrafinowania... niektorym wystarczy realne, fizyczne dobranie sie do majtek jakiejs atrakcyjnej w danej chwili kobiety. dla innych sam flirt, a dla jeszcze innych jeszcze bardziej niszowe sprawy o ktorych nie warto w tym publicznym miejscu mowic:)

generalnie zasada jest jedna :) my kobiety jestesmy słuchowcami lubimy facetów z polotem łatwoscią mówienia i dowcipem a jesli taki wokoło siebie skupia towarzystwo większość kobiet przyjmie to za atut faceci wytonowani cisi i małomówni są generalnie dla wiekszosci kobiet mniej atrakcyjni i dlatego potwierdzam dobra gadka to pół sukcesu ale tak naprawde dla płytkich kobiet które tych umiejętnosci nie posiadają dla kobiet inteligentnyc niestety gadanie dla gadania jest zwyczajnie dresiarskie :)

v34 generalnie to jest to podstawowa zasada udanego zycia towarzyskiego i odnosi sie do pozycji w grupie:) wygadani, rozesmiani, dowcipni sa zwyczajnie ciekawsi... tylko po co z tak fajnej sprawy jakim jest sztuka uwodzenia tworzyc cos tak technicznego niczym instrukcja obslugi pralki?

nooo nie da się byc dowcipnym na zawołanie skoro nie potrafi się takim byc wiec normalny skazany jest na normalnosc :D:D:D