Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_karolina

Dieta 1000 kcal Chudniemy ROZSĄDNIE cel minimum 10 kg RAZEM DAMY RADE MŻWR

Polecane posty

no to moj jedyny plus... ale sama tez bym nie dała rady...a tak z kumpela razem biegamy..nie ma czy sie chce czy nie .. idziemy:D

zeby mi sie tak chcialo biegac jak nie chce ale 2 razy w tygodniu musze wykrzesac siły :D moze i we mnie wzbudzi sie taki zapał :D narazie lodowisko mi w głowie:D

kurcze szkoda ze sie nie odzywacie ciezko tak prowadzic monolog :( Obiadek był dosc obfity i wyszlo ok 400 kcal na dzis juz prawie sie limit wyczerpal za kare pocwiczylam na orbiterku myslałam ze nie wytrzymam 20 minut a tu prosze bardzo mile zaskoczenie 40 minut jazdy na orbiterku .... tylko nie moge nigdzie znalezc ile spalilam kalori :( Dzis jeszcze godzina jazdy na lodowisku jeej ale sie ciesze Cwiczenia sprawiaja ze staje się silniejsza i utwierdzona w działaniu Po jezdzie na orbiterku poszlam do kuchni wzielam chleb do reki obejrzalam i odlozylam a jak juz wyszlam z kuchni to skakalam jak glupek nie wzielam zadnej kromeczki dodam ze uwielbiam bialy chleb i to moja najwieksza zmora z kuchenki tez nic nie zniklo jedyna rzecz jakom pochlonelam w hektolitrach to wooda niegazowana ;) Jestem teraz silniejsza chyba jeszcze poskacze na skakance :) A jak u was ? Wytrwała a co u Firanki ? moze sie do nas dołaczy czy ona juz zakonczyla przygode ?

... u mnie spoko, jeszcze zjem tylko jogurt i oki a dziewczyny karolina i wytrwala wymiary swoje podajcie :P udo, lydka, biodra talia i pod biustem :)

witam :* sorki ze nie pisałam wczesniej ale dopiero do domu wrociłam :) jak sie zmierze to od razu podam :P ja zjadłam rano sniadanie teraz obiad (troche spagetii)..wiec nie jest zle narazie:) karola ost dawno nie gadałam z firanka ale chyba jeszcze troche walczy..napisze do niej moze wpadnie do nas:)

obiecuje dzis podam wymiary Ja po lodowisku juz 45 minut jazdy bylo i 350 kcal spalone dzis spalilam ok 700 kalori wiadomo sprzatanie i te sprawy wiec bylo by wiecej ale tergo nie licze licze tylko skaknke orbiterka i łyzwy :) Jestem głodna i kurcze mysle zeby moze cos tu zjesc moze jajko ugotuje ? Ale pomysle :D moze jakos przetrwam

Gość storkotka3333
hej:)dopiero teraz mogłam sie odezwac u mnie ok z dietą moze dzisiaj było ok 1300 kcal ale za to duzo sie ruszałam :D wiecie co dzisiaj mialam zawroty głowy wogóle blada jestem i głowa boli i to pewnie od odchudzania juz kiedys wpadłam w anemie ale teraz sie nie dam:)

stokrotko u mnie lekarka tez podejrzewala anemi i musilam robic badania naszczescie skonczylo sie na tylko na zaniskim cholesterorze nie wiem czy dobrze napisałam :D ale pielęgniarka w szkole znó mnie wysyła bo twierdzi ze chodze wiecznie blada :D mam nadzieje ze nie masz anemi moze lykaj jakies tabletki wapno itp no i duzo warzyw ;*

Gość poprstu_karolina
dziewczynki co tak cichooo ? Jestem troszke załamana bo zjadlam az 6 pieniczków gdzie 1 to az 50 kcal musze poskakc 30 minut na skakance zeby to spalic :( ale trudno oczywiscie limit na dzis juz wykorzystany ale nie martwie sie ze nie wytrzymam bo po cwiczeniach jestem silniejsza Co mnie jeszcze czeka ? 40 minut na orbiterku 30 minut skakania chciala bym wieczorem isc pobiegac ale nie wiem czy dam rade 20 brzuszków :D dopiero zaczynam 100 podskoków i inych cwiczen typu pajacyki wykopy :) a jak u was u mnie w niedziele jest zawsze najgorzej

u mnie strasznie ;(( musze przystopowac bo źle sie czuje i mdleje nie chce wpasc w jakies choróbsko dzisiaj sobie do konca dnia odpuszczam katorgi ćwiczenia itp

Gość pytanie o skakanke
witam i trzymam za was kciuki :) mam pytanie co do skakania na skakance , bo na poprzednich stronach odradzalyscie skakanie typu "zabka" ? Moge wiedziec dlaczego ? :)

poniewaz skakanie typu zabka bardzo obciazka stawy i jesli nie darza znac odrauz to po jakims czasie napewno uwierz mi bo wiem to z autopsji 2 dni skakania na zabke =3 dzien nie dalam rady stac na nogach potworny bul kolan i ogulnie

Gość pytanie o skakanke
ok, dzieki za odpowiedz :)

dziewczyny co tak tu cichutko ? sniadanie - ogurt 150 II sniadanie - jogurt 150 warzywa na patelenie piers z kurczaka ryz wszystko ok 250-300 jablko 50 na kolacje zjem pewnie platki i na dzis to bedzie koniec Z aktywnosci fizycznych to : skakanka 20 minut 2 wfy w szkole :D

Witam Chcialabym sie do Was kobietki przyłaczyc,jeżeli oczywiscie mozna:) Mam 27 lat i waze 69 kg,brak mi bylo do tej pory motywacji,silnej woli. Chcialabym schudnac 15 kg ale jezeli uda mi sie nawet 8 bede szczesliwa. Pozdrawiam ze slonecznej stolicy :)

hej kobietki u mnie nienajgorzej;p chociaz niezbyt zdrowo;p sniadanie pół bułki z szynka i pomidorem obiad- 1 ziemniak skrzydełko pieczone surówka podwieczorek ćwiartka arbuza:) i 3 ciastkA pieguski:( ze sportu to tylko wf w szkole , 8 godzin w szkole = 8 godz np siedzenia=800 kcal:), marsz 2km i skakanka 5min jak myslicie tak najgorzej nie jest nie?

Samanti Witam serdecznie i mam nadzieje ze bedziesz czesto zaglądac :) stokrotka jest nawet bardzo dobrze :) ja poskakalam 10 minut tylko Dziewczyny mam okres i kurcze nie wiem ale dzis jak weszlam rano na wage to sie zalamalam 70.9 to wiecej o 200 g niz przed dieta mam nadzieje ze to przez okres ostatnio jak sie odchudzalam to tak 0,5-1 mi przybywalo w czasie @ Na orbiterku nie dam rady juz jezdzic mialam zamiar isc biegac ale z tego chyba tez nic nie bedzie

nie załamuj sie tez mam okres i waga wiecej pokazała ale to tylko woda sie zatrzymuje w organizmie a ja podczas okresu nie moge odmówic sobie słodyczy a wy?? dzisiaj mam zamiar zjeśc grześka i mam to gdzieś czy mi pójdzie w boczki czy nie ;p

ja w czasie okresu nawet juz nie tak ale juz wiem z kad takie zachcianki pare dni temu :D jak mam ochote cos zjesc to pije pół butelki wody i jestem taka pelna ze nie mam sily na nic do jedzenia

hej dziewczyny ... co u was??? u mnie dzisiaj jak narazie śniadanie pół jogurtu ze zbożami 125kcal pół grześka 100 kcal II śniadanie pół ćwiartki arbuza ok 50 kcal obiad naleśnik z serkiem waniliowym ok 250 kcal sumując- 525 kcal z aktywności to tylko 2 km marszu i godziny w szkole po południu postaram sie poskakac na skakance spacer z psem i moze 10 min biegu

Ja dzis płatki z mlekiem jablko warzywa na patelnie + ryz jablko ok 520 kcal stokrotka raczej siedzenie w szkole nie traktój jak ruch :| bo przeciez to raczej nie sprzyja odchudzaniu jesli by tak bylo to uczniowe by chodzili chyba mega chudzi to sa zwykle czynnosci spiac tez spalamy kcal przy kazdej czynnosci nawet pisza na klawiaturze tak wiec ....

moze i masz racje ... ale to tez sie liczy np 8 godzin w szkole samego siedzenia to spalonych 800 kalorii a chudniemy wtedy gdy spalamy wiecej kalorii niz zjadamy..

8 godzin to chyba troche za duzo bo wychodzi ze masz po 10-11 lekcji Troche mi sie nie chce wiezyc ze podszas siedzienia spalamy az 100 kcal poszukalam na internecie i bardzo czesto pisze ze SPOKOJNE siedzenie :D co na lekcji nie zawsze sie sprawdza no ale powiedzmy ze siedzimy spokojnie to 50 kcal

8 godzin lekcyjnych i jeszcze przerwy:) a ty nas nie zdradzaj na innych topikach hehe::)) bo miał ten nie upasć:) jak tam u ciebie waga spada??

hehe topic schudnac 15 kg = spełnic marzenia to nie zdrada gdybys cofnela sie pare stron to bys natrafila sie tam na mnie do tego wontku mam ogromny sentyment sa tylko 3 tematy takie na kafe które tak milo wspominam mam nadzieje ze ten bedzie 4 :) Mam z nim mile wspomnienie i nawet kiedy byla tam ciiisza ja pisalam nie dałam mu upasc taki sam sentyment mam do temuty zalozenoge przez Firanke i Wytrwała mam nadzieje ze kiedys odrzyje i bedzie tętnił zyciem jak przed paru miesiecy :)