stokrotka963 0 Napisano Październik 23, 2008 ja naszczescie mam to za soba i obym nie miala pozniej problemow z zajsciem w ciąże ale juz mi sie wszystko unormowalo takze nie powinno byc najgorzej hi hi:) oo to moze ja tez wpadne jutro na obiadek? ja to jeszcze nie wiem co sobie zrobie do jedzonka ale chyba udko z kuczaczka albo gotowanego indyka z brokułami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 23, 2008 ok przestanmy moze o jedzeniu...robie sie glodna!!!!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Październik 23, 2008 dobry pomysl bo ja tez;P az mi w brzuszku zaczelo jezdzic hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 23, 2008 ja bym cos malego zjadla...ale nie wiem co!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freiheit 0 Napisano Październik 23, 2008 Dobry wieczór :) Dzisiaj o dziwo dietka dobrze i ćwiczenia też jakoś wymęczyłam. Ale szczerze mówiąc, to nic mi sie nie chce, tylko jeść. Staram się powstrzymywać, bo wiem czym się to skończy. I mam nadzieję, że wy nie poszłyście teraz jeść ;) Zazroszcze wam, że możecie sobie pozwalać na takie dobre obiadki... Ja nie znoszę tych świństw które jem :( Niestety brak czasu. Do jutra! Lecę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 23, 2008 nie jadlam:) nie zjadlam nic... wiec co ty takiego jesz...ze nasze wydaje ci sie smaczne???????? widze ze my wszytskie walczymy z powstrzymywaniem sie od jedzenia;)))))))))) ja siedze i pije zielona herbatke....pyszna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 23, 2008 dobranoc....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Październik 24, 2008 a ja juz jestem po śniadanku troche nie typowe ale pozniej nie bd miala czasu tego zjesc w domu wiec wolalam to zjesc na sniadanko:) małe udko gotowane bez skóry i troche twarożku razem ok. 200kcal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Październik 24, 2008 Cześć. Ja siedzę w pracy i piszę z telefonu :). Kupiłam dziś balsam vichy na cellulit, stówa mniej w portfelu, ale podobno jest najskuteczniejszy. Ja nie mam jakiegoś wielkiego cellulitu, ale chciałabym się pozbyć wszystkiego. Wiem, że ćwiczenia i ograniczenie spożycia soli pomaga, ale ja chcę go załatwić z każdej strony :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Październik 24, 2008 ja naszczescie nie mam cellulitu wiec moge zaoszczedzic kaske hi hi:) jezu jak mi sie nie chce dzisiaj isc na ten hiszpański:( ostatnio mam takiego lenia ze najchetniej wracalaym od razu do domku po szkole a nie jeszcze na jakies dodatkowe zajecia... h i hi:) nie wiem co mi odbiło:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 24, 2008 hej..ja wlasnie wrocilam z pracy...nie chce mi sie nic....i gotuje sobie wlasnie kukurydze..mniam..mniam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Październik 24, 2008 Skończone, huraaaaaaaaaaaaa!!! Koniec tego głupiego tygodnia, mam 4 dni wolnego :). Nie będę się przez 4 dni z nikim użerać :). Jestem cała szczęśliwa :). Jutro jadę do domku. Póki co robię a6w, potem się kompie, smaruję się moim nowym kremem vichy :) i tylko pachnę do końca wieczoru :). Nie mam pomysłu na kolację, więc nie wiem czy w ogóle ją zjem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 24, 2008 24 ..ale ci dobrze....ja jutro jeszcze od 8 rano w szkole siedze...potem od razu do pracy..jak wroce to bedzie 21...szybko napisac prace i moj chlopak ciagnie mnie jeszcze na dyskoteke!!!chyba wykorkuje.... ja wcinam wlasnie jablko..a na kolacje wcisnelam kromke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 24, 2008 z mojego biegania dzisiaj tez nici....siedze i od dwoch godzin drukuje jakies materialy na zajecia....a nastepnie musze napisac prace....juz mnie tu skreca aby to rzucic i isc pobiegac!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freiheit 0 Napisano Październik 24, 2008 Witajcie :) Dzisiaj dietka dobrze, ale nie ćwiczyłam. Chyba przez moje wieczorne wizyty w parku tak się rozchorowałam. Po prostu ledwo wstaję z łóżka, nie znoszę przeziębienia :( Postanowiłam, że będę ćwiczyć w domu, a nie w parku, do końca zimy. Ale leń ze mnie ;) Ewa, ja jem wszystko co gotowe albo szybie do przyrządzenia. Wiem, że nie sprzyja to diecie, ale teraz po prostu nic mi się nie chce robić i nie mam czasu. Zwykle uwielbiałam siedzieć w kuchni, ale teraz zadowalam się jakimiś jogurcikami, płatkami owsianymi, otrębami, ryżem, chlebkami z pudełek i zupkami z półproduktów. Pochłaniam też warzywa i owoce we wszelkiej postaci. Do picia kawa, zielona herbata i woda. Jak czytam o waszych łososiach, to nie dziwię się, że mi ślinka cieknie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 24, 2008 heheheh...ja zazwyczaj robie sobie tez cos na szybko....jako studentka..nie stac mnie na wszytskie produkty...wiec co tanie..i wydaje sie smaczne..wpada do mojego zoladka..nie zawsze jest to zdrowe i dietetyczne...ale cos musze jesc...byloby fajnie zyc powietrzem...ale jakos sie nie da...wiec dnia dzisiejszego...nie bylo moim lososiowych medalionow....lecz kromki..jablko..i kukurydza!!!!:) a no i nawet jakis dobry polski cukiereczek wpadl jakos do mojej buzi ;)obiecalam sobie ze do soboty..bede lepiej wygladac....a tu widzisz nawet na sport nie mam ostatnio czasu!!!!:(((( zaczela sie szkola...i urwanie glowy...a do tego praca...wiec naprawde nie wydalam ze wszystkim!!!:( 24 h to dla mnie kategorycznie za malo!!! ja chyba wlasnie zrobie sobie jeszcze zielona herbatke...zaraz jakis prysznic..balsamik..ale nie na cellulit..tylko taki sobie zwykly nawilzajacy...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freiheit 0 Napisano Październik 24, 2008 Ja szczerze mówiąc nie używam żadnych specjalnych balsamów, czasem tylko robię odżywczą maseczkę z miody, ale to wymaga czasu i miodu :) Widzę, że wszyscy narzekają na brak czasu niestety :( To chyba choroba naszych czasów. Ja lubię swoją pracę, ale za to siedzenie w domu wieczorami i w weekendy nad zadaniami z pracy sprawia, że czasem mam ochotę się zwolnić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 24, 2008 hehehe niezle...ale raczej odradzam ;) ja juz wykapana...to byla istna sauna:) i wybalsamowana :) wcinam znowu jablko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freiheit 0 Napisano Październik 24, 2008 Nie no, na razie się powstrzymuję ;) Idę spać, na mnie czeka jutro pobudka przed 6 i jabłka na śniadanie. Pa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 24, 2008 papap dobranoc..ja tez juz mykam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0987 0 Napisano Październik 25, 2008 Tak Was troszkę podejrzałam i zauważyłam że mowa o cellulicie...wyprubujcie tego: 3 łyżki kawy 1 łyżka cynamonu zalać wrzątkiem (na tyle by woda przykryła te fusy) po paru minutkach dodać 1 łyżeczkę soli 1 łyżkę oleju odrobinę żelu pod prysznic całość wymieszać-na papkę (kleik) po umyciu się zastosować jako piling do całego ciała (nie do twarzy!!!) ponoć regularne stosowanie tak 2-3 razy w tyg. w widoczny sposób zmniejsza cellulit!!! Ja dopiero zaczęłam to stosować, ale muszę przyznać, że ciałko jest baaardzo przyjemnie gładziutkie! pozdr...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Październik 25, 2008 a jak tam wam dzisiaj idzie? ja jak narazie zjadłam plasterek szynki z indyka oraz 2 marchewki i 2 jabłka. mama dzisiaj zrobila pierogi i bd musiala zjesc bo inaczej sie wkurzy pewnie heh... ale pozniej wskocze na rowerek i bede musiala to spalic. a 3 pierogo ruskie to ile to kalorii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Październik 25, 2008 Cześć. Ja jestem w domku :) Leżę w wannie i piszę z telefonu. Robię sobie dzień spa :). Nałożyłam odżywkę na włosy, przygotowałam peeling kawowy (zobaczymy czy działa) i się rozluźniam generalnie. Pomierzyłam się dzisiaj i wyszło co następuje: -pupa 90 cm -talia 67 cm -piersi 88 cm. A propos tych ostatnich, znacie jakieś dobre kosmetyki do ich pielęgnacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Październik 25, 2008 no ja niestety nie ale tez sie bede musiala zmierzyc i wtedy wam napisze ile ja mam hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 25, 2008 hej dziewczyny....ten przepis wydaje sie calkiem , calkiem :) na piersi? wiecie na co ostatnio wpadlam..znaczy sie na pomysl...w drogeriach sa masci i balsaamy dla kobiet ciezarnych....mysle...ze taka wlasnie specjalna masc na skore piersi osob ciezarnych..moglabybyc faktycznie dobra i dla nas!!! z tego co tam przeczytalam...masc taka nawilza dosyc dobrze skore na piersiach...zwalczajac tym samym wszelkie rozciagniecia, podraznienia...( u osob ciezarnych pomaga przciw rozstepom-ktore sie naturalnie robia gdy piers rosnie)nie wiem...mialam juz pare razy ja kupic...jest dosyc tania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 25, 2008 a dietka? mhm...duzo nie zjadlam..rano kromka z chuda szynka, kawa...w pracy soczek..i teraz wlasnie podgrzewam sobie zupke:) to wsjo..jak na razie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 25, 2008 nie mowiac o tym ile narobilam dzis kilometrow w pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Październik 25, 2008 Cześć. Ja dziś właściwie bez diety. Tzn. co jakiś czas wsuwam jabłko (do tej pory 2, ale zastanawiam się nad trzecim :) ), parę mandarynek i ogórków kiszonych, bo nie wiedziałam co ugotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa06 0 Napisano Październik 25, 2008 niezle...ja mam tylko zupke z puszki....i widze ze mi tu tylko tluszczyk plywa!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Październik 25, 2008 Zupkę w proszku pewnie też gdzieś mam w domu, ale nie przepadam za takim jedzeniem. Zamiast tego właśnie wcinam trzecie jabłko. Z rana zjadłam jeszcze herbatniki, ale co tam :). Jak jestem w domu to i tak nie będę mogła w 100% trzymać się diety, bo mama pewnie jutro zrobi jakiś dobry obiad, postaram się przynajmniej ograniczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach