Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam....

rozwodka z dzieckiem w wieku 25 lat? co myslicie o takiej dziewczynie?

Polecane posty

na kazda sprawe trzeba spojzec indywidualnie... rozni sa ludzie, rozne sytuacje jednym to dziecko przeszkadza innym nie... wiec niech nie krytuja co niektore osoby...ludzi ktorzy maja odmienne zdanie... a jesli chodzi o wiek, to zapewne sa to przypadki "jeden na milon" ale ja mialam faceta ktorzy majac 21 lat zwiazal sie ze mna, i bylam jego pierwsza kobieta w zyciu,i to w dodatku juz z dzieckiem... wiec rozne przypadki chodza po ludziach :-)

Gość ofe rma
"a co mysle o kobiecie z dzieckiem po rozwodzie? nic nie mysle, nie znam jej, kilka suchych faktow nic nie mowi o czlowieku" dokładnie. pytanie w stylu co myślicie o rudych. :D to i nic dziwnego że mało kto się decyduje odpowiedzieć na "problem" postawiony w temacie.

ja juz na poczatku napisalam ze nieda sie odpowiedziec na to pytanie bo sie tej osoby nie zna....;-) a potem posypaly sie lawinowo...teksty typu"byc z taka czy nie" a jesli odwroce pytanie...i troszke przeinacze ;-) co sadzicie o byciu z "samotnie wychowujacym ojciem" :P to chyba tez przypadki jeden na milion :)

Gość jak ktoś nie ma dzieci
to szuka osoby bezdzietnej, panny. Po cholere mu czyjeś dziecko jak może zrobić swoje? Tak, tak drogie panie przegrałyście życie, bo patrzyłyście na fujarki, a nie na to co z tego pana za ojciec

Gość i pewnie jeszcze sobie chcą
bezdzietnych kawalerów , hahahha

Gość idealny kandydate dla samicy
to będzie jarosławe kaczyńskie

Złosliwa najlepiej takiego z trojaczkow ja tez na takiego sie pisze :D ja osobiscie nie chce miec juz dzieci wiec bezpłodny poszukiwany :P

Gość wo sięwysterylzujcie a nowemu
powiecie, że jestęscie bezpłodne po komplikacjach z ciążą albo porodem. Przecież nie będzie facet drążył jak nie jest lekarzem

ciekawe czy to prawda... swoja droga twoj syn juz sie bawi chyba chetniej z kolegami niz przebywa z mamusia, nie?

Gość krem do twarzy
to zalezy od faceta czy chce kobiete z dzieckiem czy nie ja ma od 5 lat faceta z ktorym jestem mu dziecko nie przeszkadza.Ale powiema wam szczerze ze mata z dzieckiem czuje sie jak z plecakiem .spotykam faceta i musze mu cos powiedziec pomimo ze nie wygladam jakbym miala dziecko.trudno nie zaakceptuje to znaczy ze jesta malo uczuciowy albo nie mial szczerych checi

Gość ofe rma
"Nie chce 2 dziecka " no i to jest właśnie jeden z problemów z jakimi musi się zmierzyć facet, który decyduje się związać z samotną matką. a potem się dziwią że faceci chcą ot samotnych matek tylko seksu.

Gość ale można pojechać do niemiec
i zrobić to za parę euro

Gość to trxeba to było zrobić już
wczśniej zanim pozachodziłyście w ciąże

rozwodka z dzieckiem w wieku 25 lat? Co myślę? Myślę, że jak dziecko ma już 25 lat, to już najwyższa pora, aby się usamodzielniło i wyprowadziło z domu. :D

oferma...dlatego poszukiwany jest bezplodny :P lub taki ktory nie chce miec dzieci... bo wiadomo ze wiekszosc ludzi wczesniej czy pozniej chce miec potomka, wiec po co komplikowac sprawe, trzeba jasno mowic o tym czego sie chce a czego nie.... ale dowaliles z tym seksem :/ mi sie wydaje ze wlasnie do seksu to wala takie ktore nie maja dzieci, bo nie maja roztepow, brzuszka,itd :P

happy.femina - zapros kandydata do pubu, wrzuc pigulki gwałtu, zaciagnij do łóżka, jak już bedzie nieprzytomny przetnij mu nasieniowody a na drugi dzien oświadcz radośnie - kochanie bedziemy razem :D

Gość az mi slabo
nie osadzam swojej sytuacji tu nie chodzi o mnie tylko o facetow, ktorzy decyduja sie na taki zwiazek a sa tacy, wiec dlaczego? i ja mowilam o takich przed 30stka oczywiscie duzo zalezy od kobiety, bo oprocz tego ze ma dziecko co uwazacie za wielka wade, moze miec mnostwo zalet, ktorych akurat facet szuka ja tez poznalam jednego takiego faceta, ktory zarzekal sie, ze nigdy nie bedzie z kobieta samotnie wychowujaca dziecko i teraz juz prawie pol roku mija odkad sie o mnie stara kobieta, ktora sama wychowuje dziecko wcale nie jest gorsza

hmm..wiesz z ta pigulka gwaltu to dosc brutalnie mi wyglada... "AZ" taka straszna nie jestem wiec pigulka nie bedzie potrzebna :P:P:P wystarczy troszke wiecej wina, zadziala przy okazji jako znieczulenie.... ostra brzytwa i jade z koksem ;-) a rano...no coz... napewno mnie zechce bo malo jest kobiet ktore beda chcialy bezpolodnego :P:P