Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam....

rozwodka z dzieckiem w wieku 25 lat? co myslicie o takiej dziewczynie?

Polecane posty

happy.femina - no pgułka gwałtu oczywiscie jako środek znieczulajacy oraz dlatego ze nic nie bedzie pamietal ;) no i bardziej finezyjnie od brzytwy bo wszystkie funkcje bedzie mial zachowane wiec bedziesz sie mogla cieszyc zblizeniem a pewnosc ze nie zajdziesz masz calkowita ;)

tak czy siak...ja sobie jednak poczekam na tego bezplodnego a nie na takiego ktory uwaza ze nieche dzieci... bo takiemu moze sie zawsze odwidziec a to by sie pomyslnie nieskonczylo :/

poprostu kobieta z dzieckiem musi bardziej uwazac przy wyborz e partnera :) napewno się znajdzie taki któremu dziecko nie przeszkadza ale nie krytykujcie tych co niechca się z taką wiązac :P

hej c.r.e.a.m a kto takiego krytykuje... kazdy ma prawo wyboru.... lecz tez nienalzey krytykowac tych którzy podejmuja sie tego dajmy se po razie i bedzie git :P

Gość też pytanie
z osądami na podstawie 5 słów to ja już skończyłem dobrych parę lat temu opinii o danej osobie nie wyrobię sobie na podstawie stanu cywilnego, statusu materialnego, ilości dzieci itp. itd to są tylko dodatki, tło

chujnia. primo-wspolczuje jej secundo-ciezko znalezc kogos ale mysle,ze sobie poradzi tyle przeszla,ze reszta to pikus moja sasiadka ma 26lat i dwoje dzieci i teraz szuka kolejnego